iman awiqi bacımızla musahibə
Отправлено 20 марта 2010 - 21:20

Отправлено 20 марта 2010 - 21:25
Отправлено 28 марта 2010 - 02:13
Sizin cox uraknan yazdiginiz sherlar oxuyuram. Allah sizdan razi galsin.
Icazenizla siza sual verim.
En cox sevdiyiniz Shair va hansi sheri?
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 29 марта 2010 - 14:40
Salam şair qardaş,sizler öz teşekkürmü bildirirem ki,sizler sayesinde ruhlandım illerle sir saxlaiqim serleri aşkara cixardım ,ina ki hər bir seyrim de meni tapmaq olar cün ki,onların her biri emnim qelbimin sirridi.Maraqlıdır, artıq 3 ay olar ki, bacımız foruma öz şe`rlərini yayımlayır. Öz şeirləri içərisində ən çox ürək yanğısı ilə yazdığı şer hansıdır? Yəni özünü o şeirin hər misrasında görüb...?
Her bir serim de tayix bir alem var nece ki evlad valideyinlernə eziz olan kimi onlarinde her bir men eziz ve doqmadi .diqqetle meni yaradıcılıqımi izlediyiniz ücün size tşk edirem
Отправлено 29 марта 2010 - 14:51
Allah razi olsun sizlerdən mən bütün sairlerin serinni sevə,sevə oxuyuram.sevdiyim serde coxdu lapcox.Salam hormatli bacim.
Sizin cox uraknan yazdiginiz sherlar oxuyuram. Allah sizdan razi galsin.
Icazenizla siza sual verim.
En cox sevdiyiniz Shair va hansi sheri?
Отправлено 29 марта 2010 - 15:10
Burada şairin gizli eyhamı nədədir?

Отправлено 29 марта 2010 - 15:20
Deyildim mən səneğə qail sən etdin əqlimi zailMəni candan usandırdı,cəfadan yar ,usanmazmı?
Burada şairin gizli eyhamı nədədir?
meni dərdə salam mail oyanarmı oyanmazmi. gizli eşqin nəzərdə tutb yeqin ki,birde seyriyyat sir dolu dünyadi amma söz sərrafları bunu anlaya bilər
Отправлено 29 марта 2010 - 15:22

Отправлено 01 апреля 2010 - 11:14
sizi heyatin hansi anlari en cox sevindirir?
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.
ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."
Отправлено 03 апреля 2010 - 15:11
Salam Şalə bacım sualn gozeldi.sevinmek meselesine geldik deAssalamu aleykum baci,yazdiqin sherlardan bilinir ki siz cox hessas bir mexluqsuz
sizi heyatin hansi anlari en cox sevindirir?
Hansısa savab əməlin sahibi olanda sevincdəmn özümə yer tapmıram. Yaxşı əmələrim mənim sevinçimdi.
Отправлено 03 апреля 2010 - 17:22

Forumda bu qədər şeir paylaşmısız, kitab halında cəmləmək fikriniz yoxduki?
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 03 апреля 2010 - 21:45
salam qardaş Allah sizlərdən razı olsun,qaldi ki kitab meselesinə,buna maddi imkan lazimdır bird emen şairlərin qarıisinda şair deyiləm adi bir insanam bir blaca Tanrım mənə sukur ki,isdedad verim cox saqol olun hormətinizə görə.asSalamu aleykum, bacı. İcazənizlə sizə mən də sual verim
![]()
Forumda bu qədər şeir paylaşmısız, kitab halında cəmləmək fikriniz yoxduki?
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей