Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 20 июня 2010 - 00:25
Saqi- etmə dünyaya təəcüb ,
Şeytansifətli zəmanədir,
Gəmi tap sinəmə burax ,
Bil dərdlərim ümmanədir!
Отправлено 20 июня 2010 - 21:14
Отправлено 21 июня 2010 - 01:07
Отправлено 21 июня 2010 - 01:12
Qeybidən işlislər mənə söz dedi,
Bu sozlər canımı odlara yaxdı,
Allahım "səbr elə,biraz döz"dedi.
Отправлено 21 июня 2010 - 01:38
Qədeş, hələ ki, imkan var, vırırıq Day həmişə pis insanların sağlığına içmiceyki alko əhli? Qoyun bir az biz də yaxçı oğlanlarun sağlığına vırağdaaa Minni pole-yə cannan başnan gedərəm, bircə əmr edün! axırncı sözvüzə isə o ki, var öldüm gülməkdən gecənin bu vədəsi Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq...sonrasına Allah Kərimdu..Darıxmışam süzçün...Ada cüvəllağılar Həsənağa və Şair, axırda alkoqolik olub gedəcəksuz aaaa,Həsənağa deyəsən minni pole -yə getməyin gəlib sənün! Ada gor nə cüvəllağısan ki,ordu da səndən əlhəzərdir!
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 21 июня 2010 - 09:37
Başa düşmədim Bəyəm ölmüşəm?Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq...
Сообщение отредактировал Zerger: 21 июня 2010 - 09:38
- Hasan_AGA это нравится
Отправлено 21 июня 2010 - 14:29
Sağol HəsənağaBaşa düşmədim Bəyəm ölmüşəm?Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq...
Uje vuranların sayı artır deyəsən. Burda biznən, orda da Zərgərnən
Doxtur sən yanılmısan görünür.
Отправлено 21 июня 2010 - 15:36
Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olacegBaşa düşmədim Bəyəm ölmüşəm?Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq...
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 21 июня 2010 - 15:38
Əgib söbet, qaqaşım Allahın kömegi ilə inşaAllah səbəbkar qardaşımız olmaqla yaxçı olarSağol HəsənağaBaşa düşmədim Bəyəm ölmüşəm?Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq...
Uje vuranların sayı artır deyəsən. Burda biznən, orda da Zərgərnən
Doxtur sən yanılmısan görünür.
Отправлено 21 июня 2010 - 16:19
Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg
SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR.....
Отправлено 21 июня 2010 - 16:42
Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg
Niyə qorxudursan? Mən öz xidmətimi xatırlayıram, Allaha daha yaxın olursan. İndi edə bilmədiyim sayda zikir edirdim. Əsas budur.
Birdə ki Vovka gözüvə dəymir orda, ən azından saqqalları görünmür
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 22 июня 2010 - 00:07
Yox əşşi Seyid) saqqal olmasa da vovkadan boluq)))).Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg
Niyə qorxudursan? Mən öz xidmətimi xatırlayıram, Allaha daha yaxın olursan. İndi edə bilmədiyim sayda zikir edirdim. Əsas budur.
Отправлено 22 июня 2010 - 07:50
Yox əşşi Seyid) saqqal olmasa da vovkadan boluq)))).Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg
Saqqalsız vovka ne vovkadır... -))).
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 22 июня 2010 - 14:15
Mən MİROTVORES`ın yetirməsiyəm, inşaAllah ki, heç nə olmazQədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg
Ya Allah!
Отправлено 22 июня 2010 - 14:18
Qədeş qorxan gözə çöp düşər Bircə fikir aparıb məni kiii, bu 1 ildə kompdan uzağ düşəcəm İndidən gərək İT texnologiyaları haqqında səhih hədisdər nəql edim gələcəyçün Çün, sabah inşaAllah qeyidəndə HDD`mi "nenujniy" infolardan formatdayıb səhih hədisdərimi qeyterə bilimQədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg
Отправлено 22 июня 2010 - 14:19
Отправлено 22 июня 2010 - 14:40
Nçe nçe nçe. Tək içirsən?Bu günüm isti içində keçir, namaz qıldım, hələm obed eləməmişəm Gedim görüm nə bişirə bildim özümə Yimeg yimeye gedənnərə NUŞİ CAn
Dünənim PİS keçdi. Əlhəmdulillah
Отправлено 22 июня 2010 - 15:02
Mən MİROTVORES`ın yetirməsiyəm, inşaAllah ki, heç nə olmaz
Onda ged özüvə gün ağla
Qədeş qorxan gözə çöp düşər
Ora hazırlaşanların çoxu belə deyir. Allah axırını xeyrə calasın.
Отправлено 22 июня 2010 - 16:07
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Отправлено 22 июня 2010 - 16:40
Отправлено 22 июня 2010 - 20:41
Отправлено 22 июня 2010 - 22:21
Mənim də canımın bir parçası qardaşım əsgər gedir...Allahın nəzəri əsgərlərimizin üzərində olsun, qardaşlarım da onların içində.
Şərəflə xitmətlərini başa vurub ailə-ocaqlarına qayıtsınlar, İNŞAALLAH!
Günüm yorğun ama yaxşı keçib. Allahın bu gününə şükür. Ondan nə gəlirsə gəlsin, xoş gəlir...
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 23 июня 2010 - 00:48
Отправлено 23 июня 2010 - 21:24
Отправлено 24 июня 2010 - 13:22
P.S. Qamət Süleymanova sual vermək yaman dəbdədi. Bəlkə mən də reg-dan keçim onun saytında? Mənim suallarım çox olur.
Сообщение отредактировал Shemsi: 24 июня 2010 - 13:23
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 25 июня 2010 - 15:35
Növbəti imtahanı da verdim...
Сообщение отредактировал Shemsi: 25 июня 2010 - 15:36
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 25 июня 2010 - 18:12
Bugünüm çox gözəl keçdi əlhəmdülillah.
al-İslam`la cüməyə getdik. Güya Həsənağa da gəlməliydi Allah işini avand eləsin.
2ci il cümə namazı qılınsa da iki əlamətdar hadisə ilə yadda qaldı mənimçün bu tarix
1. İlk cümə namazım idi
2. Məşədi Dadaşda ilk CAMAAT namazını da qıldım axrı ki
Sonra içməyə getməli idik. Həsənağa yoxuydu deyənə tək içə bilməzdim. Ona görə, boğazımızdan ancax çay keşdi və maraxlı sööbət. Sonra al-İslamla vidalaşarax gəldim evimə - foruma ki, digər mömin bajı qərdeşlərlə salamlaşax.
SALAM ALEYKUM
Отправлено 25 июня 2010 - 18:54
Fidan bacım, inşaAllah yaxşı gedib gələrəm, ümid edək ki, İmam Zaman(s.a.) da tez bir zamanda zuhur edər, onun sıralarında vırışan layiqli sıravi əsgər olaruğ. amin, inşaAllah! (Qardaşım Abuzərin bir həyatından götürdüyüm töhvələrdən həvəslənərək)
Şəmsi bacım, inşaAllah qardaşuvız da sağ-salamat gedib gələr. Dualardan unutmıyun...
Abuzər qardaşım, sadəcə olaraq maç süzi
Şair qardaşım, bağışla, çox üzüldüm gəlməməyiəm..səbəbi var, bilirsən, indi onsuz danışacam.
Deməli bu günüm necə keçdi?Çoox maraqlı. Başlayım ilk gözümü açdığım andan: Deməli gözlərimi açanda baxdım ki, saat 7:30..Durdum, əl üzmi yudum, şokolad konfetlə zavtrak edib düzəldim yola. 8:30da uje univerdə idim..Dövlət imtahanım guyam 9:00-da başlamalı idi düüüz 11cən veyilləndik...11-də başladı nə başladı...3 fənn 3 sualda cəmlənmişdi...Özdə üregimdə arzuladığım suallar düşdi...Deməli hardasa saat 12 olardı oturmuşdum qrup yoldaşımla (şiə qardaşım Alhamdulillah) bufetdə..Nəsə söhbət siqaretin haram yaxudda məkrux olduğundan düşdü..Qardaşım belə dediki güyam Sistani Ağa fətva verib ki, siqaret haramdu..Mənə marağlı gəldi..o dost-tanışlarında olan söhbətlərin birində eşitmişdi bunu..Nəsə bəhs zamanı 2 oğlan kənardan bizi müşahidə elədi (marağ oyandı) nəsə söhbət gəlin QƏLYANA çatdıı...həəəə, bax burda Kərəmi ağlamağ tutdı Nəsə, başladım qardaşımla əsl qəlyandan danışmağa ki, halaldu, haramdu, məkruhdu ya da ki başqanəsə Mən dedim ki (alimlərin verdiyi rəyə əsasən) əsl qəlyan müalicəvi xarakterlidi..Beləki, onun sayəsində siqaretdən yaxa qutarmaq olar Bu söhbəti bu oğlanlar eşiddilər və dilli-dilavəri mənə qayıtdıki "Qəlyan AHARMDU, Siqaret də eynən" Mən indi bilmədim bu qaqaş sunnidi,vəhhabi,sələfi,şiə,sufi ya da başqa nəsə vobşim başladı nə başladı....(güyam mən dövlət imtahanında idimdəəə ) Deyir siqaret də, qəlyan da kiçik şirkdi, çünki insanı özünə bağlayır Məndə buna izah eləməyə başladım ki, bəs var əsl qəlyan (kayfa yox siqaretdən yaxa qutarmağçün çəkməyə) var qondarma qəlyan Vobşim qulağ asdı asdı, diyir "Peyğəmbərimiz qəlyan çəkib?Biz gərək onun etdiklərinə əməl edək" (Güyam "kişinin" oğlu Əhli-Beyt(s) məktəbinin şiəsinə Peyğəmbərimizin(s.a.s) sünnəsini öyrətməyə çalışmaq istədidə Vobşim, bir az danışmaqa başladım ki, telefonuma zəng gəldiki bəs adın çıxıb səni imtahanda gözdirlər gəl imtahanı ver, mən qaqaşa didim məni burda gözlə, 30dəqqəyə gəlləm Didi ok, inşaAllah. Nəsə imtahan verdim, gəldim bufetə oğlandan əsər əlamət qalmamışdı...Nəsə, soram 3-4cən gözlədik, cavablar çıxdı...4 aldım. Sonra prorektor univerdə saldı bizi akt zalına ki, bəs yubiley gecəsidi hansısa akademikin 70 illiyi tamam olub, iqtisadın rektorları müəllimləri də gəlmişdilər. Bir xeylağ gülünc anlar yaşandı orda..Vobşim, saat6 oldu hamı evə dağılışdı, həm də gəldim evə, namazlarımı qıldım, indi də ağzımda vişnə tumu burda üregimi süzə danışdım..Nəsə çox danışdım..susmaq gümüşdü danışmaq qızıl, qızıl da kişiyə haramdu diyə gümüşə xatir çox danışdım (Emil bildündəə o söbəti) Belə...
Cüməmiz mübarək!Ola bilsun gələn cümədə aparmadılar məni, inşaAllah ki, qardaşlarla görüşüb məscidə cüməyə getdük...Allah (s.t.) amanında...
Отправлено 25 июня 2010 - 22:08
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#1710
Отправлено 29 июня 2010 - 13:53
Bu ara anlaşılmazlıqlar da var, bəlkə də yoluna qoymaq lazımdır, amma onsuz da zaman hər şeyi yerinə və yoluna qoyur.
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.
Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей