Bismillah.
Şair, sənə mən nə deyim..

Neçə gündür ki, bu mövzunun açılıb açılmaması arasında tərəddüdlər oldu, çox israr elədim açılmasın mövzu, fəqət açıldı və çox sevindirdi məni. Qardaşım, inşaAllah sağ-salamat gedib gəlim, sökəjikkk. Həə. hər şey üç aydan sonra yaxşı olacey (o dediyim məsələ

) Allah razı olsun səndən qardaşım, ürəyimdə daim varsan
Şəmsi bacı, Allah sizdən razı olsun, qardaşınıza da Allah köməy olsun, inşaAllah sağ-salamat evinizə dönsün tez. Bu arada, hansı hərbi hissədədi?Birdən eyni yerdə olduğaa. Heç olmuya bilim ki, bacımın qardaşı da yanımdadı.
MirmUstafa, qardaşım Allah (s.t.) ağzuvuzdan eşitsun, inşaAllah ki helə də olar..Ən çox narahat olduğum şey məhz namazlarım, ibadətlərimdi...İnşaAllah ki, yaxşı olar..Allah əcl versun, Allah razı olsun süzdən
Zeynəb...

Narahat olma, 1 il tez gəlib keçəcək
al-fath, qərdeşim, təşəkkürlər

Ən çox istədiyim o idiki, məhz komandirimizin sıralarına düşüm...Demək olar ki, hərbiyə olan öncəki nifrətimi içimdə boğan məhz Mirotvores qardaşımız və onun gözəl yazıları oldu..Onun təsirindən hərbçi belə olmaq könlümdən keçib..Allah razı olsun, inşaAllah 1 ilə razdelımda passivlik də olmaz.
tatar, qardaşım elə vaxtı zəng vırırsuzkii özdəki başqa başqa nömrələrdən, hamsına uspet eliyib cavab verə bilmirəmee

Qapı məsələsi...Qərdeşim, inşaAllah qeyidəndə yekə bir söbirun, çoxlu mürrəbəynən özdə
Elmeddin.88, inşaAllah qardaşım, Allah razı olsun
al-İslam, sən əlimə day düşmədə....O səfər sənə nə dedim mən? Hələ də "gözəl günlər" arzusundasan?

Allah razı olsun, qardaşım, inşaAllah qayıdanda ilk cüməyə vurğun olduğun yerə gedərik
Ehli beyt ashigi, Allah razı olsun, qardaşım!Dualarınızda unutmayın...
MIROTVORES70, inşaAllah dualarıvızda olmaq arzusu ilə, özvüzdən muğayət olun. Qardaşım, dəstəyə görə təşəkkürlər, inanın bu yazılarıvızdan sonra nə deyəcəyimi də unutdum...Həyəcan...Çaşdım..dilim dolaşdı...Gözüm doldu...Allah razı olsun qardaşım
Hamıvıza uğurlar uşaqlar,inşaAllah bu 1 ildə aktivlik öncəki illərə nisbətən daha yüksək olar...Özvüzdən və bir-birinizdən muğayət olun... Allah amanında
Dərin hörmətlə, əsgər Həsənağa.