işin qəribı yanıda odurki evdən çıxanda anama tiblise gedirəm deyib çıxmışam inşaallah ki allah günaha yazmaz
Sən narahat olma bu yazdiqlarivi men ananan gostərərəm
Отправлено 07 ноября 2010 - 22:35
işin qəribı yanıda odurki evdən çıxanda anama tiblise gedirəm deyib çıxmışam inşaallah ki allah günaha yazmaz
Отправлено 08 ноября 2010 - 21:21
allahin salmı olsun hamımıza inşaallah
Sormaz ki bilsin,
sorsa bilirdi.
Bilmez ki sorsun,
bilse sorardı.
Отправлено 08 ноября 2010 - 21:54
salamun aleykum əhli forum
şənbə günü keçmiş bir əsgərim üçün naxçıvan şəhərindən qız istəməyə getmişdik. qızı istəməya 3 nəfər idik bey namizədi naməzədin atası və mən . oglan atası çox utancaq olduğu üçün qızı mən əstədim həm birdə ağsaqqal qobustan qəsəbəsinin sadə utancaq çəkingən bir vətəndaşi idi maşallah cəmi 3 kəlimə sözdanışdi 1. salamun aleykum 2. allah xoşbəxt etsin 3. sagolun allah amanında qalin
yaginki indi bəlli olarki nəqədər əziyyət çəkdmişəm
nəysəki qızı verdilər qızımızı götürüb elə oradaca qızil dükanına gedib bəxt üzüyünü alib qızın barmağına taxdıq
maşallah naxçıvan camaatıda xeyli qonaq pərvərmiş aaaaaaaaaaaaa
allah bütün balalarımızı və evlənmək arzusunda olanlarımızı xoşbəxt etsin inşaallah
işin qəribı yanıda odurki evdən çıxanda anama tiblise gedirəm deyib çıxmışam inşaallah ki allah günaha yazmaz.
Отправлено 08 ноября 2010 - 21:57
Отправлено 09 ноября 2010 - 01:21
Bir məni də alan olsaydı-canım bu dağ-daşdan qurtarardısalamun aleykum əhli forum
şənbə günü keçmiş bir əsgərim üçün naxçıvan şəhərindən qız istəməyə getmişdik. qızı istəməya 3 nəfər idik bey namizədi naməzədin atası və mən . oglan atası çox utancaq olduğu üçün qızı mən əstədim həm birdə ağsaqqal qobustan qəsəbəsinin sadə utancaq çəkingən bir vətəndaşi idi maşallah cəmi 3 kəlimə sözdanışdi 1. salamun aleykum 2. allah xoşbəxt etsin 3. sagolun allah amanında qalin
yaginki indi bəlli olarki nəqədər əziyyət çəkdmişəm
nəysəki qızı verdilər qızımızı götürüb elə oradaca qızil dükanına gedib bəxt üzüyünü alib qızın barmağına taxdıq
maşallah naxçıvan camaatıda xeyli qonaq pərvərmiş aaaaaaaaaaaaa
allah bütün balalarımızı və evlənmək arzusunda olanlarımızı xoşbəxt etsin inşaallah
işin qəribı yanıda odurki evdən çıxanda anama tiblise gedirəm deyib çıxmışam inşaallah ki allah günaha yazmaz.
Отправлено 09 ноября 2010 - 01:40
Отправлено 09 ноября 2010 - 02:08
Düz deyirsən-başımda bir dənə də ağ tük tapa bilməzsən,saqqalım da qap-qara şəvə kimi)) hec həna da qoymuram!masallah komutan ne olub sene deyersen min cavana
Отправлено 10 ноября 2010 - 12:27
Отправлено 10 ноября 2010 - 12:29
Отправлено 10 ноября 2010 - 15:10
Düz deyirsən ,elə məndə də elədir- səhər duran kimi "qonşularımız" məni sevinclə" salamlayir"-elə mən də onlara sevinclə cavab verirəm.Sonra ALEKS adlı bir qiz xaylağı var burda-abırlı-həyalı,onunla dərdləşirik,deyim ki gozəllikdə ona mahalda tay olmaz- bir qram da kosmetika işlətməx.Amma hərdən mırıldanıb,adama cummağı var.Hər gözəlin bir eybi olur daaa! Belə də ki, irəlidə"gozəllik",əlimdə"gozəllik",yanımda "gozəllik".Ölmək istəyirsən get mazandarana! Hər yan "gozəllik" qoxur!Her gunu gozel bashlamaq lazimdir, ki gunun sonu da gozel olsun...
Отправлено 10 ноября 2010 - 17:20
Düz deyirsən ,elə məndə də elədir- səhər duran kimi "qonşularımız" məni sevinclə" salamlayir"-elə mən də onlara sevinclə cavab verirəm.Sonra ALEKS adlı bir qiz xaylağı var burda-abırlı-həyalı,onunla dərdləşirik,deyim ki gozəllikdə ona mahalda tay olmaz- bir qram da kosmetika işlətməx.Amma hərdən mırıldanıb,adama cummağı var.Hər gözəlin bir eybi olur daaa! Belə də ki, irəlidə"gozəllik",əlimdə"gozəllik",yanımda "gozəllik".Ölmək istəyirsən get mazandarana! Hər yan "gozəllik" qoxur!Her gunu gozel bashlamaq lazimdir, ki gunun sonu da gozel olsun...
Отправлено 11 ноября 2010 - 01:24
Bə Seyid- xalqın "qeyrətddi" oğulları bura gəlməkdən voz atır- qız bu ra gələrmi? Bizə də elə bu ALEKSLƏ dərdləşmək qalır daaa).Bəzi "xaylaqlara" baxanda- bu cox abırlıdır-dördayaqlı olsa da.Düz deyirsən ,elə məndə də elədir- səhər duran kimi "qonşularımız" məni sevinclə" salamlayir"-elə mən də onlara sevinclə cavab verirəm.Sonra ALEKS adlı bir qiz xaylağı var burda-abırlı-həyalı,onunla dərdləşirik,deyim ki gozəllikdə ona mahalda tay olmaz- bir qram da kosmetika işlətməx.Amma hərdən mırıldanıb,adama cummağı var.Hər gözəlin bir eybi olur daaa! Belə də ki, irəlidə"gozəllik",əlimdə"gozəllik",yanımda "gozəllik".Ölmək istəyirsən get mazandarana! Hər yan "gozəllik" qoxur!Her gunu gozel bashlamaq lazimdir, ki gunun sonu da gozel olsun...
Komandir Aleks itdir?
Отправлено 11 ноября 2010 - 01:25
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 11 ноября 2010 - 01:26
Отправлено 11 ноября 2010 - 10:23
Отправлено 13 ноября 2010 - 02:05
Отправлено 13 ноября 2010 - 21:40
Allah kərimdir!!!Günüm pis keçdi...
Отправлено 14 ноября 2010 - 15:47
Отправлено 14 ноября 2010 - 21:18
Отправлено 15 ноября 2010 - 20:05
Отправлено 16 ноября 2010 - 01:23
Bağışlayın aaa,bacı-dana da forum əhlindən idi?Bütün günü dananı gözləmişik ki, haçan gələcək..... Bir də ki, qonaqlarımız gəlmişdi, Forum əhlindən. Ailəvi gəlmişdilər.
Отправлено 16 ноября 2010 - 02:29
Bütün günü dananı gözləmişik ki, haçan gələcək..... Bir də ki, qonaqlarımız gəlmişdi, Forum əhlindən. Ailəvi gəlmişdilər.
Bağışlayın aaa,bacı-dana da forum əhlindən idi?
Отправлено 16 ноября 2010 - 13:31
Sən girən kol deyil başa düşən başa düşdü artıqBağışlayın aaa,bacı-dana da forum əhlindən idi?
Отправлено 16 ноября 2010 - 23:42
Отправлено 18 ноября 2010 - 13:14
Сообщение отредактировал nigar_clever: 18 ноября 2010 - 13:15
Отправлено 18 ноября 2010 - 22:33
Отправлено 19 ноября 2010 - 09:40
Отправлено 19 ноября 2010 - 12:50
Üstünüzə sağlıq- günüm yenə bu həkim adlı əzrayıllarla kecdi- məhəbbətlərini şprislə izhar elədilər!
Отправлено 19 ноября 2010 - 12:59
Сообщение отредактировал nigar_clever: 19 ноября 2010 - 12:59
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых пользователей