İlk öncə keçəl cangüdəndi, arxaplanda üzü bulanıq düşübsən.Soruşa bilərsiz, al-İslam bu qədər cəsarəti kimdən alır? Cavabı budur: Sionistlərlə əlaqəasi var və forumun başına keçərək forumu sionistlərə təslim etmək istəyir. Aşağıdakı şəkildə sionist rəhbərinin arxasında al-İslamı görürük:
Foto ekspertlər tərəfindən yoxlanılıb, montaj yoxdur!
Orada 1 nəfər görsənir, o da keçəldi. Bu forumdakı qardaşların demək olar ki, hamısı məni görüb və bilir ki mənim gur saçım var (maşallah).
Həmçinin sionist söhbəti sənə də xeyir gətirməz, axırıncı 2 soberunda səni kimlərin qoruduğu forumçulara yaxşı bəllidi
İkincisi də, sobirunlarda təhlükəsizlik işlərini təmin edən məhz sən idin. Birbaşa mənim üçün güya MOSSAD təhlükəsizlik xidmətini işə çağırdın. O vaxtlar anlamırdım, indi anlayıram ki, məqsədin məni sionistlərin tabeçiliyinə daxil edib, forumdakı əmirlik səlahiyyətlərimdən onların lehinə istifadə etməyim olub. Planların baş tutmadıqdan sonra isə, MOSSAD və digər müttəfiqlərinlə birlikdə məni aradan qaldırmaq istəyirsiz. Amma hələ də gözüaçıq möminlər var. Müaviyənin hiylələrinə uymayacaqlar