Перейти к содержимому


İNCİ1400

Регистрация: 23 окт 2010
Offline Активность: 23 ноя 2010 11:28

Мои сообщения

В теме: Harun Yəhya - Adnan Oktar

22 ноября 2010 - 10:37

1. Islamda tebii ki evlilik var. Ama axir zamanda Mehdi de butun sosial ishlerden ozunu cekerek evlenmeyecek. Adnan Oktarin da evlenmemisinin sebebi Islami dunyaya hakim etmesi ucun calismasi ve evlenmeyin 2-ci, 3-cu dereceli ish olmasi ile baglidir.

2. Turk Islam Birliyi irqcilik menasinda deyil. Bilmisdik elemesin. Turk Islam Birliyi, ilk once ister sosial, ister iqtisadi, medeni ve daha bir cox sahede hedsiz yaxin olan, eyni qovm olan turk olkerinin birlesmesi, daha sonra diger muselman olkelerinin de bu birliye qatilmasini nezerde tutur. Turk birliyi bu birliyin nuvesinin teskil edir. Yoxsa tebii ki burda her hansi irq ustunluyunden sohbet gede bilmez. Ustunluk ancaq teqvaya, exlaqa gore ola biler.
"Bir kelme-Islam" ifadesini kommunist hakimiyyeti olan hec bir hokumete kecire bilersen. Amma hemin hakimiyyetlere Turk birliyini teqdim ede bilersen. Diger terefden bizim bir TIB olaraq Islam birliyi modelimiz var. Bu suali yazanin hansi modeli var? Ve bu model ucun ne fealiyyet gosterib?

Turk Islam Birliyinin qurulacagini Peygemberimiz deyir:


HZ. MEHDİ (AS) DAĞINIK OLAN TÜRK DEVLETLERİNİ BİRLEŞTİRECEK


...Ve köşe bucakta benim oğluma (Hz. Mehdi (as)'a) yardım edecek dağınık olan Türk bayrakları zuhur edecek. (Gaybeti numani, s. 323)

...Allah ona (Hz. Mehdi (as)'a) Rum'u, Deylem'i, Sind'i, Hindistan'ı, Kabilşah'ı ve Hazar'ı fethettirecektir. (Şeyh Muhammed b. İbrahim-i Numani, Gaybet-i Numani s. 274)

Peygamberimiz (sav)'in hadisinde haber verildiğine göre, Hz. Mehdi (as) önce Türk bayrağıyla Türkiye'den çıkacak, daha sonra da yeşil bayrak sahibi olan İslam ülkelerine de manen hakim olacaktır. Türk İslam Birliği'nin oluşmasına vesile olacak ve bu birliğin manevi liderliğini üstlenecektir. Konuyla ilgili hadis şu şekildedir:

O yılda kırmızı bayrağın ve sonra yeşik bayrağın sahibi olan oğlum (Hz. Mehdi (as)'ın) gaybeti ilan olunacaktır. (Şeyh Muhammed b. İbrahim-i Numani, Gaybet-i Numani, s. 170)

В теме: Harun Yəhya - Adnan Oktar

18 ноября 2010 - 15:13

Adnan OKTAR: Türk - İslam Birliyi konfransi, Bakı
Cənab Adnan Oktarın 17 noyabr 2010 tarixində Bakıda keçirilən Türk-İslam Birliyi konfransı iştirakçılarına təbrikləri





В теме: Harun Yəhya - Adnan Oktar

18 ноября 2010 - 15:12

http://news.qaynar.info/42039.html

Türk -İslam Birliyi modeli hansı formada olacaq?
QayNar: 17.11.2010 Qurban Bayramı münasibəti ilə Gənclərin Mənəvi İnkişafı İctimai Birliyi (GMİİB) tərəfindən Türk İslam Birliyi mövzusunda 300 nəfərin iştirak etdiyi konfrans təşkil edilib. Qaynar.info xəbər verir ki, konfransda dünya müsəlmanlarının zülmə məruz qalmasının səbəbləri və onların həlli yolları müzakirə edilib. Tədbir rəsmi və qeyri- rəsmi hissədən ibarət olub. Rəsmi hissədə İctimai Birliyinin üzvləri çıxışlar edib, təbriklərini çatdırıblar.
Qeyri-rəsmi hissə isə bayram süfrəsi ilə ətrafında davam etdirilib.
Konfransda birliyin üzvü Ramil Rüstəmov çıxış edərək Türk -İslam Birliyi (TİB) modelinin hansı formada olacağı, birliyə daxil olan dövlətlərin statusu və birliyin əhəmiyyəti barəsində ətraflı məlumat verib. Onun sözlərinə görə, qurulacaq TİB bütün müsəlman və türk dövlətlərinin sevgi, qardaşlıq, sülh və əminamanlıq şəraitində yaşayacağı və hər bir dövlətin müstəqil, suveren olacağı bir birlikdir. Müsəlmanların birliyi yalnız mövcud gərgin vəziyyətin sona çatması üçün lazım olan siyasi tələbat deyil, eyni zamanda müsəlman olmağın tələblərindən biridir.
Daha sonra bütün dünyada kitabları ilə məşhur olan, Harun Yəhya olaraq tanınan Adnan Oktar konfransa canlı bağlanaraq bütün Azərbaycan xalqını Qurban Bayramı münasibəti ilə təbrik etdi və Azərbaycan dövləti ilə bir millət iki dövlət olduğunu vurğuladı. Yaxın 10 il ərzində Türk İslam Birliyinin qurulacağı müjdəsini verdi. İslam Birliyinin nüvəsi olaraq ilk öncə türk dövlətlərinin viza-pasport və gömrük rejiminin ləğv edilməsinin vacibliyini vurğulayan Dr.Oktar Babuna digər müsəlman ölkələrinin də bu birliyə qoşulacaqlarını bildirdi. Daha sonra Dr.Oktar Babuna tədbir iştirakçıları tərəfindən ona ünvanlanan Türk İslam Birliyini haqqında sualları cavablandırdı.

В теме: Harun Yəhya - Adnan Oktar

30 октября 2010 - 13:54

bezmirsiz iftira atmagdan?gorurem ki yox,şahidiniz var ki kitablarini ozu yazmir,şahidiniz var ki elmsizdi?bu bohtana qore cavab vereceksiz inşAllah.heç bir şey etmirsiz.edene imkan vermirsiz.heç bir dəliliniz yoxdu.amma yenədə danışırsiz.bu qeder reportaj verib canli canli.qoresen siz çixsaz canli yayimda heç olmasa salam bele deye bilersiniz mi.çetin.... B) onu seven onsuzda heqiqeti bilir.siz ne qeder çalişsazda onu sevenler dunyanin her olkesinde insanlar var ve Allahin izni ile olacaq.siz ne qeder bohtan atsazda xeyiri yoxdu.o islami dunyaya tanitdirir.siz ise burda bohtan ve qeybet edirsiz.Allah hidayet versin...

В теме: Harun Yəhya - Adnan Oktar

26 октября 2010 - 16:36

Dogurdanmi ?

Bes Allahin varliqini aciq ashikar delillernen insanlara deyen 300den artiq kitablarini neyniyek? 1980 ci ilden 2010 ile kimi her 16 20 gune yazib yaratdiqi Allah in gucunu gosteren eserlerini neyniyek,

Tulluyaq ?

Hansi kitablarinda pis fikirler var
Hansi Kitablarinda tehlikeli fikirler ve sozler var

Xaish edirik yazin Millet daha yaxindan tanish olsun .

Vurma cedvelini duzgun bilen bilmiyende

Heyatini Allaha hers eden keslerden sefler axtarin butun emeyini deyerden salirlar..

Artiq hobbi haline gelmish bu fikirler.

Рейтинг@Mail.ru