Обновления статусов
jamaat → al-Fath
salamaleykum.al-fath sənin "Bizim xahişimiz!" adli cümlələrini oxudum və mahiyyət etibari ilə səninlə raziyam. Lakin sən özün də dilimizdə "hərf" sözüni "hərif" kimi yazmisan və ilk olaraq özün qaydani pozmusan. Xahiş edirəm mənim bu sözlərimi tənə kimi yox bir məsləhət kimi qəbul edəsən. Hörmətlə bir Allah bəndəsi.
21 фев 2012 05:16
Xvala Allahu
Никогда не говори АЛЛАХУ что у тебя есть проблемы,говори проблемам что у тебя есть АЛЛАХ
02 фев 2012 08:04
elmir → Elmeddin
Qardaşım bir təklifim var, yəni yenədə özün bilən məsləhətdi. Arxa fon ağ rəngdə olsaydı əla olardı.
29 янв 2012 11:51
Elmeddin
salam aleykum.
qardaşım, Allah şahiddir ki, mən o sayta yazdığım hər bir məlumatı ya online kitab olaraq ya da mətbu kitab olaraq tapıb oxumadıqca dəlil kimi ortaya qoymuram. dəlil olaraq yazdığım hər bir məlumatın ərəbcə orjinalını, dəqiq tərcüməsini, online linkini və kitabın səhifəsinin şəklini əlavə edirəm ki, heç bir şübhəyə yer qalmasın. bu barədə narahat olmayın.
29 янв 2012 10:04
qardaşım, Allah şahiddir ki, mən o sayta yazdığım hər bir məlumatı ya online kitab olaraq ya da mətbu kitab olaraq tapıb oxumadıqca dəlil kimi ortaya qoymuram. dəlil olaraq yazdığım hər bir məlumatın ərəbcə orjinalını, dəqiq tərcüməsini, online linkini və kitabın səhifəsinin şəklini əlavə edirəm ki, heç bir şübhəyə yer qalmasın. bu barədə narahat olmayın.
elmir → Elmeddin
Allah səndən razı olsun qardaşım. Saytını tanıdıqlarımın hamısına demişəm. İndiki zamanda hər kitabı bir-bir oxumaq çətindir. Konkret ehtiyacımız olan mövzuların bir yerdə olması çox yaxşıdır. Amma yənin bilirəmki siz başqaları kimi kitabları təhrif edib bizim xeyrimizə olan şeyləri yazmırsız, yəni haqqı olduğu kimi çatdırırsız. Allah köməyiniz olsun.
28 янв 2012 23:50
Elmeddin
çünkü türkcə bu sahədə belə bir sayt olmadığını və türkiyədə Şiə əleyhində güclü təbliğat olduğunu gördüm.
28 янв 2012 11:41