İş vakansiyaları.
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:28
Forum əhlinin əksəriyyəti möminlərdən ibarət olduğu üçün,düşünürəm ki,öz mömin bacı-qardaşlarını daha yaxşı anlayar və bu işdə öz yardım əllərini uzatmaqda əsirgəməzlər.
Deməli belə, kimlər ki,iş axtarır və kimlər ki,onlara bu işdə köməklik edə bilər, zəhmət olmasa bu mövzuya buyurun.
Bizi səslər Hüseynin Kərbəlası.
Daha zəvvarının yox səs-sədası.
Bu gün Kərbübəla viran olubdur,
Hüseyn öz qanına qəltan olubdur.
Каждый день Ашура, Вся земля Кербела!
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:33
Bu mövzunu çoxdan açmaq fikrində idim,hətta bu forumun çox hörmətli bir qardaşı vaxtı iknə mənə belə bir təklif etmişdi. Amma o vaxtı o qədər də əhəmiyyət vermədim,amma indi görürəm ki,çoxlarına bu mövzu köməklik edə bilər,təbii ki,səxavətli bacı-qardaşlarımızın köməkliyi ilə.
Forum əhlinin əksəriyyəti möminlərdən ibarət olduğu üçün,düşünürəm ki,öz mömin bacı-qardaşlarını daha yaxşı anlayar və bu işdə öz yardım əllərini uzatmaqda əsirgəməzlər.
Deməli belə, kimlər ki,iş axtarır və kimlər ki,onlara bu işdə köməklik edə bilər, zəhmət olmasa bu mövzuya buyurun.
baci allah razi olsun senden. Cox maraqli ve aktual movzudu. Heqiqeten de coxdandi gozlenilirdi. Inshallah faydali olar
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:37
Dövlət işi bir şey deyil. Düzdü, super kollektivimiz var, savadlı gözəl insanlar, qeybət yox, gözəl atmosfer və s. Amma içində pul qokku.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:46
Bu mövzunu çoxdan açmaq fikrində idim,hətta bu forumun çox hörmətli bir qardaşı vaxtı iknə mənə belə bir təklif etmişdi. Amma o vaxtı o qədər də əhəmiyyət vermədim,amma indi görürəm ki,çoxlarına bu mövzu köməklik edə bilər,təbii ki,səxavətli bacı-qardaşlarımızın köməkliyi ilə.
baci Allah razi olsun senden. Cox maraqli ve aktual movzudu. Heqiqeten de coxdandi gozlenilirdi. Inshallah faydali olar
Allah cümləmizdən razı olsun.Ümidvaram siz də bu mövzuda aktiv olarsız
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:48
Yaxşı maaş olsa işimi dəyişərəm.
Dövlət işi bir şey deyil. Düzdü, super kollektivimiz var, savadlı gözəl insanlar, qeybət yox, gözəl atmosfer və s. Amma içində pul qokku.
O zaman bajjıı,başardıqlarını yaz,bəlkə boş vakansiya oldu
P.S işə düzələndən sonra məni görmək yadından çıxmasın aaa
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:51
Demə bacı, mənim halimdesin amma mən başqa yerdə işləyə bilmirəm, hər işdə namaz qılmaga imkan olmur. Sakitlik, yaxşı kollektiv olmur. Ona görə maaş bəzən arxa plana keçirYaxşı maaş olsa işimi dəyişərəm.
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 11 декабря 2009 - 21:52
duzdu baji men de tupurmushem dovlet ishine Mudafie Senayesi Nazirliyinde ishleyirdim cixdim canimi qurtardim
Отправлено 11 декабря 2009 - 22:00
duzdu baji men de tupurmushem dovlet ishine Mudafie Senayesi Nazirliyinde ishleyirdim cixdim canimi qurtardim
Düzdür ki,dövlət işində maaş demək olar ki,qokku,amma halallıqla işləri olmayan rüşvətxor adamlar orda da necə deyərlər "daşdan pul çıxartmaq" prinsipini əsas tutub,necə lazımdır qazanırlar daa.
Отправлено 11 декабря 2009 - 22:03
Bal bajı, on parmagimda on maarifet var, day mən sənə nə deyim ?
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 11 декабря 2009 - 22:07
Demə bacı, mənim halimdesin amma mən başqa yerdə işləyə bilmirəm, hər işdə namaz qılmaga imkan olmur. Sakitlik, yaxşı kollektiv olmur. Ona görə maaş bəzən arxa plana keçirYaxşı maaş olsa işimi dəyişərəm.
Mən iş axtaranda fikirləşdim, elə iş olsun ki, iş vaxtı tez bitsin, evə gəlim namazlara çatım. Çünki işə düzələn kimi, "namazı harda qıla bilərəm" sualını verməyə çəkinirdim.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 11 декабря 2009 - 22:09
Bal bajı, on parmagimda on maarifet var, day mən sənə nə deyim ?
Heş zad, gərək yazardın o nə sualdır verirsən
Отправлено 12 декабря 2009 - 01:06
Отправлено 12 декабря 2009 - 19:56
Bəh bəh....nə gözəl mövzu açmısan ........
.
Отправлено 12 декабря 2009 - 23:21
Отправлено 12 декабря 2009 - 23:57
Zarafatima baxma baji) ƏLA MOVZUDUR! bir vord proqrami tapa bilsəydim daha əla olardi) pozuluf ee məndə
Hər zarafatda bir həqiqət var
Отправлено 13 декабря 2009 - 00:15
Отправлено 14 декабря 2009 - 12:38
Отправлено 14 декабря 2009 - 13:54
ALLAH her birinize Yardimci olsun. AMIN
ALLAH AMANINDA
Отправлено 14 декабря 2009 - 13:55
Отправлено 14 декабря 2009 - 14:07
MOLLA Qardash, menden cox-cox yashayin
Отправлено 11 февраля 2010 - 17:20
Отправлено 05 марта 2010 - 22:28
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 05 марта 2010 - 23:03
قال رسول اللّه (ص): ان الحسين مصباح الهدى و سفينة النجاة
-------------------------------------------------
"Ey Kitab Ehli! Niye haqqı batılla qarıştırır ve bile bile gerçeyi gizlidirsiniz?" (Âl-i İmrân, 3/71),...........
<Bu kishi sayiqlayir....ALLAHIN KITABI BIZE BES EDER>............
---------------------------------------------------
Отправлено 06 марта 2010 - 00:45
Отправлено 19 марта 2010 - 12:52
У Вас ремонтная бригада или индивидуальная работа?Koroce camaat....remonta ,dizayna aid ne varsa her wey....parker,elektrika.santexnika,oboy,horgu короче всё для вашего дома и юта в доме и в офисе)
Отправлено 19 марта 2010 - 13:22
Отправлено 16 апреля 2010 - 17:24
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 21 апреля 2010 - 22:35
insallah ki firmamiza daha evvveller generator sahesinde islemis bir nefer teleb olunur .generator satisi uzre numayende vezifesine.
ingilizce rusca ve azerbaycanca danisa bilmesi serttir .ingilizcede qardaslarin bir az zeif olmasinda problem olmaz insallah
maraqlanan olarsa menim email adresime yazarsa sevinerem
ehli form olmasi meni dahada sevindirer
allah komeyimiz olsun
Отправлено 02 мая 2010 - 01:53
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Количество пользователей, читающих эту тему: 2
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей