Перейти к содержимому


azerimus

Регистрация: 15 мая 2009
Offline Активность: 12 янв 2010 18:21

Мои сообщения

В теме: Terror!

21 августа 2009 - 16:08

Bu "cihadcilardan" biri IORDANIYALI HEBIB IBN REHMAN( QARA EREB)(BIRQOLLU EHMED)( EMIR IBN XETTAB)bu simalardan biridir! Bele ki IORDANIYA onun Iordaniya dovletine aid olduqunu danir!doqulduqu il ferziyyeye gore 1963,1965,1970 illerdir!
1987 ci ilde Iordaniyada mektebi qurtarmis ve AMERIKANIN kolleclerinden birine daxil olmushdur! Bir il sonra tetilini Efqanistana kecirmek ucun getmish ve orada maraq uzunden USAMA BIN LADENLE tanish olmus be "cihad" ideyalarina qoshulmusdur!Emmanda herbi akademiyani bitirmishdir! Daqistanin KARAMAXI kendinden evlenmish ve bir qizi var! kral HUSEYNIN "cerkez qvardiyasinda "xidmet etmishdir!" VEHHABILIYIN "fanatik yonlusudur!Partlayici ve yungul silahlar uzre boyuk mutexessisdir! "sabotaj"uzre mukemmel biliklere malikdir!Efqanistanda ve Tacikistanda doyushler aparmishdir! 1992-1993-cu illerde ereb '"komandosu terkibinde vurushmushdur!1993-cu ilin qishinda Kabil uqrunda doyushlerde ciddi yaralanmishdir!1993-1995 ci illerde Tacikistanda "xususi bolmelere"rehber;ik etmish ve burada qumbara partlayishi neticesinde barmaqlarin itirmish ve BIRQOLLU EHMED leqebini almishdir!Bu illerde misirli ve ereb muzdlularindan ibaret korpus yaradaraq CECENISTAN erazisine kecmishdir!Cecenistanin Serjen-Yurt rayonunda daqlarda bir nece terrorcu dushergeleri yaratmishdi!Qeddar ve iblis xisletli olduquna gore esirlerin bashini"ALLAHU-EKBER" KELMELERI ILE KESILMESINE VE BUNUN VIDEOYA CEKILMESINE VE YAYILMASINA gore bu ideyanin yaradicilarindandir!Bir cox iri sheherlerde mulki obyektlerin terror yolu ile mehvinin ilhamvericileridendir! Onun fikrine gore cinsinden ve yyashindan,vezifesinden asili olmayaraq butun xristianlar mehv edilmelidir! Rusiya FSB-ci terefinden mehv edilmishdir!( melumat deqiq deyil"versiya var ki o xestelikden fefat etmishdir)Beslan sheherinde mekteblilerin mehv edilmesi de onun saysiz emellerindendir! hal bu ki oldurulen mekteblilerin 70% muselmanlar idi!

Onlar hele Allah duzgun qavraya bilmirler. Cihadi nece derk etsinler. Nece deyerler eshidibler bele... amma bilmirler nece
Wa assalam

В теме: Şiyələr və cihad

19 августа 2009 - 11:42

Bismilləh.
Əslində şiələrin tarix boyu müsəlmanların safında durub kafirlərə qarşı cihad etməməsi,hətta əksinə cihadı əhli-sünnəyə qarşı etməsi təbiidi.Əhli-sünnənin Peyğəmbər-sav-dan sonra fəzilət sahibi hesab etdiyi şəxslərin İslamdan irtidad etməsini iddia edənlərdən bundan artığını gözləmək yersizdi.Fatimi şiələrin müsəlmanlara qarşı xristianlarla olan işbirliyi,Avstriya kralının səfəviləri tərifləməsi təsadüfi deyildi.Bu gün də bu belə davam edir.İraqda şiələrin liderlərindən olan Muqtəda Sadrın dəstəsi minlərlə sünnini öldürdü.İran əl-Qaidə mücahidlərinə qarşı yankilərlə işbirliyindədi.Bu misalları çoxaltmaq olar.Bir sözlə şiənin cihadı əhli-sünnəylədi.Səmimi olub bunu etiraf etsinlər.

1)İmam Huseynin cihadin yaddan cixartmisan. Elbette ki cixardarsan cunki Muaviyeye ve Yezide xosh getmez bu sozlerin. Sefeviler haqqinda daha etrafli postlarda etrafli var. Oxu. Fatimi şie ve ya bashga shie neyise bolme. Bolunmeye qalsa siz sunnuler daha cox qruplara bolunmusuz.
2) 1946 ci ilde yankiler zorla İsrail dovleti yaradanda hardaydiz ,ay cihad ashiqleri. Felestinleri qiranda hardaydi Seudiyye, hardaydi Amerikaya milyonlarla kredit borcu olan Misir dovleti, qorxusundan humanitar yardim ucun oz serhedlerin de baglamishdir.
3)Osmanli imperiyasi dağilanda ve Seudiyye musteqillik qazananda sizler yankilerle elaqe qurmushduz yoxsa bizler
4)Hansı seudiyyeli hansi misirli getdi bir dene yehudi oldurdu Felestinde olan hadiseler zamani-hec biri. Azdan coxdan ne oldurduse Hisbullahcilar oldurdu.
4) Əl Qaideden danishirsan- Meshur muftiniz İbn Baz onlari onlardan İbn Bazi islamdan kenar elan etdikleri yadindan cixib?

P.S. Amma oz aramizdi shekilde zor dushmusen. Esl mucahide oxshayirsan.

В теме: Islam da qadın hüquqları

19 августа 2009 - 11:19

Men eminem ki, kishi islamda qadindan ustundur.

100% raziyayam

salam elekuma mende bildiyime gore islamda qadinla kisinin huququ eynidir. :)

Aleykuma salam. Sizə yanlish melumat veribler. Bizə bir az bele neter deyim lap azca üstünlük hüququ verilib. Da neylemek olar, gerek incimeyecen :lol:

P.S. Amma bezi "feministkalar" eksini isbat etmeye calishirlar :lol:

В теме: İslamafobiya!!!

14 августа 2009 - 15:04

Qeribedir Alma qezeti niye bu qeder dine qarshi chixir?

Umumiyyetle Aqil Abbas hormet etdiyim yazichilardandir, burda yazilan sozlerinde heqiqet de var. amma

"Azərbaycan nədi, heç bütün yer üzündə bir nəfər səmimi müsəlman yoxdur"


fikri ile heqiqi muselmanlarin haqqina girir. Dinden az da olsa bashi chixan insan bele fikir demekden qorxmalidir.

Butun dunyadaki muselmanlari shielerin timsalinda gorubde.Azerbaycandaki shielere baxib bu neticeye gelib :loool:
burda teccublu hechne yoxdur. :loool:

Ayri vaxt camaata movzudan kenara cixmayin deyirsiz. Indi ne oldu yerli-yersiz yazirsan. sunni shielik o biri bolmelerde muzakire edilir. Moteber Imamin Ibn Teymiyye kimi sen de her sheyi deyesen bash ayaq basha dushursen

В теме: Islam da qadın hüquqları

14 августа 2009 - 14:59

Men eminem ki, kishi islamda qadindan ustundur.

100% raziyayam

Рейтинг@Mail.ru