Azərbaycanda hicab qadağası rəsmən təsdiqləndi
Отправлено 23 ноября 2010 - 00:02
Misir Mərdanov vurğulayıb ki, əgər orta məktəblərdə şagirdlər məktəbli formasında dərslərdə iştirak etmirlərsə, o halda həmin şagirdin dərsə buraxılıb-buraxılmaması məsələsini məktəb rəhbərliyi özü həll edir.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#2
Отправлено 23 ноября 2010 - 00:43
Belorusiya ve Turkmenistan istisna idiler. Turkmenbashini ashirtdilar. Batyani (Lukashenko) zeifledirler.
Bizde shieler hakimiyetdedirler, yene onlara bata bilmirler. Azərbaycanda hicab qadağası mekteblerde təsdiqlənir.
Tehsil ve terbiyye en yuksek shertdir. Az kecmez bizim ovladlarimiz bizi anlamazlar.
SSRI o vaxt yox olar ki, SSRI tehsili alanlar bir sinif kimi yox olsunlar. Yeni biz sizinle hamımız!
http://quran.az/17/15[/b][/font][/size][/color]
Отправлено 23 ноября 2010 - 01:28
Siz yatmaqda davam edin hörmətli xalqım , bir azdan bu hakimiyyət hələ cox əndrabadi qanunlar cıxardacaq. Siz yatın cənablar . Lay Lay ...
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 23 ноября 2010 - 01:32
Amma məncə, bu qərar tezliklə ləğv olunacaq, ya da fırladılacaq. Bu sadəcə camaatın fikrini öyrənmək üçün "qarmaqdı"-görək nolur?!
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#5
Отправлено 23 ноября 2010 - 10:16
Amma indi bütün vitrinlərdə cılpaq vəziyyətdə geyindirilmiş modellər,cılpaq vəziyyətdə cəkilmiş oglan və qız şəkilləri doludur,amma deyən yoxdur ki,bəs bu hicablılarında hüquqlarına ziddir axı.Bəs onların hüquqları pozulmur?
Bu söhbəti isə fırladacaqlar ki,güya ya şeyxin blatıln qaldırsınlar yada ki,papa kürdüskiynən, mat terezanın.
Bətuli Mürtəza, Peyğəmbər ağlar"
Hüseynin nuhəsin Dilriş yazanda
Müselman sehlidir ki, kafər ağlar"
Отправлено 23 ноября 2010 - 11:33
Amma məncə, bu qərar tezliklə ləğv olunacaq, ya da fırladılacaq. Bu sadəcə camaatın fikrini öyrənmək üçün "qarmaqdı"-görək nolur?!
Bunu düz dedin, əgər dindarlar etiraz eləməsələr onda qərar öz qüvvəsində qalacaq. Necə ki Məscidləri sökə-sökə gedirdilər. O vaxt da çox dindar
Təhsilin səviyyəsini fikirləşməkdənsə, gör nələri fikirləşirlər...
Сообщение отредактировал katala: 23 ноября 2010 - 11:34
Отправлено 23 ноября 2010 - 13:45
Bunu düz dedin, əgər dindarlar etiraz eləməsələr onda qərar öz qüvvəsində qalacaq. Necə ki Məscidləri sökə-sökə gedirdilər. O vaxt da çox dindarqorxurdutəqiyyə eləyirdi! Axırda qarşılarına qüvvə çıxdı, oturdular yerlərinə. İnşallah bu qərar da tez bir zamanda ləgv olar.
Təhsilin səviyyəsini fikirləşməkdənsə, gör nələri fikirləşirlər...
Elə onu deyən gərək. Təhsilin səviyyəsi gündən-günə aşağı düşür. Xaricdə oxuyanlardan başqa heç kim əməlli heç nə öyrənə bilmir. Azərbaycan təhsili korrupsiya içində çoxdan boğulub, ölüb. Amma bunları görən yoxdur. Hamı hicablıları görür. Halbuki, dərsə çılpaq gələnlər daha çox diqqəti cəlb eliyir...
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#8
Отправлено 23 ноября 2010 - 15:33
Отправлено 23 ноября 2010 - 15:57
Отправлено 23 ноября 2010 - 19:04
Ona deyən lazımdır ki,ay alcaq hər gün Universitetin (hələ qızlarınkın deyirəm) ayaq yolundan bir vedrə şpris yığırlar gedin bu problemləri həll edində nə düşmüsüz mömin və möminələrin namuslarının arxasıyca.
Allah zalımlara min lənət eləsin.Amin !
Отправлено 23 ноября 2010 - 23:52
Misir özü əvvələr Universitetin rektorunun şöferi işləyib .Şofer indi gəlib elm naziri olub sonrada hicaba qadağa qoyur.DƏHŞƏTDİR VALLAH.
Ona deyən lazımdır ki,ay alcaq hər gün Universitetin (hələ qızlarınkın deyirəm) ayaq yolundan bir vedrə şpris yığırlar gedin bu problemləri həll edində nə düşmüsüz mömin və möminələrin namuslarının arxasıyca.
Qaaqa, mən bilən Misir Mırtızdan sonra BDU nun rektoru olub ...
Отправлено 24 ноября 2010 - 00:22
Отправлено 24 ноября 2010 - 01:33
P.S. Görəsən Sevil Əliyeva hara baxır?
Отправлено 24 ноября 2010 - 10:49
Отправлено 24 ноября 2010 - 11:03
ALLAH-taala bu dəyirmana su təkən əlləri qurutsun və onu fırlayan uzunqulaqlara ən ağır, alçaldıcı və böyük bəlanı versin! Gün o gün olsun ki, Misirin və onu dəstəkləyənlərin namusu çöllərdə, əllərdə, dillərdə qalsın... ALLAH-taala zalımın zülmünə baş əyənləri də, onlardan ayırmasın! ALLAH bu namussuzlara min-min lənətə etsin!
Seyid, piiiriiicom tut Sevil
Отправлено 24 ноября 2010 - 11:20
Misir özü əvvələr Universitetin rektorunun şöferi işləyib .Şofer indi gəlib elm naziri olub sonrada hicaba qadağa qoyur.DƏHŞƏTDİR VALLAH.
Qaaqa, mən bilən Misir Mırtızdan sonra BDU nun rektoru olub ...
Orası elədir, amma mən deyən söhbət 70-ci illərdə olub.
Mırtızdan evvel Mirabbas müəllim idi ondanda qabaq Yəhya (Allah rəhmət eləsin)müəllim olub.Elə deyəsən o dövrlərdə bu cındır oralarda sülənib.
Сообщение отредактировал Ehli beyt ashigi: 24 ноября 2010 - 11:20
Отправлено 24 ноября 2010 - 15:15
Отправлено 25 ноября 2010 - 03:05
Seyid, piiiriiicom tut SevilHeydərsifətƏliyeva ?
Sitat: "Bunlar bizim siyasətə təsir edə bilməz!!!"
Məsələsi...
Отправлено 06 декабря 2010 - 12:11
Отправлено 08 декабря 2010 - 14:14
Отправлено 10 декабря 2010 - 16:34
Отправлено 11 декабря 2010 - 05:03
Maraqlı və məsləhətli
Sən mənə nə qədər pislik etsən də, mən sənə cavab olaraq o pisliyi qaytara bilmirəm - neyniyim, mən beləyəm də..
Mən beləyəm də, neyniyim?
Sən mənə nə qədər nifrət etsən də, düşmənin kimi baxsan da, mən nifrtə edə bilmirəm də - neyniyim, mən beləyəm də..
Sən məndən uzaqlaşmaq istəsən də, mənim sənə nə qədər ehtiyacım olduğunu mən bilirəm, ona görə sən uzaqlaşdıqca mən sənə yaxınlaşıram - neyniyim, mən beləyəm də..
