Образ идеальной
Отправлено 16 ноября 2009 - 13:32
Какой она представляется в Вашем видении?
Внешние, внутренние показатели, манера общения..что для вас важно?
Вопрос ко всем, а не только к мужской половине форума.
Отправлено 17 ноября 2009 - 21:18
Скажу честно, очень уважаю и люблю сестер которые сильны духом для меня это самое главное.Если есть у неё духовная сила то это сила во всем поможет ей что бы она не хотела.
А на счет внешности или манеры обшение с годамы все уладится если есть не достатки.
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 18 ноября 2009 - 04:02
اللهم عجل لولیک الفرج واحفظ قائدنا الخامنه ای
Отправлено 18 ноября 2009 - 13:23
Ну и правильно, значит свой Образ Вы уже нашлине скаЗу
Отправлено 18 ноября 2009 - 21:06
Ну и правильно, значит свой Образ Вы уже нашлине скаЗу
100%
Отправлено 19 ноября 2009 - 15:18
Təsəvvür etməzsiz bunları oxuyanda nə qədər sevinirəm. Sizin yerinizə və sizin kimi digər baci-qardaşların yerinə. MaşAllah. Allah sona qədər xeyirli etsin!Ну и правильно, значит свой Образ Вы уже нашлине скаЗу
100%
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 20 ноября 2009 - 16:55
AMIN! ALLAH her birinizi belece sevindirsin INSALLAH.Təsəvvür etməzsiz bunları oxuyanda nə qədər sevinirəm. Sizin yerinizə və sizin kimi digər baci-qardaşların yerinə. MaşAllah. Allah sona qədər xeyirli etsin!
Пока не нашлось того \ той, кто написал ИДЕАЛ - ЭТО Я
Отправлено 20 ноября 2009 - 18:28
AMIN! ALLAH her birinizi belece sevindirsin INSALLAH.Təsəvvür etməzsiz bunları oxuyanda nə qədər sevinirəm. Sizin yerinizə və sizin kimi digər baci-qardaşların yerinə. MaşAllah. Allah sona qədər xeyirli etsin!
Пока не нашлось того \ той, кто написал ИДЕАЛ - ЭТО Я
Вообще-то я тута
Bizi səslər Hüseynin Kərbəlası.
Daha zəvvarının yox səs-sədası.
Bu gün Kərbübəla viran olubdur,
Hüseyn öz qanına qəltan olubdur.
Каждый день Ашура, Вся земля Кербела!
Отправлено 20 ноября 2009 - 18:33
SUPER!Вообще-то я тута
Молодчина! теперь только осталось дождаться
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 20 ноября 2009 - 18:34
Отправлено 21 ноября 2009 - 19:04
Вообще-то я тута
и на вашей улице будет праздник!
Отправлено 21 ноября 2009 - 23:47
SUPER!Вообще-то я тута
Молодчина! теперь только осталось дождаться
Вообще-то я тута
Мой ответ относился к вопросу "Пока не нашлось того \ той, кто написал ИДЕАЛ - ЭТО Я" Извините, но кажется ваши ответы не относятся к моей теме
Отправлено 05 декабря 2009 - 18:31
Образ идеальной женщины.
С хорошей семьи (чтоб воспитание должное получила), красивая, умная, а самое главное богобоязненнная! Если нет последнего пиши пропало. Тогда это будет уже антиидеал.
Коран 17:84
Отправлено 06 декабря 2009 - 01:53
Идеальных людей нет. Все мы это знаем. Но ее идеальность в том, что будучу неидеальной кажется мне идеальной. Если мужчина скажет подобное, значит все тип-топ.Образ идеальной женщины.
İmam Mehdi (ə.f): "Yer üzü heç vaxt höccətsiz qalmayacaq. İstər o höccət gizli olsun, istər - aşkar."
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
Отправлено 07 декабря 2009 - 16:38
Mevzuya uygun olmasa da menim ureyimce cavab idi. Sizin kuchedeki prazdniki gozleyiremВообще-то я тута
Мой ответ относился к вопросу "Пока не нашлось того \ той, кто написал ИДЕАЛ - ЭТО Я" Извините, но кажется ваши ответы не относятся к моей теме
Отправлено 07 декабря 2009 - 16:55
Образ идеальной женщины.
Biy nece yani какая?
Вот она я )))))
П.С. Недавно прочитала : Когда человеку нечем себя украсить, он украшает себя скромностью. Вот теперь практикуюсь. ))))))))))))
Отправлено 07 декабря 2009 - 20:20
Mevzuya uygun olmasa da menim ureyimce cavab idi. Sizin kuchedeki prazdniki gozleyiremВообще-то я тута
Mən də sizin küçədəki prazdniki gözləyirəm ki,bizdə də prazdnik olsun
Так что после вас Мадам
Отправлено 08 декабря 2009 - 16:43
Образ идеальной женщины.
Biy nece yani какая?
Вот она я )))))
П.С. Недавно прочитала : Когда человеку нечем себя украсить, он украшает себя скромностью. Вот теперь практикуюсь. ))))))))))))
Mənim sobirunda tanıdığım bacılarımın hamısı bunu deyə bilər. Maşallah, dörd dördlükdülər hamısı.
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 08 декабря 2009 - 16:56
Mənim sobirunda tanıdığım bacılarımın hamısı bunu deyə bilər. Maşallah, dцrd dцrdlьkdьlər hamısı.
Belelikle, bizim forumun kishi ehli heyatlarindaki en boyuk shansi itirdiler, yani en ideal qadinlarin hamisinin bir yere toplashdigi gun geride galdi ))))))
Yuxarida qeyd olunanlar yalniz subay ehle aiddir yani )))
Сообщение отредактировал surramanraa: 08 декабря 2009 - 16:58
Отправлено 18 февраля 2010 - 09:32
Отправлено 19 февраля 2010 - 00:11
Отправлено 19 февраля 2010 - 13:57
maraqli idealdi.Mənim idealim təzə T-90 tanki kmi birinci dəfədən xodlanmalidi,ozu də avtomatkarobka olmalidi.Səhər duran kimi,polni boekomplektli Mİ-24 vertolyotu kimi pərvazlanmalidi.Qulaqlarımda onun AKS-74 avtomati kimi qəhqəhəsi olmalidi.Duşuncəsində SVD snayper tufəngi kimi sərrast,ZU-23 zenit topu kimi cəld olmalidi.Mən hirsləmən zaman "razvedcik" kimi maskalanmaği bacarmalidir! Məhəbbət aləmində isə"motorolla" radiostansiyasi kimi diqqətli,PSO-nişangahi kimi dəqiq olmalidir! Mən ona oz canimi da,"bronejiletimi"də qurban edərəm,lazim gəlsə cixib pexotnu minanin ustundə oturaram onuncun!
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.
ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."
Отправлено 19 февраля 2010 - 14:02
Но Фатима свята с трех сторон.
Она свет очей милости господней (т.е. посланника Аллаха)
Того имама первого и последнего
Того, кто дал этому миру новое дыхание,
Дал новую жизнь и религию
Она госпожа достоинств в суре халь ата.
Муртаза решающего проблемы льва Аллаха.
ок
пророк (да благословит Аллах его и род его!) сказал Аммару:
"Если увидишь, что Али идёт по одному пути, а люди -по другому, следуй за Али и оставь людей. Он не приведёт тебя к позору и не выведет с пути истины."
Отправлено 19 февраля 2010 - 14:11
Amma sizin sualiniza umumi cavab vermek istesek men deyerdim ki,daxili ile zahiri bir birine uygun gelen xanimi idealda olmasa ideal kimi qebul elemek olar.Hem gozel xaisyyeti olsun hemde yarawiqi,ola biler kimincunse zahiri gozellik elede ehemiyyet kesb elemesin,amma bu menim subyektiv fikirimdir ve menim ucun xanimin yarawiqida olsa daha gozel olar.
Отправлено 19 февраля 2010 - 16:22
Axır vaxtlar hamı robot təsvir eləyir ideal əvəzi. Ay qardaş, siz də Coldunya baji kimi yaponlara muraciet edin. Hərbi+mətbəx robotu)))) Hərdənbir də siz hirslənəndə nevidimka ola bilsin.Mənim idealim təzə T-90 tanki kmi birinci dəfədən xodlanmalidi,ozu də avtomatkarobka olmalidi.Səhər duran kimi,polni boekomplektli Mİ-24 vertolyotu kimi pərvazlanmalidi.Qulaqlarımda onun AKS-74 avtomati kimi qəhqəhəsi olmalidi.Duşuncəsində SVD snayper tufəngi kimi sərrast,ZU-23 zenit topu kimi cəld olmalidi.Mən hirsləmən zaman "razvedcik" kimi maskalanmaği bacarmalidir! Məhəbbət aləmində isə"motorolla" radiostansiyasi kimi diqqətli,PSO-nişangahi kimi dəqiq olmalidir! Mən ona oz canimi da,"bronejiletimi"də qurban edərəm,lazim gəlsə cixib pexotnu minanin ustundə oturaram onuncun!
Отправлено 20 февраля 2010 - 01:23
Məryəm xanımı (sa) unutma. "Bir zaman mələklər dedilər: "Ey Məryəm! Həqiqətən, Allah səni seçdi, təmizlədi və seçib aləmlərin qadınlarından üstün etdi." (3:42) Fəqət hədislərə baxdıqda Xanım Zəhra (sa) daha əfzəldir.Heyatda Xanim Zehra salamullahi eleyhani cixmaqla,ideal qadin yoxdur,ona gorede ideal qadin axtarmaqin ozu aqilsizdiqdir,her bir kiwide olduqu kimi,qadinlarinda heresinin oz zeifliyi ve naqisliyi var.
Amma sizin sualiniza umumi cavab vermek istesek men deyerdim ki,daxili ile zahiri bir birine uygun gelen xanimi idealda olmasa ideal kimi qebul elemek olar.Hem gozel xaisyyeti olsun hemde yarawiqi,ola biler kimincunse zahiri gozellik elede ehemiyyet kesb elemesin,amma bu menim subyektiv fikirimdir ve menim ucun xanimin yarawiqida olsa daha gozel olar.
İmam Mehdi (ə.f): "Yer üzü heç vaxt höccətsiz qalmayacaq. İstər o höccət gizli olsun, istər - aşkar."
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
Отправлено 20 февраля 2010 - 02:20
Robot niyə eee)))bu prosto oxşatmadi)Axır vaxtlar hamı robot təsvir eləyir ideal əvəzi. Ay qardaş, siz də Coldunya baji kimi yaponlara muraciet edin. Hərbi+mətbəx robotu)))) Hərdənbir də siz hirslənəndə nevidimka ola bilsin.Mənim idealim təzə T-90 tanki kmi birinci dəfədən xodlanmalidi,ozu də avtomatkarobka olmalidi.Səhər duran kimi,polni boekomplektli Mİ-24 vertolyotu kimi pərvazlanmalidi.Qulaqlarımda onun AKS-74 avtomati kimi qəhqəhəsi olmalidi.Duşuncəsində SVD snayper tufəngi kimi sərrast,ZU-23 zenit topu kimi cəld olmalidi.Mən hirsləmən zaman "razvedcik" kimi maskalanmaği bacarmalidir! Məhəbbət aləmində isə"motorolla" radiostansiyasi kimi diqqətli,PSO-nişangahi kimi dəqiq olmalidir! Mən ona oz canimi da,"bronejiletimi"də qurban edərəm,lazim gəlsə cixib pexotnu minanin ustundə oturaram onuncun!
Отправлено 20 февраля 2010 - 10:35
Axır vaxtlar hamı robot təsvir eləyir ideal əvəzi. Ay qardaş, siz də Coldunya baji kimi yaponlara muraciet edin. Hərbi+mətbəx robotu)))) Hərdənbir də siz hirslənəndə nevidimka ola bilsin.Mənim idealim təzə T-90 tanki kmi birinci dəfədən xodlanmalidi,ozu də avtomatkarobka olmalidi.Səhər duran kimi,polni boekomplektli Mİ-24 vertolyotu kimi pərvazlanmalidi.Qulaqlarımda onun AKS-74 avtomati kimi qəhqəhəsi olmalidi.Duşuncəsində SVD snayper tufəngi kimi sərrast,ZU-23 zenit topu kimi cəld olmalidi.Mən hirsləmən zaman "razvedcik" kimi maskalanmaği bacarmalidir! Məhəbbət aləmində isə"motorolla" radiostansiyasi kimi diqqətli,PSO-nişangahi kimi dəqiq olmalidir! Mən ona oz canimi da,"bronejiletimi"də qurban edərəm,lazim gəlsə cixib pexotnu minanin ustundə oturaram onuncun!
А мне понравилось описание ))
Agir sozlerele yazilsa da, ince hissler duyulur ))
Aferin, qardash ))
Отправлено 21 февраля 2010 - 03:25
Baji mən yaziği elə bircə Sən başa duşursən! Qoy dava başlasin,gələcəm aqentstvaya! İnşallah! Dava başlamasa da gələcəm))Axır vaxtlar hamı robot təsvir eləyir ideal əvəzi. Ay qardaş, siz də Coldunya baji kimi yaponlara muraciet edin. Hərbi+mətbəx robotu)))) Hərdənbir də siz hirslənəndə nevidimka ola bilsin.Mənim idealim təzə T-90 tanki kmi birinci dəfədən xodlanmalidi,ozu də avtomatkarobka olmalidi.Səhər duran kimi,polni boekomplektli Mİ-24 vertolyotu kimi pərvazlanmalidi.Qulaqlarımda onun AKS-74 avtomati kimi qəhqəhəsi olmalidi.Duşuncəsində SVD snayper tufəngi kimi sərrast,ZU-23 zenit topu kimi cəld olmalidi.Mən hirsləmən zaman "razvedcik" kimi maskalanmaği bacarmalidir! Məhəbbət aləmində isə"motorolla" radiostansiyasi kimi diqqətli,PSO-nişangahi kimi dəqiq olmalidir! Mən ona oz canimi da,"bronejiletimi"də qurban edərəm,lazim gəlsə cixib pexotnu minanin ustundə oturaram onuncun!
А мне понравилось описание ))
Agir sozlerele yazilsa da, ince hissler duyulur ))
Aferin, qardash ))
Отправлено 18 марта 2010 - 13:55
ИДЕАЛЬНАЯ..просто МОЯ
Отправлено 29 марта 2010 - 11:01
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей