Перейти к содержимому

Обновления статусов

Фотография

Nisa Abdullayeva

Herkese salamlar,yazı gördüm ans-deki Toy olsunlar verilişi haqda.Ne vaxt yazılıb melumatim yoxdu,ama ureyim partlayir urek sozlerimi yazmasam olerem.Menim 24 yasim var.muasir insanam,ama buna baxmayaraq bu verilis cox seviyyesiz verilisdi.Tehqir etmirem kimseni,sadece fikrimi yaziram,cunki biz demokratik bir olkede yasayiriq,deyilenlere gore.Bizde alinmir bele verilisler,her sey cox sunidi.
06 янв 2011 18:48
Фотография

narimanhuseyn

4 məzhəblə getməmək o demək deyil ki, 4dü də səhvdir
05 янв 2011 20:08
Фотография

Ya Əba Əbdillahil Hüseyn

Allahın Peyğəmbəri (s):Mən Qiyamət günü qəlbində ağcaqanadın qanadı qədər iman olan şəxsə, hökmən şəfaət edərəm.
05 янв 2011 18:16
Фотография

Ya Əba Əbdillahil Hüseyn

Allahın Peyğəmbəri (s):Mən Qiyamət günü qəlbində ağcaqanadın qanadı qədər iman olan şəxsə, hökmən şəfaət edərəm.
05 янв 2011 18:16
Фотография

master_ier

Peyğəmbərin (s) müjdə verdiyi 12 xəlifəsi kimdir?
Müslim öz “Səhih”ində Cabir b. Səmurədən rəvayət edir ki, o, Peyğəmbərin (s.ə.s) belə dediyini eşitmişdir:
لا يزال الدين قائما حتى تقوم الساعة أو يكون عليكم اثنا عشر خليفة كلهم من قريش
«Bu din qiyamət gününə qədər, hamısı Qureyşdən olan on iki xəlifənin sizə hakim olduğu vaxta qədər həmişə möhkəm qalacaqdır.»
03 янв 2011 01:47
Фотография

cafarimaster_ier

salam qardaş big şazda necə mövzuacsaq yaxşı olar
02 янв 2011 15:42
Фотография

cafarial-Fath

salam qardaş mənə moderatorluqda bəzi köməklər lazımdır işlədə bilmək ücün.əvvələr başqasında idi indi məndədir super moderatorda vahabidir bilmədiyimə yaxşı görə probilem yaradır.
http://big.az/forum/index.php?showforum=35
02 янв 2011 15:36
Фотография

cafarimaster_ier

qardas ha fikirlasirsan hansi mövzu yaxşı olar acaq o forumu görürsəndə necədi
01 янв 2011 08:02
Фотография

master_ier

Xeyirli olsun. İnşaAllah bacardığımızı edərik.
29 дек 2010 02:02
Фотография

cafarimaster_ier

qardas gozun aydin man big.az da moderator oldum ancaq mana komaklar lazimdir inaniramki siz va bazi qardaslar mana komak edarlar.
28 дек 2010 22:30
Фотография
Фотография

Şair

Ve aleyki salam, mənim? Harda oxumuşdun onu? :S
Belə bir qəzəl var, Aşqin Fateh oxuyub. Gör bunu deyirsən:
http://nurqrupu.com/225-399l304d399nd304r.html
26 дек 2010 18:29
Фотография

LamiyeŞair

sair,salam senin bir serin var idi ee,...derdimin dermani Elidendi? onu yazda bura:)) zehmet konem
26 дек 2010 18:23
Фотография

cafarial-Fath

qardas salam manim ustumdan bu yuk hacan goturulacak? piridupirijdeniya
23 дек 2010 22:50
Фотография

cafarimaster_ier

qardas salam big.az umumi boyuyu vahabidir mana mane olur moder olmaqa insaallah olsam mana bir az komak lazim olacaq yayqin komak alinizi uzada bilarsiz?
22 дек 2010 15:21
Рейтинг@Mail.ru