Məni hər yerdə, hamıya pis biri kimi tanıtdırırsan, mənsə bunu bildiyim halda biruzə vermirəm, sənin etdiyini təkrarlamıram - neyniyim, mən beləyəm də..
Bir işə baş vururam, hansısa qudurmuş birinin təklifinə əsasən o işə çox ehtiyacım olduğu halda əlimi üzürəm - neyniyim, mən beləyəm də..
Başqaları üzünə gülüb, arxanca danışdıqları halda, mən hər şeyi üzünə deyirəm, amma düşmən kimi mən oluram - neyniyim, mən beləyəm də..
Hər kəs cah cəlallı ev, var dövlət arzusunda ikən, mən xırda, xudmanı ev, sakit həyat arzuluyuram - neyniyim, mən beləyəm də..
Onlar dəb qalınca qaçıb, lütlənməyi üstün tuturlar, mənsə onlara baxıb utanıram - neyniyim, mən beləyəm də..
O, valideyni ona istədiyi hər şeyi aldığı halda yenə narazılıq edir, mənsə o valideynin ona qismət olmasını görüb heyfslənirəm - neyniyim, mən beləyəm də..
O, ucuz maqazindən bir şey almağı özünə təhqir bildiyi halda, mən ordan bir geyim alanda özümü xoşbəxt hiss edirəm - neyniyim, mən beləyəm də..
Sənə hədiyyə almağımı yaltaqlıq kimi başa düşürsən, amma mən sənə hörmət etdiyim üçün yenə hədiyyə alıram sənə - neyniyim, mən beləyəm də..
SƏN hamıya göstəriş verib, özünü hamıdan çox bilmiş göstərdiyin halda, mən sənə baxıb, halına acıyıram - neyniyim, mən beləyəm də..
Mənbə
Отправлено 12 декабря 2010 - 11:13
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#25
Отправлено 12 декабря 2010 - 14:37
bir də ki,bacı və qardaşlar az qala baxça uşağındanda rüşvət yığan nazirdən bundan artıq nə gözləmək olar???
belə deyək də belə şeyləri azerbaycanda həyata keçirmək üçün müəyyən qüvvələrə "козел отпущения"lazımdır.misir də nazirlərin içində ən "çurbanıdır".necə deyərlər qabaqda gedən peşka (şahmat dilində)şeytanın qurbanlığı.
Bu işlərin dalında azərbaycandan kimlər dayanıb onlar bizə maraqlıdır.maşav-da təlim keçən siyasətçilərimizi bir neçəsini tanıyırıq.birinci mərhələdə kiv-də ictimai rəy yaradılıb.xalqımızın bir neçə dirnaq içindəki(əsl dırnaqdan söhbət gedir)ziyalılarımız öz yaltaq və tərbiyəsiz fikirlərini bildirirlər.millətin də qalan hissəsi möminlərdən başqa əlbətdə belə fikirləşir ki,hicab boş bir şeydir.çünki özləri də başlarını bağlamır(yəni sərf edir).Ona görə də əziz bacı və qardaşlar çox ayıq olun biganə olmayın.başqalarına hirslənib çox acılamayın.bizə bu dəfə çox çətin olsada axıracan mübarizə aparmalıyıq.
şeyx Paşazadə şübhəli sürətdə nəsə susur.
Bizim xanımlarımızın başı bağlıdır,onların isə qəlbləri.Bu heyvan şəhvəti ilə ömürlərin yaşayanlar heç cür başa düşmürlər ki,ölkə də qarşı durma yaratmaq istəyirlər.Onsuz da zəifləmiş ölkəni tamam məhf etmək üçün hər bir vasitədən istifadə edirlər.Zəif ölkəni kənardan idarə etmək çox asandır.bu qoyunlar bunu başa düşmürlər.Seçki,vaxtı gördülər ki,muxalifət çox zəifdir.gözlərinin qabağında min cür saxtakarlıq etdilər heç nə əllərindən gəlmədi.Ona gorə stavka möminlərədir.Bir güllə ilə iki dovşan vurmaq istəyirlər.tutdu qatıq, tutmadı okoroşka.
Hökümətimiz bu təxribatları belə bilir.Tez-tez belə işlər etmək lazımdır ki,ölkənin ən aktiv kütləsin nəzarət altında saxləsın.Yadınıza salım ki,Gəncədə,Lənkəranda,Yevlaxda,Sumqayıtda,Bənənyarda olan hadisələr təsdiq edir ki,hökümət tərəfindən hələ çox işlər həyata keçiriləcək.
məsələn:mən bir ailə tanıyıram iki 4,5 də.oxuyan qızları üçün hicab paltarı almışdı.qeyinməkləri qeyri müəyyən vaxta təxirə düşdü.Belə problemlər çox fəsadlar törədir.Amma Kərb.Zülfüqar demişkən"ALLAHIN öz siyasəti var".Onlar bundan qafildirlər.
Hamımıza bu haqq yolunda uğurlar.Allah zalımlara lənət eləsin!!!
Отправлено 12 декабря 2010 - 15:01
Hicab geyən əhli sünnə bacılarımız,kişilərinizə deyin ki, qabağa gəlməsələrdə heç olmasa sözlə podderjka etsinlər.
Bir heçə gün bundan əvvəl müəllimlər inistitutunda bir sələfi xanım bir şiyə xanıma ağıl verirdi ki,Yezidə lənət demə.Amma bu "неблогодарная" xanım yaddan çıxardıb ki,onun hicab problemin onun oxuduğu məktəbdə Hacı İlqarın köməyilə həll edilib.
Öz şeyxləri Qamət,Adil,Əlixan,Elmir bilinmir hardadırlar.
ATV də bir qalstuklu sələfi var adı da Elşaddı səf eləmirəmsə,onu da deyəsən pultdan "mute"yə qoyublar!!!
Отправлено 12 декабря 2010 - 15:42
Yəqin onlar misirin bu qərarı ilə artıq razılaşıblar və əxilərindən fətva gözləyirlər ki,başlarını acsınlar ya yox.
Amma əslində onların məntiqi ilə baxsaq acmalıdırlar,cünki onların imamları bunu deyir.
HARDASIZ EY NAMUSDAN DƏM VURAN, SAXAB SAXAB DEYƏN ƏXİLƏR???ANALARINIZIN,BACILARINIZIN,ZÖVCƏLƏRİNİZİN BAŞINDAN HİCABI ACIRLAR!!! ÖLMÜSÜZ ???
SUSMAQ RAZILIQ ƏLAMƏTİDİR ????????????
Отправлено 13 декабря 2010 - 11:38
Əxilərnən uxtilərin susmağı şiələrin hagg yolda olmasını bir daha sübut edir.
Yəqin onlar misirin bu qərarı ilə artıq razılaşıblar və əxilərindən fətva gözləyirlər ki,başlarını acsınlar ya yox.
Amma əslində onların məntiqi ilə baxsaq acmalıdırlar,cünki onların imamları bunu deyir.
HARDASIZ EY NAMUSDAN DƏM VURAN, SAXAB SAXAB DEYƏN ƏXİLƏR???ANALARINIZIN,BACILARINIZIN,ZÖVCƏLƏRİNİZİN BAŞINDAN HİCABI ACIRLAR!!! ÖLMÜSÜZ ???
SUSMAQ RAZILIQ ƏLAMƏTİDİR ????????????
Sen gelmushdun?
Сообщение отредактировал katala: 13 декабря 2010 - 11:42
Отправлено 13 декабря 2010 - 11:38
Отправлено 13 декабря 2010 - 11:40
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей