Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 28 января 2010 - 20:59
Отправлено 28 января 2010 - 21:52
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 29 января 2010 - 13:17
Отправлено 30 января 2010 - 21:32
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#755
Отправлено 30 января 2010 - 22:05
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 31 января 2010 - 17:48
Saqinin postlarina baxdim teessuflendim,,, Allah sebr versin.. ne qeder zehmet chekib o qeder material toplamishdi,, menim de bashima gelib bele shey. en yaxshisi flashkaya ya da diske yazmaq idi./// Allah sebr versin! Şair, mən hələ ölməmişəm aaaaaa! Sən uje Millətə başsağlığı verirsən? Eybi, yox! Mən neyniyim ki, bu Şair məniynən yola getsün? Bir dənə PROBLEM bu çıxarır da mənimçün! Ey Saqi tökmə badəyə zəhri, canim yanır,Salam aleykum,, dunen chox shukur yaxshi...
Qıyma zavallı şairə sən, vijdanım yanır.
Çox demə ixvədi hər muminun, söz vermisən,
Atəşdən hal qalıbmı, əhdü-peymanim yanır.
*** Mövzuya gəldikdə
Şair, günün oldu hədər bu şeytan qutuda,
Uzaq dur gəl ondan, eşqü-imanun yanır.
*** Allah sələfilərə vijdan versin,, qoymazdar biraz istirahət edək
Отправлено 31 января 2010 - 17:49
Отправлено 31 января 2010 - 21:50
al-islam təbrik edirəm, 1 imtahan məndə qalıp sabahdı ,, (ayddaaa şparqalka yaddan çıxıp ),, amma hələ aya qalxmamışam.. Elə B,C də pis döyül
Çox, sağ ol, inşallah o da yaxşı olar. Şparqalka hazırlamaq özü 1 sənətdi
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#759
Отправлено 31 января 2010 - 23:00
Отправлено 01 февраля 2010 - 15:55
Şükür Allaha neçə müddətdən sonra başım bir az iş-gücdən açılar. İmtahanların 6-sını da Allahın izni ilə "Ayda" keçirtdim Nəysə, bir az gün üzü görərəm...
Sevindim qardaşımın uğurlarına))
Tebrik edirem, uğurların davamlı olsun inşallah. Şiə belə olar))
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 01 февраля 2010 - 15:58
al-islam təbrik edirəm, 1 imtahan məndə qalıp sabahdı ,, (ayddaaa şparqalka yaddan çıxıp ),, amma hələ aya qalxmamışam.. Elə B,C də pis döyül
Bıyy, şparqalka nədi?? )) "B, C pis döyül" nədi?
1. Şparqalkaları yığırsan başa ki, heç kəs ala bilməsin, nə də günah qazanmayasan,
2. Aya qalxmağa səy göstərirsən, B və Cni də bəyənmirsən!
İşte okadar))
psps. bacı məsləhətidi haa
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 01 февраля 2010 - 15:59
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 01 февраля 2010 - 16:22
Отправлено 01 февраля 2010 - 16:26
Bu yeyib-işməhlər məni yixajaxxxx
Deyirəm, adamı dost gülləsi yıxmasın, "yeyib-işməh"lər yıxsa, eybi yox )))
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 01 февраля 2010 - 19:31
B,C 4-dü özü. Bu gün nəinki A-ya, E-yə də həsrət qaldım, imtahana 42 balla gedə gedə. Əvvəl əsəbləşdim, 5 sualın 5də yazmışdım. Amma sonra dedim nəyə kədərlənirsən Şair?! Görək də sabah neyniyürük.al-islam təbrik edirəm, 1 imtahan məndə qalıp sabahdı ,, (ayddaaa şparqalka yaddan çıxıp ),, amma hələ aya qalxmamışam.. Elə B,C də pis döyül
Bıyy, şparqalka nədi?? )) "B, C pis döyül" nədi?
1. Şparqalkaları yığırsan başa ki, heç kəs ala bilməsin, nə də günah qazanmayasan,
2. Aya qalxmağa səy göstərirsən, B və Cni də bəyənmirsən!
İşte okadar))
psps. bacı məsləhətidi haa
Mən şparqalka filan açmadım heç. Bilseydim kitabı köçürərdim
Molla qibtəm tutdu, boğazımı qurutdular
Отправлено 01 февраля 2010 - 19:41
DEYİRƏM axi,axir zamanlar lap Haitidə acliğ cəkən uşaqlar kimi əriyib copə donmusən!))Bu yeyib-işməhlər məni yixajaxxxx
Отправлено 01 февраля 2010 - 20:36
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 01 февраля 2010 - 23:02
ELHEMDULILLAH
Отправлено 01 февраля 2010 - 23:09
BAJIIIIIIIIIIIII saat 12-dən işləmiş? Sən forumda? Şaxsey,deyəsən sabahım dəlixanada kecəcək Bəlkə məni qara baser? Ya ajalmi girreyir məni?Вчера - словно в добрых мечтах, сегодня - в продолжении вчерашнего дня..
ELHEMDULILLAH
Отправлено 02 февраля 2010 - 12:00
Ele gun olub gece yaria yaxin ishden cixib, subh 6:30 yene ishde calishmisham. Hec shikayetim yox. Yeter ki ish olsun. Hem halal ruzi qazanmag bir ibadetdir.BAJIIIIIIIIIIIII saat 12-dən işləmiş? Sən forumda? Şaxsey,deyəsən sabahım dəlixanada kecəcək Bəlkə məni qara baser? Ya ajalmi girreyir məni?
ELHEMDULILLAH.
Отправлено 02 февраля 2010 - 12:09
Отправлено 02 февраля 2010 - 20:50
Отправлено 02 февраля 2010 - 23:07
Mən forumda olmayanı yaman tutmusan aaaa özünü!Gun yariya catib artiq qarnimda budilnikin ilk sedalari gelmeye bashlayib
ALLAH axırını xeyir eləsün, ay Brat!
Отправлено 02 февраля 2010 - 23:09
Отправлено 02 февраля 2010 - 23:22
Отправлено 03 февраля 2010 - 09:39
Отправлено 03 февраля 2010 - 15:17
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 03 февраля 2010 - 15:21
Hazirlama, BajiGec keçdi bu gün. Sabaha axırıncı imtahandı. Şparqalka hazırlayım, görəsən
Bir aye yollayacam sene. 3 defe oxuyursan - mellim olur quzu
ALLAH KOMEYIN OLSUN!
Zarafat bir terefe - kitabi acmisan?
Отправлено 03 февраля 2010 - 15:29
Hazirlama, BajiGec keçdi bu gün. Sabaha axırıncı imtahandı. Şparqalka hazırlayım, görəsən
Bir aye yollayacam sene. 3 defe oxuyursan - mellim olur quzu
ALLAH KOMEYIN OLSUN!
Zarafat bir terefe - kitabi acmisan?
Kitabı kipatxanadan 1 az əvvəl aldım, hələ üzünü açmamışam. Fənn elədir ki, 2 mühazirəsi, 1 seminarı olmalı idi. Onun da, 3-ündən 1ini keçmişik. Nə isə dəhşətizm
Axşama yaxın bir dəfə açacam. Bəxt yaxşı şeydi
Birdən 5 alıb xəcalət çəkirəm, Şair qardaş hazırlaşır Aya çıxa bilmir. Mənim də ürəyim ağrıyır, özümü günahkar hiss edirəm))
psps o ayeni müəllimlərdən başqası üçün də oxumaq olar? göndərin də noooolaaaaarrr )))
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 03 февраля 2010 - 16:21
teki adam dostun gülləsiz yıxmasın... gülləynən yıxmağınna eybi yox...gülləni görmək olur...Necə ki, Kərbəla çölündə ox, qılınc, nizə yaraları ağrıtmırdı şəhidlərimizi, amma söz yarası çox ağrıdırdı...Belə dostlardan Allaha pənah aparıram...Bu yeyib-işməhlər məni yixajaxxxx
Deyirəm, adamı dost gülləsi yıxmasın, "yeyib-işməh"lər yıxsa, eybi yox )))
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей