Baxin daaa,yoldan cıxardınız məni))
Naraziliq deyəndə ki,omrumun ən lazımlı ,qurub-yaradan dovrunu qadınlara nifrətdən başqa şeu olmayıb qəlbimdə.Yəqin ki,gunah anlayışdı bu.Ama "onların yaxşısına lənət" prinsipi cox uzun zaman mənim başlıca şuarım olub!Bilmirəm,bu sahədə mutəxəssis deyiləm ki,rəy verəydim ki,nə qədər haqlı olmuşam.Amma yəqin ki,qəlbində kin olan insanlar ,yaxşını belə gorməz.Cun bizim daşıdığımız yukun cavabi hər zaman alcaqcasına olub.Yənı həqiqi hərbcilərin.Əqidəsində ,dozumundə axsaqlıq olan xanımlar ,"kul onun başına,camaatın kişisi qaz vurub,qazan doldurur,bu isə duşub bu dağ mənim,o dərə sənin"prinsipinə sadiq qalıblar cox zaman.Amma hec biri Xocalıda sacindan suruklənən,zorlanan və sonda gullələnən qadınları gozunun qarşısına gətirmədi.Anlamadi ki,dağ-dərədə"avaralananlardı" bu tarixin təkrarı qarşısında sədd cəkənlər.Anlamadi ki.biz də sakit şəhər bilvarlarında,kucələrində gəzmək,bağlarda dncəlmək istərdik.Həm də bu istək,palciqli səngərlərin,quru corəklərin,yuxusuzluğun,yorğunluğun,natəmizliyin,hər zaman alnın ortasına dəlik almağın istəyindən cox gucludur.ANLAMADILAR! YA ANLAMAQ İSTƏMƏDİLƏR!
Biz də anlamadiq,sonda yalvarışları,sonda uzrləri.Cun qatar coxdan getmişdi.Gedənin dalsinca baxmaq isə əsasən bizim əqidəmiz deyil.Cun dəyərli olanları qaytarmaq ucun cəhd edərik!Torpaqlarımız kimi.Dəyərsizə can fəd etmək əqldən zailin secimidir.
Amma fərqli dunyadır bu.Cox fərqli.
Zaman da yetişəndə Tanrımız qəlb maneələrini bir baxışı lə tarimar edər!
Zaman gəldi artiq.
"HAMISI BİR BEZİN QIRAĞIDIR" prinsipi yoxdur daha!Belə olmadığını isbat etdilər.Yadlar.Doğmalaşan yadlar!
ALLAHIN SALAMI OLSUN O KƏSƏ VƏ KƏSLƏRƏ.
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 11 марта 2010 - 14:01