Kəşşi r.a, "Rical", səhifə 199
ərəb dilində olan bu skanlara aydınlıq gətirilməsini xahiş edirəm
Автор Elmeddin, 22 дек 2009 13:31
Сообщений в теме: 103
Отправлено 05 июня 2010 - 10:05
Отправлено 06 июня 2010 - 03:00
- Elmeddin это нравится
فقال رسول الله(صلى الله عليه وآله وسلم): يا علي اكفني هذه الكتيبة
Rasulallah (s.a.a.s.) buyurdu: "Ya Əli, məni müşrik dəstəsinin həmləsindən müdafiə et!"(Uhud döyüşü)
Rasulallah (s.a.a.s.) buyurdu: "Ya Əli, məni müşrik dəstəsinin həmləsindən müdafiə et!"(Uhud döyüşü)
Отправлено 06 июня 2010 - 03:04
Nəcaşi r.a, "Rical", səhifə 309
Cə`fər b. Muhəmməd a.s. buyurdu: "Yəhudi və nəsrani qadının körpəyə süd verməsi (əmizdirməsi) nasibi qadınından daha yaxşıdır."
Nasibi kafir və nəcisdir, yəhudi və nəsrani isə kitab əhli.
- Elmeddin это нравится
Отправлено 06 июня 2010 - 03:17
Zəməxşərinin "Rəbiul-Əbrar" kitabından: Əmr ibn As pozğun Nabiğə adlı qadının oğlu idi. Nabiğə dörd kişi - əbu Ləhəb, Üməyyə, əbu Süfyan və As ibn Vaillə görüşmüş, nəticədə bir oğlan doğmuşdur. O kişilərdən hər biri bu uşağın atası olduğunu söyləmişdir. Anası isə onun Asdan olduğunu bildirmişdi. Ondan bunun səbəbi soruşulduqda demişdir." O mənə və övladlarıma onlardan daha çox nəfəqə edən idi. Əmr Əbu Süfyana daha çox oxşayırdı.
hiyləgər və dələduz Əmr As Müaviyyənin qardaşı
- Elmeddin это нравится
Отправлено 11 июня 2010 - 19:55
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей