P.S. Doxtur Qardash, o melek uzlu balanizi getireceyinize soz verseniz xanimlar gelecek mence (evvelceden qeyd edirem ki meni xanimlarin siyahisina daxil etmeyin. Xesiyyetimde kishileshme prossesi ele guclu gedir ki bunu az qala unuduram )
Allah guldursun sizi
Gözəl xasiyyətdir
P.S. Doxtur Qardash, o melek uzlu balanizi getireceyinize soz verseniz xanimlar gelecek mence
Baxmağa söz versələr mən üçünü də gətirərəm
Siz gətirin, mən hamısına baxacam
Deyesen turkler demishken her shey tatliya baglanir. Amma sher demesen xeyir gelmez, Shemsi baji birden yene cinayet ishi achmali olsan, shahid qisminde men buralardayam
Bacı, sən MUMİNE bacının da əlinnən tut, oçirə dayan. Bir nəfərin (qadının) şahidliyi qəbul olunmur. :-D
Ola da bilər siz şahidlər yox, müttəhimlər kürsüsündə oturasınız. Doxtur qardaşınn qərarına bağlıdı
Çünki o jenskiy sostavin hamısını cinayətkar qismində göstərib. ARAŞDIRACAĞIQ!!!
Biz beləyik də.
Mashallah Reis ... demek если у тебя последняя девочка , онда о биздихди индиден гобеккесди елийек ...
Uraaa, əvvəl axır mənə də nəsib olacaq mömin toyunda iştirak etmək.. Məni çağırajaxsınız?? Mən kim tərəfdənəm? Qız evi, oğlan evi?