Перейти к содержимому


Mezlum

Регистрация: 20 июл 2012
Offline Активность: 25 фев 2015 22:01

#101736 Fahişələrlə siğə eləmək olarmı ?

Написано Mezlum 26 июля 2014 - 14:13

Məhləmdəki quş uçurdanlar səndən qanacaxlıdırlar.Mən hec olarnan səhbət eləmirəm.İndi sənə tay olum məndə sanə cavab yazim.təhqir və aşagılayıcı ifadələrlə? bu əməldən Allah sıgınıram. özüdə heç kimin başını kəsmirik yoxsa tanıdın məni? ya görmüsən bu əməli edəndə və ya bu əməli edəni dəstəkləyəndə? onda səndə də ruhi problemlər var.Məcnunla nə danişim ?


Axilli,sene burda her kes deyende ki,sen cahilsen,sen özünden cixib her kesi savadsizligla iddiham eledün.Savad meselesine geldikde ise ,Elhemdulillah bu geder yazinin icinde bir kelme agla batan elmi söze rast gelmedik..Onun ucün sene yazdim ki,ay mexlug,sen ne heyasiz mexlugsan? Her hansi bir sagi solu belli olmayan birisinin etdiyi emeli shielere nisbet edende nece olur? Ay gushbaz sen hansi cüretle bir iddiani ortaya atanda ,bütün Shielerin adindan danishirsan? Müveggetinin ne oldugunu bilmeyen sen,gelib elmi behs edirsen.He yaxshi sen acikla,de görek Müveggeti dedikde ne basha düshürsen?
Senin kim oldugun gün kimi aydindir.Ister sen onlardan (bash kesnlerden) ol,ister olma..Zalim bir kimseleri destekleyenin ,onlardan zerre geder fergi yoxdur.
Yaxshi onda burda her kesin gabaginda ispat ele ki onlardan ve onlari destekleyenlerden deyilsen..Biz onlara lenet oxuyur ve o zalimlara Allahin leneti olsun deyirik..Sen de bunlara bizim kimi lenet deyirsen? Deyirsen ki,Irakda Suriyada ve o Islam yurtlarinda ki, ISID kimi,EL-NUSRA kimi Selefi (Vahabi) bash kesen gruplarina Allahin leneti olsun? Buyur ispat eleki onlardan ve onlari destekleyenlerden deyilsen.
Areblerin 20%-den coxu Xristiandir,Azerbaycan ise 100-e 100% müselmandir,Elhemdulillah.Sen indi deye bilersen ki,o shexslerki pulla Azerbaycanda, Azeri bashi boshdarin aglin calib dallarina salanlar Müselman ve yaxud Xristianlardir?Sen deye bilersen ki,Suriye ve bashga Islam ölkelerinde bash kesen Azeri Vahabilerin etdikleri cinayertler hegigi Cihatdir?
O Azeri bash kesenler ki,Cihad adiyla evlerinden cixib bash kesirler ,bunun vetfasin hansi din xadimi ve hansi din alimleri verib?
He indi görürsen axilli,adamin gabagina ne kimi faktler goyurlar..Vallahi sene o geder suallar yagdiraram ki,burax mehellede gushbazlarnan söhbet etmeyi ,hetta seni bizim kentde öküz yerine, kotana bele goshmazlar.



#101684 Fahişələrlə siğə eləmək olarmı ?

Написано Mezlum 23 июля 2014 - 13:13

mənim savadımın ne dəxli var məsələyə söhböt reallıqdan gedir.reallıq isə məlum.her derde çarə var.Budur sizin din.[/size]


