Eurovisiona hazırlıq.
Отправлено 19 мая 2012 - 17:00
Mənə görə hicab aksiyası vaxtı min bir bəhanə ilə ortalıqda olmayanlar(Hətta şeyx Qamət demişdi ki,şiyələr bundan öz xeyrləri üçün istifadə edir)indi də bir şey tapıb deyərlər.
Onu da qeyd edim ki,sələfi əqidəsinə müxalif olsamda,belə formada saqqalın qırxılması çox xoşa gəlməz mənzərədir.
Yəqin, qırxırlar ki , birdən gecə vaxtı avropalı qonaqların qabağına çıxarlar və onlarda qorxularından diksinər!!!
Отправлено 19 мая 2012 - 17:29

amma metrolardan İslami tərənnum edən dini atributlarin evrovision qabaqi yigilmagi sual dogurdu
görünür kimlərsə qorxublar ki birdən turistlər bu atributlari görüb İslama dinə imana gələr...
Сообщение отредактировал Arif: 19 мая 2012 - 17:29
Отправлено 20 мая 2012 - 03:50
Salam qardaşlar.Bu gün 19.05.2012 ci il Bakıda mərkəzdə gördüyüm haqda.Saqqallı görən kimi(uzun saqqaldan gedir söhbət)(yəni sələfi görünüşlü)tutub aparıb saqqalın qırxıb buraxırlar.Görəsən bunların cavabı necə olacaq.Sizin fikirlərinizi bilmək istəyirəm.
Mənə görə hicab aksiyası vaxtı min bir bəhanə ilə ortalıqda olmayanlar(Hətta şeyx Qamət demişdi ki,şiyələr bundan öz xeyrləri üçün istifadə edir)indi də bir şey tapıb deyərlər.
Onu da qeyd edim ki,sələfi əqidəsinə müxalif olsamda,belə formada saqqalın qırxılması çox xoşa gəlməz mənzərədir.
Yəqin, qırxırlar ki , birdən gecə vaxtı avropalı qonaqların qabağına çıxarlar və onlarda qorxularından diksinər!!!
Bəli bu səbəbdən mən saqqalımı uzada bilmirəm.Çünki uzatsam bilirəm ki tutub qırxacaqlar.
Отправлено 20 мая 2012 - 04:10
وَكَذَٰلِكَ نُوَلِّي بَعْضَ الظَّالِمِينَ بَعْضًا بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ
Beləliklə, qazandıqları (günahlara) görə zalımların bir qismini digərinə hakim təyin edərik.(Ənam 129)
Сообщение отредактировал sahil: 20 мая 2012 - 04:14
- Arif это нравится
Отправлено 20 мая 2012 - 13:11
Beləliklə, qazandıqları (günahlara) görə zalımların bir qismini digərinə hakim təyin edərik.(Ənam 129)
[/quote]
sələfi demək cəmiyyət xəstədir sən də bu cəmiyyəti təskil edənlərdənsən bunun ucun nə etmək lazimdir ilk novbədə?
- weyxulecem и Mezlumlar это нравится
Отправлено 20 мая 2012 - 14:04
Bəli bu səbəbdən mən saqqalımı uzada bilmirəm.Çünki uzatsam bilirəm ki tutub qırxacaqlar.
Yeni demek isteyirsen,"Tegiyye" edirsen? Yeni o tutub sakkal girxanlardan özüvi gizledirsen, elemi? Sen sakkal saxlamagda Allahin emrini,Peygember (s.e.s) sünnesini yerine yetirirsen,yoxsa
camaatin isteyin? Allahin emri ve peygemberin sünnesi, bizleri (inanc ehlini), dediyin 90 faizli namazsiz toplumdan ayirmagdir,amma sakkalsiz olmag ise 90 faiz namazsiz olan toplumun
isteyidir .He indi Exi, sen bunlarin hansindan yanasan?
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей