Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 21 января 2010 - 14:22
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 21 января 2010 - 14:30
ramazan ayından buyana heç gün çıxmır )
İmtahan verdim, görüm də bu dəfə Aya qalxmaq istiyirəm
Отправлено 21 января 2010 - 14:40
ALLAH Sizi gorusun, ay Doxtur QardashHələ bu dьnyada gьn gцrməmişəm ... gцrən kimi danışajam nətər kecdi ...
Lap o ehvalat yadima dushdu (canlarinizdan uzag, ALLAH omurlerinizi uzun ve saglam elesin)
Biri gelir gebirsanliga, baxir..gebirlerin uzerinde CEMİ 1 İL YASHADİ..digerinin uzerinde 8 AY ve 5 GUN yashadi deye yazilari oxuyanda tecublenib orada olan birinden sordu, bu ne demekdir deye
- Ay Qardash, yani iller boyunca Dunyada olsalar bele YASHAYİRAM deye bilecek yalniz bu muddet olub. Bir de buna bax..
Daha bir gebrin uzerinde DOGULDUM, YASHAMADAN OLDUM..
Bu qara yumor bir terefe, ALLAH bele omur yazilarindan her birinizi uzag elesin. AMİN
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 21 января 2010 - 14:40
Отправлено 21 января 2010 - 14:56
ALLAH Sizi gorusun, ay Doxtur QardashHələ bu dьnyada gьn gцrməmişəm ... gцrən kimi danışajam nətər kecdi ...
Lap o ehvalat yadima dushdu (canlarinizdan uzag, ALLAH omurlerinizi uzun ve saglam elesin)
Biri gelir gebirsanliga, baxir..gebirlerin uzerinde CEMİ 1 İL YASHADİ..digerinin uzerinde 8 AY ve 5 GUN yashadi deye yazilari oxuyanda tecublenib orada olan birinden sordu, bu ne demekdir deye
- Ay Qardash, yani iller boyunca Dunyada olsalar bele YASHAYİRAM deye bilecek yalniz bu muddet olub. Bir de buna bax..
Daha bir gebrin uzerinde DOGULDUM, YASHAMADAN OLDUM..
Bu qara yumor bir terefe, ALLAH bele omur yazilarindan her birinizi uzag elesin. AMİN
) ne zor deyib peeeh
Allah uzag elə Allah itin pişiyin olum Allah uzağ elə . Hec olmasa bir gьn gцrək .
Сообщение отредактировал Dr.White: 21 января 2010 - 14:57
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 21 января 2010 - 15:46
Allah hər ikinizdən razı olsun, təşəkkürlər
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 21 января 2010 - 15:48
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 21 января 2010 - 15:57
Həə, deməli çox hörmətli kolleqalarımdan biri yuxusunda görüb ki, Şəmsi onu məsçidə aparır. Mənə dedi yuxusunu, dedim ki, ay bacı, mən hələ özüm məsçidə getmişəm bəyəm?
Amma çox hörmətli bir mömin məsləhət gördü ki, aparım) Bəlkə Allah mənim savab qazanmağımı istəyib (yəni ola bilər).
Dünən görüşdük getdik həm Bibiheybət ziyarətgahına, sora da məsçidə. İndi sizlərdən o bacı üçün dua istəyirəm ki, davamlı namaz qılsın. şiə dünyasının o cür nəcib və savadlı bir xanımı qazanmasını istəyirəm.
İndi fikirləşirəm bir suala cavab axtarıram. Mən onu məsçidə apardım, ya o məni məsçidə apardı?
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 21 января 2010 - 19:17
Baci ALLAH RAZİ OLSUN! Hər kim,kimi apardisa ALLAHİN SALAMİ olsun ona! Allah imaninizi kamil eləsin!Sizə nədən deyim, nədən danışım, dünənki günümdən
Həə, deməli çox hörmətli kolleqalarımdan biri yuxusunda görüb ki, Şəmsi onu məsçidə aparır. Mənə dedi yuxusunu, dedim ki, ay bacı, mən hələ özüm məsçidə getmişəm bəyəm?
Amma çox hörmətli bir mömin məsləhət gördü ki, aparım) Bəlkə Allah mənim savab qazanmağımı istəyib (yəni ola bilər).
Dünən görüşdük getdik həm Bibiheybət ziyarətgahına, sora da məsçidə. İndi sizlərdən o bacı üçün dua istəyirəm ki, davamlı namaz qılsın. şiə dünyasının o cür nəcib və savadlı bir xanımı qazanmasını istəyirəm.
İndi fikirləşirəm bir suala cavab axtarıram. Mən onu məsçidə apardım, ya o məni məsçidə apardı?
Отправлено 21 января 2010 - 19:17
Отправлено 21 января 2010 - 21:11
Şair, konkret olaraq sən mənim nervilərimlə oynayırsan! Etmə, eləmə!Amin!ALLAH Səni tezbazar hidayət eləsin!Əşşi yarısı ərəb sözləri idi bir şey başa düşmürdüm. Xala xətrin qalmasın oxudumdə. Sonda başladım mən,, amma hələlik uzunsaqqallardan,, görək də gələcəkdə nolur.
"Ey benim nefsim, eger diyosan ki..." Risalei "Nur"dan çıxarılış
Отправлено 21 января 2010 - 21:24
Şair VOVKAların əlindən Aya qaçır?Doxtur qardaşa white günlər, Şair qardaşa Aya qalxmağı və bir daha geri dönməməyi arzulayıram))
Elədiyiniz dua idi, yoxsa bəd dua?
(Kerosinşik nömrə 1 ----- Saqi )
Отправлено 21 января 2010 - 21:32
Bacım, ALLAH Sizi və həmin Bacını qorusun və müvəffəq etsin! ALLAH mükafatınızı versin, inşəALLAH!Sizə nədən deyim, nədən danışım, dünənki günümdən
Отправлено 22 января 2010 - 13:52
Şair, al İslam və Günahkar qardaş, Allah hamınızdan razı olsun, təsəlli verdiz
5 almışam
Təbriklər... Təbrikləəər... Çox sevindim...
P.S. Nədən 5 aldın?
[font="Times New Roman"][size=4]Təşəkkür mekonem ) Allah sizi dünya və axirətdə sevindirsin inşallah.
Psixolinqvistika fənnindən.
Bəh-bəh... Təbrik edirəm... Ümumi Doktorumuz var idi... Psixoloqumuz yox idi... İnşa ALLAH o da düzəldi.
P.S. Hamı hücum çəksin Tibb inistitutuna... Forumun adından bir dənə xeyriyyə klinikası açacayıq.
Сообщение отредактировал Günahkar: 22 января 2010 - 13:54
Отправлено 22 января 2010 - 13:56
Sizə nədən deyim, nədən danışım, dünənki günümdən
ALLAH-taala ikinizi bir-birinizə qoşub, gətirib məscidə...
Отправлено 22 января 2010 - 15:12
Hamınıza tək tək təşəkkür edirəm, dualarınıza amin. Allah sizdən razı olsun
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 22 января 2010 - 15:15
Yox qardaş, sadəcə olaraq, Şair qardaşımız qiymətlərində B kateqoriyasından A-ya qalxmaq istəyirdi. Mən də dua etdim ki, Aya qalxsın və geri qayıtmasın))) Yəni B-yə enməsin ) to4nee, 5-dən 4ə) Şeir yaza bilməsəm də, obrazlı ifadə etmişəm.Şair VOVKAların əlindən Aya qaçır?Doxtur qardaşa white günlər, Şair qardaşa Aya qalxmağı və bir daha geri dönməməyi arzulayıram))
Adam heç qardaşına bəddua edər?
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 22 января 2010 - 16:51
EY MİLLƏT! Cüməniz mübarək! Bu gün necə keçər?! ƏLA! İnşallah belə davam edər.
Shemsi, Allah razı olsun! İmtahanların hamsından keçim, Aya çıxmasam da olar, qoy qalmışam forumdaşların arasında
Отправлено 22 января 2010 - 18:57
Həci əl cək ondan, Şair dietadadir, yəqin bu gun 6-ci tarelkani boşalda bilməyib))Şair VOVKAların əlindən Aya qaçır?Doxtur qardaşa white günlər, Şair qardaşa Aya qalxmağı və bir daha geri dönməməyi arzulayıram))
(Kerosinşik nömrə 1 ----- Saqi )
Отправлено 22 января 2010 - 19:06
Sizə nədən deyim, nədən danışım, dünənki günümdən
Məncə bir getmisiniz axı Namazı başlayıbsa davam etdirir İnşallah
Отправлено 22 января 2010 - 21:32
Əlhəmdulillah, bu gunə kimi bu uşağin bir şeri oxuduğunu gormədim,bir kitab oxuduğunu gormədim.Quruyub qaldim.
Bir az qəzələ vurğun adamam,dedim yəqin aləmi qatib bir-birinə,amma oxudum və indiyə qədər caşqinam.Hec bilmədim sevinim yoxsa kədərlənim.
http://313news.net/f...p...20&start=20
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 22 января 2010 - 21:33
Отправлено 23 января 2010 - 14:27
Bəh-bəh... Təbrik edirəm... Ümumi Doktorumuz var idi... Psixoloqumuz yox idi... İnşa ALLAH o da düzəldi.
P.S. Hamı hücum çəksin Tibb inistitutuna... Forumun adından bir dənə xeyriyyə klinikası açacayıq.
Qardaş, Psixolinqvistika fənninin linqvistika hissəsi mənə aiddir. O birsi tərəfininin profilimə çox cüzi aidiyyatı var.
Сообщение отредактировал Shemsi: 23 января 2010 - 14:28
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 23 января 2010 - 14:30
Həqiqətən də ALLAH mocuzə yaradandir, başqa mocuzəyə inanana lənət! Bu gun oğlum yanima gəldi və utana-utana uc qəzəl gostərdi,dedi -papa bax gor necə yazdim?
Əlhəmdulillah, bu gunə kimi bu uşağin bir şeri oxuduğunu gormədim,bir kitab oxuduğunu gormədim.Quruyub qaldim.
Bir az qəzələ vurğun adamam,dedim yəqin aləmi qatib bir-birinə,amma oxudum və indiyə qədər caşqinam.Hec bilmədim sevinim yoxsa kədərlənim.
http://313news.net/f...p...20&start=20
Məncə, sevinməyiniz lazımdır. Çox istedadlı şair oğlunuz var. Maşallah
Сообщение отредактировал Shemsi: 23 января 2010 - 14:35
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 23 января 2010 - 16:41
Отправлено 23 января 2010 - 18:25
Kompun materinkasi boyuk iş deyil axi Haci,tez və ucuz başa gələn şeydi!Necə keçəcək ki? Sploşnoy koşmar! Komp. materinkası " Çezario Maldini " olub, yəni rəhmət təbilini çalıb. Məni artıq buralarda görməsəniz, znaçit......Ümid ALLAHa qalıb ki, haçan imkan olsa, onda düzəltdirəcəyəm, belə də ki, hamınıza uğurlu günlər!
Отправлено 23 января 2010 - 18:43
Отправлено 23 января 2010 - 18:53
Hard diskdə çezib, materiallar da içində.........Kompun materinkasi boyuk iş deyil axi Haci,tez və ucuz başa gələn şeydi!Necə keçəcək ki? Sploşnoy koşmar! Komp. materinkası " Çezario Maldini " olub, yəni rəhmət təbilini çalıb. Məni artıq buralarda görməsəniz, znaçit......Ümid ALLAHa qalıb ki, haçan imkan olsa, onda düzəltdirəcəyəm, belə də ki, hamınıza uğurlu günlər!
Отправлено 23 января 2010 - 18:56
Отправлено 24 января 2010 - 08:29
Nervidən məni gic gülmək tutub! Hirsimi tökməyə adam axtarıram, adam olmasa da, Cəhənnəməki, heç olmasa 1 dənə VOVKA olaydı, onunla " Duşevnıy " söhbət eləyib stressdən çıxardım. O da yoxdur, neyləmək olar? Qalır ki, ALLAH deyən kimi, SƏBR etmək!voobşe cezib ya informasiyalar da itib? əyər voobşe cezməyibsə,Həsənağa proqram qoyub oz bolumunə,onunla vosstanovit eləmək olur! Heynəmisən ee kompa? birdən birə ikisi birdən
Отправлено 24 января 2010 - 08:46
Ümumən, 170-180 man.-lıq xərci var, 3-4 detalı dəyişməlidir, remont edənlər də qıraq uşaqlar deyil, öz Qardaşlarımızdır. Tak çto, " SVOYSKİ "-dilər, ALLAH razı olsun sözün əsl mənasında, 2 nəfər Qardaşımız öz noutbooklarını təklif etdilər, qəbul eləmədim. Ona qörə ki, işləyəndə hirslənirəm.voobşe cezib ya informasiyalar da itib? əyər voobşe cezməyibsə,Həsənağa proqram qoyub oz bolumunə,onunla vosstanovit eləmək olur! Heynəmisən ee kompa? birdən birə ikisi birdən
Отправлено 24 января 2010 - 11:13
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей