Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 11 февраля 2010 - 19:31
İş günüm dəhşətizm!! Sabah daha betər olacağı gözlənilir. İşdən əvvəl də gözlənilməyən sürpriz... Bəlkə də gözlənilirdi.. nəbilim.. çox güldüm ömrün cilvəsinə))
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 11 февраля 2010 - 20:26
Отправлено 11 февраля 2010 - 20:34
?????Ele bir hadise ile bitdi bu gun ki..eve getmeye halim yoxdur....
Отправлено 11 февраля 2010 - 20:44
198 post http://313news.net/f...amp;#entry36947?????
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 11 февраля 2010 - 20:44
Отправлено 12 февраля 2010 - 04:01
Dünya sona doğru fırlanır... İmam Zaman (əc) gələcək və deyəcək ki, mənim üçün nə etmisən?!
İLAHİ, tövbə qapıları bağlanmamış dadımıza yet!
Отправлено 12 февраля 2010 - 08:55
Hələ ki, soyuqdəymə bədənimdən çıxmayıb. Bu günüm də belə... Qızdırma... Öskürək...
Dünya sona doğru fırlanır... İmam Zaman (əc) gələcək və deyəcək ki, mənim üçün nə etmisən?!
Allah ziyaretivi qebul elesin qardaw!
Отправлено 12 февраля 2010 - 12:49
Dərdimi yada salma baji, amma belədə getməyəcək. Əvvəl-axır şer yazdıracam hamiya)))) не могут - научим, не хотят - заставим!!!!Ребята, не дайте этому разделу зачахнуть.
http://313news.net/f...?act=SF&s=&f=49
Совсем забросили такой позитивный участок форума
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 12 февраля 2010 - 12:57
ALLAH shefanizi versin, Kerbelai Qardash.Hələ ki, soyuqdəymə bədənimdən зıxmayıb. Bu gьnьm də belə... Qızdırma... Цskьrək...
Dьnya sona doğru fırlanır... İmam Zaman (əc) gələcək və deyəcək ki, mənim ьзьn nə etmisən?!
İLAHİ, tцvbə qapıları bağlanmamış dadımıza yet!
P.S. Deirler, qizdirma ile gunahlarimiz yuyulub gedir
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 12 февраля 2010 - 12:59
Отправлено 12 февраля 2010 - 13:01
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 12 февраля 2010 - 14:27
Hələ ki, soyuqdəymə bədənimdən çıxmayıb. Bu günüm də belə... Qızdırma... Öskürək...
Allah shefa versin, qardash. Inshallah ki, keffare olar
Allah butun xestelerimize shefa versin. Amin
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 12 февраля 2010 - 14:48
Bu gün bir az düzəlmişəm! İnşa ALLAH yaxşı olar!
Отправлено 12 февраля 2010 - 15:50
cümə gününüz mübarək olsun!
Отправлено 12 февраля 2010 - 16:06
Molla, inşallah tezliklə yaxşı iş taparsan.
Bu gün də yaxşı keçib, cümədə. İnşallah istəyirəm axşamkı məclisə də gedim...
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#854
Отправлено 12 февраля 2010 - 16:09
seyyid Allah şəfa versin!
cümə gününüz mübarək olsun!
ALLAH razı olsun, qardaş.
Seyyid, Allah şəfa versin, əziz qardaşım.
Molla, inşallah tezliklə yaxşı iş taparsan.
Bu gün də yaxşı keçib, cümədə. İnşallah istəyirəm axşamkı məclisə də gedim...
ALLAH razı olsun qardaş!
P.S. Mən bu gün cümədə iştirak edə bilmədim!
Сообщение отредактировал Günahkar: 12 февраля 2010 - 16:10
Отправлено 12 февраля 2010 - 16:16
Bu gun biabrciliq oldu......Coxdandi gozlenilen bash verdi. Novbeti ayin 1-den firma baglanir. Bu gunden artiq yeni ish yeri axtariram. Allah komeyim olsun inshallah. Userlerden mini bir xahish: Vakansiya olsa zehmet olmasa mene xeber eliyin
ALLAH yardımçın olsun qardaş! İnşa ALLAH yaxşı və layiqli iş yeri taparsan! ALLAH buyurub:
"Yer üzündə yaşayan elə bir canlı yoxdur ki, Allah onun ruzisini verməsin".
Hud surəsi, 6-cı ayə.
Отправлено 12 февраля 2010 - 18:42
Bə qardaş,demirdin ki,oyunəndə ki,mə burada yay koynəyində gəzirəm,,cinnər,əcinnələr səni gozə gətirər?Hələ ki, soyuqdəymə bədənimdən çıxmayıb. Bu günüm də belə... Qızdırma... Öskürək...
ALLAH şəfa versin Kəbleyi
Отправлено 12 февраля 2010 - 19:11
Bə qardaş,demirdin ki,oyunəndə ki,mə burada yay koynəyində gəzirəm,,cinnər,əcinnələr səni gozə gətirər?Hələ ki, soyuqdəymə bədənimdən çıxmayıb. Bu günüm də belə... Qızdırma... Öskürək...
ALLAH şəfa versin Kəbleyi
Ə bə qardaş...
Mənə soyuq Qumda dəyməyib eee... İraqın şimalı, İranın cənubunda dəyif... Orada dağlara möhkəm qar yağmışdı... Bir az yüngül geyimlə çıxdıq deyə, soyuq da dedi ki, qohumunuz deyiləm ki... Çoxumuz soyuqladıq...
Отправлено 12 февраля 2010 - 22:39
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 12 февраля 2010 - 23:32
Evlənəndə də sənə bir"case" alib verərik elə oarda yaşayarsan! Adə əl cək bu kompyuterdən dəəə,axirda xaker olacaqsan! Sora goruşəndə səninlə gərək" İntel core dio" deyək))Bu günüm əəəlaa keçib. Demək məscidə getmişdim, gözəl moizə də oldu, məsciddə dərslərə də yazıldım Sonra məsciddən çıxıb qr yoldaşımın kompüterini təmir eləməyə getdim, ordan o, mən və onun dostu getdik Əcəmidəki DNS dükanına. Təzə alınmış kompüterin sistemini dəyişməyə. Evə 7yə işləmiş gəlib çatdım
Отправлено 13 февраля 2010 - 00:57
Mən xaker olsam çətin məni görəsüz, axı mən axtarışlarda olacem, necə yazırlaree "WANTED: DEAD OR ALIVE" Univerdə mənə İntel bir dənə də "xəstə" dostuma Celeron diyirdilər, gərək diyim ki, o AMD`diEvlənəndə də sənə bir"case" alib verərik elə oarda yaşayarsan! Adə əl cək bu kompyuterdən dəəə,axirda xaker olacaqsan! Sora goruşəndə səninlə gərək" İntel core dio" deyək))Bu günüm əəəlaa keçib. Demək məscidə getmişdim, gözəl moizə də oldu, məsciddə dərslərə də yazıldım Sonra məsciddən çıxıb qr yoldaşımın kompüterini təmir eləməyə getdim, ordan o, mən və onun dostu getdik Əcəmidəki DNS dükanına. Təzə alınmış kompüterin sistemini dəyişməyə. Evə 7yə işləmiş gəlib çatdım
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 13 февраля 2010 - 17:45
Bu gün elə komputerin başında keçdi günüm, Allah hidayət versin mənə!
Həsənağa, o nə dərsdərdi elə? Mən guya yazılmışdım Məhdəviyyət mövzusuna, xəbər yoxdu qar yağannan sonra nolub Yenə də oxu, komputerdən xeyir gələn döyül
Отправлено 13 февраля 2010 - 18:55
Əlhəmdülillah!
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 13 февраля 2010 - 21:27
Deməli qardaşım, ərəb dilini öyrənmək, fiqh təlimi plus həftədə bir dəfə İslam tarixi keçirlər. Bəlkə sən də gələsən???Çox sevinərdim əziz qardaşımla bir yerdə getməkƏrmənilərin saytını kimin dağıtdığı aydın oldu, getdim MTNə
Bu gün elə komputerin başında keçdi günüm, Allah hidayət versin mənə!
Həsənağa, o nə dərsdərdi elə? Mən guya yazılmışdım Məhdəviyyət mövzusuna, xəbər yoxdu qar yağannan sonra nolub Yenə də oxu, komputerdən xeyir gələn döyül
Bu günüm yaxşı başlamışdı. Evdə idim, babam gəlmişdi, amma axşama doğru ağladım bir az...Möminlərlə polislərin qarşıdurması...Nifrət elədim bu dövlətə....(Senzurasız yazdım, bağışlayın, ürək dözmədi..)
Отправлено 14 февраля 2010 - 00:10
Отправлено 14 февраля 2010 - 09:13
Sıralarınıza təzə qoşulduğum üçün mövzulardan xəbərsizəm, inşaALLAH ki, hər şey yaxşı olar.
Bu günümüz isə heç yaxşı kemədi əvvəldə, lakin sonra ALLAHIN lütfü ilə axşama doğru hər şey nizama düşdü. Allah xeyirlisini nəsib etsin.
Отправлено 14 февраля 2010 - 10:05
Отправлено 14 февраля 2010 - 10:16
_MOLLA_, Təşəkkür edirəm, sağ olun. Mən də baxdım, inanıan ki, pis oldum. Peyğəmbər(sas) hamının Peyğəmbəridir, gərək hörmətlə yanaşaydılar, belə görünür ki, bizləri sünnü və şiəyə bölən ancaq özümüzük, dövlət bizi bu kateqoriyalara bölmür.....varqo sıralarımıza xoş gəlmisən. Dünənki gün ancaq bədbinliklə keçdi. Evvel internata sonra ise cox kasıb bir aileye basş çekdik bacı və qardaşlarımızla, axşam isə polislər tərəfindən təkbir deyən möminlərin döyülməsinə baxıb lap pis oldum
Отправлено 14 февраля 2010 - 15:34
Fikirləşməkdən bezmişəm... Dəlilər necə də xoşbəxtdilər..
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 14 февраля 2010 - 15:43
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей