Перейти к содержимому

Фотография

Bu gününüz necə keçdi?

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2193

#1651 AHMADIYYE

AHMADIYYE

Aqid – Colonel

• Emir
  • 2 642 сообщений

Отправлено 11 июня 2010 - 17:43

Daha bir gün beləcə bitmək üzərə.

ALLAH Şahidimdir ki forumçular üçün bu bazar günlərinə dair gözəl planlarım var iydi ki..səs-səda gəlmədi.

Canlarınız sag olsun. Məndən bu qədər.

Lazım olan yerdə lazımlı olmaq necə də gözəldir :unsure:

ALLAH AMANINDA

Сообщение отредактировал AHMADIYYE: 11 июня 2010 - 17:43

Əllahummə səlli əla Muhəmmədin və ali Muhəmməd, kəma səlləytə əla İbrahimə və əla ali İbrahimə və barik əla Muhəmmədin və əla ali Muhəmməd, kəma barəktə əla İbrahimə və əla ali İbrahim, innəkə həmidun məcid. AMİN!

#1652 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 11 июня 2010 - 17:54

Cüməniz mübarək müsəlmanlar!

Kolleqa qardaş, xoş gəlmisiz)))

Hörmətli forumçulara yeni 1500-ci ЭзраилЪ nikli userimiz gəlməsi münasibəti ilə bilmirəm təbrik edim ya səbr diləyim))) Allah bizim də ömrümüzü, elə bu forumun da ömrünü xeyirli və uzun eləsin.

Cüməniz mübarək.

Xoş gününüz olsun!

Narahat olmayın Əzrail, mömin qardaşdır. :unsure:

#1653 Shemsi

Shemsi

Muqaddam – Lieutenant Colonel

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 12 июня 2010 - 22:53

Gün pis deyildi, pis mənəm.

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1654 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 00:45

Bu da MƏN! Sağ və salamat! Düzdür balaca "təmirdən" sonra- noo, MAHZUN KIRMIZIGÜL demiş: KIRILMADIM-AYAKDAYIM!Məndən bu ya digər vasitələrlə xəbər tutub,harahat olan qardaş və bacılara minnətdaram! Xəbər tumaq istəməyib-MİROTVORES ÖLDÜ YA İT-NƏ FƏRQİ-deyənlərə ikiqat minnətdaram!Hər halda hər kəs qəlbinin güzgüsun sifətində və əməlində gəzdirər!Dost dar gündə tanınar-mənimsə dar günlərim qurtarmır ki, və dostlar da ələnir-ələkdə isə elə bir qətrə qalır ki,bilmirsən ondan cörək cıxarmı? Nə isə- urus demiş: ЖИВ И ЗДОРОВ! ALLAH HƏR KƏSİ SALAMAT ELƏSİN!

Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 13 июня 2010 - 00:47

Быть ШАХИДОМ для менья честь и великая мечта.Я скажу Амин,и Вы скажите!

Изображение

#1655 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 09:04

Bu da MƏN! Sağ və salamat! Düzdür balaca "təmirdən" sonra- noo, MAHZUN KIRMIZIGÜL demiş: KIRILMADIM-AYAKDAYIM!Məndən bu ya digər vasitələrlə xəbər tutub,harahat olan qardaş və bacılara minnətdaram! Xəbər tumaq istəməyib-MİROTVORES ÖLDÜ YA İT-NƏ FƏRQİ-deyənlərə ikiqat minnətdaram!Hər halda hər kəs qəlbinin güzgüsun sifətində və əməlində gəzdirər!Dost dar gündə tanınar-mənimsə dar günlərim qurtarmır ki, və dostlar da ələnir-ələkdə isə elə bir qətrə qalır ki,bilmirsən ondan cörək cıxarmı? Nə isə- urus demiş: ЖИВ И ЗДОРОВ! ALLAH HƏR KƏSİ SALAMAT ELƏSİN!

Çox xoş gəldiz, qardaş! Allaha min şükür! Yaxşı ki gəldiz, yeriniz görünürdü.

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1656 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 10:20

Əlhəmdulillah! Dünən axşamüstü iş yoldaşım mənə zəng vurdu! Dedi ki:-- " Qardaşım, 1 dənə şad xəbər var, məhləyə gəlirik, çıxa bilərsən?" Uzun sözün qısası, gəldilər, sürpriz elədi mənə! Dedi-- " Bu gün mən, sələf əqidəsinə ƏLVİDA dedim, çünki, axtardım, ƏHLİ BEYT (Ə)- məktəbindən başqa HAQQ tapmadım! MƏN və QARDAŞIM! 2-MİZ DƏ ARAŞDIRDIQ! Sevincimdən quruyub qalmışdım, danışa bilmirdim! O uşaqla gör nə vaxtdır ki, söhbət edirdik bu barədə, şübhələri var idi, cavab tapa bilmirdi... Vovkalar da cavab verə bilmirdilər suallarına... Tərəddüd edirdi seçimində! Həmd olsun ALLAHA ki, 2 nəfəri HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA YÖNƏLTDİ! Özü şahid oldu, bütün ixtilaflarda qalib çıxan Peyğəmbərimizin (S) Əhli Beytinin yolunu tutdu! Nə onun, nə də mənim uçmağa qanadımız yox idi!
Həqiqətən, ALLAH İSTƏDİYİNİ HİDAYƏT EDƏR!
HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA SALAM OLSUN !

#1657 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 13:12

Çox xoş gəldiz, qardaş! Allaha min şükür! Yaxşı ki gəldiz, yeriniz görünürdü.

Xoş gününə gəlim bacı-ALLAH Siz kimilərin nuru ilə -Biz kimilərin günahkar qəlblərin təmizlər! Ucalardan və hər zaman qıymətlilərdən qərar versin YARADANIMIZ SİZLƏRİ! AMİN!

Изображение

#1658 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 13:20

Əlhəmdulillah! Dünən axşamüstü iş yoldaşım mənə zəng vurdu! Dedi ki:-- " Qardaşım, 1 dənə şad xəbər var, məhləyə gəlirik, çıxa bilərsən?" Uzun sözün qısası, gəldilər, sürpriz elədi mənə! Dedi-- " Bu gün mən, sələf əqidəsinə ƏLVİDA dedim, çünki, axtardım, ƏHLİ BEYT (Ə)- məktəbindən başqa HAQQ tapmadım! MƏN və QARDAŞIM! 2-MİZ DƏ ARAŞDIRDIQ! Sevincimdən quruyub qalmışdım, danışa bilmirdim! O uşaqla gör nə vaxtdır ki, söhbət edirdik bu barədə, şübhələri var idi, cavab tapa bilmirdi... Vovkalar da cavab verə bilmirdilər suallarına... Tərəddüd edirdi seçimində! Həmd olsun ALLAHA ki, 2 nəfəri HİDAYƏT YOLUNUN YOLÇULARINA YÖNƏLTDİ! Özü şahid oldu, bütün ixtilaflarda qalib çıxan Peyğəmbərimizin (S) Əhli Beytinin yolunu tutdu! Nə onun, nə də mənim uçmağa qanadımız yox idi!

ALLAHIN SALAMI OLSUN SƏNƏ-HƏCİ) HƏR MƏNADA-HƏCİ!

Изображение

#1659 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 21:42

GÜNÜM,PİS KECMƏDİ-ƏLHƏMDÜLİLH!Şükrlər olsun-kecdi hər şey- kecməyən biganəlik oldu.Yaxşı ki Siz varsınız,bacı -qardşlarım!Dualarınızla nəfəs alıram!

Изображение

#1660 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 13 июня 2010 - 21:46

Duaları qəbul edənə min kərə həmd olsun.
Bu xəbəriniz çox sevindirdi məni bu gün. Allah yollarında sabitqədəm etsin o qardaşları, elə bizləri də. Amin...
Allah bizi məsumların yolundan ayrı salmasın...
Yolunu azmış bütün azərbaycanlı oğul və qızlara Allahdan hidayət diləyirəm.

İlahi, sən bizi öncə möminlər cərgəsində olanlardan qərar ver, sonra da bütün möminlərinə Öz lütfünü əta et!

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1661 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 14 июня 2010 - 08:38

MIROTVORES

Həmişə ayaq üstə :goodL: nə gündəsən ala sən????
Hər kəs cənnətə getmək istəyir amma heç kim ölmək istəmir

#1662 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 14 июня 2010 - 13:04

Sapyorların avcarkasına ittihafən: sən Mirotvoresin günündə-MİROTVORES İT GÜNÜNDƏ))))))

Изображение

#1663 Saqi_73

Saqi_73

Naqib – Captain

• Murid
  • 732 сообщений

Отправлено 14 июня 2010 - 13:45

ALLAHIN SALAMI OLSUN SƏNƏ-HƏCİ) HƏR MƏNADA-HƏCİ!

Salama layiq olanlara ALLAHın Salamı olsun, Qardaşım! Özündən muğayyat ol! ALLAH Səni hifz eləsin!

#1664 fidan

fidan

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 14 июня 2010 - 22:38

Sağ olsun əməkdar rəssamlar)) Təqvimi elə gözəl rəngləyiblır ki, 4 gündür evdəyəm.
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#1665 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 15 июня 2010 - 01:46

Günüm ağır kecdi-vidalaşdım daha bir nəfərlə.Bu bir nəfər Azərbaycanımızın bığıburma,boynu kəl boynundan yoğun bəzi oğlanlarında olmayan qeyrəti gostərdi bizə.Utandıq Vallahi ! Qadın olasan,özüdə başqa bir millətin nümayəndəsi- özünü belə təhlükəyə atasan ki- gedib şəhidlərin dağılmış qəbristanlığın ziyarət edəsən? Allahım möcüzələri bitməz ki.Getdi- nə isə icimdə qırıldı.Bərk isnişdik ona.Gələndə lap zəhləm getmişdi bu üzlü qonaqdan! Amma getməsini hec istəmədim.Amma bilirəm ki hec həftələr kecməz ki-qayıdar! Əminəm buna-səhərin acılacağına əmin olduğum kimi.Cün o bizimlə -özünü tapmışdı burada- inanmıram ki,bir də itirə.
P.S. bunları yazan zaman zəng gəldi- 10 gündən sonra burdadır! GOZLƏYƏCƏM!

Изображение

#1666 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 16 июня 2010 - 08:38

GOODBYE VIOLA :))))) :flowers1: :masya:

#1667 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 16 июня 2010 - 11:36

GOODBYE VIOLA :))))) :flowers1: :masya:

ADA BƏSDİ DƏƏƏƏ- nə qudbay,qudbay olsaydı nə dərdimiz vardı kiii,10 gündən sonra kontrakt bağlayıb -HELLO- deyən kimi ,mən srazu qacıram 2 metr ip tapıb salıram boğazıma- onda isə sənə iş tapşlacaq! Məclisimi özün apararsan! Evdə qalan hər şeyimi sənə vəsiyyət edirəm)))))
Qarda da ölən zibil deyiləm-yuxu nə qədər şirin olsa da- ayılmaq zorundayam!!!

Изображение

#1668 Amine

Amine

Raqib Awwal – Master Seargeant

• Murid
  • 210 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 11:52

Dünəndən günüm ağır keçir. İmtahanlar başlayıb.

Amma bazar günündən dünənə kimi əla dincəldim. Ailəmlə bağda idik. Səhər tezdən samovar çayı. elə ağacdan meyvə dərib yemək, günorta dəniz, axşam kabab və ya yay yeməkləri, üstündən də yenə çay. axşam sərinində şəhərin səs-küyündən uzaq sakitlikdə gəzmək. Yaxşı ki, yay var...

Сообщение отредактировал Amine: 18 июня 2010 - 11:56

TOPRAĞIMIZIN ÜSTÜNDE ŞEREFSİZCE YAŞAMAKTANSA, TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ...

#1669 _MOLLA_

_MOLLA_

Naqib – Captain

• Murid
  • 984 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 11:57

Səhər tezdən samovar çayı. elə ağacdan meyvə dərib yemək, günorta dəniz, axşam kabab, üstündən də yenə çay

Buna el arasinda deyirler QADIN MOLLASI :gizildish:

#1670 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 14:06

Səhər tezdən samovar çayı. elə ağacdan meyvə dərib yemək, günorta dəniz, axşam kabab, üstündən də yenə çay

Hə dəəə Kişi Mollasından az cəkmişdik......

Изображение

#1671 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 15:47

Amine bacı, unutmuşdum sənə deyim ki, Mollanın olduğu yerlərdə yeyib-içməkdən əsla danışmayasan. Keçdi daha gecdi...

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1672 fidan

fidan

• Emir
  • 1 549 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 16:33

Amine bacı, unutmuşdum sənə deyim ki, Mollanın olduğu yerlərdə yeyib-içməkdən əsla danışmayasan. Keçdi daha gecdi...

Hələ kababın adın heç çəkməyəsən))) çay olar.
Şah Xətai seyrə çıxdı, açdı Hürrün qəbrini,
Bar-İlaha, əfv qıl kim, tövbəkaram doğrusu.

Nə çoxdur ibrətlər. Nə azdır qəbul edənlər.

#1673 Shemsi

Shemsi

• Murid
  • 1 723 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 17:35

Yolum düşmüşdü yenə GYF-nin kitabxanasına. Bir-bir kitablara göz gəzdirdim. Qəşəyh bir kitab gördüm. HİDAYET İMAMLARI.
Fikirləşdim, sünnilər hidayət olub???? Bəlkə başa düşüblər hidayət kimlərdən gəlir ))) Axı onlar qəbul etmirlər imamların hidayət etdiyini. 1 saniyəlik tərəddüdüm çox çəkmədi. Aşağısında yazılmışdı İmam Buhari, İmam İbn Teymiyye, 3cüsü də deyəsən İmam Azam idi.

Allah hər kəsi öz imamıyla həşr etsin. Rəd surəsi 7ci ayə yadıma düşdü...

Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.

#1674 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 18 июня 2010 - 20:51

Günüm demək olar ki yaxşı keçib. Dünən qardaşım hidayət elədi axır ki məni..Bu gün cümədəydik...Darıxmışdım o günlər üçün...Sənə sonsuz təşəkkürlər, Şair...İnşaAllah ki, gələn həftəni də cüməyə gedərik, bu səfər al İslam`ı da görmək imkanı olar...Təki həmin gün aparmasınlar...Bu günümüzə şükür! :gizildish:

Сообщение отредактировал Hasan_AGA: 18 июня 2010 - 20:51

• Şair это нравится
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1675 Amine

Amine

Raqib Awwal – Master Seargeant

• Murid
  • 210 сообщений

Отправлено 19 июня 2010 - 10:16

Buna el arasinda deyirler QADIN MOLLASI :)

Hə dəəə Kişi Mollasından az cəkmişdik......

xahiş edirəm sözlerinizi geri götürəsiniz. İnciməyin ama həyatda en acığım gələn sözdü.
Bir daha bu mövzuya qayıtmayacam
TOPRAĞIMIZIN ÜSTÜNDE ŞEREFSİZCE YAŞAMAKTANSA, TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ...

#1676 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 19 июня 2010 - 12:54

Həci SAQİ YOXA CIXIB AY CAMAAT- TELEFONUNA DA ZƏNG CATMIR((((

Изображение

#1677 Şair

Şair

Forumun faktiki Ali Məqamlı Rəhbəri

• Emir
  • 2 087 сообщений

Отправлено 19 июня 2010 - 14:22

Günüm demək olar ki yaxşı keçib. Dünən qardaşım hidayət elədi axır ki məni..Bu gün cümədəydik...Darıxmışdım o günlər üçün...Sənə sonsuz təşəkkürlər, Şair...İnşaAllah ki, gələn həftəni də cüməyə gedərik, bu səfər al İslam`ı da görmək imkanı olar...Təki həmin gün aparmasınlar...Bu günümüzə şükür! :)

Doxturun yeri məlum, axırda yaxşı vurduq ha :) Gələn səfər al-İslamı da götürüb, bütün yaxçı oğlanların sağlığına içərik :blushL: inşallah

Allah qəbul eləsin! (namazı deyirəm)

#1678 al-Islam

al-Islam

Forumun Ali məqamlı rəhbəri

• Emir
  • 1 952 сообщений

Отправлено 19 июня 2010 - 14:41

Günüm demək olar ki yaxşı keçib. Dünən qardaşım hidayət elədi axır ki məni..Bu gün cümədəydik...Darıxmışdım o günlər üçün...Sənə sonsuz təşəkkürlər, Şair...İnşaAllah ki, gələn həftəni də cüməyə gedərik, bu səfər al İslam`ı da görmək imkanı olar...Təki həmin gün aparmasınlar...Bu günümüzə şükür! :)

Doxturun yeri məlum, axırda yaxşı vurduq ha :) Gələn səfər al-İslamı da götürüb, bütün yaxçı oğlanların sağlığına içərik :) inşallah

Allah qəbul eləsin! (namazı deyirəm)

Hə, biz 1 aydı guya içəcəyik deyirik)) İnşallah mümkün olsa Həsən ağanı da götür gəl görüşək cümədə. Amma əvvəlcədən şəxsidə danışmaq şərti ilə :blushL:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ

"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)

#1679 Hasan_AGA

Hasan_AGA

in the jail of Kaspersky

• Murid
  • 1 336 сообщений

Отправлено 19 июня 2010 - 19:22

İnşaAllah uşaqlar, gələn cümə görüşərik :) Amin,amin,amin! Şair qaqaşım dimiş, yaxçı oğlanların sağlığına içərüy :blushL:
"Do not say what you do not understand, because most of the right is in what you deny.
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"

#1680 MIROTVORES70

MIROTVORES70

SHOOTER

• Emir
  • 4 604 сообщений

Отправлено 20 июня 2010 - 00:17

Ada cüvəllağılar Həsənağa və Şair, axırda alkoqolik olub gedəcəksuz aaaa,Həsənağa deyəsən minni pole -yə getməyin gəlib sənün! Ada gor nə cüvəllağısan ki,ordu da səndən əlhəzərdir!

Изображение

Количество пользователей, читающих эту тему: 2

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей

Рейтинг@Mail.ru