Перейти к содержимому


Фотография

Ифтар-собирун


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 290

#91 Shale

Shale

    Mulazzim – lieutenant

  • Murid
  • 395 сообщений

Отправлено 12 сентября 2009 - 14:00

BU "QEDR"gecesi tenha kompyuterin qarshisinda oturunb,ellerimi ALLAHA aciram ki" ALLAHIM SEN bizi mehriban olanlardan qerar ver,ALLAHIM bu gecenin xetrine hecbirimizi corekle,muharibe ile,xestelikle,tenhaliqla,kinle,nifretle,zeiflikle imtahamna cekme! Allahim qelblerimizi sheytan yuvasi olmaqdan qoru!Allahim islam bayraqin uca olanlardan qerar ver! Allahim butun shehid qardashlarimi cennet ehli ele! Allahim veten uqrunda xestelik almish,elil olmush baci ve qardashlarimiza yardimci ol! ALLAHIM butun ev ve ailesini,yurd torpaqini itirmish baci ve qardashlarimin haqqina yiye dur! ALLAHIM gozu yolda qalanlarin,qeriblikde olanlarin dadina yet!Allahim dinimizi,kaferlerden,terrorculardan,narkomanlardan,fahishelerden,kufrlerden qoru! ALLAHIM bu evin sahibine (saytin) haqqimizi helal ele ve onun korpesini dunya korpelerinin xoshvexti ele,bu gecede butun ehya saxlayanlar xatirine! Allahim hec bir korpeni atasiz anasiz olanlardan qerar verme! ALLAHIM zidanda olub gozu qapida olanlarin qapisini bir gunesh nuru ile ac!ALLAHIM bizleri heqiqi muselmanlardan qerar ver!ALLAHIM SENE UZ TUTUB YALVARIR VE DUALAR EDIREM! SENDEN BASHQA KIME MURACIET EDE BILEREM KI! AMIN!
Amin qardash.Allsh butun ibadetlerinizi qebul etsin insaallah.ne yaxsi cumlelerdi. :(
Марьям с одной стороны свята и любима и это Иса,
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.


ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."

#92 Shemsi

Shemsi

    Muqaddam – Lieutenant Colonel

  • Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 12 сентября 2009 - 14:23

Təəssüf ki iştirak edə bilmədim, amma həqiqətən ürəyim orda idi. Nə sevindim görüşün baş tutmasına.

Men de hamini tebrik edirem)) cox gozel ve layiqli meclis idi! Birinci defe idi ki,bu sayda forum qardash ve bacilarlariyla yiqishdiq! Avatarlara gore ferzlerim alt ust oldu)))duzdur o birisi bacilarimiz bizi tez terk etdiler,amma geldiklerinde bir safliq ve ezemet duydum! Allah ishtirak eden ve ishtirak ede bilmeyen,lakin qelben bizimle olan qardash ve bacilarimizin her birine bu gecenin fezilet ve savabindan TUR daqi yaratsin! Bir serin ve nurlu meqam vardi bu meclisde! Birliyimiz boyukluyumuzdur!Allah teshkilatci ve istirakcilardan razi olsun!
ishtirakcilar haqda oz fikirlerimi sonra yazacam! Ele bu bashdan deyim ki,fikirlerim sevinclidir))))InsheALLAH yaradanimiz bizleri her zaman bele mehriban ve ayrilmaz qerar versin! AMIN!


Nə gözəl təsvir etmisiz, nə gözəl sözlər tapmısız hisslərinizi ifadə etmək üçün. Dualarınıza amin deyirəm və sobirun haqqında fikirlərinizin davamını gözləyirəm.

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.


#93 tatar.

tatar.

    Amid – Brigadier General

  • Murid
  • 3 058 сообщений

Отправлено 12 сентября 2009 - 18:02

Салам алейкум дорогие мои сестры и братя, прошу вас записывайте свои впячетлении об ифтар собируне на русском языке. Дорогим и уважаемым нашем друзям со стран СНГ тоже интересно было бы прочитат о нашем ифтар собируне.
Могу только сказать всем сестрам и братя спасибо за участие в ифтар собируне. Машааллах познокомился с сестрами и братями которымы знаком был только на форуме. Большое Спасибо сестре Фидан и её родственнице, Ахмадия ханум и Колдуне( но немогу я так называть вас) :rolleyes: Незакет хануму и сестре.
Дай Аллах что все мусульмани дружили так, нам очень поможет иншааллах в день суда такие добрые встречи. А все таки хотел бы по больше обшаться с сестрами аа несмог ( это от радости).
Спасибо вам сестры мои.
Братя дорогие машааллах все при первой встрече так дружно поговорили и так вспоминали наши диспуты на форуме ( но вы знаете в основном диспуты с кем бывают на форуме).
Миротворец машааллах наш командир уже требовал открыть новые темы :rolleyes:
Али с истиной брат, я лично много чего с него пример взял.
Зейд машааллах
Урфан машааллах всегда снами.
Машааллах слов нету.
Сестрам братя которые несмогли участвовать, мы вспоминали о вас.Всегда ждем вас.
Предлагаю следуюший раз ехсан собирун.

ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!

www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549


#94 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 12 сентября 2009 - 19:11

Da prostit menya moderator za latinskie bukvi na russkom!u menya poka klaviaturnim russkim problema no skoro i etoqo ta ustranyu!
MOI VZQLYADI:( ya samiy noviy v etom soberune)
Brat kotoriy nazivaetsya"TATAR" s avatorom shia- eto istinniy umniy i znayushiy celovek s postoyannoy dobrioy ulibkoy.Ya predstavlyal eqo ocen molodim i studentom) 1-y moya oshibka))Ya rad etoy oshibke)MASHALLAX!
Ali( eto istinniy ALLAXIN BELASI- v bukvalnom smisle)))))) poslushav eqo ne vozmojno ne zamknutsya v eqo mislyax! Ocen umno i realno mislit i imeet otlicniy sposobnost"aratora" .Celovek kak nazivaetsya "umevshiy dokozat svoe slovo kak serezno ,tak je shutya! MASHALLAX!
Nash AL-FATX- on ocen spokoen i ocen umen! qovorit malo no ne day boq eqo zastavish zaqovorit! Vidno bolshoe vnutrennaya sila malenkom tele!Ya eqo tak je predstavlyal) Ne oshibsya!MASHALLAX!
Zeyd- on umen i toje ocen molod,qovorit malo no umeet skazat svoe slovo,imeet vnutrennuyu silu i ocen yarko rassujdaet)Ya eqo tak je predstavlyal MASHALLAX!
Rufat+ Nazaket- ya v nix ne oshibsya i ne moq oshibitsya)) Oni ocen umni i obshitelni) kak qovoritsya :ixnee liso zerkalo ix dushi) A liso bil dobrim,umnim,yarkim,cistim! Rufatu u menya dojok! On pomoq mne eshe pravilnee sovershat namaz! Pust ALLAX dast etoy semye to cto oni sami jelayut dlya sebya.Amin! MASHALLAX!
Dr White- daaaaa))))) koqo koqo no eqo ya nikoqda tak ne predstavlyal))Vo vseX postax pisavshiy"qaqa""baji" okazalsya obicnim qorodskim parnem)))) I on vovse ne spokoyniy! Vidno u neqo vnutrennaya enerqiya,na vse bistro daet reaksiyu i ocen staraetsya dokazat svoe slovo! Otlicniy voenniy bil bi))) Otlicniy komandir))) No vidno ne sudba) MASHALLAX!
Abu sufyan ordusu- toje moya oshibka))) rad etoy oshibke)) Na forume maxavshiy mecyu vo vse storoni,okazalsya ocen spokoynim parnem! Umen! Znaet kakim sposobom ubedit sobesednika,no staraetsya eto delat bez emosii! MASHALLAX!
Ramin lezqi-eto samiy spokoyniy ucastnik soberuna))) Umniy i ocen spokoyniy paren,jal cto ocen rano ushel! MASHALLAX!
Subhan- ya predstavlyal eqo takim je) Ocen emosionalen,umen imeet bolshuyu vnutrennuyu silu,umeet dokazivat,diskutiroovat do polnoqo pobednoqo konsa! MASHALLAX!
Temmar,Urfan,Zahid,Seymur mne toje ocen ponravilis) Parni umnie i zanayushie naucniy islam i moqut dokazat svoi misli vezde!MASHALLAX!
Sestri nashe sideli otdelno i ya ne moq razlicit iz nix kto est kto,Po svoim nablyudeniem tolko uznal sestru AXMADIYE, cem" tatar "podtverdil! No oni bili tot rodnikovoy cistotoy nasheqo soberuna,cem moqut zavidovat vse!Y vsem im blaqodaryu ot cistoqo serdsa za to cto v etot den prinyali nashe predlojenie ! Allax Sizi bu gunlerin savabindan xali elesin!
Ocered doshlo Maliku Astharu- o nem ya niceqo ne skaju)))) Ya eqo ne tak predstavlyal! On sovsem druqoy))))Cesno ya nesmoq analizirovat eqo.i daje ne xotel eto delat,prosto on ponravilasya mne))) Ocen i ocen!MASHALLAX!
Vse bili kak doljni bili bit! Nam bilo uyutno ,spokoyno,radostno.Ya scitayu sebya scaslivim cto v lise ix ya nashel istinnix druzey musulman i misulmanok! Eto ocen bolshoe boqatstvao kotoriy odaril mne ALLAX! VE ALEYKUME SALAM VE RAXMATULLAXI VE BARAKATUH!
9 eshe raz prinoshu izvinenie moderatoram za narushenie pravil)

Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 12 сентября 2009 - 19:13

Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#95 Koti

Koti

    Arif – Corporal

  • Murid
  • 96 сообщений

Отправлено 12 сентября 2009 - 20:53

Belke ana dilimizde yazasiz? :rolleyes:
Men Sen olmusham ey dust !

#96 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 12 сентября 2009 - 20:58

Belke ana dilimizde yazasiz? :rolleyes:

Men de bunun terefdariyam,amma bashqa dovletlerden olan ve qelben bizle yaxin olan baci ve qardashlarimiz bu dili bilmir! Onlara hormet xatirinedir bu!
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#97 Shale

Shale

    Mulazzim – lieutenant

  • Murid
  • 395 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 03:10

МашаАллах как хорошо описывали,вы таким образом всю СНГ-у соберёте туда.А в Баку места найдется для всех?моя душа тоже с вами :rolleyes: .Пуст Аллах даст нам всем быт примерам для всех и в дружбе и в ахлаге и в доброте и т д.иншаАллах думаю у нас получится распространят всё сказанное и показать нашим детям этот пример.

А в этот ночью "Гадра"прочитая все это у меня только и приятное впечатление и хочется делать для всех вас дуа,что бы Господ не лишал нас блага того 'изобилия', которое он даровал Своему Пророку (ДБАР)! Господи! Ты знаешь, что мы всем сердцем любим Твоего Пророка и его благородное потомство (да будет Мир с Ними), так воскреси нас в числе их сторонников! Господи! Слава о нем и о его вере разошлась по всему свету; приумножь его величие. О Аллах мы только тебе поклоняемся и у тебя просим о помощи.Дай нам терпение и прими наши молитвы.что бы все наши братья и сестры остались таким же стабильным в имане как сейчас,не дай нам заблуждаться.Господи все в твоих руках.амин
Марьям с одной стороны свята и любима и это Иса,
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.


ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."

#98 Koti

Koti

    Arif – Corporal

  • Murid
  • 96 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 04:08

Belke ana dilimizde yazasiz? :rolleyes:

Men de bunun terefdariyam,amma bashqa dovletlerden olan ve qelben bizle yaxin olan baci ve qardashlarimiz bu dili bilmir! Onlara hormet xatirinedir bu!

Mence birinci evin ichi sonra cholu,qonshuya komek edirem deyib,ev camaatini acindan qirmag hechde dogru fikir deyil...
Ozune hormet etmeyen bashqasina sence hormet ede bilermi?

P.S Sozlerimi shexsi sene ismarlamiram,fikirimi duzgun tehvil alasan inshaAllah.
Men Sen olmusham ey dust !

#99 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 05:14

Belke ana dilimizde yazasiz? :rolleyes:

Men de bunun terefdariyam,amma bashqa dovletlerden olan ve qelben bizle yaxin olan baci ve qardashlarimiz bu dili bilmir! Onlara hormet xatirinedir bu!

Mence birinci evin ichi sonra cholu,qonshuya komek edirem deyib,ev camaatini acindan qirmag hechde dogru fikir deyil...
Ozune hormet etmeyen bashqasina sence hormet ede bilermi?

P.S Sozlerimi shexsi sene ismarlamiram,fikirimi duzgun tehvil alasan inshaAllah.

evin ici hami yanimizda olub,bizi evin ici saymaq isteyen! ve ele evin ici ucun burada coxlu melumat var,yuxari postlari oxu!Shukur evimizin icini acliqdan qoruduq ve qonshu haqda dushunmeye deyer! Bize xoshdur ki dunyanin her yerinden qardash ve bacilarimiz oz fikirlerin bizle bolushur ve bize uzaqdan da olsa qoshulurlar! Insheallah hele cox yiqishacaqiq,onda sen de bize qoshula bilersen! Fikrini basha dushdum amma razi deyilem! Dediklerin qonshu yox ele evimizin icidir!Dilleri ayri olmaqinin ishqali yoxdur,dinleri ayri deyil!
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#100 Koti

Koti

    Arif – Corporal

  • Murid
  • 96 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 05:32

Belke ana dilimizde yazasiz? :rolleyes:

Men de bunun terefdariyam,amma bashqa dovletlerden olan ve qelben bizle yaxin olan baci ve qardashlarimiz bu dili bilmir! Onlara hormet xatirinedir bu!

Mence birinci evin ichi sonra cholu,qonshuya komek edirem deyib,ev camaatini acindan qirmag hechde dogru fikir deyil...
Ozune hormet etmeyen bashqasina sence hormet ede bilermi?

P.S Sozlerimi shexsi sene ismarlamiram,fikirimi duzgun tehvil alasan inshaAllah.

evin ici hami yanimizda olub,bizi evin ici saymaq isteyen!

Basha dushmedimmmm..dmek kimse hansisa sebebden orda olmayib evin ichinden deyil?yoxsa yaninizda olmadiq deye zenne qapilirsanki evin ichinden saymadiq ordakilari?
bayaq sene xeberdarliq etmishdim,zenne qapilma!

yuxari postlari oxu!Shukur evimizin icini acliqdan qoruduq ve qonshu haqda dushunmeye deyer!

Yuxarda yazilanlar kifayet etmedi deye,Azerice yazmaginizi istemishdim...ne ise Allah qebul elesin,eziyyet verdim,halal eleyin..
Men Sen olmusham ey dust !

#101 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 05:47

Belke ana dilimizde yazasiz? :rolleyes:

Men de bunun terefdariyam,amma bashqa dovletlerden olan ve qelben bizle yaxin olan baci ve qardashlarimiz bu dili bilmir! Onlara hormet xatirinedir bu!

Mence birinci evin ichi sonra cholu,qonshuya komek edirem deyib,ev camaatini acindan qirmag hechde dogru fikir deyil...
Ozune hormet etmeyen bashqasina sence hormet ede bilermi?

P.S Sozlerimi shexsi sene ismarlamiram,fikirimi duzgun tehvil alasan inshaAllah.

evin ici hami yanimizda olub,bizi evin ici saymaq isteyen!

Basha dushmedimmmm..dmek kimse hansisa sebebden orda olmayib evin ichinden deyil?yoxsa yaninizda olmadiq deye zenne qapilirsanki evin ichinden saymadiq ordakilari?
bayaq sene xeberdarliq etmishdim,zenne qapilma!

yuxari postlari oxu!Shukur evimizin icini acliqdan qoruduq ve qonshu haqda dushunmeye deyer!

Yuxarda yazilanlar kifayet etmedi deye,Azerice yazmaginizi istemishdim...ne ise Allah qebul elesin,eziyyet verdim,halal eleyin..

Shukur allaha evimiz de ureyimiz kimi boyukdur,sen harda ozune bele tehrik gordun?sozum sene yox heqiqeten de bizim evin ici olmaq istemeyenlere idi! bunu yozmaq lazim deyil!
qaldi mene xeberdarliq elemeyine ,razi deyilem! Men her xeberdarliqa bir bash eyseydim,coxdan bashimi itirmishdim! Eyer yuxaridakilar kifayet etmemishdise menim shexsi ismaricima yazaydin,daha movzunu OFFTOP elemzdin! ALLAH senin de oruc namazini qebul elesin! Eziyyetli kaferler olsun! Xosh halalin!
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#102 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 05:49

Sozun olsa"lickaya yaz" OFFTOP eleme movzunu,onsuzda moder gelib cixaracaq hamini! Qulluqunda haziram,amma "lickada"
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#103 geogrd

geogrd

    Naqib – Captain

  • Emir
  • 751 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 11:36

спасибо, брату Татару и Миротворцу, что хоть как-то осветили для нас этот ифтар-собирун. нет слов. только одна зеленая-презеленая зависть...

П.С. АМИН!!! всем дуа сестры Шале.

اللَّهُمَّ الْعَنْ أَوَّلَ ظَالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تَابِعٍ لَهُ عَلَى ذَلِكَ
О Аллах. Прокляни первого отнявшего право Мухаммада и его семьи, а также каждого, последовавшему его примеру.


#104 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 14:06

спасибо, брату Татару и Миротворцу, что хоть как-то осветили для нас этот ифтар-собирун. нет слов. только одна зеленая-презеленая зависть...

П.С. АМИН!!! всем дуа сестры Шале.

ALLAX "RAXIM I RAXMAN", ALLAX"SABR" ya uveren cto vse sestri i bratya budut s nami) mi budem sidet za stolom i unictojim etot zavist)))) insheALLAX!
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#105 tatar.

tatar.

    Amid – Brigadier General

  • Murid
  • 3 058 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 14:47

Da prostit menya moderator za latinskie bukvi na russkom!u menya poka klaviaturnim russkim problema no skoro i etoqo ta ustranyu!
MOI VZQLYADI:( ya samiy noviy v etom soberune)
Brat kotoriy nazivaetsya"TATAR" s avatorom shia- eto istinniy umniy i znayushiy celovek s postoyannoy dobrioy ulibkoy.Ya predstavlyal eqo ocen molodim i studentom) 1-y moya oshibka))Ya rad etoy oshibke)MASHALLAX!
Ali( eto istinniy ALLAXIN BELASI- v bukvalnom smisle)))))) poslushav eqo ne vozmojno ne zamknutsya v eqo mislyax! Ocen umno i realno mislit i imeet otlicniy sposobnost"aratora" .Celovek kak nazivaetsya "umevshiy dokozat svoe slovo kak serezno ,tak je shutya! MASHALLAX!
Nash AL-FATX- on ocen spokoen i ocen umen! qovorit malo no ne day boq eqo zastavish zaqovorit! Vidno bolshoe vnutrennaya sila malenkom tele!Ya eqo tak je predstavlyal) Ne oshibsya!MASHALLAX!
Zeyd- on umen i toje ocen molod,qovorit malo no umeet skazat svoe slovo,imeet vnutrennuyu silu i ocen yarko rassujdaet)Ya eqo tak je predstavlyal MASHALLAX!
Rufat+ Nazaket- ya v nix ne oshibsya i ne moq oshibitsya)) Oni ocen umni i obshitelni) kak qovoritsya :ixnee liso zerkalo ix dushi) A liso bil dobrim,umnim,yarkim,cistim! Rufatu u menya dojok! On pomoq mne eshe pravilnee sovershat namaz! Pust ALLAX dast etoy semye to cto oni sami jelayut dlya sebya.Amin! MASHALLAX!
Dr White- daaaaa))))) koqo koqo no eqo ya nikoqda tak ne predstavlyal))Vo vseX postax pisavshiy"qaqa""baji" okazalsya obicnim qorodskim parnem)))) I on vovse ne spokoyniy! Vidno u neqo vnutrennaya enerqiya,na vse bistro daet reaksiyu i ocen staraetsya dokazat svoe slovo! Otlicniy voenniy bil bi))) Otlicniy komandir))) No vidno ne sudba) MASHALLAX!
Abu sufyan ordusu- toje moya oshibka))) rad etoy oshibke)) Na forume maxavshiy mecyu vo vse storoni,okazalsya ocen spokoynim parnem! Umen! Znaet kakim sposobom ubedit sobesednika,no staraetsya eto delat bez emosii! MASHALLAX!
Ramin lezqi-eto samiy spokoyniy ucastnik soberuna))) Umniy i ocen spokoyniy paren,jal cto ocen rano ushel! MASHALLAX!
Subhan- ya predstavlyal eqo takim je) Ocen emosionalen,umen imeet bolshuyu vnutrennuyu silu,umeet dokazivat,diskutiroovat do polnoqo pobednoqo konsa! MASHALLAX!
Temmar,Urfan,Zahid,Seymur mne toje ocen ponravilis) Parni umnie i zanayushie naucniy islam i moqut dokazat svoi misli vezde!MASHALLAX!
Sestri nashe sideli otdelno i ya ne moq razlicit iz nix kto est kto,Po svoim nablyudeniem tolko uznal sestru AXMADIYE, cem" tatar "podtverdil! No oni bili tot rodnikovoy cistotoy nasheqo soberuna,cem moqut zavidovat vse!Y vsem im blaqodaryu ot cistoqo serdsa za to cto v etot den prinyali nashe predlojenie ! Allax Sizi bu gunlerin savabindan xali elesin!
Ocered doshlo Maliku Astharu- o nem ya niceqo ne skaju)))) Ya eqo ne tak predstavlyal! On sovsem druqoy))))Cesno ya nesmoq analizirovat eqo.i daje ne xotel eto delat,prosto on ponravilasya mne))) Ocen i ocen!MASHALLAX!
Vse bili kak doljni bili bit! Nam bilo uyutno ,spokoyno,radostno.Ya scitayu sebya scaslivim cto v lise ix ya nashel istinnix druzey musulman i misulmanok! Eto ocen bolshoe boqatstvao kotoriy odaril mne ALLAX! VE ALEYKUME SALAM VE RAXMATULLAXI VE BARAKATUH!
9 eshe raz prinoshu izvinenie moderatoram za narushenie pravil)

Машааллах Командир, перкрасно все вставил тут.

ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!

www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549


#106 tatar.

tatar.

    Amid – Brigadier General

  • Murid
  • 3 058 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 14:50

Təəssüf ki iştirak edə bilmədim, amma həqiqətən ürəyim orda idi. Nə sevindim görüşün baş tutmasına.

Men de hamini tebrik edirem)) cox gozel ve layiqli meclis idi! Birinci defe idi ki,bu sayda forum qardash ve bacilarlariyla yiqishdiq! Avatarlara gore ferzlerim alt ust oldu)))duzdur o birisi bacilarimiz bizi tez terk etdiler,amma geldiklerinde bir safliq ve ezemet duydum! Allah ishtirak eden ve ishtirak ede bilmeyen,lakin qelben bizimle olan qardash ve bacilarimizin her birine bu gecenin fezilet ve savabindan TUR daqi yaratsin! Bir serin ve nurlu meqam vardi bu meclisde! Birliyimiz boyukluyumuzdur!Allah teshkilatci ve istirakcilardan razi olsun!
ishtirakcilar haqda oz fikirlerimi sonra yazacam! Ele bu bashdan deyim ki,fikirlerim sevinclidir))))InsheALLAH yaradanimiz bizleri her zaman bele mehriban ve ayrilmaz qerar versin! AMIN!


Nə gözəl təsvir etmisiz, nə gözəl sözlər tapmısız hisslərinizi ifadə etmək üçün. Dualarınıza amin deyirəm və sobirun haqqında fikirlərinizin davamını gözləyirəm.


Следуюший собирун иншааллах приходите.

МашаАллах как хорошо описывали,вы таким образом всю СНГ-у соберёте туда.А в Баку места найдется для всех?моя душа тоже с вами :rolleyes: .Пуст Аллах даст нам всем быт примерам для всех и в дружбе и в ахлаге и в доброте и т д.иншаАллах думаю у нас получится распространят всё сказанное и показать нашим детям этот пример.

А в этот ночью "Гадра"прочитая все это у меня только и приятное впечатление и хочется делать для всех вас дуа,что бы Господ не лишал нас блага того 'изобилия', которое он даровал Своему Пророку (ДБАР)! Господи! Ты знаешь, что мы всем сердцем любим Твоего Пророка и его благородное потомство (да будет Мир с Ними), так воскреси нас в числе их сторонников! Господи! Слава о нем и о его вере разошлась по всему свету; приумножь его величие. О Аллах мы только тебе поклоняемся и у тебя просим о помощи.Дай нам терпение и прими наши молитвы.что бы все наши братья и сестры остались таким же стабильным в имане как сейчас,не дай нам заблуждаться.Господи все в твоих руках.амин

Амин Амин Амин

ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!

www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549


#107 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 14:58

DA prixodite))) stoit videt nasheqi "tatara" ,ya bi cesno s nim kajdiy den sidel bi qde nibud)) eto ne "terif",tak obyasnyaet vse cto,ponimaesh vse s pervoqo raza! :rolleyes:
Davayte konse mesyasa opyat qdeto soberemsya))

Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 13 сентября 2009 - 15:05

Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#108 Shemsi

Shemsi

    Muqaddam – Lieutenant Colonel

  • Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 16:16

Təəssüf ki iştirak edə bilmədim, amma həqiqətən ürəyim orda idi. Nə sevindim görüşün baş tutmasına.

Men de hamini tebrik edirem)) cox gozel ve layiqli meclis idi! Birinci defe idi ki,bu sayda forum qardash ve bacilarlariyla yiqishdiq! Avatarlara gore ferzlerim alt ust oldu)))duzdur o birisi bacilarimiz bizi tez terk etdiler,amma geldiklerinde bir safliq ve ezemet duydum! Allah ishtirak eden ve ishtirak ede bilmeyen,lakin qelben bizimle olan qardash ve bacilarimizin her birine bu gecenin fezilet ve savabindan TUR daqi yaratsin! Bir serin ve nurlu meqam vardi bu meclisde! Birliyimiz boyukluyumuzdur!Allah teshkilatci ve istirakcilardan razi olsun!
ishtirakcilar haqda oz fikirlerimi sonra yazacam! Ele bu bashdan deyim ki,fikirlerim sevinclidir))))InsheALLAH yaradanimiz bizleri her zaman bele mehriban ve ayrilmaz qerar versin! AMIN!


Nə gözəl təsvir etmisiz, nə gözəl sözlər tapmısız hisslərinizi ifadə etmək üçün. Dualarınıza amin deyirəm və sobirun haqqında fikirlərinizin davamını gözləyirəm.


Следуюший собирун иншааллах приходите.


inshallah

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.


#109 Zeyd

Zeyd

    Raqib Awwal – Master Seargeant

  • Murid
  • 226 сообщений

Отправлено 13 сентября 2009 - 16:48

QARDASLAR BURDA HER SEYI YAZIBLAR

BIR SOZLE GELMEYE DEYERDI..BELELIKLE MOMINLER BIR BIRILERINE DAHA MEHRIBAN OLURLAR ..BU ISE ISLAMIN ESAS PRINSIPLERINDEN BIRIDIR
İmam Hüseyn (ə): Həqiqətən Allah-taala bəndələri yalnız buna görə yaratmışdır ki, Onu tanısınlar. Elə ki, Onu tanıdılar ibadət edərlər və ibadət etsələr Ondan qeyrilərinin ibadət etməkdən ehtiyacsız olarlar
.

#110 Nezaket1983

Nezaket1983

    Raqib Awwal – Master Seargeant

  • Murid
  • 250 сообщений

Отправлено 16 сентября 2009 - 16:45

Hər kəsi salamlayıram_Salam aleykum və r.və b.Mən sevinirəm ki,bu yığıncaq baş tutdu və ən əsası Allahın bəyəndiyi bir yığıncaq olub inşallah.Yeməklər də dadlı idi_ : ) Allah qebul etsin ,Allah razi olsun.İnşallah Allah Taala yenə də bizə belə yığıncaq nəsib etsin.Bacılar və Qardaşlar_hamınızdan Allah hamınızdan razı olsun və hər zaman xoş günlrərdə yığışaq.Allah nurunuzu bol etsin,imanınızı kamil etsin inşallah.
AHMADİYYƏ,COLDUNYA,(FİDANİ TANIYIRIDIM),MIROTVORES70,ZEYD,DR.WHITE,URFAN,TATAR,MALİK AJDAR.(AL-FATH DE ORDA İDİ SEHV ETMİREMSE) şad oldum sizləri tanımağıma(səmimi sözümdür).Amma qardaşların bəziləri ilə tanış ola bilmədik.Allah qoysa gələn dəfə sobirun olsa forumdakı bacılar (hansı ki.gelmemişdilər ) onlar da gələrlər
:rolleyes:
Insanın vücudu üç hisseden ibaretdir. Bunların biri Allaha aid, digeri özüne aiddir, o biri ise ilan-çayır ve heşeratlar üçündür. Allaha aid olan hisse ruhdan ibaretdir. İnsanın özüne aid olan hisse onun emelleridir. İnsanın bedeni ise (ölenden sonra) ilan-çayır ve heşeratlara qalar. İlan-çayırdan ötrü (yeni öz cismani istekleri üçün) çalışan adam ziyan çekmişdir.

#111 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 16 сентября 2009 - 17:00

Hər kəsi salamlayıram_Salam aleykum və r.və b.Mən sevinirəm ki,bu yığıncaq baş tutdu və ən əsası Allahın bəyəndiyi bir yığıncaq olub inşallah.Yeməklər də dadlı idi_ : ) Allah qebul etsin ,Allah razi olsun.İnşallah Allah Taala yenə də bizə belə yığıncaq nəsib etsin.Bacılar və Qardaşlar_hamınızdan Allah hamınızdan razı olsun və hər zaman xoş günlrərdə yığışaq.Allah nurunuzu bol etsin,imanınızı kamil etsin inşallah.
AHMADİYYƏ,COLDUNYA,(FİDANİ TANIYIRIDIM),MIROTVORES70,ZEYD,DR.WHITE,URFAN,TATAR,MALİK AJDAR.(AL-FATH DE ORDA İDİ SEHV ETMİREMSE) şad oldum sizləri tanımağıma(səmimi sözümdür).Amma qardaşların bəziləri ilə tanış ola bilmədik.Allah qoysa gələn dəfə sobirun olsa forumdakı bacılar (hansı ki.gelmemişdilər ) onlar da gələrlər
:rolleyes:

ALLAH qismet elesin insheALLAH! Bu defe mutleq gerek bacilardan da bir nefer bizi hami ile tanish etsin,yəni kimin kim olduğunu desin, biz tərəfdən isə"tatar" hamini tanidacaq))) ŞEYX hamini taniyir))
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#112 Coldunya

Coldunya

    Mulazzim – lieutenant

  • Murid
  • 337 сообщений

Отправлено 16 сентября 2009 - 17:10

Ассаламу алейкум ва рахматуллахи ва баракатух! Мир тому, кто последовал верному руководству! 20-47

Дорогие братья и сестры, очень рада была видеть всех сново за ифтар собируном :D собирун удался на славу как всегда. Особенно рада была встретить сестру Ахмадия, жаль что Сурраманраа отсутсвовала но мы и про нее не забыли, брата Татар ( очень интересно слушать его разговоры про все :D), давно уже не виделись с супругой ФуадАлийева (очень рада была встерече сними) и познакомилась с сетрами Фидан и ее тетей и Незакет :D . Особое благодарность организатору Malik Ashtar. Да поможет Вам Аллах во всех ваших делах. Да еще, мы вспомнили о тех кто душой были снами :) наверное уши горели :rolleyes:

П.С. Доктор Вайт и вам огромное спасибо за книги, уже прочла "Тысяча сияющих солнц" (очень душераздирающяя история, несмогла удержать слезы, как обещали :()

ИншАллах увидемся еще и еще. С наступающим Еид Аль Фитр Вас дорогие мусульмане!
Хорошо быть черепахой – всю жизнь тащишься.

#113 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 16 сентября 2009 - 22:52

DOXTUR,u nas voobshe tot kotoriy nevozmojno bila perduaqdat! Etot bil nastoyasshaya zaqadka)) S eqo ulibayushim lisom i obshitelnostyu mojno bila qorditsya cto obreli takoqo druqa! On mne disk dal "the kite runner"xotya ya ne vladeyu yazikom,no ya ponyal sut filma ocen otlicno,smotryu eqo uje 2 raz! Ocen karasivo snyato i jiznenno!Ya toje blaqodaren vsem cto sdelali shaq na vstrecu ponyatiya i soqlasiya! V ett den ocen ocevidno bila cto ALLAX podaril nam vsem"savab" ibo ocen bila spokoyna dusha i radostno! Volaya ALLAXA bila ctobi mi vstretilis i bili v meste za stolom! Eto bil perviy i ya uveren cto ne posledniy)))! Ctoto ya ne viju v komentariyax moeqo druqa kotoriy ocen mne ponravilsya "zaqadocnoqo MALIKA ASTARA" cto v podpolye????? :rolleyes:
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#114 fidan

fidan

    Muqaddam – Lieutenant Colonel

  • Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 17 сентября 2009 - 10:01

Salam Aleykum.
Baci-qardaşlar təsəvvür etdiyimdən qat-qat üstün idiler. Onlarin belə səmimiyyətini ve sadəliyini görmək çox sevindirdi məni. Allah razı olsun haminizdan və həmişə mehriban etsin! :flowers1:

MIROTVORES70 qardaşa isə xüsusi teşekkürümü bildirirəm, belə təfərrüati ilə yazdığına və bacıların ünvanina söylədiyi xoş sözlərə görə :)

Allah qəbul etsin! Hər şey çox gözəl təşkil olunmuşdu və dadlı idi :az1: :buket11:
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.


Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#115 Dr.White

Dr.White

    Белый Форума

  • Murid
  • 741 сообщений

Отправлено 17 сентября 2009 - 12:03

Салам Алейкум ...
Ну товарЫщ Гемендир всё прекрасно написал , действительно Миротворец благодарен вам за столь приятные слова и пожелание в адрес всех юзеров. Из меня никого военного бы не вышло это уж точно :)) Организаторам Ифтара огромное спасибо, Огромнейшее спасибо нашему "Реису" , если бы не он , не было бы форума и ифтара и не были бы знакомы такие прекрасные люди друг с другом. Тез тез таких ифтаров и встреч , нормально ни с кем познакомится не смог , так как еде пропадать не давал :flowers1:))))

Allah haminizdan razi olsun!

П.С. Доктор Вайт и вам огромное спасибо за книги, уже прочла "Тысяча сияющих солнц" (очень душераздирающяя история, несмогла удержать слезы, как обещали

:buket11: Пожалуйста сестра , хегги агламалинский китабды , желаю чтоб вы не стали феминисткой после этой книги.:az1:) Хемде китабын арасында 200-300 манатым олмалыйды гёрмемисиз? Гёрмемисизсе Фидан гётюрюб :))))))))
Cin görürem, şeytan görürem - qorxmuram,
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !

I am proud to be Rafidi !!!


#116 Coldunya

Coldunya

    Mulazzim – lieutenant

  • Murid
  • 337 сообщений

Отправлено 17 сентября 2009 - 12:36

:flowers1: Пожалуйста сестра , хегги агламалинский китабды , желаю чтоб вы не стали феминисткой после этой книги.:buket11:) Хемде китабын арасында 200-300 манатым олмалыйды гёрмемисиз? Гёрмемисизсе Фидан гётюрюб :az1:)))))))

китабы охуяндан сонра феминистлери яхшы анлайырам. сонра да дейирлер ислам гадынлара азадлыг гетириб :)
Хорошо быть черепахой – всю жизнь тащишься.

#117 fidan

fidan

    Muqaddam – Lieutenant Colonel

  • Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 17 сентября 2009 - 15:26

:flowers1: Пожалуйста сестра , хегги агламалинский китабды , желаю чтоб вы не стали феминисткой после этой книги.:buket11:) Хемде китабын арасында 200-300 манатым олмалыйды гёрмемисиз? Гёрмемисизсе Фидан гётюрюб :az1:)))))))


Var idi qardaş, amma 300 deyildi - kitabın ən ağlamalinski səhifəsində denominasiyadan əvvəlki bir 250 manat :)
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.


Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#118 MIROTVORES70

MIROTVORES70

    SHOOTER

  • Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 17 сентября 2009 - 23:21

[quote name='Dr.White' date='17.9.2009, 13:03' post='16896']
Салам Алейкум ...
Ну товарЫщ Гемендир всё прекрасно написал , действительно Миротворец благодарен вам за столь приятные слова и пожелание в адрес всех юзеров. Из меня никого военного бы не вышло это уж точно :)) Организаторам Ифтара огромное спасибо, Огромнейшее спасибо нашему "Реису" , если бы не он , не было бы форума и ифтара и не были бы знакомы такие прекрасные люди друг с другом. Тез тез таких ифтаров и встреч , нормально ни с кем познакомится не смог , так как еде пропадать не давал :)))))

Allah haminizdan razi olsun!
------------------------------------------------------------------------------------
Vallahi ki ancaq belə cavab gozləyirdim))))
<_< Həmən DOXTURDU))) TOCNU)))
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!



Изображение

#119 Shale

Shale

    Mulazzim – lieutenant

  • Murid
  • 395 сообщений

Отправлено 18 сентября 2009 - 00:53

Allax hemishe bizleribelece mehriban elesin .sizinle fexr edirem.Allax sizi haminizi penahinda saxlasin! Amin
Марьям с одной стороны свята и любима и это Иса,
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.


ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."

#120 AHMADIYYE

AHMADIYYE

    Aqid – Colonel

  • Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 18 сентября 2009 - 09:40

ALLAH qebul elesin.

ALLAH haminizdan razi olsun.

Редко где сегодня встретишь добрую атмосферу. В тот день так и было. Забываешь про свои будни, про все NEYELEYIM и т.д.

Пусть каждый Ваш день будет как в Рамазане.

Əllahummə səlli əla Muhəmmədin və ali Muhəmməd, kəma səlləytə əla İbrahimə və əla ali İbrahimə və barik əla Muhəmmədin və əla ali Muhəmməd, kəma barəktə əla İbrahimə və əla ali İbrahim, innəkə həmidun məcid. AMİN!




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей

Рейтинг@Mail.ru