Обновления статусов
elmir → al-Fath
salam qardaş ümumislam bölməsində hacı şahinin barəsindəki mövzuda yazdığım şərh etik normalara uyğun deyilsə silin ola bilsin oxumamısız ona görə deyirəm.
25 апр 2012 15:36
ezrail
dəlil kimidə bizim ən böyük alimlərimizdən quranın təhrif olması ilə əlaqəli dəlilər gətirirlər. Ərəbcə bilmədyim üçün bu kitbaları araşdıra bilmirəm burda bir mövzu açıb mənə göndərdikləri dəlilləri yerləşdirmək istədimki elmli qardaşlarımız Allahın izni ilə cavablandırsınlar. Amma bu forumda movzunu nece yerləşdirirlər bilmirəm. Xahiş edirəm bu barədə mənə kömək edəsiniz
17 апр 2012 11:54
ezrail
Bismillahir Rahmanir Rahim. Salam olsun ehlibeyt aşiqlerine. Mənim sizlərdən bir xahişim var. Mən təhsilimlə əlaqədar xaricdə təhsil alıram burdakı müsəlmanların çoxu özlərinə sələfi deyirələr məni şiə olduğuma görə qınıyırlar. Bura gəldiyimdən bəri 2 qardaşımız bunların sualları qarşısında aciz qalıb əqidlərini dəyişdilər. İndi də mənə isbat eləmək istəyirlər ki mənim əqidəm səhvdi
17 апр 2012 11:51
N_ن_N
Va Aleykum əs-salam va rahmətullahi va bərakətuhu!
Qardaşım söylədiyiniz sözlərə layiq deyiləm. Bu sizin xoşgörünüzdür!
Allah razı olsun!
Bu şərəf mənə aiddir!
İnşaAllah sizə PM ilə cavab yazıram
06 апр 2012 23:26
Qardaşım söylədiyiniz sözlərə layiq deyiləm. Bu sizin xoşgörünüzdür!
Allah razı olsun!
Bu şərəf mənə aiddir!
İnşaAllah sizə PM ilə cavab yazıram
Mezlumlar → N_ن_N
Salam aleykum,Qardash!Gonagin oldum,halal ele.Rahatsiz etdiyim ücün,üzr isteyirem.Qardash Allah senden razi olsun.Bu sheytan ordusu(Vahabileri)yere yixib sürüdün.Allah seni shehidlik rütbesile mehshur elesin inshAllah.Ezizim seni yaxindan tanimag menim ücün böyük bir sheref olardi.izninle bu menim skype adresimdir: yaschar3 . Allahin salam ve rehmeti üzerine olsun!
06 апр 2012 23:24
Rufat 200
bazi vaxt biz oz istaklerimizi gabaga veririk onun ucun dedim, man haqqi bele tapdim
23 мар 2012 16:22
Rufat 200
yox, cun man onu deyande bilirem ki bu magami onu Allah verib ve Allah istemese bu ish tutmiyacaq, Ali a.s. vasitedir.
23 мар 2012 16:22