Перейти к содержимому

Фотография

Bu gününüz necə keçdi?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2193

#1681 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 20 июня 2010 - 00:25

Həci Saqini tapmışam))MUŞTULUQ! Hər halda məndən yaxşı gündədir)
Saqi- etmə dünyaya təəcüb ,
Şeytansifətli zəmanədir,
Gəmi tap sinəmə burax ,
Bil dərdlərim ümmanədir!
Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!

Изображение

#1682 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 20 июня 2010 - 21:14

Sənə Can qurbandır, Komandir! ALLAH Səni qorusun! Qorxuram ki, o gəminin adı TİTANİK ola axırda...... O naqruzkaya dözmək olar?
HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#1683 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 01:07

Əyər dözürəmsə HACI-demək ALLAH mənimlədir!Bu imtahana da dozsəm O yenə mənimlə olacaq! ÖZÜ dözənlərdən qərar versin bizləri! AMİN !

Изображение

#1684 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 01:12

Yenə qulağıma gəldi bir səda,
Qeybidən işlislər mənə söz dedi,
Bu sozlər canımı odlara yaxdı,
Allahım "səbr elə,biraz döz"dedi.

Изображение

#1685 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 01:38

Ada cüvəllağılar Həsənağa və Şair, axırda alkoqolik olub gedəcəksuz aaaa,Həsənağa deyəsən minni pole -yə getməyin gəlib sənün! Ada gor nə cüvəllağısan ki,ordu da səndən əlhəzərdir!

Qədeş, hələ ki, imkan var, vırırıq ;) Day həmişə pis insanların sağlığına içmiceyki alko əhli? Qoyun bir az biz də yaxçı oğlanlarun sağlığına vırağdaaa ;) Minni pole-yə cannan başnan gedərəm, bircə əmr edün! :whistling: :yahoo: axırncı sözvüzə isə o ki, var öldüm gülməkdən gecənin bu vədəsi :D Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq...sonrasına Allah Kərimdu..Darıxmışam süzçün... :cray:
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1686 Zerger

Zerger

Raqib Awwal – Master Seargeant

• Murid
  • 200 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 09:37

Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq... :cray:

Başa düşmədim :whistling: Bəyəm ölmüşəm? :yahoo:

Сообщение отредактировал Zerger: 21 июня 2010 - 09:38

Baxiram yollara.....

#1687 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 14:29

Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq... :D

Başa düşmədim :cray: Bəyəm ölmüşəm? ;)

Sağol Həsənağa :whistling:
Uje vuranların sayı artır deyəsən. Burda biznən, orda da Zərgərnən :yahoo:
Doxtur sən yanılmısan görünür. ;)

#1688 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 15:36

Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq... :cray:

Başa düşmədim :whistling: Bəyəm ölmüşəm? :yahoo:

Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee ;) Sonrası inşaAllah əla olaceg ;)
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1689 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 15:38

Hələ imkan var, gülürəm...bir həftiyə nə gülmək, nə yaxşı yimeg, nə rahat yatmağa yer, nə deyib gülməgə mömin qardaş, nə hidayət səs-sədasu heç nə olmıyceg...hələ ki, imkan var, yaşayaq... :D

Başa düşmədim :cray: Bəyəm ölmüşəm? ;)

Sağol Həsənağa :whistling:
Uje vuranların sayı artır deyəsən. Burda biznən, orda da Zərgərnən :yahoo:
Doxtur sən yanılmısan görünür. ;)

Əgib söbet, qaqaşım ;) Allahın kömegi ilə inşaAllah səbəbkar qardaşımız olmaqla yaxçı olar ;)

#1690 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 16:19

Qədeş, mən karantini nəzərdə tuturdumee Sonrası inşaAllah əla olaceg

SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR..... :whistling:
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#1691 MirMustafa

MirMustafa

Mulazzim Awwal – 1st lieutenant

• Murid
  • 691 сообщений

Отправлено 21 июня 2010 - 16:42

SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR..... :whistling:

Niyə qorxudursan? Mən öz xidmətimi xatırlayıram, Allaha daha yaxın olursan. İndi edə bilmədiyim sayda zikir edirdim. Əsas budur.

