Обновления статусов
N_ن_N
arab, sənin cavabların yazılıb get oxu fikirləş! Biz səni hidayət edə bilmərik Allah səni hidayət eləsiN! Biz Quranlıa danışırıq, qurana tabeyik səndən fərqli olaraq! Ömrüvün sonuna kimi vaxtın var! İnşaAllah hidayət olarsan!
27 апр 2011 21:08
for_ISLAM
Şî’î diyorlarsa, sevenlere Alîyi, Ey ins-ü cin! Biliniz, ben de oldum şî’î!
23 апр 2011 10:58
Selefin_yolu → al-Islam
Senin komentarini xoudum gulmek tutdu meni Bu cumleni iki cur basa dumek olar ya size gore butun muselmanlarin atasi Alidir ya da ki Insanlara hidayet verib onlari muselman eliyen alidir bu da sirkin ta kendisidir .Bundan elave gel quranda mecaz varmi movzusuna seni gozleyirem orda
19 апр 2011 22:54
Qur'an va Sunnah
Аллаху Акбар.
Да умрёт тот кто делает такфир на сахабов пророка (с.а.в). Да рухнет их дом!
09 апр 2011 19:00
Да умрёт тот кто делает такфир на сахабов пророка (с.а.в). Да рухнет их дом!
Malik Eshter
Salamun aleykum qardas!
Men ereb dilini Qafqaz universitetinde oxuyarken oyrenmisem. Men size herfleri oyrede bilerem.Eger seraitiniz varsa deyin mene.
04 апр 2011 16:53
Men ereb dilini Qafqaz universitetinde oxuyarken oyrenmisem. Men size herfleri oyrede bilerem.Eger seraitiniz varsa deyin mene.
Muellim → Malik Eshter
slam necesiniz .siz ereb dilini harda oyrenmisiniz?ereb dilini nece ile oyrenmek olar.men de oyrenmek isteyirem.sadece mene herfler cetin gelir.mene herfleri oyrede bilersiniz?
02 апр 2011 22:29
Qazali → al-Fath
Al-fath menim nikim qara rengededir amma baxiram ki haminin niki yasil rengdedir bu ne ile elaqedardir?
30 мар 2011 20:50
muntezer313 → al-Islam
Bİsmmilllah.Assalamu Ələykum və rahmətuLlahi və bərəkatuh.Necəsuz mənim momin qardaşım?Ola bilər yenədə səhf yazmışam başqa yerə yazmalıidim,İnşaAllah ki baqişıayarsınız...Keçən dəfa sizi narahat eddiyimə görə sizdən uzr istəirəm,Mən bura təzə yazılmışam ona gorə hələ alışmamışam... Nokəriniz Mirza Fərdi.Ya Məhdi(ə.c.)
30 мар 2011 14:55
iba → jeeper
Я даже скопировал Ваши сообщения и разместил у себя в заметках ,на странице," в контакте"
27 мар 2011 00:45