Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 12 октября 2009 - 16:47
Отправлено 12 октября 2009 - 17:29
Сообщение отредактировал MUMINE: 12 октября 2009 - 17:30
Bizi səslər Hüseynin Kərbəlası.
Daha zəvvarının yox səs-sədası.
Bu gün Kərbübəla viran olubdur,
Hüseyn öz qanına qəltan olubdur.
Каждый день Ашура, Вся земля Кербела!
Отправлено 13 октября 2009 - 10:53
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 13 октября 2009 - 13:38
İnsaallah qutaran kimi dincelersiz.telesmeyin.Sizin yazilarinizin cox keyfiyyati var.heyifislenmaya deymez.yenə də kompyuter dalinda və yenə də ağir xatirələrlə. NAHAQ BU YAZİLARİ BAŞLADİM!
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.
ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."
Отправлено 13 октября 2009 - 14:54
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 13 октября 2009 - 14:57
Отправлено 15 октября 2009 - 02:13
Ibni Sina
Отправлено 15 октября 2009 - 12:19
Allah şəfa versin qardaş!!!3 gundu,xestexana,aptek,iyne,sistem..agir gunlerdi.Axsham mekan 3-e getdim,indi gelmishem.
Отправлено 15 октября 2009 - 17:55
Allah çətinlikdə olanlara köməy olsun.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 15 октября 2009 - 21:08
men bu gun bele bir shok yashadim. bilmirem hansi smayliki yerleshdirim ki, menim halimi tesevvur etmek asan olsun.
telefon qulagimda nece heyecanlanib qisqirmisam, her kes toplasib basima ki, goresen ne hadise bash verib.. ne ise, teferruati ile yazmiram daha. ozunuz tesevvur edin
Sohbetden sonra melum olur ki, mene zeng eden AGILLI refiqem, bedeninde erebce yazilar olan ushagi tv-de xeberlerde gorub ve bele qerara gelib ki, imam zuhur edib. bilmirem gulum, yoxsa aglayim
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 16 октября 2009 - 00:00
Baci,İMAMİN zuhuru inşəALLAH telefonla deyilməyəcək ki,bu hamiya əyan olacaq!ONUN (s.v.s) gəldiyini butun canlilar duyacaq və biləcək!Tesevvur edin, sizi yuxudan oyadib deyirler ki, 12-ci imam (ef) zuhur edib? nece olarsiz?
men bu gun bele bir shok yashadim. bilmirem hansi smayliki yerleshdirim ki, menim halimi tesevvur etmek asan olsun.
telefon qulagimda nece heyecanlanib qisqirmisam, her kes toplasib basima ki, goresen ne hadise bash verib.. ne ise, teferruati ile yazmiram daha. ozunuz tesevvur edin
Sohbetden sonra melum olur ki, mene zeng eden AGILLI refiqem, bedeninde erebce yazilar olan ushagi tv-de xeberlerde gorub ve bele qerara gelib ki, imam zuhur edib. bilmirem gulum, yoxsa aglayim
Отправлено 16 октября 2009 - 14:38
Baci,İMAMİN zuhuru inşəALLAH telefonla deyilməyəcək ki,bu hamiya əyan olacaq!ONUN (s.v.s) gəldiyini butun canlilar duyacaq və biləcək!Tesevvur edin, sizi yuxudan oyadib deyirler ki, 12-ci imam (ef) zuhur edib? nece olarsiz?
bu gün məndən 12-ci imam (ef) haqqında kitab istəyib ki, bir də belə səhvlərə yol verməsin
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 17 октября 2009 - 00:19
Səhv etməyən şəxs canli deyil-FRENSİS KOPPOLOBaci,İMAMİN zuhuru inşəALLAH telefonla deyilməyəcək ki,bu hamiya əyan olacaq!ONUN (s.v.s) gəldiyini butun canlilar duyacaq və biləcək!Tesevvur edin, sizi yuxudan oyadib deyirler ki, 12-ci imam (ef) zuhur edib? nece olarsiz?
bu gün məndən 12-ci imam (ef) haqqında kitab istəyib ki, bir də belə səhvlərə yol verməsin
Отправлено 17 октября 2009 - 06:34
Allah shefa versin,olmasin azar.Ne xesteliyidi?3 gundu,xestexana,aptek,iyne,sistem..agir gunlerdi.Axsham mekan 3-e getdim,indi gelmishem.
ок
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."
Отправлено 17 октября 2009 - 11:03
Yəqin indi qardaşimizin əhvali yaxşi olar ALLAHİN koməkliyi ilə!Allah shefa versin,olmasin azar.Ne xesteliyidi?3 gundu,xestexana,aptek,iyne,sistem..agir gunlerdi.Axsham mekan 3-e getdim,indi gelmishem.
Отправлено 18 октября 2009 - 00:09
Allah razi olsun.Uzr isteyirem,xeste yoldahsimdi(mikrob var)Allah shefa versin,olmasin azar.Ne xesteliyidi?3 gundu,xestexana,aptek,iyne,sistem..agir gunlerdi.Axsham mekan 3-e getdim,indi gelmishem.
Allah seninde komeyin olsun qardashim,ehvalinda yaxshi,qardashinin ehvali hemishe yaxshidi.Yəqin indi qardaşimizin əhvali yaxşi olar ALLAHİN koməkliyi ilə!
Ibni Sina
Отправлено 18 октября 2009 - 01:04
ALLAHA DUA edəcəm subh namazinda! Şəfa ucun!Allah razi olsun.Uzr isteyirem,xeste yoldahsimdi(mikrob var)Allah shefa versin,olmasin azar.Ne xesteliyidi?3 gundu,xestexana,aptek,iyne,sistem..agir gunlerdi.Axsham mekan 3-e getdim,indi gelmishem.
Allah seninde komeyin olsun qardashim,ehvalinda yaxshi,qardashinin ehvali hemishe yaxshidi.Yəqin indi qardaşimizin əhvali yaxşi olar ALLAHİN koməkliyi ilə!
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 18 октября 2009 - 01:05
Отправлено 18 октября 2009 - 01:10
Chox sagol qardashim.ALLAHA DUA edəcəm subh namazinda! Şəfa ucun!
Ibni Sina
Отправлено 18 октября 2009 - 01:16
HƏR ŞİƏNİN QƏLBİMDƏ,HƏR AZƏRİNİN BAŞİM USTUNDƏ YERİ VAR!Chox sagol qardashim.ALLAHA DUA edəcəm subh namazinda! Şəfa ucun!
Отправлено 18 октября 2009 - 14:11
Allah cemimizden razi olsun,Allah yoldashinizi qorusun,aqentden istifade ede bilirse,tanish olardim.
ок
Отправлено 18 октября 2009 - 23:50
Отправлено 19 октября 2009 - 15:10
Ən böyük dərdlərin (günahların) ən gözəl dərmanı tövbə...
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 19 октября 2009 - 16:49
Сообщение отредактировал Dr.White: 19 октября 2009 - 16:50
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 19 октября 2009 - 16:49
Сообщение отредактировал Dr.White: 19 октября 2009 - 16:49
Отправлено 19 октября 2009 - 19:05
Ay Doktor, səndə də pul olmuyandan sonra kimdə olajaq? İş yerinə görə deyirəm, bütün pullar toplanıb orda, düzdür əsasən manat və dollarla. Dollar hörmətini itirib düzdü, bəs manata razı deyilsən ? ))
Отправлено 20 октября 2009 - 00:08
Ay DOXTUR, başaa donem,500.000 avronu hansi cibaa qoyajaxsan? Onda bu cib yox torba oler!Ne vaxta kimi menim cibimde 500.000 AVRO , bank hesabimda da 500.000 funt sterlin olmuyajax menim gunum pis kecejek....
Отправлено 20 октября 2009 - 01:49
Ne vaxta kimi menim cibimde 500.000 AVRO , bank hesabimda da 500.000 funt sterlin olmuyajax menim gunum pis kecejek....
Cümə günü yadıma salginən verim. təki bir möminin qəlbini şad edim
اللهم عجل لولیک الفرج واحفظ قائدنا الخامنه ای
Отправлено 20 октября 2009 - 07:20
Cьmə gьnь yadıma salginən verim. təki bir mцminin qəlbini şad edim
MashaAllah ,bele mehribanciliq qorende adamin ureqi acilir.Allah hamimizi mehriban elesin!
Сообщение отредактировал Shale: 20 октября 2009 - 07:21
ок
Отправлено 20 октября 2009 - 10:33
Deme baji deme, hele de shie baci-qardashlari bashindan ashib-dashan var-dovlet gorende lap urek achilirCьmə gьnь yadıma salginən verim. təki bir mцminin qəlbini şad edim
MashaAllah ,bele mehribanciliq qorende adamin ureqi acilir.Allah hamimizi mehriban elesin!
Gunum yaxshi bashlayib, InshAllah yaxshi da kecher
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 20 октября 2009 - 11:28
Şükür Allaha,, dünənkindən yaxşı.
Ay Doktor, səndə də pul olmuyandan sonra kimdə olajaq? İş yerinə görə deyirəm, bütün pullar toplanıb orda, düzdür əsasən manat və dollarla. Dollar hörmətini itirib düzdü, bəs manata razı deyilsən ? ))
Pul var ay Shair ... kasibcilixdi...
Ay DOXTUR, başaa donem,500.000 avronu hansi cibaa qoyajaxsan? Onda bu cib yox torba oler!
Vaaaaaaaay Komandir , saallah derd elediyin sheye bax , o pul olanan sora cibde interesni olur yani o pula layig
Cümə günü yadıma salginən verim. təki bir möminin qəlbini şad edim
Can eeey gor imkan varsa Kuveyt dinariynan ver ...
Kecek movzuya : Bu gun 500.000 siz bashdadi , Allah yetirse axshama kimi, gunum yaxshi kececek...
Количество пользователей, читающих эту тему: 5
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых пользователей