Перейти к содержимому

Фотография

Bu gününüz necə keçdi?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2193

#1021 Fatime-Zahra

Fatime-Zahra

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 343 сообщений

Отправлено 27 февраля 2010 - 20:22

Подходит Новруз байрам и для женщин трудный период. Генеральная уборка дома, двора, а дальше еще надо испечь сладкое к столу. В ночь последнего царшанба ахшамы куку пловун устунде мейидимиз галыр! Вот так пройдут дни жещин до Новруз байрама!
ДА БЛАГОСЛОВИТ АЛЛАХ ПРОРОКА И ЕГО СЕМЬЮ !

#1022 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 27 февраля 2010 - 21:04

Deməli belə: Bu günüm əla keçdi :gizildish: Dərsədən çıxıb məscidə gedəndə yolda (Nizami m. qabağında) Malik Eshteri gördüm, qəşəngcə söhbət elədik, öz töhvələrini, məsləhətlərini verdi. Allah ondan razı olsun!Amin!Sonra da qardaş Şair gəldi, bir az söhbət elədik, sonra biz məscidə o da öz yoluna davam elədi. Məsciddən sonra isə gedik Şair demiş İKT`yə :D
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1023 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 28 февраля 2010 - 01:30

GUNUM normal,(əla ola bilərdi).Goygol rayonu maşallah nə gozəlləşib,mən burada muharibə vaxtlari,bir az da sonralar olmuşdum.Biraz soyuq var dağlarda,amma soyuğuna qurban olum!
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!

Изображение

#1024 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 28 февраля 2010 - 20:00

Bütün günüm demək olar Komputerin qabağında keçdi. müəyyən işlərimi çox şükür 90 % həll elədim kompla bağlı, digər məsələlərimsə Allaha təvəkkül, heç nə eləməmişəm...
Həsənağa, yeri gəlmişkən mənlə İKT`ye gedib mənə məsləhətlərinə görə bir daha təşəkkür! ;)

#1025 Shemsi

Shemsi

Muqaddam – Lieutenant Colonel

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 28 февраля 2010 - 22:22

Günüm super keçdi, maşallah. Axşama yaxın gözlənilməz sürprizlə qarşılaşdım. Çox sevindim.
Allah hamınızı sevindirsin, əziz forumçular.

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1026 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 28 февраля 2010 - 22:53

Beraderan azize men! Man hala ba Heydər313 der şəhr Qum hastam!
Mənim əziz qardaşlarım, mən indi Heydər 313-lə Qum şəhərindəyəm!
Bu gün bəzi müqəddəs ziyarətgahları ziyarət etdik, bəziləri isə qalir.
Bu sətirləri bir Qardaşımızın evindən yazırıq. Kərbalayi Seyyid Günahkar qardaşımızla da görüşdük. ALLAH razı olsun, çox əxlaqlı və mərifətli Qardaşdır.Bizə xidmət eləməknən bizi xəcalətli etdi. Bəlkə də sizin cavablarınızı oxuya bilməyəcəyik.çünki sabah inşəALLAH Məşhəd ziyarətinə çıxırıq. Heydər313 yanımda oturub,öldürür məni, ay camaat, alın məni bunun əlindən, amma bilirəm ki, fəryadıma heç kim çatmayacaq. Sizlər üçün də dua etmişik,namaz qılmışıq. ALLAH sizin arzularınızı qəbul eləsin.
P.S; Heydər313 “öz” şiələrinə osobı salam göndərir. Hələlik bu qədər!
HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#1027 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 28 февраля 2010 - 23:01

Sağolsun))
Allah müvəffəq eləsin!Allah qabul eləsin! İnşallah imamın (ə) hərəmində bizi də dua edərsiz!

#1028 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 28 февраля 2010 - 23:07

P.S; Heydər313 "öz" şiələrinə osobı salam göndərir. Hələlik bu qədər!

Sağolsun))
Allah müvəffəq eləsin!Allah qabul eləsin! İnşallah imamın (ə) hərəmində bizi də dua edərsiz!

Allah razi olsun qardawim,Allah size ve arzusunda olan her bir kese nesib elesin inwallah.
Hormetle Heyder313

HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#1029 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 00:44

Bu günüm əla keçdi.

Şair, buyur :D
Saqi_73, Heyder313, qardaşlar Allah qəbul eləsun. Bizləri dua eləməyi unutmayın :(
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1030 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 01:10

Bu gьn bəzi mьqəddəs ziyarətgahları ziyarət etdik, bəziləri isə qalir.
Bu sətirləri bir Qardaşımızın evindən yazırıq. Kərbalayi Seyyid Gьnahkar qardaşımızla da gцrьşdьk. ALLAH razı olsun, зox əxlaqlı və mərifətli Qardaşdır.Bizə xidmət eləməknən bizi xəcalətli etdi. Bəlkə də sizin cavablarınızı oxuya bilməyəcəyik.зьnki sabah inşəALLAH Məşhəd ziyarətinə зıxırıq. Heydər313 yanımda oturub,цldьrьr məni, ay camaat, alın məni bunun əlindən, amma bilirəm ki, fəryadıma heз kim зatmayacaq. Sizlər ьзьn də dua etmişik,namaz qılmışıq. ALLAH sizin arzularınızı qəbul eləsin.
P.S; Heydər313 ”цz” şiələrinə osobı salam gцndərir. Hələlik bu qədər!

Hacilarımız,ALLAH ziyarətinizi qəbul eləsin inşaALLAH! YƏQİN Kİ,GƏLƏN ZAMAN GORUŞƏCƏYİK İNŞAALLAH!İltimasi dua!

Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 01 марта 2010 - 01:11

Изображение

#1031 Shale

Shale

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 395 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 09:10

Gunum ağrılar icində kecdi.Amma bir qardaşima verdiyim sozə əməl elədim.Və ehtiyaci olan ucun 250 qram qan verdim!Səbəb olsun!

Allah sabab salsin,Allah komayiniz olsun,Allah sizi neynim-neca edim demaya qoymasin Amin
Марьям с одной стороны свята и любима и это Иса,
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.

ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."

#1032 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 10:08

Bu sətirləri bir Qardaşımızın evindən yazırıq. Kərbalayi Seyyid Günahkar qardaşımızla da görüşdük. ALLAH razı olsun, çox əxlaqlı və mərifətli Qardaşdır.Bizə xidmət eləməknən bizi xəcalətli etdi. Bəlkə də sizin cavablarınızı oxuya bilməyəcəyik.çünki sabah inşəALLAH Məşhəd ziyarətinə çıxırıq. Heydər313 yanımda oturub,öldürür məni, ay camaat, alın məni bunun əlindən, amma bilirəm ki, fəryadıma heç kim çatmayacaq. Sizlər üçün də dua etmişik,namaz qılmışıq. ALLAH sizin arzularınızı qəbul eləsin.

qardashlar Allah ziyaretinizi qebul etsin inshAllah bizi coxlu coxlu dua eliyin ...........Gunahkar qardashimiza da bizim salamlari catdirin
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#1033 fidan

fidan

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 13:03

Saqi ve Heyder qardaş, Allah qəbul etsin ziyarətlərinizi!
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#1034 Shale

Shale

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 395 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 13:54

Allah qebul elasin

ок
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."

#1035 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 14:19

P.S; Heydər313 "öz" şiələrinə osobı salam göndərir. Hələlik bu qədər!

Allah qəbul etsin ziyarətinizi. Sizin yerinizə çox sevindim
Göndərilən salamlara da aleykum salam. Allah hamınızdan razı olsun. mənə də dua :D

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1036 Shale

Shale

Mulazzim – lieutenant

• Murid
  • 395 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 15:08

Подходит Новруз байрам и для женщин трудный период. Генеральная уборка дома, двора, а дальше еще надо испечь сладкое к столу. В ночь последнего царшанба ахшамы куку пловун устунде мейидимиз галыр! Вот так пройдут дни жещин до Новруз байрама!

can baci.Azerbeycanda ev tokub yiqishdirmaq sezonudu.amma men- sibirin surqunu ,qardan cixmamisham.orda olanda 8marta qadar butun temizlik ishlari qurtarib kecirdik shirniyyat ishina.amma burda Pencarani soyuqdan aca bilmaram.bu qun bir az xava yaxshidi -shaxta - 13 a dushub .

Сообщение отредактировал Shale: 01 марта 2010 - 15:17

ок

#1037 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 19:33

Gunum Haci demişkən,miyanə,nə o yanə,nə bu yanə.

Изображение

#1038 tatar.

tatar.

Amid – Brigadier General

• Murid
  • 3 058 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 20:36

Assalamu aleykum Haci Sagi ve Heydar Allah gabul elasin sizin ziyaretinizi.Allah urayi isteyenlarada gismat elasin.
Allah bizi peygambar ve ahli beytdan ayri salmasin.
Haci xahish ediram bizi da dua ediz.
Iltimas

ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!

www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549

#1039 Black knight

Black knight

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 006 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 20:38

Chox shukurler olsun yaxshi!
Я сам себе судья и никто на этом Свете не может меня судить

#1040 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 01 марта 2010 - 23:40

Alhamdulillah, əla keçdi :)

#1041 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 00:13

Gececəyə qədər ŞAİRLƏ,"konlimdən suzulən sozlər" movzusunda atişdiq,bir az yungulləşdim deyəsən.Sabaha isə ALLAHƏ PƏNAH!

Изображение

#1042 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 00:32

Komandiri dəstəkliyirəm. Gecə gecə girmişdim netə ki sabaha bir məqalə hazırlamalıydım. Amma o qədər şirin "atışmalar" oldu, yazdım 12ye kimi, sabaha da Allaha Pənah!

#1043 Gunahkar

Gunahkar

ALLAHla irəli!

• Murid
  • 1 066 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 04:25

Ay ümmət!
"Последний раз Вы были у нас 21.2.2010, 17:54
Пока Вы отсутствовали на форуме было оставлено 1631 новых сообщений в 212 темах"
Görün mən nə vaxtdır foruma gəlmirəm? 1,631 ismarışı oxumağa vaxt var?

Hacı Saqi_73, ALLAH qəbul eləsin, amma məni çox şişirtmisən aaa...
Kaş ki, bütün borclarımızı elə yerinə yetirək ki, qarşı tərəf razı qalsın! Heydər_313 qardaşımız nəeləyir axı... Mən gördüyüm zamanlarda qol-boyun olursunuz, mən olmadıqda nə isə şuluğluq edirsiniz? :)

P.S. Təki ALLAH-taala da bütün müsəlmanların kiçik əməllərimə böyük əcrlər versin, məni də onlardan ayrı salmasın! Amin!

Bir quşu öldürmək üçün bıçaq lazım deyil! Qanadlarını yol, uçmaq sevgisi gündə yüz dəfə onu öldürəcək!!! (Soyuq müharibə)

Изображение

#1044 Gunahkar

Gunahkar

ALLAHla irəli!

• Murid
  • 1 066 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 04:27

qardashlar Allah ziyaretinizi qebul etsin inshAllah bizi coxlu coxlu dua eliyin ...........Gunahkar qardashimiza da bizim salamlari catdirin

_MOLLA_ qardaş... Ələykum salam! Deyəsən mən onların salamını sənə çatdırmalı olacağam! Salam göndərdiyin üçün də təşəkkürlər!
Bir quşu öldürmək üçün bıçaq lazım deyil! Qanadlarını yol, uçmaq sevgisi gündə yüz dəfə onu öldürəcək!!! (Soyuq müharibə)

Изображение

#1045 Gunahkar

Gunahkar

ALLAHla irəli!

• Murid
  • 1 066 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 04:39

900-cü ismarış:
Hamıdan, xüsusilə də hörmət etdiyim moder və userlərdən üzr istəyərək sizə demək istəyirəm ki, bu gündən etibarən forumda olduqca az görünəcəyəm...

P.S. Kiminsə xətrinə dəymişəmsə halal etsin!

Çoxdandır foruma gələ bilmirdim! Amma Saqi_73 dedi ki, onun və Heydər_313 nikli qardaşımızın salamını sizlərə çatdırım. Ona görə gəldim və onların salamlarını sizə çatdırıram!
İnşa ALLAH sabah qardaşlarımız müqəddəs Məşhəd şəhərinə ziyarətə gedəcəklər. Bu gün getməklari alınmadı. ALLAH hamınızı və hamımızı qorusun!

P.S. İnşa ALLAH qeyb dövrüm təzədən başlayır.

Изображение

#1046 AHMADIYYE

AHMADIYYE

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 09:32

SALAM ALEYKUM,

Gun yeni bashlayir. ALLAHDAN xeirlisi.

Gьnahkar qardashimiz, cox uzun muddete qeybe cekilmeyin, yani zaman-zaman qayidib gelin bu foruma. Sizin kimilere burada her kesin ehtiyaci var, mence.

Hacilerimiz de INSALLAH sag-salamat aile-yuvalarina qayitsinlar. ALLAH ziyaretlerini qebul elesin.

Duaciyam sizlere.

P.S. Forumu bele passiv ve yuxulu gormek hec ureyi acmir. Bir az canlanin, ey ehli forum :)

Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 02 марта 2010 - 09:33

Əllahummə səlli əla Muhəmmədin və ali Muhəmməd, kəma səlləytə əla İbrahimə və əla ali İbrahimə və barik əla Muhəmmədin və əla ali Muhəmməd, kəma barəktə əla İbrahimə və əla ali İbrahim, innəkə həmidun məcid. AMİN!

#1047 Black knight

Black knight

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 006 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 10:09

Heleki pis bashalmayib...
Я сам себе судья и никто на этом Свете не может меня судить

#1048 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 10:43

SALAM ALEYKUM,

Gun yeni bashlayir. ALLAHDAN xeirlisi.

Gьnahkar qardashimiz, cox uzun muddete qeybe cekilmeyin, yani zaman-zaman qayidib gelin bu foruma. Sizin kimilere burada her kesin ehtiyaci var, mence.

Hacilerimiz de INSALLAH sag-salamat aile-yuvalarina qayitsinlar. ALLAH ziyaretlerini qebul elesin.

Duaciyam sizlere.

P.S. Forumu bele passiv ve yuxulu gormek hec ureyi acmir. Bir az canlanin, ey ehli forum :)

Dəstəkləyirəm)

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1049 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 11:05

forumun canlanmasi ucun foruma 1-2 dene VOVKA :) celb etmek azimdir
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#1050 AHMADIYYE

AHMADIYYE

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 02 марта 2010 - 11:32

А может на миг отойти от "старой доброй человеческой традиции" ОБЪЕДИНЯТЬСЯ ПРОТИВ и ОБЪЕДИНИТЬСЯ ВО ИМЯ..

Просто так :)

Əllahummə səlli əla Muhəmmədin və ali Muhəmməd, kəma səlləytə əla İbrahimə və əla ali İbrahimə və barik əla Muhəmmədin və əla ali Muhəmməd, kəma barəktə əla İbrahimə və əla ali İbrahim, innəkə həmidun məcid. AMİN!

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей

Рейтинг@Mail.ru