Senin kimi savadsizlarin,cahillerin realligidir ki,Suriyede Irakda ve bashga Islam torpaklarinda hec bir konflikde ve garshidurmada ishtraki olmayan insanlarin bashin kesirsüz ve bunun da böyük bir savab oldugunu iddia edirsiniz...
Bu realligi görmeyen senin kimi korlar ise, hec düshünmeden ve aglin ishletmeden,arayib -arashdirmadan kor korane Islamda "Mute" deyilen bir emeli "Haram" deyerek cixibsan meydana.
Her hansi bir iddiani ortaya goyanda ve yaxud onun müzakiresine galxanda,en azindan elinde delil olmalidir.Müselmanlara bu (Mute) ishin "Haram" oldugunu iddia edirsen ve senden delil teleb edende, menim savadim yoxdur deyib aradan sürüshürsen.
Ay mexlug sen hec utanmirsan,hec heya etmirsen ki,sen bu kimi iddiani ortaya goyanda,senden delil isteyecekler?
Bir de sen sorushursan ki,mute 5 degigelik ve yaxud 1 saatlig olar? Axilli sen hele "müveggeti" sözünün hansi vaxta aid oldugunu bir denen görek..Agzinda müveggeti deyirsen,meger müveggetinin belli bir vaxti var,belke dünya capinda müveggetinin taninmish bir vaxtin goyublar. Müveggeti dedikde 1 den bashlayir,bu 1 degige 1 saniye ve yaxud 1 il ,10 il de ola biler..Sen get bir az oxu,en azindan müveggeti sözü ve müveggeti de hansi vaxt var onu arashdir.



#99525 Əhli Sünnə mənbələrinə atılan şübhələrinin bəzilərinə cavablar

Написано Mezlum 23 августа 2013 - 13:55

Bu hədisi əvvəllər mən bir neçə dəfə oxumuşam, ancaq bu əxlaqsız rafizinin "bacılarımla əylənirəm" yozumu heç vaxt ağlımın ucundan belə keçməyib. Ancaq əxlaqsız, qəlbi xəstə adamlar belə iftiralar uydura bilər.


Bu hadisi bir nece defelerle oxuyubsansa,bes hec axlindan kecmeyib ki,Peygember (s) adina bu hedisde bezi exlagsizliglari soxushdurublar?
Meselen: Peygember dedi ki,Bakire gizla evlen,seninle "oynashsin" ve yaxud bizim kent dilinde desek: "kef ve meze versin" kelmesine nece baxirsan?
Ve yaxud ,Peygember(S) ayag üstü bövl etmesine münasibetin ve reddiyyen?
Yuxaridaki videoda reddiye veren, AbdulRahim Muradli adli Vahabi tör-töküntüsü,Peygember (s) adina laig olmayan ve onun exlagindan kenar olan "Ayagüstü Bövl","Bakire giz ve onunla oynashmag" kimi iftiralara niye reddiyyesin bildirmeyib?
Yoxsa Peygember (s) Euzubillah, exlagsiz ve küceden kecen birisiydimi ki,zibilliyin bir küncüne ayagüstü bövl ede?
Peygembere (s) atdiginiz növbeti exlagsizligi görmürsüz,Hizbullah qardashin "bacilarimla eylenirem" sözüne hemen reaksiya verirsiniz.?
Buna oxshar hedis "Zülfugar" qardash sizlere gösterib..Ona da cavab verseniz yaxshi olar.
Sizin tanidiginiz Peygember kicik yashli bakire gizlarla mezelendiyine ve küce künclerinde zibilliklere ayagüstü bövl etdiyine göredir ki, bu gündesüz.
Sen esas bunlara cavab ver ve o menfur AbdulRahim exine de catdir ki,esas olana reddiyyesin bildirsin..
Peygember nece olur da küce zibilliklerine ayagüstü bövl edir? Exlag sahibi olan peygemberin adindan nece olur da sizler "Bakira gizla evlenib ve onunla oynashmagi" gebul edirsiniz?
Bu kimi iftiralara ancag xilaf ehli,gelbi xeste Selef(Vanhabiler) ortag ola bilerler.
Ve son olarag hansi fighe göre Destamaz alan adama kömek oluna biler.?? Bu nece olur,Peygembere destamaz alinmaginda kömek olunur?
Yol azmag-azmag day bu gederi de yox...


#99249 Müaviyyəni (L) yaxşı tanıyın

Написано Mezlum 16 июля 2013 - 03:14

161-ci posta bax.


Ekrana yaxin otur...Sende bura bax. Gözlerini genish ac ve gulaglarini da yaxshi temizle ki, belke eshide bilesen.


http://www.youtube.c...wTF6zQ5qQ#at=32
  • qulam это нравится


Рейтинг@Mail.ru