Birdə ki Vovka gözüvə dəymir orda, ən azından saqqalları görünmür :yahoo:
36:60-62
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?

#1692 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 00:07

SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR..... :secret:

Niyə qorxudursan? Mən öz xidmətimi xatırlayıram, Allaha daha yaxın olursan. İndi edə bilmədiyim sayda zikir edirdim. Əsas budur.

Birdə ki Vovka gözüvə dəymir orda, ən azından saqqalları görünmür :shades:

Yox əşşi Seyid) saqqal olmasa da vovkadan boluq)))).

Изображение

#1693 MirMustafa

MirMustafa

Mulazzim Awwal – 1st lieutenant

• Murid
  • 691 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 07:50

SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR..... :secret:

Birdə ki Vovka gözüvə dəymir orda, ən azından saqqalları görünmür :shades:

Yox əşşi Seyid) saqqal olmasa da vovkadan boluq)))).

Saqqalsız vovka ne vovkadır... -))).
36:60-62
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?

#1694 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 14:15

SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR..... :blushL:

Mən MİROTVORES`ın yetirməsiyəm, inşaAllah ki, heç nə olmaz ;)

Ya Allah! :)

#1695 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 14:18

SAĞLIĞUVA NƏ OLURSA ELƏ KARANTİNDƏN SONRA OLUR..... :blushL:

Birdə ki Vovka gözüvə dəymir orda, ən azından saqqalları görünmür ;)

Qədeş qorxan gözə çöp düşər :) Bircə fikir aparıb məni kiii, bu 1 ildə kompdan uzağ düşəcəm :D İndidən gərək İT texnologiyaları haqqında səhih hədisdər nəql edim gələcəyçün :D Çün, sabah inşaAllah qeyidəndə HDD`mi "nenujniy" infolardan formatdayıb səhih hədisdərimi qeyterə bilim :D

#1696 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 14:19

Bu günüm isti içində keçir, namaz qıldım, hələm obed eləməmişəm :) Gedim görüm nə bişirə bildim özümə :blushL: Yimeg yimeye gedənnərə NUŞİ CAn ;)

#1697 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 14:40

Bu günüm isti içində keçir, namaz qıldım, hələm obed eləməmişəm :D Gedim görüm nə bişirə bildim özümə ;) Yimeg yimeye gedənnərə NUŞİ CAn :)

Nçe nçe nçe. Tək içirsən? :blushL:

Dünənim PİS keçdi. Əlhəmdulillah

#1698 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 15:02

Mən MİROTVORES`ın yetirməsiyəm, inşaAllah ki, heç nə olmaz

Onda ged özüvə gün ağla :blushL:

Qədeş qorxan gözə çöp düşər

Ora hazırlaşanların çoxu belə deyir. Allah axırını xeyrə calasın.
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#1699 fidan

fidan

Muqaddam – Lieutenant Colonel

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 16:07

Hesen Aga qardaş, təbrik edrəm sizi. Sağ-salamat gedib qayidasız inşAllah. Allah kömək olsun Vətən qarşısında olan borcunuzu layiqincə yerinə yeirməyə. İnşAllah vətənə layiq əsgər olarsız. Uğurlar arzulayiram.
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#1700 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 16:40

HasanAGA bu dəqiqə bütün slujbada olan əsgərlərin sağlığına vurur. :D

#1701 Black knight

Black knight

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 006 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 20:41

Dünənə baxanda bugünə şükür!
Я сам себе судья и никто на этом Свете не может меня судить

#1702 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 22 июня 2010 - 22:21

Hasanağa qardaş, sağ gedib salamat qayıdasuz :D

Mənim də canımın bir parçası qardaşım əsgər gedir...Allahın nəzəri əsgərlərimizin üzərində olsun, qardaşlarım da onların içində.
Şərəflə xitmətlərini başa vurub ailə-ocaqlarına qayıtsınlar, İNŞAALLAH!

Günüm yorğun ama yaxşı keçib. Allahın bu gününə şükür. Ondan nə gəlirsə gəlsin, xoş gəlir...

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1703 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 23 июня 2010 - 00:48

Adə Həsənağa gəl sən bu qoca Komandirə qulaq as- hec vecuvə də alma))Mollaya da cox fikir vermə)))O bizim intriqa ağacımızdir)))Onuncun ustav -yeyib icməkdən başlayır))))))).Belə ki, get salamat OL! Hər halda bu bir məktəbdir ki- elm oyrənən kamil olar!

Изображение

#1704 Black knight

Black knight

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 006 сообщений

Отправлено 23 июня 2010 - 21:24

Min şükür!
Я сам себе судья и никто на этом Свете не может меня судить

#1705 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 24 июня 2010 - 13:22

Aaaağır imtahan verib gəldim) Görək nəticələr nə olacaq.
P.S. Qamət Süleymanova sual vermək yaman dəbdədi. Bəlkə mən də reg-dan keçim onun saytında? Mənim suallarım çox olur. :appl: :blink: :blink:

Сообщение отредактировал Shemsi: 24 июня 2010 - 13:23

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1706 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 25 июня 2010 - 15:35

Tarix hələ belə şey yazmayı;))) Evə gələn qonağa iş buyurmaq :whistling: Vallah özü istədi, mən qoymurdum)))

Növbəti imtahanı da verdim...

Сообщение отредактировал Shemsi: 25 июня 2010 - 15:36

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1707 Şair

Şair

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 25 июня 2010 - 18:12

Deməli belə.
Bugünüm çox gözəl keçdi əlhəmdülillah.
al-İslam`la cüməyə getdik. Güya Həsənağa da gəlməliydi :whistling: Allah işini avand eləsin.
2ci il cümə namazı qılınsa da iki əlamətdar hadisə ilə yadda qaldı mənimçün bu tarix
1. İlk cümə namazım idi
2. Məşədi Dadaşda ilk CAMAAT namazını da qıldım axrı ki ;)

Sonra içməyə getməli idik. Həsənağa yoxuydu deyənə tək içə bilməzdim. Ona görə, boğazımızdan ancax çay keşdi və maraxlı sööbət. Sonra al-İslamla vidalaşarax gəldim evimə - foruma :dancep6: ki, digər mömin bajı qərdeşlərlə salamlaşax.

SALAM ALEYKUM :flowers1:

#1708 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 25 июня 2010 - 18:54

_MOLLA_, qardaşım, sən təki dua eləginən hər namazda, bu mənə yetər, gerisin isə Allah (s.t.) xeyirə calıyar.

Fidan bacım, inşaAllah yaxşı gedib gələrəm, ümid edək ki, İmam Zaman(s.a.) da tez bir zamanda zuhur edər, onun sıralarında vırışan layiqli sıravi əsgər olaruğ. amin, inşaAllah! (Qardaşım Abuzərin bir həyatından götürdüyüm töhvələrdən həvəslənərək)

Şəmsi bacım, inşaAllah qardaşuvız da sağ-salamat gedib gələr. Dualardan unutmıyun...

Abuzər qardaşım, sadəcə olaraq maç süzi :whistling:

Şair qardaşım, bağışla, çox üzüldüm gəlməməyiəm..səbəbi var, bilirsən, indi onsuz danışacam.

Deməli bu günüm necə keçdi?Çoox maraqlı. Başlayım ilk gözümü açdığım andan: Deməli gözlərimi açanda baxdım ki, saat 7:30..Durdum, əl üzmi yudum, şokolad konfetlə zavtrak edib düzəldim yola. 8:30da uje univerdə idim..Dövlət imtahanım guyam 9:00-da başlamalı idi düüüz 11cən veyilləndik...11-də başladı nə başladı...3 fənn 3 sualda cəmlənmişdi...Özdə üregimdə arzuladığım suallar düşdi...Deməli hardasa saat 12 olardı oturmuşdum qrup yoldaşımla (şiə qardaşım Alhamdulillah) bufetdə..Nəsə söhbət siqaretin haram yaxudda məkrux olduğundan düşdü..Qardaşım belə dediki güyam Sistani Ağa fətva verib ki, siqaret haramdu..Mənə marağlı gəldi..o dost-tanışlarında olan söhbətlərin birində eşitmişdi bunu..Nəsə bəhs zamanı 2 oğlan kənardan bizi müşahidə elədi (marağ oyandı) nəsə söhbət gəlin QƏLYANA çatdıı...həəəə, bax burda Kərəmi ağlamağ tutdı :D Nəsə, başladım qardaşımla əsl qəlyandan danışmağa ki, halaldu, haramdu, məkruhdu ya da ki başqanəsə ;) Mən dedim ki (alimlərin verdiyi rəyə əsasən) əsl qəlyan müalicəvi xarakterlidi..Beləki, onun sayəsində siqaretdən yaxa qutarmaq olar :flowers1: Bu söhbəti bu oğlanlar eşiddilər və dilli-dilavəri mənə qayıtdıki "Qəlyan AHARMDU, Siqaret də eynən" Mən indi bilmədim bu qaqaş sunnidi,vəhhabi,sələfi,şiə,sufi ya da başqa nəsə vobşim başladı nə başladı....(güyam mən dövlət imtahanında idimdəəə :D) Deyir siqaret də, qəlyan da kiçik şirkdi, çünki insanı özünə bağlayır :D Məndə buna izah eləməyə başladım ki, bəs var əsl qəlyan (kayfa yox siqaretdən yaxa qutarmağçün çəkməyə) var qondarma qəlyan :dancep6: Vobşim qulağ asdı asdı, diyir "Peyğəmbərimiz qəlyan çəkib?Biz gərək onun etdiklərinə əməl edək" (Güyam "kişinin" oğlu Əhli-Beyt(s) məktəbinin şiəsinə Peyğəmbərimizin(s.a.s) sünnəsini öyrətməyə çalışmaq istədidə :D Vobşim, bir az danışmaqa başladım ki, telefonuma zəng gəldiki bəs adın çıxıb səni imtahanda gözdirlər gəl imtahanı ver, mən qaqaşa didim məni burda gözlə, 30dəqqəyə gəlləm :) Didi ok, inşaAllah. Nəsə imtahan verdim, gəldim bufetə oğlandan əsər əlamət qalmamışdı...Nəsə, soram 3-4cən gözlədik, cavablar çıxdı...4 aldım. Sonra prorektor univerdə saldı bizi akt zalına ki, bəs yubiley gecəsidi hansısa akademikin 70 illiyi tamam olub, iqtisadın rektorları müəllimləri də gəlmişdilər. Bir xeylağ gülünc anlar yaşandı orda..Vobşim, saat6 oldu hamı evə dağılışdı, həm də gəldim evə, namazlarımı qıldım, indi də ağzımda vişnə tumu burda üregimi süzə danışdım..Nəsə çox danışdım..susmaq gümüşdü danışmaq qızıl, qızıl da kişiyə haramdu diyə gümüşə xatir çox danışdım :) (Emil bildündəə o söbəti) Belə...

Cüməmiz mübarək!Ola bilsun gələn cümədə aparmadılar məni, inşaAllah ki, qardaşlarla görüşüb məscidə cüməyə getdük...Allah (s.t.) amanında...

#1709 al-Islam

al-Islam

Forumun Ali məqamlı rəhbəri

• Emir
  • 1 952 сообщений

Отправлено 25 июня 2010 - 22:08

Hə... Şair qardaşımla gözəl bir gün keçirdik. Əlhəmdulillah :whistling:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ

"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)

#1710 fidan

fidan

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 29 июня 2010 - 13:53

Mövlüd günlərim gözəl keçdi. İmamima (ə.s.) nəsə hədiyyə etmək istədim, mənim hədiyyəm ona çatar-çatmaz, O da mənə hədiyyə etdi. :D Əlhəmdülillah.
Bu ara anlaşılmazlıqlar da var, bəlkə də yoluna qoymaq lazımdır, amma onsuz da zaman hər şeyi yerinə və yoluna qoyur.
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

Рейтинг@Mail.ru