Перейти к содержимому

Фотография

Bu gününüz necə keçdi?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2193

#1561 Atella

Atella

Raqib Awwal – Master Seargeant

• Murid
  • 229 сообщений

Отправлено 19 мая 2010 - 23:54

Keçən günə gün çatmaz calasan günü günə, ve yaxud
keçən günlərimi qaytaraydılar gələn günlərimi qurban verdəydim.

Dünənim bu günümdən gözəldirsə, demək cəhənnəm atəşində yanamaq hazır namizədəm.
Bu günüdə belə ötürdük gedti.

#1562 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 20 мая 2010 - 00:48

Günüm maşAllah əla keçib. Amma praktikaya getə-getdə kompüterimə bir dənə scan eləmək məqsədi ilə flaşka taxdım, nə az nə aşağıda göstərdiyim şəkildəki nəticəni aldım :lol: Hələ birinci dəfə scanı yarımçıq saxladım, praktikadan qayıdan kimi ardını scan elədim... Bu virus buraxanlar yatmırlaree eləbil...gecə-gündüz istehsal gedir.... :)

Изображение

Изображение

ADƏ HƏSƏNAĞA,bəşəriyyətin ən böyük virusu sənsən,sən kimdən şikayət edirsən ay cüvəllağııı???))))))))
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!

Изображение

#1563 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 20 мая 2010 - 00:51

Bu günüm də belə,ŞUKR OLSUN! Yaman darıxıram ev ücün,hərcənd anamdan və Molla qardaşımdan başqa gozləyən yoxdur,amma yenə də... Bu sarsaq pilotlara nə deyim.Bir zibili düzəldib qurtara bilmirlər ki, hec olmasa mürdəşir yumuş sifətimizi BAKİYA gostərək və verdiyimiz sozə əməl edək....

Изображение

#1564 Dr.White

Dr.White

Белый Форума

• Murid
  • 741 сообщений

Отправлено 20 мая 2010 - 10:12

Follow us on twitter

https://twitter.com/313news

:)
Cin görürem, şeytan görürem - qorxmuram,
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !

I am proud to be Rafidi !!!

#1565 fidan

fidan

Muqaddam – Lieutenant Colonel

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 21 мая 2010 - 13:35

Amine bacima təbriklər. Fikirləşirdim 1 həftədədn çoxdur görünmür efirdə. Bir axtarış verim)) Gəldi belə qəşəng xəbərlə. Gözlətməyə dəyərmiş))

Günlərim yorğunluqla keçir. Ay otpusk hardasan?
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#1566 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 21 мая 2010 - 15:42

Hasan AGA, Kasperski 2010-u hardan tapım? Yaman axtarış edir. 1000 virus - dəhşət! Gör mənim kompumda nə qədər var :flowers1:

#1567 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 21 мая 2010 - 16:59

Günüm maşAllah əla keçib. Amma praktikaya getə-getdə kompüterimə bir dənə scan eləmək məqsədi ilə flaşka taxdım, nə az nə aşağıda göstərdiyim şəkildəki nəticəni aldım :loool: Hələ birinci dəfə scanı yarımçıq saxladım, praktikadan qayıdan kimi ardını scan elədim... Bu virus buraxanlar yatmırlaree eləbil...gecə-gündüz istehsal gedir.... :flowers1:

Изображение

Изображение

ADƏ HƏSƏNAĞA,bəşəriyyətin ən böyük virusu sənsən,sən kimdən şikayət edirsən ay cüvəllağııı???))))))))

Əşşi mən də virus, flaşkadakılar da virus, qarışanda bir-birimizə oluruq anti-virus)) Eləbil iki dənə mənfi ionlar...(Fizikanı bilənlər xırdalasundaa, nooolar :D ) Qardaşım, mən "posluşnıy" virusamdaa, amma bu viruslar sözə baxmıre..
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1568 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 21 мая 2010 - 17:01

Hasan AGA, Kasperski 2010-u hardan tapım? Yaman axtarış edir. 1000 virus - dəhşət! Gör mənim kompumda nə qədər var :flowers1:

Qaqaşım, offtop niyə eləyirsən?Reyting almaq istəyirsən? :D Hardan axtaracaqsane?Qədeşün ölmiyibkii, görüşək verimdəəə! :loool:

P.S. Bu günüm belədəə bobat keçib..Bayıra çıxdım hava aldım, rahatlaşdım :)
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1569 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 22 мая 2010 - 12:29

Dünən cıxıb getdim toya,Şamaxı tərəfdən başlayaraq butun AĞSU-AĞDAŞ-GÖYCAYI GƏZDİM.Perevalda aləm vardı! bu günüm də pis kecməyəcək yəqin,ALLAHA PƏNAH! Sabah isə 45-ci doğum günümü elə burdaca qeyd eliyəcəm.Qeyd eliyəcəm -deyəndə biraz pis cıxır.Elə bu qirılmamışlarla bir yerdə olacam,gedə bilmədim bu dəfə də şəhərə. AMMA istərdim.ALINMADI. Qalsın 55-ə ))))

Изображение

#1570 Abdullah313

Abdullah313

Arif – Corporal

• Murid
  • 57 сообщений

Отправлено 22 мая 2010 - 12:31

Səhər balacaların razborka səslərinə oyanmışam. Hələki günüm normal keçir.Yaxşı bir təklif almışam deyənə bütün işlərimi qoymuşam bir qırağa.
Пора не статус менять а что-то в жизни…

#1571 Black knight

Black knight

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 006 сообщений

Отправлено 22 мая 2010 - 21:09

Gözlıdiyimdən rahat keçdi.
Я сам себе судья и никто на этом Свете не может меня судить

#1572 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 22 мая 2010 - 21:29

Öncəki günlərdən də möhtəşəm keçib! :D

#1573 Dr.White

Dr.White

Белый Форума

• Murid
  • 741 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 02:00

Şırkət acmışam yerli pampersder istehsal edejem , yeni pampers brendimin de adi "Ömər" dir ... Bunan sonra
hamı uşaxlarına "Ömər" pampersləri alsın
xeyri Doxtura qalsın

Şırkətimin acılışın büyün elədim.

#1574 Dr.White

Dr.White

Белый Форума

• Murid
  • 741 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 02:11

Gələcək planlardan "Ələsgər" brendli qarşoxlar istehsalı olajax...

#1575 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 09:23

Sabahınız xeyirli olsun! Gün hələ təzə başlayır, hələ ki, Çox Gözəl Bir Gün gözlənilir, inşəALLAH!
HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#1576 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 09:41

Gələcək planlardan "Ələsgər" brendli qarşoxlar istehsalı olajax...

Əə saan,başaa daş düşməsin,əəə partdadıx axı səhər-səhər gülməkdən.Yəqin istehsalə genişləndirəjəysən gələcəkdə!)))

Изображение

#1577 IBRAHIM NESLI

IBRAHIM NESLI

Raqib – Seargeant

• Murid
  • 169 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 23:18

salamun aleykum
icazə verin sizə kicik bir yarim saatlq dastan oxuyum
əvvəlcə dünən bütün günü təyyarələrdə istanbula ordanda ankaraya gedmisem türkiyə saatiilə saat 2.30 da catmisam əməlli başli yorulmuşdum
bu gündəki yeriniz məlum ankarani neyi var ac qarnina gezmisem mənim bəxtimdən bütün günü yağış yağıb
insallah saahki gune hazirlaşıram işə çıxmağa

#1578 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 23:24

Həftəsonu pis keçdi. Allah betərindən qorusun. Buna da şükür!

#1579 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 23 мая 2010 - 23:30

MaaşALLAH, YAXŞI KEÇDİ, DOSTLARDAN 1-2 -Sİ İLƏ GÖRÜŞDÜK, sevindik. Bir az oturub dərdləşdik. Şükür ALLAHA, yaxşı oldu nəhayətdə.

#1580 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 24 мая 2010 - 01:11

Gün bitdi....Bir kərpic də düşdü ömür adlanan divardan.Gurultusu tappıltısı cox səsləndi bu günün.Necə də məni məharətlicəsinə dolayıblar bunlar.Səhər xəbər cıxdı ki,"TÜRKİYƏ-AZƏRBAYCAN MƏDƏNİYYƏT DƏRNƏYİNİN" ANSAMBLI əsgərlərlə görüşə gəlir.Getdim.Klubda yışdiq."Arkadaşlar biz buraya bir komutan kardeşımızın doğum gününe katılmaq ücün vardık" deyəndə bir tozanaq qopdu ki,mən boyda zırpını göturüb goyə tulladılar 45 dəfə.Bağırsaqlarım dolaşdı.Xəcalətdən ömrümdə qızarmayan asfalt sifətimə tər gəldi.Camaat uzaq rayonlardan maşın sürüb bu günə gəlmişdi.Oğlum- mənim canımın bir parcası gəlmişdi,500 km yol kecərək,1 -cə saatlığa.Nə qədər valideyin vardi,nə qədər tort. Bir zırpısının üstünə mənim "facebookda" olan şəklimi yaxıb gətirmişdilər.Kəsdirdilər onu mənə.Komandan uzun uzadı döyüş yolumuzdan danışdı.(həqiqətəndə uzun yol kecdik onunla).1Dəqiqəlik sükutla canımızın parası olan- bu gün bizlə ola bilməyələri andıq.Nə qədər günaha batdım mən.Bu qoca sarsağa yaraşmadı hec ortaya düşüb rəqs eləmək-hec yaraşmadı.Bayram oldu,hamı sevindi-indi isə hamı yatıb,bir mənəm ,bir də monitor arxasında olan əzizlərim. Sizlər də məni bu günümdə buraxmadınız,sevincinizlə dualarınızla.Hər biriniz bilsəz necə əzizsiniz mənə.Olub ki,istəmədən xətrinizə dəyib ,sizə mənəvi acılar yaşatmışam.Bu günümdə HAQQINIZI HALAL EDİN.İstəmədən olanlardı bunlar və əzabı Sizin anlaya bildiyinizdən də böyuk.Cox yaza bilərdım.Amma bir kəlmə- ALLAH YANINDA ƏZİZLƏRDƏN OLASINIZ !!! AMİN!

Изображение

#1581 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 24 мая 2010 - 09:33

Öncəki günlərdən də möhtəşəm keçib!

+5 AZN ===Hasan AGA sende 11 AZN oldu. Allah bereket versin :D
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#1582 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 27 мая 2010 - 21:57

Nağada offtop...Bunları görən silən olacaq..?! :) Bu günüm demək olar ki, yaxşı keçib, amma ki, səhər durub voenkomata getmişəm :D Medasmotra))Əslində universitetdən dövlət imtahanına buraxılmağım üçün voenkomatdan vərəqə gətirməliydim..Deməli getdim..Birdə orda dedilər ki, get medasmotru keç..Vobşim həkimin yanına getdim, boyumu ölçdü,çəkimi ölçü, əllərimin əsib əsməməyinə baxdı ardı maraqlıdı amma etc. :D Sonra həkimə dedimkiii "Mən uzağı yaxşı görmürəm" yoxlamaq istədilər, amma göz həkimi yox idi..Deməli həkim dedi 31may gəl gözlərivi yoxlayaq, uzağı sənə göz institutuna "napravlenie" verəcəyik...İşim qaldı 31nə...Əəəə bələ getsə məni götürməyəcəkləree :cray: Ümid edək ki, gözlərim o qədər də bərbad zəif olmaz və məni uçota götürərlər...Axşamacan isə dua,dua,namaz,dua,Quran....

#1583 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 28 мая 2010 - 00:45

[Qurtardı daha İBN VALİD sohbəti-bütün offtoplar silindi.İBH VALİD-SİZƏ İSƏ XOŞ İSTİRAHƏTLƏR-nəyə görə? Korzina doludur! Siz nə tərbiyəyə,nə müsəlman"adına", nə Allahınız hörmət qoymadan əməllər etdiniz ,ALLAHA TAPŞIRDIM SİZİ-KİM OLMANIZDAN ASILI OLMAYARAQ!Gedin və bu dəfə- ALLAH SİZİ HİDAYƏT ELƏSİN!

Изображение

#1584 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 28 мая 2010 - 15:45

Dünən MOLLA Qaqaş təşrif gətirmişdi, bizim doğma və əziz məkanlarımıza! Görüşdük, çay içib o tom, o syom poqovorili! Çox xoş oldu ki, görüşdük. Disk verdim ona, Hacı Zülfüqarın saminlə olan bəhsini. Görsəniz, adamı ağlamaq tutar saminin düşdüyü vəziyyətdən! Biabırçılıqdır! Özünə qoyulmur da bu əvlədüzina! Başa düşülən odur ki, ona verilən " maaş "ın müqabilində " otrabotka " eləmək istəyib, alınmayıb! Çöx hətasız və əxlaqsız bir .......-dır.

#1585 IBRAHIM NESLI

IBRAHIM NESLI

Raqib – Seargeant

• Murid
  • 169 сообщений

Отправлено 28 мая 2010 - 20:26

salamun aleykum
bu gün yaxşı keçdi şükürlər olsun allah
1 ci səhər tezdən M.Ə.Rəsulzadə dəfn olunan qəbirsanlığa ziyarətə getdim getdiyim üçün çox sevindim lakin o şəxsin heç olamasa bu gün ziyarətsiz qalması məni çox təəsüfləndirdi bu mövzuda M.Ə.Rəsulzadə temasinda 30 və 31 ci postlarımda ətraflı qeyd etmişəm.
Sonra Ankara Keçiören Qəsəbəsindəki Allahu Əkbər Cəfəri məscidinə Cümə namazında iştirak ettim.Maşallah Özümü lap Məşədi Dadaş məscidində hiss etdim ancaq Hacı Şahinin yeri məlum yenədə özümü yünə evimizdə kumbinkada hiss ettim. lakin möuzedə M.Ə.Rəsulzadə haqqında və 28 may haqqında heçnə demədilər xahus ettim və sağolsunlar onun və Elçibeyin ruhlarınada rəhmət və fatihə oxundu .
daha sonra ankaradakı ofisimizdə son iştirakım ilə ələqədər olaraq mənim üçün vəda yığıincağı təşkil olunduqdan sonra otele qayıtdım
belə şükür yaradana

#1586 Dr.White

Dr.White

Белый Форума

• Murid
  • 741 сообщений

Отправлено 29 мая 2010 - 00:23

[Qurtardı daha İBN VALİD sohbəti-bütün offtoplar silindi.İBH VALİD-SİZƏ İSƏ XOŞ İSTİRAHƏTLƏR-nəyə görə? Korzina doludur! Siz nə tərbiyəyə,nə müsəlman"adına", nə Allahınız hörmət qoymadan əməllər etdiniz ,ALLAHA TAPŞIRDIM SİZİ-KİM OLMANIZDAN ASILI OLMAYARAQ!Gedin və bu dəfə- ALLAH SİZİ HİDAYƏT ELƏSİN!

Qaqa )))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=W3FawznUzF8

#1587 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 29 мая 2010 - 11:57

salamun aleykum
bu gün yaxşı keçdi şükürlər olsun allah
1 ci səhər tezdən M.Ə.Rəsulzadə dəfn olunan qəbirsanlığa ziyarətə getdim getdiyim üçün çox sevindim lakin o şəxsin heç olamasa bu gün ziyarətsiz qalması məni çox təəsüfləndirdi bu mövzuda M.Ə.Rəsulzadə temasinda 30 və 31 ci postlarımda ətraflı qeyd etmişəm.
Sonra Ankara Keçiören Qəsəbəsindəki Allahu Əkbər Cəfəri məscidinə Cümə namazında iştirak ettim.Maşallah Özümü lap Məşədi Dadaş məscidində hiss etdim ancaq Hacı Şahinin yeri məlum yenədə özümü yünə evimizdə kumbinkada hiss ettim. lakin möuzedə M.Ə.Rəsulzadə haqqında və 28 may haqqında heçnə demədilər xahus ettim və sağolsunlar onun və Elçibeyin ruhlarınada rəhmət və fatihə oxundu .
daha sonra ankaradakı ofisimizdə son iştirakım ilə ələqədər olaraq mənim üçün vəda yığıincağı təşkil olunduqdan sonra otele qayıtdım
belə şükür yaradana

Allah koməyin olsun!

Изображение

#1588 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 30 мая 2010 - 14:36

HACI Zulfuqar VE Selefi Samin-in behsi mende var .......Allah Saqi_73 qardashimizdan da razi olsun. Isteyen olsa xeber elesin onun ucun de yazim Allah rizasi ucun. Qoy alcaq vahabiler oz eqidelerinin batilliyine sahid olsunlar.

#1589 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 30 мая 2010 - 14:55

Əşşi Moo\lla burax bu dünya işlərini- ibadətlə məşqul ol! Bax məsələn mən! Bazar günü olduğundan,əsgərlərə gələn sokdan 2 litr tokdüm qarnıma)

Изображение

#1590 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 30 мая 2010 - 15:05

Əşşi Moo\lla burax bu dünya işlərini- ibadətlə məşqul ol!

Kor kora kor demese bagri cartdayar :lol: :) :)

Количество пользователей, читающих эту тему: 4

0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых пользователей

Рейтинг@Mail.ru