Перейти к содержимому


libra

Регистрация: 21 дек 2008
Offline Активность: 29 янв 2009 12:09

Мои сообщения

В теме: Самый грязный город.

23 декабря 2008 - 19:45

Chox da chirkli deyil, amma mence en boyuk problem zibilxanalardir, xususan da yayda iysindan durmaq mumkun deyil,ayda-ilde bir defe tamizdanirlar. zabilxanalari temizdayan bella zibil atan qadinlara yazigim gelir . yaziqlar qepik-qurush uchun bu qadar iy ve natemizliyin ichine girirler. bu bizdeki qadin azadligidir. Iranda olanda hech vaxt colde supurgechi ishlayan qadin gormamisham, o ki, qaldi zibil yigan... Manca dovlat bu zibilxanalarla elaqedar ciddi reformalar aparmalidir, bashqa olkalarin bu sahade tacrubasini istifade edarak.

В теме: “İÇƏRİŞƏHƏR” METROSUNUN BİNASI MASON EM...

23 декабря 2008 - 19:34

Masonlarin Azerbaycana olan tesiri shubhesiz ve hiss olunandir. Dunyanin ela bir ishi yoxdur ki, ona el qoymasinlar. Indiki zamanda onlarin sionistlerle eyni olmasi da sirr deyil.
O ki, qaldi yeni metronun binasina o menim de xoshuma gelmir. Icheri sheher fonunda qaribe ve qeyri uygun gorsenir, oraya daha chox milli motivde tikilan bir bina yarashardi, klassik Azerbaycan memarliqinin izlerini dashiyan bir metro , o zaman yeni adina da laiq olardi.

В теме: Новый год!

23 декабря 2008 - 19:21

Amma bir sheyi gel yaddan chixartmayaq ki, Milad(Рождество) bayramini mehz xristianlar keshf edib. Yeni il meselesinde seninle tamamile raziyam.


кешф этмейине эдиблер амма Исанын(а) догумуну дюз хесабламайыблар.

http://islaam.ru/dia...s/cristmas.html

http://islam-news.ru...amp;newsid=1349


Hetta eger duz hesablanmish olunsaydi ,peygambar movludunu bu qadar haram ile kechirtmak olmaz :superng:

В теме: Знакомство

23 декабря 2008 - 03:02

Harkasa salamlar!
Manim de yeni forundan chox xoshum geldi. Inshaallah ki, bu forumun hamimiza faydasi olsun.

В теме: У кого какой антивирус?

23 декабря 2008 - 01:05

salam. Biz de tezelikce Kasperskini silib yeni antivirus qoymushuq Bitdefender-antivirus-2009 adinda.deyirler ki, en yaxshisidir, butun imtahanlardan kechib... na bilim, heleki problem yoxdur. pojivem uvidem... neca deyarlar.

Рейтинг@Mail.ru