ALLAH senden razi olsun qardashim,cox sagol ki bizi de unutmadin.
ALLAH sizdən də razı olsun. Unudulmayanlardan olasınız!
Отправлено 08 ноября 2009 - 10:19
Əlhəmdulillah!
Çox xoşdur biləsən ki,yalnız sənə etibar edəcək,sirrlərini yalnız sənə deyəcək dostların var.
İlahi onları mənə çox görmə,və onlar mənə xoş olduğu kimi,qoy sənin də məqamında xoş anılsınlar!Amin!
Отправлено 08 ноября 2009 - 10:22
Seyid,allah dualarini və ziyarətlərini qəbul eləsin inşəAIIAH! AMİN!
Отправлено 08 ноября 2009 - 10:38
Seyid,allah dualarini və ziyarətlərini qəbul eləsin inşəAIIAH! AMİN!
ALLAH razı olsun qardaş. ALLAH səni və bizi Öz dinində sabit etsin və dualarımızı qəbul eləsin. Amin!
Отправлено 08 ноября 2009 - 10:38
Сообщение отредактировал Zeyd: 08 ноября 2009 - 10:39
Отправлено 08 ноября 2009 - 17:17
Əlhəmdulillah!
Çox xoşdur biləsən ki,yalnız sənə etibar edəcək,sirrlərini yalnız sənə deyəcək dostların var.
İlahi onları mənə çox görmə,və onlar mənə xoş olduğu kimi,qoy sənin də məqamında xoş anılsınlar!Amin!
Amin! Çox səmimi hisslər və dualardır...
Отправлено 08 ноября 2009 - 20:02
Həmişəki kimi, Qardaşlarımın əhatəsində!Əlhəmdulillah!
Diqqətinizə görə Təşəkkür edirəm
Отправлено 09 ноября 2009 - 01:24
Əşşi ALLAH şəfa versin! Kişinin başina iş gələr dəə!Nece gundu gozum bu movzuya satasir...gununuz nece kecdi sualina hele deyesen 1 ayda eyni cur cavab vermeli olacam...
Отправлено 10 ноября 2009 - 02:31
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 10 ноября 2009 - 16:33
Pulsuz...
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 10 ноября 2009 - 18:02
Отправлено 10 ноября 2009 - 23:00
Qəşşşəng. Muminəgildəyəm, yaxşı ləvəngi hazirlayib Bajıların yeri məlum
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:06
Həmişəki kimi, Qardaşlarımın əhatəsində!Əlhəmdulillah!
Diqqətinizə görə Təşəkkür edirəm
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:11
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:16
Sag salamat get, krala salam de!Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:19
Sag salamat get, krala salam de!Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:30
Ne yaxshi krali bele mudafie edirsen? Sonuncu shekile bax?Sag salamat get, krala salam de!Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
Brat, yalansa Kral özü "qənim" olsun SƏNƏ!!!!
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:37
Salamat get və qayit qardaşim!Allah bu yola cixanlarin hər birinin başi uzərindən oz RƏHMİNİ və RƏHMANİNİ əskik etməsin! AMİN! İLTİMASİ DUA!Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:39
Bahhh baji,qənədindən,quyruğundan bir bizə də saxlayaydin dəəəQəşşşəng. Muminəgildəyəm, yaxşı ləvəngi hazirlayib Bajıların yeri məlum
Отправлено 11 ноября 2009 - 01:40
Отправлено 11 ноября 2009 - 02:06
Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
اللهم عجل لولیک الفرج واحفظ قائدنا الخامنه ای
Отправлено 11 ноября 2009 - 09:39
ALLAH yolunuzu acig elesin, INSALLAH.Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, цzь də Acizanə surətdə!
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 11 ноября 2009 - 09:41
Отправлено 11 ноября 2009 - 11:32
Allah qebul elesin. Yolunuz achiq olsun, Iltimasi dua. Allah cumlemize nesib etsin inşəALLAH.Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
Отправлено 11 ноября 2009 - 12:07
Qardaş, mövzuya heç aidiyyatı olmasa da, o qəbir daşını harda sifariş etmisiz? Çox xoşum gəlir eeey
Həccə hazırlaşırıq,
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 11 ноября 2009 - 12:34
Отправлено 11 ноября 2009 - 15:56
Həccə hazırlaşırıq, inşəALLAH sabah şıxırıq. ALLAH Sizlərə də nəsib eləsin! Əgər bu yazımla kimisə incitdimsə, bağışlanmağımı istəyirəm, özü də Acizanə surətdə!
Отправлено 11 ноября 2009 - 17:14
Отправлено 11 ноября 2009 - 17:52
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 11 ноября 2009 - 18:09
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей