Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 07 июня 2010 - 01:48
Отправлено 07 июня 2010 - 11:48
AĞDAMA CATDIM.CATAN kimi də toyla qarşılaşdım.Kefim isə acılmadı.Qabaqda ağır bir səfər durur...Uzundərə tərəfdən bir sərin meh gəldi ki,icim yarpaq kimi əsdı.Uzaqdan qara xatirələrin mənbəyi-FƏRRUX dağı görünürdu.Elə bil əlini uzatsaydın catardı..Əlimi uzatdim-catmadı-əlim göydə qaldı...Nə isə...Getdim mən...
Mirotvorec qardash, Agdamin havasindan men evezden de udun, nooolaaaar. Burnumun ucu goyneyir...
Отправлено 07 июня 2010 - 13:34
Vaaaaaaaaaay qəməndir , erməni öldürməmiş gəlmə...AĞDAMA CATDIM.CATAN kimi də toyla qarşılaşdım.Kefim isə acılmadı.Qabaqda ağır bir səfər durur...Uzundərə tərəfdən bir sərin meh gəldi ki,icim yarpaq kimi əsdı.Uzaqdan qara xatirələrin mənbəyi-FƏRRUX dağı görünürdu.Elə bil əlini uzatsaydın catardı..Əlimi uzatdim-catmadı-əlim göydə qaldı...Nə isə...Getdim mən...
Dombalanın sezonu gutarıf yoxsa deyerdim cerez Ergi gəlif bir meşox onan gətirərdin...
Сообщение отредактировал Dr.White: 07 июня 2010 - 13:35
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 07 июня 2010 - 14:47
WA ALEYKUME SALAM, Qardaşım.salam baci gozün aydın olsun inşallah özünkülərinin də mürvətini görəsənDünənki günüm gözəl bir xəbər ilə bitdi: birinci qan qardashim baba oldu - Rəhimə adında göyçək bir nəvəsi oldu MAŞALLAH
Deməli nənə oldum
Yaşamaga dəyərdi..
Beləliklə hamınız salamat qalın, haqqınızı halal edin.
ALLAH AMANINDA
ALLAH cümləmizə belə gözəl günləri nəsib eləsin, ALLAH sizləri sevindirsin İNŞALLAH. AMİN!
ALLAH hamınızdan razi olsun.
Отправлено 07 июня 2010 - 18:18
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#1626
Отправлено 07 июня 2010 - 21:15
Bu gün həyatımın ən stresli gününü yaşadım və davam edirəm. Bu qədər yalvardığım, dua etdiyim olmamışdı heç. Hadisələri qabaqlamaq istəmirəm, amma hamınızdan halallıq istəyirəm. Kiminsə xətrinə dəymişəmsə, keçin. Vallahi mənim publika üçün niyyətim olmayıb, ancaq sizlərdən nəsə öyrənmək və bildiklərimi sizinlə bölüşmək. Ola bilsin, da yaxın günlərdən sonra daha yaza bilməyim (əgər duam qəbul olunmasa). Hamımız 1 gün Haqqın çağırışına yol alacağıq, gec olmadan ayılaq... Allahın rəhməti sizin ürənizə olsun, Allahummə salli a'lə Muhammədin və ə'li Muhamməd!
Allah dualarıvı qəbul etsin qardaş, inşallah.
Lap narahat etdin yazınla. Allah köməyin olsun inşallah! Amin.
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 08 июня 2010 - 08:27
ALLAH Yardımcınız olsun, Qardaş.Bu gün həyatımın ən stresli gününü yaşadım və davam edirəm. Bu qədər yalvardığım, dua etdiyim olmamışdı heç. Hadisələri qabaqlamaq istəmirəm, amma hamınızdan halallıq istəyirəm. Kiminsə xətrinə dəymişəmsə, keçin. Vallahi mənim publika üçün niyyətim olmayıb, ancaq sizlərdən nəsə öyrənmək və bildiklərimi sizinlə bölüşmək. Ola bilsin, da yaxın günlərdən sonra daha yaza bilməyim (əgər duam qəbul olunmasa). Hamımız 1 gün Haqqın çağırışına yol alacağıq, gec olmadan ayılaq... Allahın rəhməti sizin ürənizə olsun, Allahummə salli a'lə Muhammədin və ə'li Muhamməd!
Heç bir haqqım yoxdur üzerinizde. ALLAH yolunuzu açig eləsin. Xeirlisi İNSALLAH. AMİN!
Отправлено 08 июня 2010 - 10:20
SALAMUN ALEYKUMBu gün həyatımın ən stresli gününü yaşadım və davam edirəm. Bu qədər yalvardığım, dua etdiyim olmamışdı heç. Hadisələri qabaqlamaq istəmirəm, amma hamınızdan halallıq istəyirəm. Kiminsə xətrinə dəymişəmsə, keçin. Vallahi mənim publika üçün niyyətim olmayıb, ancaq sizlərdən nəsə öyrənmək və bildiklərimi sizinlə bölüşmək. Ola bilsin, da yaxın günlərdən sonra daha yaza bilməyim (əgər duam qəbul olunmasa). Hamımız 1 gün Haqqın çağırışına yol alacağıq, gec olmadan ayılaq... Allahın rəhməti sizin ürənizə olsun, Allahummə salli a'lə Muhammədin və ə'li Muhamməd!
QARDAŞ ALLAH KOMƏK OLSUN İNŞALLAH
MƏNƏ HAQQİN KEÇMƏYİB KEÇİBSƏDƏ HALAL XOŞ İNŞALLAH SENEDE HAMIYA HALAL ET
YAXŞI YOL
Отправлено 08 июня 2010 - 14:17
Отправлено 08 июня 2010 - 14:25
bu gün evliliyimin 4-cü ili tamam oldu
Təbriklər!
Allah səbr versin (zarafat)
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 08 июня 2010 - 16:17
Allah köməyiniz olsun al-İslam qardaş. Allah dualarınızı qəbul etsin. Xeyirli nədirsə Allahdan da nəsibiniz o olsun!Bu gün həyatımın ən stresli gününü yaşadım və davam edirəm. Bu qədər yalvardığım, dua etdiyim olmamışdı heç. Hadisələri qabaqlamaq istəmirəm, amma hamınızdan halallıq istəyirəm. Kiminsə xətrinə dəymişəmsə, keçin. Vallahi mənim publika üçün niyyətim olmayıb, ancaq sizlərdən nəsə öyrənmək və bildiklərimi sizinlə bölüşmək. Ola bilsin, da yaxın günlərdən sonra daha yaza bilməyim (əgər duam qəbul olunmasa). Hamımız 1 gün Haqqın çağırışına yol alacağıq, gec olmadan ayılaq... Allahın rəhməti sizin ürənizə olsun, Allahummə salli a'lə Muhammədin və ə'li Muhamməd!
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 08 июня 2010 - 16:25
Təbrik edirəm. Molla qardaşçun qonaqlıqa həmişə səbəb var))) 40 İlliyinizi inşAllah qeyd edəsiz))bu gün evliliyimin 4-cü ili tamam oldu
Отправлено 08 июня 2010 - 18:35
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 09 июня 2010 - 11:39
NİGARANÇILIQ BÜRÜYÜB ARTIQ MƏNİ.....
ALLAH XEYR ELƏSİN İNŞALLAH
Qərməzə rənglə və baş hərflərlə yazmaq qadağandır. Xahiş edirəm nəzərə alasınız!
Отправлено 09 июня 2010 - 11:49
Günlərim sürətlə keçir, demək ki, yaxşıdı. fikirləşməyə vaxt olmur.
P.S. Shemsi isteyirsən sevindirim səni?!!!!!!!!!
Nə olub bacış? Tez denən
Səni müdir qoyublar?????
Yox, Allah eləməsin. Hələ ki, dəli olmamışam. sakit işim var, bu mənə bəsdi.
Sənin üçün darıxırıq. Hər kəsədən salam var. tez gəl.
Отправлено 09 июня 2010 - 15:54
P.S. Bəzi qardaşlar əsgərliyə getdiyimi zənn ediblər Əsgərliyi saxlatdırıb eləməmişəm, hələ möhlət hüququm var, oxuyuram
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#1637
Отправлено 09 июня 2010 - 18:38
Xoş gördük hamınızı bir daha!
Отправлено 09 июня 2010 - 19:32
Mənim üçün dua edən, narahatçılığımı bölüşən bacı-qardaşlardan Allah razı olsun. Allah duamı qəbul buyurdu. Şükür keçdi.
P.S. Bəzi qardaşlar əsgərliyə getdiyimi zənn ediblər Əsgərliyi saxlatdırıb eləməmişəm, hələ möhlət hüququm var, oxuyuram
Əlhəmdulillah!
Отправлено 09 июня 2010 - 19:53
Qaqaşım, gün o gün olsun ki, 40illiyinizi Ailənizlə və Əzizlərinizlə keçirəsiniz! ALLAH Ailəni Əhli Beytə (Ə) layiali eləsin! Təbriklər!bu gün evliliyimin 4-cü ili tamam oldu
Отправлено 09 июня 2010 - 20:19
Отправлено 10 июня 2010 - 09:13
Allah vətən uğrunda canını fəda etməyə hazır olan bütün insanların köməyi olsun. Bizimkilər də onların içində
Qırmızı rənglə yalnız administrasiya yaza bilər! Bu imzaya da aiddir.
Xahiş edirəm nəzərə alasınız.
Отправлено 10 июня 2010 - 13:22
Sonuncu rica: BU MOVZUYA maraqı olan sabah axşama qədər fikrini bildirsin.
Hamınız salamat qalin.
Yeni mövzuma baş çəkin: fikirləriniz maraqlıdır
ALLAH AMANINDA
Отправлено 10 июня 2010 - 17:16
Mirotvores gardashla dunan va bu gun elaga saxladig, shukur Allaha indi salamatligdir.Duzalmaga dogrudur)))))
Hamiya salam dualari var ve inshaallah 2-3 guna gayidir,
Allah haminizdan razi galsin
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 10 июня 2010 - 19:45
Salamu aleykumMirotvores gardashla dunan va bu gun elaga saxladig, shukur Allaha indi salamatligdir.Duzalmaga dogrudur)))))
Çox şükür. İnşallah yaxşı olar
Отправлено 10 июня 2010 - 21:48
Gun gozel bitdi. Ishden sonra dincelmeye calishdim bir az, gozlerimi acanda qizim dukana gedib, sevdiyim nemetleri alib artig iftar sufremi hazirlamishdi.
Baxdim ona..bir daha dushundum..ona qarshi satqinlig edenler nece de nemetlerden uzag qoydular ozlerini..nece de bedibextdiler, hem de hamisi - toplu shekilde.
Heqiqeten ALLAH bendelerine zerre qeder zulm etmez..insanlar ozlerine zulm ederler.
ALLAH meni hec zaman belelerinden qerar vermesin.
ALLAH bu gunu cox gormesin, dua-ibadetlerinizi qebul elesin.
Her kesin ureyine gore layiq oldugunu meslehet bildiyi zaman Versin INSALLAH. AMIN!
Salamat qalin haminiz.
Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 10 июня 2010 - 21:50
Отправлено 10 июня 2010 - 22:20
Şair dubl 3... "demo" versiya*
Oo.. xoş gördük, əziz moderimiz
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#1647
Отправлено 10 июня 2010 - 23:11
MaşAllah qardaş, təbrik edirəm! Subaylara qismətbu gün evliliyimin 4-cü ili tamam oldu
Bu günüm bilmədim necə gəldi keçdisə...
Сообщение отредактировал Hasan_AGA: 10 июня 2010 - 23:12
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 10 июня 2010 - 23:18
Xoş günün olsun!Şair dubl 3... "demo" versiya*
Oo.. xoş gördük, əziz moderimiz
O boooyda DEMO-nu bə niyə yazmışam?
Отправлено 11 июня 2010 - 16:36
Kolleqa qardaş, xoş gəlmisiz)))
Hörmətli forumçulara yeni 1500-ci ЭзраилЪ nikli userimiz gəlməsi münasibəti ilə bilmirəm təbrik edim ya səbr diləyim))) Allah bizim də ömrümüzü, elə bu forumun da ömrünü xeyirli və uzun eləsin.
Отправлено 11 июня 2010 - 17:23
Bu günüm super keçdi...Bütün gün günəşin gözəl şüaları təsirində idim Cüməmiz mübarək!
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей