Sizin sunni alimlerinizden yezidi(lenetullah) emir sayir ve salam gonderir.
Yezidi (l) Siz Stal, emir sayirsiz ya yox?
Bunun mətləbə nə adiyəti var?
Bismilləhir Rahmanir Rahim,mətləbə aid oldu,olmadı.Siz "Zamanənin imamı" kimdir sualına cavab vermirsiz,qardasda başqa sual verdi.Lazim olsa lenetliklər adlı tema açılar orda danışarıqşNiyə təəsübkeşliyi bir kənara qoyub haqqı demirsiz,Ya deyin,bəli sizin idia(ki haqdır)etdiyiniz imamdırçlakin mən qəbul etmirəm.Yaxud da imamımım kim olduğunu bilmirəm!
Xeyr.Siz məni səhv başa düşmüsünüz.Mən sual vermişdim ki,siz özünüz öz imamınızı nə ilə tanıyırsınız?Mən bildiyimə görə sizin zamanın imamını vəsf edən hədisləriniz yoxdur.Varsa gətirin.Yoxdursa onda özünüz qoyduğunuz şərtə cavab verin.12 əsrdir ki,imamsız yaşayırsınız haa,hamınız cahiliyyə ölümü kimi ölürsünüz???
Bismillah,qardasim,sene iki menbe vermishem,biri tarix kitabidir(Imamin(e.f) boyuk qeybe qered ki,heyati ve naibler),ikinci menbe Imam(e.f)haqqinda deyilen hedislerdir.Get verdiyim menbeleri oxu sonra gel ki,onun haqqinda hedisler yoxdur.Qaldi ki,12esr sohbetine,kim dedi ki,bizim imamimiz yoxdur.Ele Imami-Zamandir(e.f),yeni biz shielerden olen olanda melekler ki,sorushur dovrunun imami kimdir?Cavab verilir ki,Imam Mehdi(e.f).Yeni,qardasin,biz hedise ve Qurana zidd hereket etmirik.Hedisde buyurur
imamini tanimayan cahiliyyetdeki kimi olmus hesab olunur.Biz ki,imamimizi taniyiri.Senden xahhisim var,sohbeti firltma suala cavab ver ki,senin dovrunun imami kimdi???Isra suresi 71-ci aye:"Bir gun(qiyamet gunu) her kesi oz imami(rehberi) ile chagirariq.Qardaw siz exileri ya hech ne ile chagiracaqlar(cunki hech kimi dovrun imami qebul etmirsiz),ya Seudiyyenin sheyxleri ile,aa esas mesele ya da exiniz,caniniz,ciyeriniz seyx Qametle.Eledi,ya yox???
Indi suala cavab ver:dovrunun imami kimdir,basqa hech ne yazma!!!!