Yəni deyirsən millətivin pis tərəfini hamisi bilməldirdə?
.
Seyid sənin postlarından ancaq bu başa düşülür ki sən ancaq səhvlərin üstünü MALALAYIRSAN . Ancaq səhvlərin üstünü örtməklə məşğulsan. Pis olan hər bir şeyin üstünə getmək lazımdır ki insanlar ondan əl çəksinlər.
Bilmirəm evlisən ya yox. Evlisənsə allah xoşbaxt eləsin yox deyilsənsə allah xeyrlisini qismət eləsin. Təsəvvür elə çıxmısan şəhərə uşağınla uşağında sənə mənim şəkildə qoyduğum ``azad qadın``-i göstərib soruşur. Ata bu kimdi?
Nə deyəcəksən? Yoxsa onun da üstündən keçərək övladıva deyəcəksən ki ay bala heykəldirdəəəəəə çox qabartma.....
Söhbət malamaqdan getmir. Söhbət açıq aşkar millətin təhqir etməsindən gedir.
Sən burda bütün dünyaya yaymaqla nə əldə edirsən özüvə və ya millətivini yaxşılığına?
Güya sən deməklə bunları kiməsə nəsiət verirsən və güya sənə qulaq asıb kimsə özünə düzəliş edər?
Halva halva deyincə mən bunu nəzərdə tuturdum ki, kiminsə naqisliyinin düzəltmək üçün ona real kömək etmək lazımdır, sözlə tənqid və sonra təhqir etməklə yaxşılıq etmək və ya ürək yanmaq deyil. Bunu başa düşmək lazımdır.
Qadın heykəlini şəkilini qoyursan və bildirmək istəyirsən budur bizim millət, onu qoyduğu qadın heykəli bu və onu qadın obrazıda bu.
Onda sualıma cavab ver əgər sənin burda millətimiz haqda dediyivi sənə eyniliylə başqa bir millət (rus, xaxol, fars və sair) desə (sizin millət zaydı,biqeyrətləşir və sair), onda nə cavab verərsən ona?
deyərsən ki duz deyirsən mənim millətim elə sən deyəndir?