MOLLA Qardaşımız bozbaş qonaqlığı verir inşəALLAH, gedirsən bizimlə?axir ki ozume mashin aldim
Mübarəkdir... Sağlığına qismət... Salamat sürəsən... İnşa ALLAH, ALLAH deyən yerlərdə, xeyir işlərə sərf edəsən! Amin!
Qardaşım, qırğın bozbaşın qırğınıdır eee, maşının yox!
Mən də sonra gördümmm...
Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 16 января 2010 - 22:52
Отправлено 16 января 2010 - 23:54
axir ki ozume mashin aldim
Mübarəkdir... Sağlığına qismət... Salamat sürəsən... İnşa ALLAH, ALLAH deyən yerlərdə, xeyir işlərə sərf edəsən! Amin!
Qardaşım, qırğın bozbaşın qırğınıdır eee, maşının yox!
Mən də sonra gördümmm...
MOLLA Qardaşımız bozbaş qonaqlığı verir inşəALLAH, gedirsən bizimlə?
Mənim əvəzimdə iki qab yeyərsiniz... Axı mən bir az uzaqlardayam... Ya da xüsusi olaraq, yenidən sobirun və forum əhlinə qonaqlıq verilməlidir...
Отправлено 17 января 2010 - 13:07
Günüm də belə də...
Əvvəli pis, ortası ala-babat, indisi də ...
ALLAH yardımçımız olsun... Dua edin!
Amin. Etdim, inşallah yenə edərəm.Long live shia!!!
ALLAH razı olsun! Təşəkkür edirəm! ALLAH dualarınızı öz haqqınızda da qəbul etsin və sizi bütün imtahanlarınızda müvəffəq etsin! İnşa ALLAH!
Amma bu "Long live shia!!!" cümləsini başa düşə bilmədim...
Amin.
yaşasın şiə
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 17 января 2010 - 20:25
Отправлено 18 января 2010 - 17:06
Сообщение отредактировал Shemsi: 18 января 2010 - 17:07
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 18 января 2010 - 17:31
Bu gün imtahan verdim, görək, nəticələr necə olur. 3 alsam bəsimdi mm.. kəsirə qalsam da olar ))
İnşallah 5 olar. Uğurlar!
Molla təbrik edirəm, qardaşımçun olsun. Yoxsa adam nə qədər maşınlara baxar ?!
Axır ki, bu gün nikimi ərəbcə yaza bildim, amma adımı yazammıyacam. Çünki ərəbcə mənim adımın hərflərindən biri yoxdu
Отправлено 18 января 2010 - 17:51
Bu gün imtahan verdim, görək, nəticələr necə olur. 3 alsam bəsimdi mm.. kəsirə qalsam da olar ))
İnşallah xeyirlisi olar bacım. Kəsiri gözləyən mənəm. Ali riyaziyyat müəllimi bununla bağlı rəsmi bəyanat yayıb Allah kərimdi nolar, olar.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#668
Отправлено 18 января 2010 - 19:14
Отправлено 18 января 2010 - 19:25
Отправлено 19 января 2010 - 15:58
Günüm də belə də...
Əvvəli pis, ortası ala-babat, indisi də ...
ALLAH yardımçımız olsun... Dua edin!
Amin. Etdim, inşallah yenə edərəm.Long live shia!!!
ALLAH razı olsun! Təşəkkür edirəm! ALLAH dualarınızı öz haqqınızda da qəbul etsin və sizi bütün imtahanlarınızda müvəffəq etsin! İnşa ALLAH!
Amma bu "Long live shia!!!" cümləsini başa düşə bilmədim...
Amin.
yaşasın şiə
Bəli... Şiə yaşamağa layiqdir... Haqq-həqiqət yaşadıqca, şiə də yaşayacaq...
Отправлено 19 января 2010 - 16:02
İnşa ALLAH yaxşı olar... ALLAH müvəffəq etsin... Amin!
P.S. Bir dəfə bir imtahana hazırlaşa bilmədim, dedim ki; kəsilməsəm yaxşıdır... Getdim imtahana... Elə asan suallar gəlmişdi ki, hamıdan birinci yazıb qurtardım, hələ əla qiymət də aldım...
Отправлено 19 января 2010 - 16:04
İnşallah 5 olar. Uğurlar!
Molla təbrik edirəm, qardaşımçun olsun. Yoxsa adam nə qədər maşınlara baxar ?!
Axır ki, bu gün nikimi ərəbcə yaza bildim, amma adımı yazammıyacam. Çünki ərəbcə mənim adımın hərflərindən biri yoxdu
Ərəblər də uruslar kimi, dillərində olmayan hərfləri özlərinə asan şəkildə deyir və yazırlar...
Отправлено 19 января 2010 - 19:19
5 almışam
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 19 января 2010 - 19:42
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 19 января 2010 - 21:11
Отправлено 19 января 2010 - 22:08
Belə dəəəə. Mənə elə gəlir ki, pis keçmədi, ALLAHA şükür! Təbliğatla məşğul olmuşam, 2 nəfərə ixtilaflı məsələləri başa salmışam ALLAHIN iznilə!Yaxşı keçdi.
Hələ Risalei Nuru da oxudumee )
Şair Qaqaş, soruşmaq istyirdim ki, hələ hidayət olmamısan NURUŞlar tərəfə?
P. S. Bir " vintelyatorumuz " çatmırdı!
Отправлено 19 января 2010 - 22:12
Отправлено 19 января 2010 - 22:29
ALLAH Səni tezbazar hidayət eləsin!Əşşi yarısı ərəb sözləri idi bir şey başa düşmürdüm. Xala xətrin qalmasın oxudumdə. Sonda başladım mən,, amma hələlik uzunsaqqallardan,, görək də gələcəkdə nolur.
Отправлено 20 января 2010 - 00:18
Отправлено 20 января 2010 - 00:27
Nuruşları nətər istifadə ediriksə ... Gəl görəsən ...Belə dəəəə. Mənə elə gəlir ki, pis keçmədi, ALLAHA şükür! Təbliğatla məşğul olmuşam, 2 nəfərə ixtilaflı məsələləri başa salmışam ALLAHIN iznilə!Yaxşı keçdi.
İmam Mehdi (ə.f): "Yer üzü heç vaxt höccətsiz qalmayacaq. İstər o höccət gizli olsun, istər - aşkar."
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
Отправлено 20 января 2010 - 01:27
Şair, al İslam və Günahkar qardaş, Allah hamınızdan razı olsun, təsəlli verdiz
5 almışam
Təbriklər... Təbrikləəər... Çox sevindim...
P.S. Nədən 5 aldın?
Отправлено 20 января 2010 - 11:20
Amin!ALLAH Səni tezbazar hidayət eləsin!Əşşi yarısı ərəb sözləri idi bir şey başa düşmürdüm. Xala xətrin qalmasın oxudumdə. Sonda başladım mən,, amma hələlik uzunsaqqallardan,, görək də gələcəkdə nolur.
"Ey benim nefsim, eger diyosan ki..." Risalei "Nur"dan çıxarılış
Отправлено 20 января 2010 - 11:21
Отправлено 20 января 2010 - 11:23
Nuruşları nətər istifadə ediriksə ... Gəl görəsən ...
Belə dəəəə. Mənə elə gəlir ki, pis keçmədi, ALLAHA şükür! Təbliğatla məşğul olmuşam, 2 nəfərə ixtilaflı məsələləri başa salmışam ALLAHIN iznilə!Yaxşı keçdi.
Ona diqqət yetirmədim, amma məntiqli sözüydüyaa.
Отправлено 20 января 2010 - 13:24
5 almışam
Təbriklər
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#687
Отправлено 20 января 2010 - 16:38
5 almışam
Təbriklər... Təbrikləəər... Çox sevindim...
P.S. Nədən 5 aldın?
Təşəkkür mekonem ) Allah sizi dünya və axirətdə sevindirsin inşallah.
Psixolinqvistika fənnindən.
Təşəkkür və təbrik edirəm ))Şəmsi, təbrik edirəm! Mən də quyruxlusundan almışdım
al-İslam qardaşa da təşəkkürlər
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 21 января 2010 - 10:56
Halal olsun Bacimiza TEBRIKLERŞair, al İslam və Gьnahkar qardaş, Allah hamınızdan razı olsun, təsəlli verdiz 5 almışam
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 21 января 2010 - 10:56
Отправлено 21 января 2010 - 12:26
TəbriklərŞair, al İslam və Günahkar qardaş, Allah hamınızdan razı olsun, təsəlli verdiz
5 almışam
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 21 января 2010 - 13:10
Ребята, такой раздел хороший, что же вы так..
СНОВА ПРО МОРЕ (С)
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей