Forumçuların uşaqliq şəkilləri
Отправлено 28 июля 2010 - 19:51
Belke oz ushaglig shekillerimizi yerlashdirek burada.???
Sozsuz birinci oz sheklimi yerlashdirecem))))))))))))
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 30 июля 2010 - 11:48
Uşaqlıq şəkilləri ancaq təbəssüm yaradır üzdə. Gözəl anlar yada düşür.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 30 июля 2010 - 12:17
bu da men ve bacim ))))))))
Salam Qardaş!
Hec dəyişilməmisənki , maşallah!
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 30 июля 2010 - 12:19
Maşallah) doğurdan hec dəyişməmisən haaa ŞEYX))bu da men ve bacim ))))))))
Отправлено 01 августа 2010 - 16:46
Eladir bacim))Tatar qardaş, paylaşdığınız üçün təşəkkürlər!
Uşaqlıq şəkilləri ancaq təbəssüm yaradır üzdə. Gözəl anlar yada düşür.
Duzdur uhagligda cox dacal olmusham birde ki cox obijora olmusham))) Duzdur indi mashaallah dehshet ishtahli adamam amma obijora deyilem))
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 01 августа 2010 - 16:49
Komandir, Mir Mustafa ve Shair cox sagolun, hec deyishilmemishem.)))Maşallah. Allah saxlasın sizi )))))))))
Ushag olanda deyirdim hacan boyuk olaram, indi ise deyirem kash ela ushag olaydim))))
Eziz forumcular bes sizin ushaglig shekillerinizi gozleyirik axi)))
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 02 августа 2010 - 08:14
Special for Tatar!
Сообщение отредактировал MirMustafa: 02 августа 2010 - 08:15
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 02 августа 2010 - 12:30
Uşaqlığın əvəzi yoxdu.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 02 августа 2010 - 13:27
Mirmustafa qardaş, çox gözəl şəkildi ) Paylaşdığınız üçün təşəkkür.
Uşaqlığın əvəzi yoxdu.
-)
Uşağlığın əvəzi yenitməlikdir. Yenitmeliyin əvəzi - cavanlıq. Cavanlığın əvəzin görürsən yaşlalanda. Yaşlığında əvəzini axirətdə.
İndi gərək bu mərhələlərdə elə yaşayaq ki, imanımız axirətdə bizi cənnətə aparsın inşallah. İmanlı həyat hammımıza arzu edirəm. Amin!
- Shale это нравится
Отправлено 02 августа 2010 - 18:27
Cox sagol ya Seyyid.Assalamun Aleykum!
Special for Tatar!
Mashaallah, amma bir sozum yazim,alimlerin nezeriyyesi var ki, insanin gözlari deyishilmir hec vaxt, ister 2 yashi olsun ister 50 yashi. Ereblerin bela bir atalar sozu var, al-ayne tariful eyna.-- Göz gözu taniyar))
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 02 августа 2010 - 19:16
Cox sagol ya Seyyid.Assalamun Aleykum!
Special for Tatar!
Mashaallah, amma bir sozum yazim,alimlerin nezeriyyesi var ki, insanin gözlari deyishilmir hec vaxt, ister 2 yashi olsun ister 50 yashi. Ereblerin bela bir atalar sozu var, al-ayne tariful eyna.-- Göz gözu taniyar))
Allah səndən razı olsun inşallah qardaş. Sən çox səmimi insansan, səni hər sözun mənim üçün borcdur.
Məndə inanmıram gözlərin dəyişilməsinə o alimlər kimi. Bizə şaid duran gözlər dəyişilməz olmalıdır. Axı o haqq, ədalət məhkəməsində (axirətdə) şaid və şaid ifadəsi dəyişilməməsi əsas şərtdir
Отправлено 02 августа 2010 - 19:31
Ya seyyid terifledin meni, lap utandirdinee )))Allah razi galsin.Cox sagol ya Seyyid.Assalamun Aleykum!
Special for Tatar!
Mashaallah, amma bir sozum yazim,alimlerin nezeriyyesi var ki, insanin gozlari deyishilmir hec vaxt, ister 2 yashi olsun ister 50 yashi. Ereblerin bela bir atalar sozu var, al-ayne tariful eyna.-- Göz gözu taniyar))
Allah səndən razı olsun inşallah qardaş. Sən çox səmimi insansan, səni hər sözun mənim üçün borcdur.
Məndə inanmıram gözlərin dəyişilməsinə o alimlər kimi. Bizə şaid duran gözlər dəyişilməz olmalıdır. Axı o haqq, ədalət məhkəməsində (axirətdə) şaid və şaid ifadəsi dəyişilməməsi əsas şərtdir
Hegigeten eladir, meselen men 28 il kecandan sonra ushagligdan gormadiyim bir gardashi gözlerinden tanidim.
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 03 августа 2010 - 14:55
машаАллах брат Татар наш добрый )) очень смешной фото ) СПАСИБО ВАМyenada men va bacim)))))))))))
Дай Аллах что бы фото было у вас ваших внукоВ и пра внуков иНшаАЛЛАХ)) ))
Отправлено 03 августа 2010 - 16:37
Фаик меллим, кажется кроме Вас и MirMustafa никто так свои детские фото поставить и не решится и тему придется переименовать в ОБСУЖДЕНИЕ ДЕТСКИХ ФОТО ЮЗЕРА
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 03 августа 2010 - 16:37
Отправлено 04 августа 2010 - 08:37
SALAM,
Фаик меллим, кажется кроме Вас и MirMustafa никто так свои детские фото поставить и не решится и тему придется переименовать в ОБСУЖДЕНИЕ ДЕТСКИХ ФОТО ЮЗЕРА
Наверно остальные не такие красивые были в детстве как мы с братом Татар, поэтому стыдяться выставлять фотки свои
Отправлено 04 августа 2010 - 09:39
Отправлено 04 августа 2010 - 11:39
На второй фотке не Я , а какой-то позитивный бейби, над которым издевались родители ... ))))
Пыыыы. Сыыы. гадан алым. Вот вам и фотка , Ахмадия бажы , теперь на весь форум будет у меня клеймо - Хиджабистый парень или маруся ... И всё это благодаря моим родителям с фантазиями 80-х ...))))
Пы.бир денеде СЫ гадою алым. Öz aramızdı başım yaman böyük oluf ...
Сообщение отредактировал Dr.White: 04 августа 2010 - 11:44
- AHMADIYYE и surramanraa это нравится
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 04 августа 2010 - 14:30
Doxtur qardaş, siz heeeeç dəyişməmisiz) Super şəkillərdi. Bu arada deyim ki, uşaqların hamısında baş böyük olur))
Görək növbəti dəfə kimin şəkillərinə güləcəm
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 04 августа 2010 - 14:33
Mahmud balamız Sizin kopiyanızdır MAŞALLAH.РАФИЗёнок с брослетом из кизминдюка на руке ))))
Помню эти фото с фейсбука (белокрышевские )
ALLAH cəmi ailələrin icində o gözəl ailənizi qorusun, balanızın hər bəhrəsini görmək nəsib olsun Sizə və Bacıma. AMİN!
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 04 августа 2010 - 14:38
Отправлено 04 августа 2010 - 14:36
На первой фото я с сестрой, на второй и третьей - Фатима.Ahmadiyye bacı, sizi heç seçə bilmədim Uşaqların ikisində də eyni üz cizgiləri var, yaş fərqi olsa da.
Doxtur qardaş, siz heeeeç dəyişməmisiz) Super şəkillərdi. Bu arada deyim ki, uşaqların hamısında baş böyük olur))
Самое прикольное то, что в разный период (от рождения до 5 лет) она была похожа как две капли воды как на меня, так и на мою сестру
ДЕЖАВЮ (С)
Отправлено 04 августа 2010 - 14:46
Ahmadiyye bacı, sizi heç seçə bilmədim Uşaqların ikisində də eyni üz cizgiləri var, yaş fərqi olsa da.
Gəlin bu dəfə növbə sizin olsun. Necə fikirdir?
Отправлено 04 августа 2010 - 14:52
Ahmadiyye bacı, sizi heç seçə bilmədim Uşaqların ikisində də eyni üz cizgiləri var, yaş fərqi olsa da.
Yaxşı fikir ola bilərdi, amma mənim uşaqlıq şəkillərim ağlamalıdı)))))))) Çox çirkin uşaq olmuşam)) Bir atalar sözü yadıma düşdü, kimin əvvəli, kimin axırı
Сообщение отредактировал Shemsi: 04 августа 2010 - 14:54
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 04 августа 2010 - 15:08
Yaxşı fikir ola bilərdi, amma mənim uşaqlıq şəkillərim ağlamalıdı)))))))) Çox çirkin uşaq olmuşam)) Bir atalar sözü yadıma düşdü, kimin əvvəli, kimin axırı
Bacı bizi belə şeylərlər qorxutmaz. Gördüyümüzü görmüşük. Gözəl bəbələri gördük indi nə olar biridə çirkin olarda. Əsas odu qəlbi təmiz olsun.
Отправлено 04 августа 2010 - 16:20
Şəkillərim superdi super olmağına o kəlağayı başımdakınan başqa ...
- surramanraa это нравится
Отправлено 04 августа 2010 - 16:26
Mahmud balamız Sizin kopiyanızdır MAŞALLAH.РАФИЗёнок с брослетом из кизминдюка на руке ))))
Помню эти фото с фейсбука (белокрышевские )
ALLAH cəmi ailələrin icində o gözəl ailənizi qorusun, balanızın hər bəhrəsini görmək nəsib olsun Sizə və Bacıma. AMİN!
Allah sizdən razı olsun bajı. Allah sizin balanızı saxlasın.
Bajı , əfv edin qüsurdusa, Fatimənin şəklin görəndə gülməkdən ölllləm... O paltarı tutması üçün necə saat qırğın gedib ? Maşallah Allah saxlasın...
А Ваша фотка , сразу видно вы с детства не верили на такие мифы фотографов, как "Посмотрите сюда сейчас отсюда вылетит птичка "...
- surramanraa это нравится
Отправлено 04 августа 2010 - 16:27
Narod tələb edir...
Сообщение отредактировал Dr.White: 04 августа 2010 - 16:28
Количество пользователей, читающих эту тему: 2
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей