Urekden tebrik edirem.
ALLAH hacetlerinize catdirsin INSALLAH. AMIN
ürəyiniz həmişə Allah sevgi və məhəbbəti ilə dolu olsun!
Amin! Allah, sizi bu forumdan əksik eləməsin! ailə və övladlarınızla ən gözəl arzularınıza çatasız! AMİN!
Отправлено 20 ноября 2009 - 23:18
Urekden tebrik edirem.
ALLAH hacetlerinize catdirsin INSALLAH. AMIN
اللَّهُمَّ الْعَنْ أَوَّلَ ظَالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تَابِعٍ لَهُ عَلَى ذَلِكَ
О Аллах. Прокляни первого отнявшего право Мухаммада и его семьи, а также каждого, последовавшему его примеру.
Отправлено 20 ноября 2009 - 23:20
Təbrik edirəm qardaşım! Allahın rzasını qazananlardan olasan!
Təbriklər, qardaş. Böyük oğlan olasan.
اللَّهُمَّ الْعَنْ أَوَّلَ ظَالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تَابِعٍ لَهُ عَلَى ذَلِكَ
О Аллах. Прокляни первого отнявшего право Мухаммада и его семьи, а также каждого, последовавшему его примеру.
Отправлено 20 ноября 2009 - 23:22
Aaaaaaaaaa...
Mən bilən qədər "Shemsi" nikli istifadəçi xanımdır axı...
Bəlkə belə deyil???
Отправлено 20 ноября 2009 - 23:34
Dəyməz qardaşım.
ALLAH hamımızı Peyğəmbər (s) və Ali Peyğəmbərin (s) girəcəyi cənnətə girməyə müvəffəq eləsin. Amin, ya Rəbbəl-aləmin!
Отправлено 23 ноября 2009 - 13:55
Aaaaaaaaaa...
Mən bilən qədər "Shemsi" nikli istifadəçi xanımdır axı...
Bəlkə belə deyil???
mən bilən elə deyil...![]()
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 23 ноября 2009 - 13:55
Dəyməz qardaşım.
ALLAH hamımızı Peyğəmbər (s) və Ali Peyğəmbərin (s) girəcəyi cənnətə girməyə müvəffəq eləsin. Amin, ya Rəbbəl-aləmin!
bu gün, axirinci sizin postu oxuyub istəmirdim bir şey əlavə edəm ki, gözəl bir dua ilə bu tema tamalansın. amma bu qədər dua və aminlərdən sonra bir hədis yadıma düşdü, nə adresini nə də kimnən dəqiq olduğu yadımda deyil. bir tərəfdən əxlaqi hədis oluğu üçün, bir tərəfdən "kulluhum nurun vahid" - "hamısı bir nurdandılar" nəzərə alaraq hədisin özünü, oxuculara hədiyyə olaraq, nəql edirəm: mə`sundan rəvayət var ki, deyir: bir mömin, başqa bir möminin başının üstündə durub onun dualarına AMİN desə (özüda duaların nə olduğundan xəbərsiz olaraq), Allah taala 70 bərabər amin deyən adama verər.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 24 ноября 2009 - 10:43
mən bilən elə deyil...
İstinad mənbəniz nədir belə fikirləşirsiz?
Səhihi Buxari olmasın))
Отправлено 25 ноября 2009 - 11:57
mən bilən elə deyil...
İstinad mənbəniz nədir belə fikirləşirsiz?![]()
Səhihi Buxari olmasın))
mən bilən səhv çıxdı, üzr istəyirəm.
![]()
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 03 декабря 2009 - 10:57
Отправлено 07 декабря 2009 - 13:34
Поздравляю Вас брат, вернее уже с прошедшим
Благополучия вам и добра!
Отправлено 07 декабря 2009 - 14:41
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей