MİROTVORES70 - Komandir qardaşımızla müsahibəni buradan aparaq. Kimin nə sualı varsa verə bilər. Ancaq şəxsi həyat müzakirə olunmur!
Bir birimizlə tanışlıq silsiləsindən...

Отправлено 20 марта 2010 - 18:53
Отправлено 20 марта 2010 - 19:21
Отправлено 20 марта 2010 - 19:51
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 20 марта 2010 - 20:44
Отправлено 21 марта 2010 - 05:09
bas qunah?Şair qardaşım,qorxduğum Şeylər azdir-XƏYANƏT,BAŞA DUŞULMƏMƏK,TƏNHALIQ !
Отправлено 21 марта 2010 - 09:48
Отправлено 21 марта 2010 - 12:22
Отправлено 21 марта 2010 - 13:05
Отправлено 21 марта 2010 - 17:35
Отправлено 21 марта 2010 - 17:48
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Отправлено 23 марта 2010 - 15:01
Elə qacmışam bu anda Hacı,urək sinandan sonra onu yağışdirmaq cox cətin olur!Komandir, olub ki, insanların boğazdan yuxarı dediyi kəlmələri hiss edib, qaçmaq istəyəsən hamıdan?
Sonra " lomka"sından necə çıxmısan? İyrənməmisən həmin " insan"lardan?
Отправлено 23 марта 2010 - 15:04
Goydə ALLAH,yerdə AL-FATH! ƏVVƏLLƏR DƏ HAQDAN UZAQDA OLMADİM ƏSTƏQFURULLAH! Amma danılmaz həqiqət budur!Komandir, kimin vasitəsilə haqqa gəlmisiz?
Отправлено 23 марта 2010 - 15:07
Mominlərlə əlaqəmin tarixcəsi cox kicikdir! AMMA elə bu saat deyə bilərəm ki, YOX! Məminlik sifətdə deyil,hər ALLAH adini tutanda deyil.Belə bir məsəl var:qacan da ALLAHI cağırır,qovan da! Məminlik əqidə və qəlb meyarıdır ki,coxuna bunun olduğu zənn gələr!Hər möminə etibar etmək olar?
Отправлено 24 марта 2010 - 04:57
Отправлено 24 марта 2010 - 09:27
Kin saxlamıram desəm,yalan danışaram.Dinə tam gəlməmişdən qabaq,məndən kinli adam tanımazdım,acıqlayım ki,butun qadın adlanaln məxluqa kinimin olcusu dəryalardan boyuk idi,ŞUKR ALLAHA və ALLAHIN SALAMI OLSUN BU FORUMDAN OLAN BİR XANIM BACIMIZA ki indi qəlbim tam olmasa da rahatlıq tapıb!Yəni xanımlara kinim yoxdur! Tam olmasa da deməyim əbəs deyil,cunki,xəyanətkarlara,iblissifətlərə,duşmənə kinim yəqin qəbr evinə qədər qalacaq!kin saxlamaqi bacarirsinizmi?
siz asablashanda ozunuza qarshi hormatsizlikda an cox asablashirsiz yoxsa islami sahvlara?
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 24 марта 2010 - 09:29
Отправлено 24 марта 2010 - 11:15
Отправлено 24 марта 2010 - 11:45
Uzr istəyirəm Həci,"lomka" ozu də bir qəlbin ozunu tənha hiss etməsidir məncə!Cixmışam,yaxud belə demək olarsa buna məcbur etmişəm ozumu.Muxtəlif səbəblərə dayaqlanaraq.Ya ozumə anlatmışam ki,dunya butunluklə belə insanlardan ibarət deyil, ya da kiməsə baxim urəyimdə sakitlik tapmişam o zamanlar! İndi isə pisi də ,yaxşını da ALLAHIN hakimliyinə buraxıram!Məncə belə daha duzgun olur!Cunki,ALLAHDAN BAŞQA HAKİM VARMI?Sualımın birini buraxdunaaa, qədeş! Təkrar həmin sual:
Sonra " lomka"sından necə çıxmısan?
Отправлено 24 марта 2010 - 22:11
Отправлено 25 марта 2010 - 00:34
Сообщение отредактировал Fatime-Zahra: 25 марта 2010 - 00:34
Отправлено 25 марта 2010 - 11:10
Həci minnətdaram sualınıza gorə,qorxduğunuz mənə əyandir,amma nə yazıq ki mənə artiq qorxular arxada qalıb!Menim aziz qardawim ola biler sualim coxda urek acan olmasin,amma meni bu sual hemiwe maraqlandirib ozum fikirlewende,mene maraqlidir en cox heyatda neyi itirmekden qorxursan?
Отправлено 25 марта 2010 - 11:16
Спасибо сестра,за вопрос,я поднимаю руки АЛЛАХУ и молюс,чтобы он разбудил совест тех кто недопонимает или старается выглядет так.Понят человека ,ето дар АЛЛАХА.Уважаемый брат! Мне интересно, что вы делаете, когда вас не понимают в обществе?
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 25 марта 2010 - 11:16
Отправлено 25 марта 2010 - 19:13
Сообщение отредактировал MirMustafa: 25 марта 2010 - 19:16
Отправлено 26 марта 2010 - 10:13
Sual ucun cox sağ ol Seyd.Yoldaş Komandır,
İslamın hansı cəhətlərindən зıxış edərək bizim əsgərlərlə davranış qurursun? Qabaqcadan deyim ki sualı cavablandırmaq sənin ьзьn elədə asand olmayacaq,mən цzьmdə iki ilə yaxın bu sahədə əziyyət cəkmişməm.
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 26 марта 2010 - 10:16
Отправлено 26 марта 2010 - 11:59
Sual ucun cox sağ ol Seyd.Yoldaş Komandır,
İslamın hansı cəhətlərindən зıxış edərək bizim əsgərlərlə davranış qurursun? Qabaqcadan deyim ki sualı cavablandırmaq sənin ьзьn elədə asand olmayacaq,mən цzьmdə iki ilə yaxın bu sahədə əziyyət cəkmişməm.
Qeyd edim ki,artıq silahlı quvvələrdə "yoldaş" muraciətinin yerinə "cənab" muraciəti qəbul olunub!![]()
Mənə hərdən anlaşılmaz gələn,millətin ordunu,cəmiyyətdən fərqli tutmasıdir! Ordu cəmiyyətin bir parasıdir,yəni cəmiyyətdə movqesini hansi dəyərlərə istinadən tutan zabit,orduda da onun guzgusudur!Cəmiyyətimiz kimi ordu da noqsan və təzadlardan uzaq deyil.Şəxsən mənə gələndə isə,mən davranəşımı 3 hissəyə bolərdim. Əfqanəstan,Qarabağ və indiki durumum.
Əfqanıstanda nifrətlə məhəbbət bir addimlardi rəftarımda,Cunki muhitin ozu buna məcbur edirdi,Millətindən asılı olmyaraq,satqin və qorxaqlara nifrət,bir də qeyd edirəm ki,millətindən və əqidəsindən asılı olmayaraq fədakar dostlarla məhəbbətlə rəftar elədim.
Qarabağ da belə bir anlamda kecdi,fərq onda idi ki,qarabağda daha sərt və daha qəddar olmaq lazım gəlirdi,Məlum səbəblərə gorə.
İndiki durumum isə momin insanin(tam buna catmasam da ,calışıram),rəftarına bənzər,olduqca mulayim olmağa calışıram,komək etməyə cəhd edirəm,luzumsuz hirslənməməyə calışıram.Duzdur bu hec də cox zamn alınmır,amma calışıram ki,belə olsun!Cunki,əsgərlər də əvvəlki əsgərlər deyil,İslamin "səbr" ,"mərhəmət","yardım" kimi cəhətlərindən maksimum yararlanmağa calışıram!
Bilirəm hansı movzuya işarə vurursan qardaşım,bu hamının demək olar ki."ağrılı" problemidir!
Отправлено 26 марта 2010 - 12:39
AMİN !Sual ucun cox sağ ol Seyd.Yoldaş Komandır,
Qeyd edim ki,artıq silahlı quvvələrdə "yoldaş" muraciətinin yerinə "cənab" muraciəti qəbul olunub!![]()
Mənə hərdən anlaşılmaz gələn,millətin ordunu,cəmiyyətdən fərqli tutmasıdir! Ordu cəmiyyətin bir parasıdir,yəni cəmiyyətdə movqesini hansi dəyərlərə istinadən tutan zabit,orduda da onun guzgusudur!Cəmiyyətimiz kimi ordu da noqsan və təzadlardan uzaq deyil.Şəxsən mənə gələndə isə,mən davranəşımı 3 hissəyə bolərdim. Əfqanəstan,Qarabağ və indiki durumum.
Əfqanıstanda nifrətlə məhəbbət bir addimlardi rəftarımda,Cunki muhitin ozu buna məcbur edirdi,Millətindən asılı olmyaraq,satqin və qorxaqlara nifrət,bir də qeyd edirəm ki,millətindən və əqidəsindən asılı olmayaraq fədakar dostlarla məhəbbətlə rəftar elədim.
Qarabağ da belə bir anlamda kecdi,fərq onda idi ki,qarabağda daha sərt və daha qəddar olmaq lazım gəlirdi,Məlum səbəblərə gorə.
İndiki durumum isə momin insanin(tam buna catmasam da ,calışıram),rəftarına bənzər,olduqca mulayim olmağa calışıram,komək etməyə cəhd edirəm,luzumsuz hirslənməməyə calışıram.Duzdur bu hec də cox zamn alınmır,amma calışıram ki,belə olsun!Cunki,əsgərlər də əvvəlki əsgərlər deyil,İslamin "səbr" ,"mərhəmət","yardım" kimi cəhətlərindən maksimum yararlanmağa calışıram!
Bilirəm hansı movzuya işarə vurursan qardaşım,bu hamının demək olar ki."ağrılı" problemidir!
Allah niyyətivə görə sənə kömək olsun inşallah! Doğurdanda əsgərlər həmən əsgərlər deyilər. Allah hamımızı hidayət yoluna gətirsin inşallah!
Отправлено 26 марта 2010 - 14:36
Отправлено 26 марта 2010 - 15:17
Bu psixoloji bir durumdur,yəni bu cur hayqirmqla,həm nifrətii izhar edirsən,həm ozunu urəkləndirirsən,həm də yanındakıları.Komandir, bir sual verərəm sənə amma gülmə....
Hərbdə döyüşçü hücümə kecəndə "УРА" deyərkən nə haqda düşünməlidir?
Отправлено 26 марта 2010 - 15:44
Bu psixoloji bir durumdur,yəni bu cur hayqirmqla,həm nifrətii izhar edirsən,həm ozunu urəkləndirirsən,həm də yanındakıları.Komandir, bir sual verərəm sənə amma gülmə....
Hərbdə döyüşçü hücümə kecəndə "УРА" deyərkən nə haqda düşünməlidir?
Biri ancaq yadımdadır,Ağdərənin Poqoomer kəndinə hucum cəkəndə"vurun bu erməni kopayoğlanlarını "bağırmışam)))))
Отправлено 26 марта 2010 - 16:02
Отправлено 27 марта 2010 - 19:49
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей