Перейти к содержимому


Bəndə

Регистрация: 23 апр 2009
Offline Активность: 19 мар 2010 09:44

Мои сообщения

В теме: Azərbaycanlı olmaq

18 марта 2010 - 09:26

Vallah baci, qurbetde olanda ele darixiram ki, deyirem "4cu mertebeden ashagi zibil atan azerbaycanliya da qurban olaram" :rolleyes:
"Ustunlukler"i sadalamaq men bilen gunah olmalidi. Cunki dinimizde hansisa milletin digerinden bir ustunluyu yoxdur. Sadece bizim milletde olan bezi xarakterik xususiyyetler var ki, onlar mueyyen milletlerde yoxdur. Bunu butun dunya qebul edir. Hetta en sivil Avropa olkelerinde bele "milli stereotipler" anlayishi var. Meselen, almanlar polshalilara ogru kimi baxir, ingilisler shotlandlara "yuxaridan ashagi" baxir, asiyalilar riyaziyyatda guclu olur, ingilisler cox kohneperest, avropanin en zovqsuz geyinen xalqi kimi taninir, almanlarda yumor hissi cox zeif olur, yaponlar "trudoqolik" hesab olunur, yehudiler pulgir, italyanlar cox emosional ve ses-kuylu olur ve s ve s. siyahini istenilen qeder uzatmaq olar. Ve butun bunlar cox umumi fikirlerdi, ne qeder heqiqet olsa bele, istisnalar hemiwe var, deyilenler 100% kecherli deyil.
Bizim milletin de qebul edilmiw xarakterik xususiyyetlerinden qonaqperverlik (heqiqeten cox qonaqsevenik), qadin-kiwi munasibetlerinde sedaqetlilik (esasen), boyuye ehtiram ve hormet, daha cox sadalamaq olar.
Eyiblerimizi de sadalasaq, saymaqla bitmez. Amma eyibleri gizletmeli, oz aramizda muzakire edib aradan qaldirmali ve kenara gostermemeliyik.
Men Azerbaycanimi her cehetiyle beraber sevirem. Nece ki Shah babami sehvleri ile, duzleri ile beraber sevirem.


Bizə oxşayıblar daaa :flowers1:)

В теме: Shale bacimiz

17 марта 2010 - 11:49

Biricik bacım,mübüşsən :rose:
Səninlə fəxr edirəm,və sənə qibtə edirəm,sənin kimi bir ana,xanım,həyat yoldaşı,dost,gözəl insan olmaq istərəm,Allah səni əzizlərinlə birgə hər iki dünyada xoşbəxt etsin,Amin!!! :smile334:

В теме: Bu gününüz necə keçdi?

13 марта 2010 - 17:13

Günüm mənasız keçdi))yəni forumda)))
P.S. Günahkar qardaş,yenə də sözümün üstündə dura bilmədim :okL:

В теме: ХИДЖАБ и..отношение к женщине

13 марта 2010 - 13:46

Mən də зox gцzəl anlayıram :okL:
Hicab haqqında "maraqlı" disskusiya artıq bir dəfə olub,və nəticəsi də məlum ;)

Если ТА дискуссия была "интересно" в кавычках, то приложите усилия, чтобы ЭТА была интересной на самом деле. Разве это не в ваших силах? :shades:

Думаю, в ваших, равно как и в руках каждого

В принципе можно до Судного дня зарываться в песок в позиции страуса (касается каждого из нас) и делать вид, что все белые, пушистые и В БАГДАДЕ ВСЕ СПОКОЙНО (С), но от этого воздух чище не станет. Проблемы (которые есть и их немало) не станут исчезать, пока мы их не обсуждаем, не ищем пути решения и не беремся за их решение.
Это мое мнение.


Если б это у нас было бы возможным :blushL:
Как бы мы не старались,все равно вести нормальную дисскусию не сможем,,,:) yoxdur da bizlərdə o qabiliyyət yoxdur ))))

В теме: Həyat sizə nə öyrətdi?

13 марта 2010 - 13:32

Bacı, hər kəs sizin kimi düşünmür axı..... Əfsuslar olsun.....


Şəxsən mən də Şalə bacım kimi düşünürəm :okL:
Həci,milçək bi şey deyil,amma könül bulandırır ;)

Рейтинг@Mail.ru