Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 03 января 2010 - 22:28
Отправлено 03 января 2010 - 22:38
bU GUNUMUN ƏN YADDA QALAN HADİSƏSİ- Gunahkar qrdaşimiza namaz vaxti dualarim oldu! İnanin hec vaxt bu qədər səmimi və sidq urəkdən dualar etməmişdim.
Butun baci və qardaşlarimizdan dualarini əksik etməmələrini xahiş edirəm!
Qardaşimizin buna ehtiyaci var!
Təşəkkürlər, Komandir qardaş...
Çox sevindirdin məni...
Mumine bacıya və Hacı Saqi_73 qardaşa da təşəkkürlər...
Təşəkkür etməyə dəyməz,borcumuzdur!
Allah sizin kimi bəndənin müşküllərini həll etməyə bilməzdi
Bizi səslər Hüseynin Kərbəlası.
Daha zəvvarının yox səs-sədası.
Bu gün Kərbübəla viran olubdur,
Hüseyn öz qanına qəltan olubdur.
Каждый день Ашура, Вся земля Кербела!
Отправлено 03 января 2010 - 22:40
Noldu düz çıxıb inşallah? İctimai xəbərdisə məni çox maraqlandırdıBir xəbər eşitmişəm ki, düz çıxsa çox əla olacam.
Отправлено 03 января 2010 - 22:51
Отправлено 03 января 2010 - 23:50
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 04 января 2010 - 00:01
Amin bacı Amin!!!Allah haminiza kömək olsun! Mənə də....
Отправлено 04 января 2010 - 00:32
bU GUNUMUN ƏN YADDA QALAN HADİSƏSİ- Gunahkar qrdaşimiza namaz vaxti dualarim oldu! İnanin hec vaxt bu qədər səmimi və sidq urəkdən dualar etməmişdim.
Çox sevindirdin məni...
Biz ALLAHa layiqli bəndə olmağı bacarmadıq... Hər gün mələklər pis əməllərimizi yazıb qalxdı HAQQ dərgahına... Biz yen qəflətdə qərq olmağımıza önəm vermədik... Amma "bilməzdi" məsələsi mənə qəribə gəldi... ALLAh hər şeyə qadirdir... Onun köməyinə, ondan gələn hər bir xeyrə o qədər möhtacıq ki, dünyaya gəlmiş körpə öz ehtiyaclarının böyük qismini təmin edə bilmədiyi kimi, hətta ondan daha da artıq... Dualarınızı əsirgəməyin. İnşa ALLAH yaxşı olar.
Отправлено 04 января 2010 - 00:37
InşaAllah qardaş. Əlbəttə yaxşı olacaq.Dualarınızı əsirgəməyin. İnşa ALLAH yaxşı olar.[/font][/size]
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 04 января 2010 - 00:55
Çox sevindirdin məni...
Biz ALLAHa layiqli bəndə olmağı bacarmadıq... Hər gün mələklər pis əməllərimizi yazıb qalxdı HAQQ dərgahına... Biz yen qəflətdə qərq olmağımıza önəm vermədik... Amma "bilməzdi" məsələsi mənə qəribə gəldi... ALLAh hər şeyə qadirdir... Onun köməyinə, ondan gələn hər bir xeyrə o qədər möhtacıq ki, dünyaya gəlmiş körpə öz ehtiyaclarının böyük qismini təmin edə bilmədiyi kimi, hətta ondan daha da artıq... Dualarınızı əsirgəməyin. İnşa ALLAH yaxşı olar.
İnsan özü-özünə qiymət verərkən həmişə özündən narazı olmalıdır ki,razılıq dərəcəsinə çatsın..təvazökarlıq..amma insanı kənardan müşayiət edərkən,tanıyarkən və onun yaxşı insan olmasını görərkən..əminsən ki,onun çətin vəziyyətində Rəbbi onu yalnız buraxmaz. Mən buna əminəm.Allah,təsəvvür etdiyimizdən də mərhəmətlidir.
Отправлено 04 января 2010 - 00:55
Dualarınızı əsirgəməyin. İnşa ALLAH yaxşı olar.
InşaAllah qardaş. Əlbəttə yaxşı olacaq.
İnşa ALLAH...
Rizən bi qəzaik və təslimən li əmrik...
Sənin qəza-qədərinə razı və əmrlərinə (işlərinə) təslimik...
İmam Əli (ə)
Отправлено 04 января 2010 - 01:02
Çox sevindirdin məni...
İnsan özü-özünə qiymət verərkən həmişə özündən narazı olmalıdır ki,razılıq dərəcəsinə çatsın..təvazökarlıq..amma insanı kənardan müşayiət edərkən,tanıyarkən və onun yaxşı insan olmasını görərkən..əminsən ki,onun çətin vəziyyətində Rəbbi onu yalnız buraxmaz. Mən buna əminəm.Allah,təsəvvür etdiyimizdən də mərhəmətlidir.
Ahaaa...
Baxış müstəvisi fərqli olub... Təşəkkürlər...
Kumeyl duasından bir kəlam yadıma düşdü;
İLAHİ ... Kəm min sənain cəmilin -ləstu əhlən ləhu- nəşərtəh...
İLAHİ ... Mənim haqqımda nə qədər layiq olmadığım gözəl xatirələri xalq içində yaymısan...
ALLAH razı olsun! ALLAH bizi Öz istədiyi bütün işlərə müvəffəq etsin! Amin! ALLAH bizi elə tərbiyə etsin ki, Onun görmək istədiyi yerdə görünək, görmək istəmədiyi yerdə görünməyək! Amin, ya RƏBBƏL-ALƏMİN!
Отправлено 04 января 2010 - 19:38
Salam olsun forum ehline.
Bu gun forum da olan gardashlarla gorushduk, ehsen cox gozel tasuratlar var.
Mirotvorec gozel yazir bu barede.
Komandir .
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 04 января 2010 - 19:45
Gözəl idi hər şey. Amma birazdan tempraturum qalxmasa əladi
Отправлено 04 января 2010 - 19:56
Шаир боевиклар кими гейинмишдинAmin!
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 04 января 2010 - 20:06
Şeyx, hə qoymadılar da axıra kimi igiddiyim göstərimШаир боевиклар кими гейинмишдинAmin!
Şahin sağolsun, məni lazımi əşyalarla təmin elədi
Отправлено 04 января 2010 - 20:27
Vüsal, çox sağol, yaxşı olar inşallah, yaşadıqca nikbinəm ...
Noldu düz çıxıb inşallah? İctimai xəbərdisə məni çox maraqlandırdıBir xəbər eşitmişəm ki, düz çıxsa çox əla olacam.
Proses hələ davam edir.
اللهم عجل لولیک الفرج واحفظ قائدنا الخامنه ای
Отправлено 05 января 2010 - 01:30
ADƏ ŞAİR bir sviternən durub gəmisən,elə bil iyul ayidi,hələ dilin də var danişmağa? Temperatur da qalxar,hələ ustəlik Şurikə vurulan iynədən də vurarlar!Demədim ki,gələndə bronejilet gey? Haaa?Şeyx, hə qoymadılar da axıra kimi igiddiyim göstərimШаир боевиклар кими гейинмишдинAmin!
Отправлено 05 января 2010 - 09:58
Bronjilet sivitirin altında idi də!!!ADƏ ŞAİR bir sviternən durub gəmisən,elə bil iyul ayidi,hələ dilin də var danişmağa? Temperatur da qalxar,hələ ustəlik Şurikə vurulan iynədən də vurarlar!Demədim ki,gələndə bronejilet gey? Haaa?Şeyx, hə qoymadılar da axıra kimi igiddiyim göstərimШаир боевиклар кими гейинмишдинAmin!
Отправлено 05 января 2010 - 10:01
05.01.2010
10:00
tarixə düşdü
Отправлено 05 января 2010 - 10:11
Bu gün KAPİTAN rütbəsi qazandım
05.01.2010
tarixə düşdü
Təbrik edirəm Kapitan!
Xeyirli - uğurlu olsun.
Отправлено 05 января 2010 - 10:54
Meslehetiniz uchun, boyukluyunuz ucun teshekkur edirem.Baci bəlkə də bilmədən usyan edirsiniz!Hər bir dərdin və muşkulun acari ALLAHDADİR,bəndənin vəzifəsi isə,hər imtahana və hədiyyəyə gorə şukr etməkdir! addan cixarmayin ki, Allahin birinci adi "Səbrdir".
Dua eləyin!
Usyandan cox uzagam. Sadece hec bir insan (zamanlar olur ki men de bura daxil ola bilerem) GERCEK adlanan "yemeyi" ne sevmir, ne hezm ede bilmir. O ise her kesin oz ishidir. Bu edaletsiz Dunyanin sinaqlari menim uchun yeter de, artar da ki..hele virtual oyunlarin stresslerini yashayib bunlara elave etmek niyyetinde deyilem.
Butun son hadiselerden sonra artig ozum uchun butun neticeleri cixarmisham.
ALLAH her kesin ureyine gore versin.
ALLAH AMANINDA
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 05 января 2010 - 10:55
Отправлено 05 января 2010 - 11:56
Meslehetiniz uchun, boyukluyunuz ucun teshekkur edirem.Baci bəlkə də bilmədən usyan edirsiniz!Hər bir dərdin və muşkulun acari ALLAHDADİR,bəndənin vəzifəsi isə,hər imtahana və hədiyyəyə gorə şukr etməkdir! addan cixarmayin ki, Allahin birinci adi "Səbrdir".
Dua eləyin!
Usyandan cox uzagam. Sadece hec bir insan (zamanlar olur ki men de bura daxil ola bilerem) GERCEK adlanan "yemeyi" ne sevmir, ne hezm ede bilmir. O ise her kesin oz ishidir. Bu edaletsiz Dunyanin sinaqlari menim uchun yeter de, artar da ki..hele virtual oyunlarin stresslerini yashayib bunlara elave etmek niyyetinde deyilem.
ALLAH AMANINDA
Salam Ahmadiyya baci, inwallah umud edirem ki,her wey yaxwi olar ALlahin izni ile,bilmirem ne prableminiz var,amma Allah ozu size Ehli BEyt eleyhisalama xatir komek olsun,her xirda boyuk ne cetinliyiniz varsa ozu size komek elesin,mende kicik qardawiniz kimi hemiwe sizin ve diger bacilarinda qulluqundayam,semimi sozumdur,bunu soz geliwi demirem,bacardiqim komekliyi gostermeye haziram Allahin iznile.
Отправлено 05 января 2010 - 13:58
Отправлено 05 января 2010 - 15:24
Bacim Allah qadir və rəhmlidir,gercək də yaşantilarimizin realliğidir,bu bir imtahandir ki,olur insan bunu bəlkə də omrunun ən yaşanmali anlarinda cəkməyə məcbur olur! Bəlkə də bu dunyada məndən cox Əstəqfurullah ,Allahina ysyan edən və ona arxa cevirən insan olmayib bu forumda.Məqam yetişdi və mən tovbə eləyib yenidən Ona qayitdim və dərk elədim ki,imtahana mubarizliklə qatilib rəhmət qazana bilərəm,nəinki ləənət. Məni bu yola gətirən forumdaşlarimizdan ALLAHİMİZ 1000-lərlə dəfə razi olsun! And olsun allaha ki,sizi bəlkə də məndən cox başa duşən olmaz! Rəbbi -Təaala adildir və rəhimlidir,imtahan edər ,amma darda qoymaz inşəALLAH! Mubariz ol bacim,Hər namazmin dualarindasan!Meslehetiniz uchun, boyukluyunuz ucun teshekkur edirem.Baci bəlkə də bilmədən usyan edirsiniz!Hər bir dərdin və muşkulun acari ALLAHDADİR,bəndənin vəzifəsi isə,hər imtahana və hədiyyəyə gorə şukr etməkdir! addan cixarmayin ki, Allahin birinci adi "Səbrdir".
Dua eləyin!
ALLAH AMANINDA
Yadindan cixarma ki,bu virtual aləmin misralarinin arxasinda canli insanlar Sizin acilariniza aciya və dua edərlər,sevinclərinizə də sevinərlər!ALLAHİN NƏZƏRİ USTUNUZƏ GUNƏŞ KİMİ İŞİQ SACSİN ,HƏR ZAMAN VƏ HƏR YERDƏ!AMİN!
Отправлено 05 января 2010 - 15:29
Adə Şair,əlimə duşsən haaa,kitabin bağlandi, balam,xeyr ola belə tez 4 dənə ulduzu guppuldatdin ciyninə? Allah indiki uşaqlara bax eee,birazdan məni də kecəcək,yanindan kecəndə mən "cest"verməli olacam ee bunlara!QOJALDİXXXXXX!Bu gün KAPİTAN rütbəsi qazandım
05.01.2010
tarixə düşdü
Отправлено 05 января 2010 - 19:16
Allah sənə də nəsib eləsin! Özü də GENERAL!Bu gün KAPİTAN rütbəsi qazandım
05.01.2010
tarixə düşdü
Təbrik edirəm Kapitan!
Xeyirli - uğurlu olsun.
Отправлено 05 января 2010 - 19:22
Amma səhvdirha bunların rütbələri, mən bilən zabit rütbələri belə olmalıdır:Adə Şair,əlimə duşsən haaa,kitabin bağlandi, balam,xeyr ola belə tez 4 dənə ulduzu guppuldatdin ciyninə? Allah indiki uşaqlara bax eee,birazdan məni də kecəcək,yanindan kecəndə mən "cest"verməli olacam ee bunlara!QOJALDİXXXXXX!Bu gün KAPİTAN rütbəsi qazandım
05.01.2010
tarixə düşdü
1ulduz. kiçik leytenant
2ulduz.leyt.
3ulduz baş leyt
4ulduz kapitan
1 aypara 1 ulduz mayor
1aypara 2 ulduz polkovnik leytenant
1 aypara 3 ulduz polkovnik
1 aypara (bu aypara yuxarıdakından biraz fərqlidir, üstündə qılınc var) 1 ulduz General-mayor
1 aypara 2 ulduz General leytenant
1 ay 3 ul Gen. pol
Və NƏHAYƏT bir gerb ORDU GENERALI.
Forumda bu cəhətdən rütbələr səhvdir.
Komandir, qısqanmadaaa, özgəsi olsa idi məni köməkçi götürmüşdiyeee. Saqqalım yoxdu sözüm keçmir, heç olmasa paqonum olsundəə!!!
Отправлено 05 января 2010 - 19:33
Bu forumda olan Azərbaycan ordusunun paqonlari deyil.Sən duz yazmisan!Saqqala gəlincə isə,darixma,gələn sobiruna kimi cxar!Amma səhvdirha bunların rütbələri, mən bilən zabit rütbələri belə olmalıdır:Adə Şair,əlimə duşsən haaa,kitabin bağlandi, balam,xeyr ola belə tez 4 dənə ulduzu guppuldatdin ciyninə? Allah indiki uşaqlara bax eee,birazdan məni də kecəcək,yanindan kecəndə mən "cest"verməli olacam ee bunlara!QOJALDİXXXXXX!Bu gün KAPİTAN rütbəsi qazandım
05.01.2010
tarixə düşdü
1ulduz. kiçik leytenant
2ulduz.leyt.
3ulduz baş leyt
4ulduz kapitan
1 aypara 1 ulduz mayor
1aypara 2 ulduz polkovnik leytenant
1 aypara 3 ulduz polkovnik
1 aypara (bu aypara yuxarıdakından biraz fərqlidir, üstündə qılınc var) 1 ulduz General-mayor
1 aypara 2 ulduz General leytenant
1 ay 3 ul Gen. pol
Və NƏHAYƏT bir gerb ORDU GENERALI.
Forumda bu cəhətdən rütbələr səhvdir.
Komandir, qısqanmadaaa, özgəsi olsa idi məni köməkçi götürmüşdiyeee. Saqqalım yoxdu sözüm keçmir, heç olmasa paqonum olsundəə!!!
Movzuya aid:Gunum Şairlə mubarizədə kecdi!
Отправлено 05 января 2010 - 19:41
Həə diyəsən 2-3 il sobiruna gələsi olmuycam Qoy elə paqonnan sözüm keşsin!
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей