Перейти к содержимому


Ebul Hesen

Регистрация: 28 авг 2011
Offline Активность: 20 янв 2018 17:30

#82284 Təvəssul və onun hokmləri

Написано Ebul Hesen 14 октября 2011 - 21:29

bu movzuda selefi firqesi ile indiki henefi firqesi arasinda ayriliq var.BU MOVZUDA.


Amr Ibn Asin atasi bilinmeyen kimi bu Selefi eqidesi de 4 atanin belinnen emele gelib. Henefi, Henbeli, Shafei, Maliki :gizildish:


#81646 İmamətin dinin əslindən olması

Написано Ebul Hesen 02 октября 2011 - 00:40

Men de halal eliyirem. Eqidesi olmasa da hamimiz Ademin ovladlariyiq axi :gizildish:
  • N_ن_N это нравится


#81496 Sələfilərə suallar

Написано Ebul Hesen 28 сентября 2011 - 22:33

3_Rengli_HeyaT , qardash sen hele bilmirsen ki en boyuk narkobaronlar da Shiyediler? :gizildish:
  • N_ن_N это нравится


#81058 Şiələrə suallar

Написано Ebul Hesen 23 сентября 2011 - 21:49

SELEFI , gormemezliye vurmaqdan sen danishma ay exi. "selefilere suallar" movzusunda say gor nece suali gormemezliye vurmusan? SENE IZAH ELEDILER KI ONLAR SADECE ADLARDI. EBU BAKR EHLI-BEYT(e) SEVEN OLSAYDI ELI, FATIME, HESEN, HUSEYN ADLARINI OZ OVLADLARINA VERERDI. Buna delil kimi hedislerin varsa yaz.
Bir sualin yoxdu ki onun cavabini almayasan. Bir sualin yoxdu ki qardashlarim o sualivin qarshisinda aciz gulunc veziyyete duwsun. BELKE VAR? Say gor sen ne qeder gulunc veziyyetine dushmusen :gizildish: Qardashlar uje az qalib ki ishden sonra eylence meqsedi ile her axsham sene yazsinlar :gizildish:
  • N_ن_N это нравится


#80532 Sələfilərə suallar

Написано Ebul Hesen 14 сентября 2011 - 20:51

SELEFI , ayib sene olsun ki Peygember(s.e.s)e estegferullah kafir deyene goz yumursan. Olmaya sen de qebul edirsen ki Peygember(s.e.s) peygemberliyden evvel estegfurullah kafir butperest sherabxor zinakar olub?
ona gore lenet yagdirmaqdan uzaqsiz ki kar kor lalsiz. Peygember(s.e.s) tehqir olunur, hicab yasaqlanir, mescid sokulur, baglanir, muselman qardashlarimiz kafirler terefinden qetle yetirilir alcaldilir sesiviz cixmir. Belke cixir biz bilmirik?
Men sene neyise mecbur qebul eletdirmek fikrinde deyilem. senin de mene tutdugun iradlar mene maraqlidi. Amma teesuf ki sen de bu foruma gelmis getmis selefiler kimi dediyivizi subut ede bilmemisiz. Subutlariviz da Mahmud Baba sayagi mp3lerden artiq olmayib :gizildish: Bax yuxarida sene ne qeder suallar vermisem cavab yazmamisan. Hec yazmaga mecbur da deyilsen. Sadece elivi qoy vajdaniva o suallari ozluyunde fikirles gor hansi eqidedesen.


#80514 Sələfilərə suallar

Написано Ebul Hesen 14 сентября 2011 - 00:02

SELEFI , axir ki yerleshdirdiyin fayli acha bildim. Men video gozleyirdim sen deme mp3dur :gizildish: Sen Allahdan qorxmursan sesini eshidib uzunu gormediyin adama Haci Shahin deyib sher atirsan? Sen nece subut eleye bilersen o Haci Shahindir? Ele mp3den bilirsen ne qeder yazdirib Selefilere dunyanin en murdar lekelerini yaxmaq olar? OLAR YA YOX??? lap tutaq Haci ozudur eshitmirsen ki axirda deyir ki onlar da Allahdan isteyecek? Amma sen burda yazmishdin ki HACI SHAHIN DEYIR QEBIRDEN, OLU ADAMDAN KOMEK ISTEMEK OLUR. Ozune muselman deyene tehrif yarashir? Dediyi kimi yaz da.
Butun bunlardan da bele netice cixir ki sizin shiyelere qarshi subutlariniz sesin sahibi melum olmayan geydirme mp3lerden, bash rolda hec kimin tanimadigi "shiye" va yaxud da vahabi alimi cekilmish videolardan ibaretdir. YENE DE DEYIREM YA OZUN YA DA GET TANIDIGIN ELMINE GUVENEN SELEFI VARSA DEVET ELE BU FORUMA ACSIN BIR BIR BIZIM KITABLARI SUBUT ELESIN KI BAX FILAN FILAN KITABLARIVIZ DA YAZILANLAR, FETVALARIVIZ QURANA ZIDDIR, UYDURMADIR, GULUNCDUR VE S. VE I. KITAB! KITAB! KITAB! YAZILI MENBE!


#80504 Sələfilərə suallar

Написано Ebul Hesen 13 сентября 2011 - 18:15

Neqsi Cahan , qardash bele alcaqlara munasibeti inshaalah qiyamet gunu Allah Taala ozu bildirecek. Allahlari elli ayagli peygemberleri de kafir olan bedbaxtlardi da bunlar.




Рейтинг@Mail.ru