Toplantılarımız
Отправлено 14 апреля 2010 - 11:34
Отправлено 14 апреля 2010 - 12:52
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 14 апреля 2010 - 14:31
Mənim nə günahım ki, mürəbbəni MƏHZ mənim qarşımda qoyursuuuuz??? Birdə ki, qəlyan məsələsi...Bu toçna 3cü (dünya olmasa da) vətəndaş müharibəsi olacegTəklif var ki,soberunlarda HƏSƏNAĞA ilə Sairin əllərini arxadan bağlayaq!Cunki,murəbbə ilə ucuncu dunya savaşına girirlər! MUTLƏQ!
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 14 апреля 2010 - 14:42
Həə, oxumuşam onu qardaşım, sadəcə olaraq 1 az gecBiz uruslarla görüşmüyəceyik ki... Elə azəricə yaxçıdı.
Hasan AGA yazdım da LSde
Отправлено 14 апреля 2010 - 14:57
Komandir, sorğuya "müstəhəbdir" varinatı əlavə edilsəydi onu seçərdim
Отправлено 14 апреля 2010 - 15:02
p.s. mən təklif edirəm ki, burda azərbaycanca yazax, sora qaça qaça gedib sobirunda rusca yazaq .
Zarafat bir yana qalsın, bu dillə bağlı son qanunla heç cür razılaşa bilmirəm. İndi zarafatla, qanunlar nə üçündür, onları pozmaq üçün))
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 15 апреля 2010 - 11:13
Toplantılar vacibdir.Sobirun mövzusu niyə bağlandı ki? Bəlkə urusyetdən qonaqlarımız gəlib sobirun təşkil edəcəklər?
p.s. mən təklif edirəm ki, burda azərbaycanca yazax, sora qaça qaça gedib sobirunda rusca yazaq .
Zarafat bir yana qalsın, bu dillə bağlı son qanunla heç cür razılaşa bilmirəm. İndi zarafatla, qanunlar nə üçündür, onları pozmaq üçün))
Məsələn bu şənbə günü bir toplantı var və bazar günü də..eşitdiyimə görə hazırlanır.
P.S. Əyri oturub düz danışaq..BAJI, BU MƏNİM "PROVOKASİYAM" İYDİ..yani təklifim
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 15 апреля 2010 - 11:25
Отправлено 15 апреля 2010 - 12:58
Toplantılar vacibdir.Sobirun mövzusu niyə bağlandı ki? Bəlkə urusyetdən qonaqlarımız gəlib sobirun təşkil edəcəklər?
Məsələn bu şənbə günü bir toplantı var və bazar günü də..eşitdiyimə görə hazırlanır.
P.S. Əyri oturub düz danışaq..BAJI, BU MƏNİM "PROVOKASİYAM" İYDİ..yani təklifim
Sizdən gələn "PROVOKASİYA" bərəkətdi bərəkət
Görüşmək ümidi ilə
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 15 апреля 2010 - 18:21
Bəli... Deyirlər ki, gör yaza nə qaldı...
Ay millət. yaz da oldu, "EKS SOBİRUN", hazırkı "TOPLANTI"-nın vaxtı təyin olundu. Bazar günü. Amma harada? Kimlər gələcək?
SİYAHINI TUTAQ:
1. Men; EKS Günahkar, Muslim313
Отправлено 16 апреля 2010 - 00:34
Отправлено 16 апреля 2010 - 14:46
Отправлено 16 апреля 2010 - 22:39
BU gün QELEM qardaşımızın istəyi ilə NƏRİMANOVda kiçik sobirun təşkil edildi! Qələm qardaşımızın bütün forum iştirakçılarına GƏNCƏdən salamı var! Möhkəm olun! Şair Qələmi gördü 2 misra yazdı, day bu ilhamla 2 ay yola vermək olar
İnşallah, digər qardaşlarla görüşümüz var bir neçə günə.
Сообщение отредактировал Şair: 16 апреля 2010 - 22:48
Отправлено 18 апреля 2010 - 01:51
Отправлено 19 апреля 2010 - 00:29
ALLAH BİZLƏRİ BELƏ MEHRİBAN GORÜŞLƏRDƏN KƏNAR SALMASIN İNŞAALLAH!
Məndə olan məlumata gorə sevimli bacılarımızın da görüşləri baş tutub.Onlara gorə də fərəhliyəm!
Burada əməyi olan hər bir qardaş və bacının elədiyi bu savab əməlin cavabını ALLAHIMIZ hər iki dunyada versin! AMİN!
Отправлено 21 апреля 2010 - 15:44
Bizdə də baş tutdu, Allah bacılardan razi olsun. Gözlərim yaşarana qədər güldüm ))) Hamısına ayrı-ayrılıqda təşəkkür edirəm.Məndə olan məlumata gorə sevimli bacılarımızın da görüşləri baş tutub.Onlara gorə də fərəhliyəm!
Muslim 313 qardaşa da minnətdaram. Payı çox olsun. Kərbəla sahibi onu darda qoymasın İnşAllah!
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 21 апреля 2010 - 17:52
Duaçıyıq Sizə.
Möhürləri gələn həftəki görüşümüzdə paylayacam İNŞALLAH
Отправлено 22 апреля 2010 - 14:13
Təəssüf ki, bu gün İslаm dini təbliğçiləri аrаsındа (İSTƏR MİNBƏRDƏN İSTƏRSƏDƏ KOMPUYUTER ARXASINDAN)mühаfizаkаrlаr dаhа çoxluq təşkil edir.
Сообщение отредактировал nardarani: 22 апреля 2010 - 14:13
«لبيــــــــك خــــــــامنئي »
Отправлено 22 апреля 2010 - 14:30
Отправлено 22 апреля 2010 - 14:37
Ayın 18-i ad günümə təsadüf edən yığıncağa mənDə gəlmişdim. Gec gəldim tez getdim. Tələsik gəldim tələsik getdim. Yığıncaqda nələri gözləyirdimsə təssüflər olsun ki, bu dəfədə qabağıma çıxdı. Həmişəki kimi yenədə söhbət vahhabilərdən getdi. Sonra elimi hozənin Qumdan Nəcəfə qaytıtmasını səbirsizliklə gözləyənləridə gördüm. Sistanı ağadan şəhid olmaqları üçün iltimasi dua edənləridə gördüm. Bununla bərabər Məşhədi Dadaş məscidi ətrafında yaranan vəziyyətlə bağlı məlumat almaq istəyənlərdə var idi. Qonağlığa gəlincə mən bir istəkan çayda içə bilmədim. Çünki, çayçı qabağıma helə çay qoydu ki, gəl görəsən. Bəlkədə gecikmişdim deyə məni cəzalandırırdı.)))
Təəssüf ki, bu gün İslаm dini təbliğçiləri аrаsındа (İSTƏR MİNBƏRDƏN İSTƏRSƏDƏ KOMPUYUTER ARXASINDAN)mühаfizаkаrlаr dаhа çoxluq təşkil edir.
+1 razıyam.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#23
Отправлено 22 апреля 2010 - 17:17
Gunahkar, Muslim 313 Qardaşımıza ALLAH razı olsun deyirəm.
Duaçıyıq Sizə.
Möhürləri gələn həftəki görüşümüzdə paylayacam İNŞALLAH
ALLAH sizdən də razı olsun. ALLAH dualarınızı özünüz haqda da qəbul etsin. Zəhmətinizə görə minnətdaram. Təşəkkür edirəm.
Отправлено 22 апреля 2010 - 17:27
Ayın 18-i ad günümə təsadüf edən yığıncağa mənDə gəlmişdim. Gec gəldim tez getdim. Tələsik gəldim tələsik getdim. Yığıncaqda nələri gözləyirdimsə təssüflər olsun ki, bu dəfədə qabağıma çıxdı. Həmişəki kimi yenədə söhbət vahhabilərdən getdi. Sonra elimi hozənin Qumdan Nəcəfə qaytıtmasını səbirsizliklə gözləyənləridə gördüm. Sistanı ağadan şəhid olmaqları üçün iltimasi dua edənləridə gördüm. Bununla bərabər Məşhədi Dadaş məscidi ətrafında yaranan vəziyyətlə bağlı məlumat almaq istəyənlərdə var idi. Qonağlığa gəlincə mən bir istəkan çayda içə bilmədim. Çünki, çayçı qabağıma helə çay qoydu ki, gəl görəsən. Bəlkədə gecikmişdim deyə məni cəzalandırırdı.)))
Nədənsə tanış sözlərdir.
Elmi hövzə söhbətini mən açdım.
Şəhadət üçün iltimasi dua edən şəxsi də mən danışdım, amma, Ayətullah əl-Üzma Sistani ağadan deyil, Ayətullah əl-Üzma Cəfər Sübhani ağadan.
Amma, "gördüm" deməyinizi başa düşmədim.
Отправлено 22 апреля 2010 - 21:03
+1 razıyam.
Bu axırıncı cümləyə aiddir. Qalan məsələlərə qarışa bilmərəm
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#26
Отправлено 23 апреля 2010 - 09:00
Mən biləni şəhdi söhbətini Günahkar açdi, yada mən qatışdırıram.Hər halda şəhidliyin kimin arzulamasından aslı olmayaraq bəyənilən şeydi. Bir zamanlar məndə bunu Allahdan istəmişəm. Gördüm deməyimdən məqsəd isə müşahidə etdiklərimdi. Siz nə deyə bilərsiz yığıncaq barədə?Ayın 18-i ad günümə təsadüf edən yığıncağa mənDə gəlmişdim. Gec gəldim tez getdim. Tələsik gəldim tələsik getdim. Yığıncaqda nələri gözləyirdimsə təssüflər olsun ki, bu dəfədə qabağıma çıxdı. Həmişəki kimi yenədə söhbət vahhabilərdən getdi. Sonra elimi hozənin Qumdan Nəcəfə qaytıtmasını səbirsizliklə gözləyənləridə gördüm. Sistanı ağadan şəhid olmaqları üçün iltimasi dua edənləridə gördüm. Bununla bərabər Məşhədi Dadaş məscidi ətrafında yaranan vəziyyətlə bağlı məlumat almaq istəyənlərdə var idi. Qonağlığa gəlincə mən bir istəkan çayda içə bilmədim. Çünki, çayçı qabağıma helə çay qoydu ki, gəl görəsən. Bəlkədə gecikmişdim deyə məni cəzalandırırdı.)))
Nədənsə tanış sözlərdir.
Şəhadət üçün iltimasi dua edən şəxsi də mən danışdım, amma, Ayətullah əl-Üzma Sistani ağadan deyil, Ayətullah əl-Üzma Cəfər Sübhani ağadan.
Отправлено 23 апреля 2010 - 10:01
Çaya nə olmuşdu ki, ay brat? Nəsə xoşuna gəlmədi isə deyərdin dəyişərdilər. Sən orda elə bil öz evindəsən, heç nədən çəkinmək lazım deyil. Çayxanaya gələsən mürəbbə yeməyib, çay içməsən....???Qonağlığa gəlincə mən bir istəkan çayda içə bilmədim. Çünki, çayçı qabağıma helə çay qoydu ki, gəl görəsən. Bəlkədə gecikmişdim deyə məni cəzalandırırdı.)))
Отправлено 23 апреля 2010 - 12:17
Olur belə şeylər qardaşım,əsasən belə yığıncaqlarımızda,hər kəs forumdaxili problemlərlə bölüşür,aləm qarışır bir-birinə. AMMA cox zaman bu yığıncaqların boyük xeyri olur! Gələn dəfələrdə yəqin daha yaxından tanış olarıq və maraqlı olar.ALLAH RAZI OLSUN!Mən biləni şəhdi söhbətini Günahkar açdi, yada mən qatışdırıram.Hər halda şəhidliyin kimin arzulamasından aslı olmayaraq bəyənilən şeydi. Bir zamanlar məndə bunu Allahdan istəmişəm. Gördüm deməyimdən məqsəd isə müşahidə etdiklərimdi. Siz nə deyə bilərsiz yığıncaq barədə?Ayın 18-i ad günümə təsadüf edən yığıncağa mənDə gəlmişdim. Gec gəldim tez getdim. Tələsik gəldim tələsik getdim. Yığıncaqda nələri gözləyirdimsə təssüflər olsun ki, bu dəfədə qabağıma çıxdı. Həmişəki kimi yenədə söhbət vahhabilərdən getdi. Sonra elimi hozənin Qumdan Nəcəfə qaytıtmasını səbirsizliklə gözləyənləridə gördüm. Sistanı ağadan şəhid olmaqları üçün iltimasi dua edənləridə gördüm. Bununla bərabər Məşhədi Dadaş məscidi ətrafında yaranan vəziyyətlə bağlı məlumat almaq istəyənlərdə var idi. Qonağlığa gəlincə mən bir istəkan çayda içə bilmədim. Çünki, çayçı qabağıma helə çay qoydu ki, gəl görəsən. Bəlkədə gecikmişdim deyə məni cəzalandırırdı.)))
Nədənsə tanış sözlərdir.
Отправлено 26 апреля 2010 - 13:52
Sənin qabağında ki, çaydan danışmıram. biz tərəfə verilən çaydan danışıram. Helə bil qaynammiş suyun üstünə dəmi töküb getirmişdi çayçı. İmkan verməmişdi altına isti deysin. dedim deyişsinlər. Hacı Faiq dedi amma tezədən gətirdiyidə eyni şey idi. Səni bu çay məsələsi çox narahat etməsin. Bu boş şeydi orda narahat olası çox şey var idi. ı))Çaya nə olmuşdu ki, ay brat? Nəsə xoşuna gəlmədi isə deyərdin dəyişərdilər. Sən orda elə bil öz evindəsən, heç nədən çəkinmək lazım deyil. Çayxanaya gələsən mürəbbə yeməyib, çay içməsən....???Qonağlığa gəlincə mən bir istəkan çayda içə bilmədim. Çünki, çayçı qabağıma helə çay qoydu ki, gəl görəsən. Bəlkədə gecikmişdim deyə məni cəzalandırırdı.)))
- AHMADIYYE это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей