Новый форум
Отправлено 25 марта 2010 - 02:47
Отправлено 25 марта 2010 - 22:05
Отправлено 25 марта 2010 - 22:56
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 26 марта 2010 - 09:36
Mənə verilən məlumata gorə bu hələ test olunan versiyadır,postlardan əlavə hələ movzular da orada tam deyil! Duzələcək inşaALLAH!Amma mən onu qeyd edim ki. bu gün təzə dizaynı yoxladım, bircə sualı maraqlı gəldi mənə. Təzə dizaynda mənim postlarımın sayı hardasa 800`neçəsədi, amma burda 1000`i ötüb, o niyə helə göstərir??

Отправлено 26 марта 2010 - 15:04
Mən yeni dizayn demədim, yeni forum dedim. Bura bax: http://313news.net/forums/index.phpYaxşıdır. Yəqin ki, "ibrrip" temasını nəzərdə tutursan? Mənim üçünsə, ən yaxşısı IP.Board Pro temasıdır. İndi "ibbrip"ə keçdim. Allah Kərimdir. Görək nəolur.
Отправлено 26 марта 2010 - 15:05
Mən dedim ki, onu test edin, görək o forumda səhv var, ya yox. Demədim ki, xonuşuza gəlib gəlmədiniyi yazın.Amma mən onu qeyd edim ki. bu gün təzə dizaynı yoxladım, bircə sualı maraqlı gəldi mənə. Təzə dizaynda mənim postlarımın sayı hardasa 800`neçəsədi, amma burda 1000`i ötüb, o niyə helə göstərir??
Отправлено 26 марта 2010 - 15:08

Отправлено 26 марта 2010 - 20:24
Qardaş, mən dedim ki, xoşuma gəlib gəlmədiyini qeyd edirəm?Dedim ki, test elədim, sual eləmişdiz ki, nə kimi problem olsa, görsəz yazın, mən də bunu nəzərə alıb gözümə dəyən problemi vaxtında dedim qeyd edimMən dedim ki, onu test edin, görək o forumda səhv var, ya yox. Demədim ki, xonuşuza gəlib gəlmədiniyi yazın.Amma mən onu qeyd edim ki. bu gьn təzə dizaynı yoxladım, bircə sualı maraqlı gəldi mənə. Təzə dizaynda mənim postlarımın sayı hardasa 800`neзəsədi, amma burda 1000`i цtьb, o niyə helə gцstərir??

Сообщение отредактировал Hasan_AGA: 26 марта 2010 - 20:27
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 27 марта 2010 - 09:53

Отправлено 27 марта 2010 - 11:10
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 27 марта 2010 - 12:14

Отправлено 27 марта 2010 - 22:24
Отправлено 28 марта 2010 - 00:47
Hər şey nə var idisə köçürülüb.Təbriklər! bütün ismarışlar köçürülməyib. Bəs çat olmayacaq?
çat olacaq inşəAllah. Hələ ki, axtarışdayam.
Отправлено 28 марта 2010 - 08:39

Отправлено 28 марта 2010 - 13:57
Отправлено 28 марта 2010 - 17:39
Məncə bu postların sayının azalması "oyun"lara görədir. Əvvəlki forumda oyunlar bağlananda oyunlara yazdığımız postlar qalmışdı. Yəni sayğac silinənə kimi 100 post yazmışdımsa üstünə gəlirdi. Amma burda o həmən 100 post silinib sayğacdan. Düz başa düşmüşəm?
Profilə baxanda görünür axı...
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)
Отправлено 28 марта 2010 - 20:23
Bəli, postların sayı az görünür, çünki onlar təzədən hesablarıb və yenilənib. Az olmaları onunla bağlıdır ki, bəzi postlar pozulanda sayı azalmır. Postların həqiqi sayını bilmək üçün onların avtomatik hesablanması əməliyyatı keçirilir.Cox qəribədir,butun postlar kocurulub,amma postların sayı az gorunur və rutbə də buna uyğun bir pillə aşağıdır,amma profildə isə postların sayı həqiqidir!Yəni profildə postların sayı həqiqi gorunur,forumda isə az.
İndi postlarınızın sayı həqiqi saydır, amma profildə əvvəlki sayın çıxması isə gəribədir. Bu belə olmamalıdır.
Отправлено 28 марта 2010 - 21:01
Коран 17:84
Отправлено 28 марта 2010 - 21:09
Не знаю, мне не нравится цветовое решение, такой серостью отдает. Прежние оттенки красного хоть глаз на чем то останавливали...
Ölənlərivizə rəhmət.
اللهم عجل لولیک الفرج واحفظ قائدنا الخامنه ای
Отправлено 28 марта 2010 - 21:10
На днях установлю несколько новых стилей (дизайнов). Можете выбрать любой для отображения.Не знаю, мне не нравится цветовое решение, такой серостью отдает. Прежние оттенки красного хоть глаз на чем то останавливали...
Отправлено 28 марта 2010 - 21:22
Да и этот стиль неплохой, просто если бы серый разбавить теплыми четкими оттенками сирени, вместо приглушенных, то уже стало бы ярче, а бардовые ньюансы, которые я здесь заметила, со всем этим,неплохо бы, наверное, сочетались.На днях установлю несколько новых стилей (дизайнов). Можете выбрать любой для отображения.Не знаю, мне не нравится цветовое решение, такой серостью отдает. Прежние оттенки красного хоть глаз на чем то останавливали...
Коран 17:84
Отправлено 29 марта 2010 - 14:27
За весь труд по новому виду форума - BRAVO!
Отправлено 31 марта 2010 - 09:47
Сделал. Стиль ProGreenНе бросайте в меня помидорами сразу..а можно чуть более оттенков зеленного цвета (не яркого). Вопрос-просьба исключительно из соображений здоровья телесного (а точнее глаз). Как советует мой офтальмолог НАИЛУЧШАЯ ЗАРЯДКА ДЛЯ ГЛАЗ - МАКСИМУМ ЗЕЛЕННОГО ЦВЕТА.
За весь труд по новому виду форума - BRAVO!
Отправлено 31 марта 2010 - 11:31
- MIROTVORES70 это нравится
Отправлено 31 марта 2010 - 14:00

Отправлено 31 марта 2010 - 14:33
çat avtomatik 24 saatdan bir təmizlənir, amma Siz (moderlər) yazıları ayrı-ayrılıqda redaktə edə və silə bilərsiz (sağ tərəfdəki funliyalara baxın, [Сегодня, 15:31]).Mən çatı təmizləyə bilmirəm, yazılır ki, sizdə admin mərkəzə hüquq yoxdu
Отправлено 04 апреля 2010 - 20:14
Cox qəribədir,butun postlar kocurulub,amma postların sayı az gorunur və rutbə də buna uyğun bir pillə aşağıdır,amma profildə isə postların sayı həqiqidir!Yəni profildə postların sayı həqiqi gorunur,forumda isə az.
Məncə bu postların sayının azalması "oyun"lara görədir. Əvvəlki forumda oyunlar bağlananda oyunlara yazdığımız postlar qalmışdı. Yəni sayğac silinənə kimi 100 post yazmışdımsa üstünə gəlirdi. Amma burda o həmən 100 post silinib sayğacdan. Düz başa düşmüşəm?
Profildə postların ümumi sayı görsənir (həm sayılan, həm o yazılar ki, onlara görə say artmır, misal üçün Oyunlar bölməsi, həmdə ki, silinmiş, korzinada olan mövzular).Profilə baxanda görünür axı...
Avatarın altında isə real və rütbəyə təsir edən postların sayı görünür.
Отправлено 30 мая 2010 - 23:51

Отправлено 03 июня 2010 - 14:33
Это наш новый форум, который скоро станет основным, иншаАллах. Прошу оценить и потестировать. Если заметите неправильную работу в какой-либо части форума, глюки, ошибки прошу сообщить об этом в этой теме или на самом тестируемом форуме.
Loqo xoşuma gəlmədi və loqodan hiss olunur ki dizayn da geriyə doğru bir addım olacaq. Müasir dizayn lazımdı

Сообщение отредактировал katala: 03 июня 2010 - 14:34
Отправлено 03 июня 2010 - 15:45
mən etiraz etmirəm - düzəldin!Это наш новый форум, который скоро станет основным, иншаАллах. Прошу оценить и потестировать. Если заметите неправильную работу в какой-либо части форума, глюки, ошибки прошу сообщить об этом в этой теме или на самом тестируемом форуме.
Loqo xoşuma gəlmədi və loqodan hiss olunur ki dizayn da geriyə doğru bir addım olacaq. Müasir dizayn lazımdı
forumda 3 dizayn var. Yuxarıda adınızın altında ulduzlara baxın.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей