Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 20 марта 2010 - 19:55

Molla ilə musahibə.
Отправлено 20 марта 2010 - 19:55

Отправлено 20 марта 2010 - 22:21

Отправлено 25 марта 2010 - 00:23
Отправлено 30 апреля 2010 - 10:28
ƏZİZ QARDAŞIM,SƏNCƏ BİZ NƏDƏN BELƏ YAXİN OLDUQ BİR-BİRİMİZƏ, sanki bir ananın evladiyiq,canımız birdir.Səncə bu ALLAHIN qismətidirmi?
Allahın qisməti olduğuna şübhəm yoxdu bu 1-ci variantdır
2-ci varian isə ..... deməli belə özün də məndən yaxşı bilirsən ki Azərbaycanlılarda haralısan söhbəti moddadır. Bəziləri YERAZ, bəziləri KRAZ vs dir biz isə səninlə BİR AZ-ıq yəni bakılılardan az qaldığı üçün BİR AZ deyirəm, məncə bu səbəb də qaçılmaz və danılmaz 1 faktır bizim bir birimizə yaxın olmağımızda.
- MIROTVORES70 это нравится
Отправлено 30 апреля 2010 - 10:30
Qaqam, niyə məhz MOLLA? Axund, İmam, Mömin yox? Maraqlıdır, qaqa canı. Bu hələ girişdir, suallar sonra olacaq.
Qardaşım xətrimə dəyirsənaaaaaaaaaaaa
Sən bilmirsən MOLLA-lar yeyib içən olur. Elə ona görə də məhz MOLLA
- AHMADIYYE это нравится
Отправлено 30 апреля 2010 - 10:30
Отправлено 30 апреля 2010 - 21:13
Gardashim deya bilersiz neca oldu namaza galdiz???
Cox sagol
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 01 мая 2010 - 09:51

Отправлено 01 мая 2010 - 18:58
Salam eziz gardashim xosh gorduk sizi.
Gardashim deya bilersiz neca oldu namaza galdiz???
Cox sagol
Ushaq vaxti cox decel olmusham. Allah olenlerinize rehmet elesin, rehmetlik nenenm careni meni ibadete yoneltmekde bilib yeqin. 10 yashim olanda tutub qulaqimdan apardi Goy mescidin axundu Haci Ismayilin yaninan meni shagird qoydu. Davami da bu gune qeder geldi cixdi shukur allaha.
Отправлено 01 мая 2010 - 19:02
Qardaşım,Sənin "TƏKƏBBÜRLÜ ŞİƏLƏRƏ" münasibətin?
eeeeeeeeeee deyme de menim yarali yerime. Men TƏKƏBBÜRLÜ ŞİƏLƏRƏ calishiram munasibetimi yazida yox , sozde emelde gosterim bilmirem ne qeder alinir?????? Amma oz aramizda bezi insanlar da var ki meni de TƏKƏBBÜRLÜ ŞİƏLƏRƏ aid edir. Bilmirem ne qeder dogrudur. Eger dogrudursa Allah kecsin gunahimdan ve meniozunun beyendiyi yola yoneldsin!!!!!!1
Отправлено 01 мая 2010 - 19:02

Отправлено 03 мая 2010 - 17:35
ƏZİZ QARDAŞIM,SƏNCƏ BİZ NƏDƏN BELƏ YAXİN OLDUQ BİR-BİRİMİZƏ, sanki bir ananın evladiyiq,canımız birdir.Səncə bu ALLAHIN qismətidirmi?
Allahın qisməti olduğuna şübhəm yoxdu bu 1-ci variantdır
2-ci varian isə ..... deməli belə özün də məndən yaxşı bilirsən ki Azərbaycanlılarda haralısan söhbəti moddadır. Bəziləri YERAZ, bəziləri KRAZ vs dir biz isə səninlə BİR AZ-ıq yəni bakılılardan az qaldığı üçün BİR AZ deyirəm, məncə bu səbəb də qaçılmaz və danılmaz 1 faktır bizim bir birimizə yaxın olmağımızda.
Yerlipərəst Molla qardaş, yəni siz demək istəyirsiz ki, Qəməndir qardaş bakılı olmasaydi münasibətlər fərqli olacaqdı? siz onunla belə yaxın dost olmayacaqdiz? )))
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 04 мая 2010 - 09:49
Yerlipərəst Molla qardaş, yəni siz demək istəyirsiz ki, Qəməndir qardaş bakılı olmasaydi münasibətlər fərqli olacaqdı? siz onunla belə yaxın dost olmayacaqdiz? )))
fiadn baci men bunu yuxarida da qeyd etmishdim ki 1-ci varian Allahin ishidir. Qaldi ki Abuzer Bakili olmasaydi sualina????
Belke de munasibetler ferqli olardi. Belke de yox. Amma fakt odur ki o Bakilidir ve biz onunula cox yaxiniq. Yeqin ki bizi birleshdiren ortaq deyerler var ona gore bu beledir.
Отправлено 10 июня 2010 - 12:39
1. Haqsız olduğunuz zaman etiraf etməyi və üzr istəməyi bacarırsız?
2. Sizə qarşı kimsə haqsızlıq edirsə necə davranırsız? Boş verə bilirsiz? Yoxsa haqqınızı istəyirsiz?
3. Bəs eyni hal (sizə haqsızlıq edilməsi halı) dəfələrlə təkrar olunsa necə?
Сообщение отредактировал Shemsi: 10 июня 2010 - 12:41
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 10 июня 2010 - 13:04
Salam aleykum Molla qardaş.
1. Haqsız olduğunuz zaman etiraf etməyi və üzr istəməyi bacarırsız?
2. Sizə qarşı kimsə haqsızlıq edirsə necə davranırsız? Boş verə bilirsiz? Yoxsa haqqınızı istəyirsiz?
3. Bəs eyni hal (sizə haqsızlıq edilməsi halı) dəfələrlə təkrar olunsa necə?
Mən xasiyyət etibarı ilə çox çətin və kinli adamam.
1. Hər hansısa 1 söhbətin mütləq axırına çıxmağa çalışıram. Ən axırda haqsız olduğumu biləndə çətin də olsa üzr istəyə bilərəm.
2. Mənə yaxşl olana gözümün yağını yedizdirirəm pis olana isə mənə pis olduğundan da pis oluram.
3. Mənə qarşı haqsızlıq 1 dəfə olur. 1 adamla aram korlandısa day getdi həmin adam işinin dalınca. Elə bir tərzdə o adama davranıram ki heç mənimlə ünsiyyət belə qurmaq istəmir.
axı mənim adım ilkin-dir
Отправлено 13 июня 2010 - 01:20
ALLAH LNƏT ELƏSİN- KƏLMƏSİ kimlərə əsasən deyə bilərsən?

Отправлено 21 августа 2010 - 11:49
Hüseynova bacıları kimdi? Forumdandılar?

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 22 августа 2010 - 08:33
salam aleykum MOLLA qardaş,
Aleykum salam bacı
Hüseynova bacıları kimdi? Forumdandılar?

Отправлено 22 августа 2010 - 17:35
salam aleykum MOLLA qardaş,
Aleykum salam bacıHüseynova bacıları kimdi? Forumdandılar?
![]()
![]()

Отправлено 10 сентября 2010 - 14:00
Отправлено 11 сентября 2010 - 13:34
_Molla_ gələcəyə nə planın var?
Axund olmaq,

10."Yunus" surəsi, 44 ayə, Məkkədə nazil olub.
Отправлено 11 сентября 2010 - 15:19
_Molla_ gələcəyə nə planın var?
Gələcəkdə biznenesimi böyütmək fikrim var. Gülab manapolyasını yaratmaq istiyirəm.
Отправлено 11 сентября 2010 - 20:55
Kabada ayaq basdi pulu vermalidir deya dini bir hokum varmi?
va bu kabada ayaq basdi pulu versak neca olar onun aqibati?
qisacasi versak na olar vermasak na olar?
orada ayaq basma pul ver deya maslahat vera bilarikmi?
umumiyyatla sizdan xahisim odur ki kabaya catan insan ayaq basdi pulu vermali ya da yox
dinda bela bir hokum varmi?
pulu versak gunaha batmis olariqmi?
bu cavabi manim poct unvanima da daha atrafli yazib gondarmayinizi xahis edacayam
manim poctum budur mollayev2010@rambler.tu
Отправлено 13 октября 2010 - 21:03
Ad gününüzü təbrik edərək, sizə bir sual vermək istəyirəm;
-Ad günü hədiyyəsi kimi, nəyin sizə hədiyyə edilməsini istəyərdiniz?
P.S. Ümumiyyətlə soruşuram...
Отправлено 14 октября 2010 - 12:36
EEEE,Seyid Sən də sual verdin dəəə,Vallahı indi spisoku acacaq-tökəcək!Qardaş...

Отправлено 14 октября 2010 - 13:48
Qardaş...
keçən ad günümdə Allah tərəfindən 2 nəfər yoldaşlardan azacıq da təbliğatım nəticəsində içkini ataraq namaz qılmaq istədiklərini mənə demişdilər. Bu mənə böyük hədiyyə idi.i
bu ad günümdə isə qeyri adi bir hal baş verdi. Mən səhərlər sübh namazına budilnik ilə dururam. Biz tərəflərdə (8-ci mikro rayonda) azan səsi eşidilmir. Bu gün isə qulağıma azan səsi gəldi və sübh namazına durdum. Sözümün canı Allah mənə hər ad günümdə özünü göstərir. Bundan da gözəl hədiyyə inanmıram ki kimsə mənə göstərə bilər.
Отправлено 14 октября 2010 - 23:48
Qardaş...
keçən ad günümdə Allah tərəfindən 2 nəfər yoldaşlardan azacıq da təbliğatım nəticəsində içkini ataraq namaz qılmaq istədiklərini mənə demişdilər. Bu mənə böyük hədiyyə idi.i
bu ad günümdə isə qeyri adi bir hal baş verdi. Mən səhərlər sübh namazına budilnik ilə dururam. Biz tərəflərdə (8-ci mikro rayonda) azan səsi eşidilmir. Bu gün isə qulağıma azan səsi gəldi və sübh namazına durdum. Sözümün canı Allah mənə hər ad günümdə özünü göstərir. Bundan da gözəl hədiyyə inanmıram ki kimsə mənə göstərə bilər.
Cavaba görə təşəkkür edirəm... ALLAHdan yaxşı hədiyyə verən də olmaz axı...
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей