Bu gününüz necə keçdi?
Отправлено 29 ноября 2010 - 22:21
Отправлено 01 декабря 2010 - 00:46
Allah şəfa versin qardaşım,fikir eləmə,igidin başı qalda gərək-yaxında gəlib səni ziyarət edəcəm-dualarım sənlədir!Həəəəəəə əməliyyat vaxtı yetişdi. Mən getdim küftə əməliyyatına . İnşallah 1 həftə sonra görüşərik.
Отправлено 01 декабря 2010 - 00:47
Həəəəəəə əməliyyat vaxtı yetişdi. Mən getdim küftə əməliyyatına . İnşallah 1 həftə sonra görüşərik.
Nolub əxi? Hər nədisə Allah köməyin olsun!
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#2044
Отправлено 02 декабря 2010 - 01:38
P.S-Hacı Saqi də ki öz ampulasında-elə həmən naturalnı HACI SAQI.ALLAH RAZI OLSUN!
Отправлено 03 декабря 2010 - 19:49
Aleykum salam Molla gardashimiz,Bu gün Molla qardaşımızın ziyarətinə yollandıq,hər birinizə Salamları var,yaxın günlərdə sağalıb duracaq inşaALLAH,Dualarımız onunladır!
P.S-Hacı Saqi də ki öz ampulasında-elə həmən naturalnı HACI SAQI.ALLAH RAZI OLSUN!
Allah, eziz gardashimiza Mollaya shefa versin, inshaallah tezlikle sagalar. Hemishe Dualarimizdasiz.
Eziz gardashlarim Komandir ve Sagi Allah sizlardan razi galsin cox sagolun.
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 07 декабря 2010 - 22:25
Отправлено 14 декабря 2010 - 17:05
Отправлено 17 декабря 2010 - 23:06
Bu gün forumda ilin ən fəlsəfi sualı verilib. Müəllif isə admindi:
Əzizim Sizə də bir sual verim: Vəhhabilər daha böyük eşşəkdi, ya eşşək özü?
Düşünürəm ki, bu çox fəlsəfi sualdır. Həmçinin fikrim var ki bu sual ətrafında ciddi düşünəm və buna təfsir yazam. Həqiqətən bu böyük sualın təfsirə ehtiyacı var...
Sən demə bu yazığın smaylikləri də var imiş:
Сообщение отредактировал Gunahkar: 17 декабря 2010 - 23:07
Отправлено 18 декабря 2010 - 08:43
Günlərim belə keçir; quru, təravətsiz, proqramsız, süst, ruhiyyəsiz, soyuq, mənasız, acı, tək, dayaqsız, ... Bir də ÖLÜMSÜZ...
Deməli duz yoldasan qardaş! Təbrik edirəm!
Ey Adəm övladı! Məgər Mən sizdən əhd almadımmı ki, Şeytana ibadət etməyin, o sizin açıq-aşkar düşməninizdir,
Və (sizə buyurmadımmı ki) Mənə ibadət edin, doğru yol budur?!
Həqiqətən, (Şeytan) içərinizdən çoxlarını yoldan çıxartdı. Məgər ağlınız kəsmirdi?
Отправлено 21 декабря 2010 - 21:06
Отправлено 23 декабря 2010 - 00:50
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#2056
Отправлено 23 декабря 2010 - 20:25
...............................SƏLƏFİLİK HAQQINDA HƏR ŞEY!!!
313 HƏDİSLƏR BÖLMƏSİ..............................313 MƏQALƏLƏR BÖLMƏSİ
Əhli Beytin (ə) fəzilətini zəif göstərməyə çalışanlara Allah lənət eləsin!!!
Отправлено 23 декабря 2010 - 21:48
Сообщение отредактировал MIROTVORES70: 23 декабря 2010 - 21:50
Отправлено 23 декабря 2010 - 21:50
Ac qalmısan bu gün kiii?))Mənasız...
Отправлено 23 декабря 2010 - 23:03
Bir az ətraflı. Hansı alimdir bu?Ada bu gün əla bir şey kecib əlimə- bir hansısa alim Vəhhabini hidayət eliyib- o da oz fikirlərini boler bu haqda.Azəri dilində olan bir diskdir.Əla şeydir.cox xoşuma gəldi.Daha Hacı Zülfüqarla-bir Vəhhabinin cayxanada boğuşması deyil.Mədəni surətdə danışırlar -qəribəsi budur ki,mən hər şeyi anlaya bildim))
Yox mənasız yeməklər yemişəm: Balıq ləvəngisi, kotlet, yarpaq dolmasıAc qalmısan bu gün kiii?))Mənasız...
Отправлено 24 декабря 2010 - 08:37
Отправлено 24 декабря 2010 - 11:02
Ada bu gün əla bir şey kecib əlimə- bir hansısa alim Vəhhabini hidayət eliyib- o da oz fikirlərini boler bu haqda.Azəri dilində olan bir diskdir.Əla şeydir.cox xoşuma gəldi.Daha Hacı Zülfüqarla-bir Vəhhabinin cayxanada boğuşması deyil.Mədəni surətdə danışırlar -qəribəsi budur ki,mən hər şeyi anlaya bildim))
Komandir, öldüm gülməkdən...
Отправлено 24 декабря 2010 - 17:27
Yox mənasız yeməklər yemişəm: Balıq ləvəngisi, kotlet, yarpaq dolması
Bir az ətraflı. Hansı alimdir bu?Ada bu gün əla bir şey kecib əlimə- bir hansısa alim Vəhhabini hidayət eliyib- o da oz fikirlərini boler bu haqda.Azəri dilində olan bir diskdir.Əla şeydir.cox xoşuma gəldi.Daha Hacı Zülfüqarla-bir Vəhhabinin cayxanada boğuşması deyil.Mədəni surətdə danışırlar -qəribəsi budur ki,mən hər şeyi anlaya bildim))
Sənə bir ürəkdən dua:Qarnuva şiş batsın ŞAİR)))))))
Отправлено 24 декабря 2010 - 17:34
Sənə bir ürəkdən dua:Qarnuva şiş batsın ŞAİR)))))))Yox mənasız yeməklər yemişəm: Balıq ləvəngisi, kotlet, yarpaq dolması
Vallahi ALİMLƏRİ tanımıram mən,başlayanda hansısa alimin"mən necə hidayət oldum" kitabı-yaxud əsəri haqda danışır aparıcı bir əmmaməli kişi ilə.Sonra da isə bir vəhhabi başlayır danışmağa-necə hidayət olub,nəyə gorə bu işi gorüb.Deyəsən bu əmmaməli kişi ərəbistanda 200 vəhhabini şiə edib.Belə məlum olur anışığından.Əşşi bu qırılmamışlar qoyur ki-adam kimi qanasan nə nədir.Hərə bir sual verir mən də cinnənib DVD-ni yığışdırıram.Ölün onda baxın bi AZTV-yə!
Отправлено 24 декабря 2010 - 17:58
Harda "kitayski" şıə görürem - qorxuram !
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 24 декабря 2010 - 22:05
Hər dəfə bu Xalid Maşalın şəklin görəndə , can ciyərimiz Hacı Tatar yadıma düşür.
Hə doxtur, deməli mən bu fikirdə tək deyilmişəm)))))
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)#2068
Отправлено 31 декабря 2010 - 09:14
"Əgər kişinin arvada müti olmasını,
arvadın o kişinin qəlbinə hakim olmasını,
ONU EŞŞƏK KİMİ MİNMƏSİNİ
və dediklərini qəbul etməsini istəyirsənsə ..."
ALLAH bizə səbr ver! İlahi, bu əməl və duaları arvadların gözündən uzaq elə! Amin...
Сообщение отредактировал Gunahkar: 31 декабря 2010 - 09:19
Отправлено 31 декабря 2010 - 13:57
Həəə Seyid-Vəziyyət ağirlaşıb deyəsən))))Bu gün təsadüfi olaraq qarşıma çıxmış qəribə bir söz oxudum:
"Əgər kişinin arvada müti olmasını,
arvadın o kişinin qəlbinə hakim olmasını,
ONU EŞŞƏK KİMİ MİNMƏSİNİ
və dediklərini qəbul etməsini istəyirsənsə ..."
ALLAH bizə səbr ver! İlahi, bu əməl və duaları arvadların gözündən uzaq elə! Amin...
Отправлено 01 января 2011 - 11:20
http://kp.ru/daily/24491/646573/
Cox guvvali irada lazimdir.
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Количество пользователей, читающих эту тему: 4
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых пользователей