Обновления статусов
XELIL → Ehli beyt ashigi
AY SALAM ALEYKUM NECESIZ QARDAS BU MENIM MAILIM TANIS OLMAGIMA SAD OLARAM RAUL__89@MAIL.RU
02 ноя 2011 16:58
XELIL → Şair
SALAM ALEYKUM BU MENIM MAILIM SENIN KIMI QARDASLA TANIS OLMAGIMA SAD OLARAM RAUL__89@MAIL.RU
02 ноя 2011 16:56
XELIL → Malik Eshter
EGER IMKAN VARSA MENIM MAILIMA EREB DILININ INCELIKLERINI TECVIDDEN TUTMUS SERF NERFE QEDER
raul__89@mail.ru
ALLAH SIZE BU DUNYADA EHLI-BEYT ZIYARETI AXIRETDE SEFAETIN QIZMET ELESIN INSALLAH AMIN
31 окт 2011 14:34
raul__89@mail.ru
ALLAH SIZE BU DUNYADA EHLI-BEYT ZIYARETI AXIRETDE SEFAETIN QIZMET ELESIN INSALLAH AMIN
XELIL → Malik Eshter
SALAM ALEYKUM NECESIZ ALLAH SIZE TOFIQ VERSIN COX SAGOLUN KI SIZIN SAYENIZDE EREB DILI OYRENE BILIRIK
SIZDEN BIR XAISIM VAR
31 окт 2011 14:30
SIZDEN BIR XAISIM VAR
ABDULHAY → Omar
salamaleykum,sene shexsi ismaric gindermek isteyirem alinmir.Tevessul ve onun hokmleri movzusuna nezer salardin zehmet olmasa.
19 окт 2011 10:13
Потерянная
Я жива. Отпустила прошлое и не заметила как. Защитная реакция психики? Если бы не отпустила, то погибла бы под его обломками. Теперь во мне пустота. Чувства высохли, эмоции раскрошились, обиды потрескались. Ничего не чувствую.
17 окт 2011 20:03
Leon → al-Fath
Salam alekum. Mümkündürsə xaiş edirəm mənim adımı dəyişəsiz. Aqil 313.
15 окт 2011 10:09
Leon → al-Fath
Salam alekum. Mümkündürsə xaiş edirəm mənim adımı dəyişəsiz. Aqil 313.
15 окт 2011 10:09
N_ن_N
Qardaşım, foruma girəndə yuxarı sağ kuncdə nikivin altında axtarış üçün yer var.Ordan axtar!
05 окт 2011 22:42
Murad
mənim 1 Roverbook PRO 500 noutbukukum var. yandiranda ekranda zolaqlar gedir və başqa heç nə görsənmir. ona görə məcburam ki, onu söndürməyim, həmişə gözləmə rejiminə qoyam. ancaq belə edəndə yandırarkən zolaqlar gəlmir. bunun nəyə görə baş verdiyini bilmirəm. notbukun matritsasını dəyişmişəm, deyə əvvəl elə bildim ki bundan ola bilər. amma deyirlər buna görə deyil.kömək edən olsa minnətdar olaram
05 окт 2011 14:19