Rütbəm təzələnsin...
Сообщение отредактировал Gunahkar: 04 января 2011 - 03:49
Отправлено 04 января 2011 - 07:38
Qana şiələri ...
Bəh bəəəəh uxtişkalardı eey ... Bajılar ...
Отправлено 05 января 2011 - 17:57
Yumaq lazımdı))Bu gün 1.000-ci ismarıcımı bu mövzuya yazdım...
Rütbəm təzələnsin...
Отправлено 05 января 2011 - 18:41
al-İslama təqlid elədiyin görsənirYumaq lazımdı))Bu gün 1.000-ci ismarıcımı bu mövzuya yazdım...
Rütbəm təzələnsin...
Отправлено 05 января 2011 - 18:44
Отправлено 05 января 2011 - 21:25
Bu gün 1.000-ci ismarıcımı bu mövzuya yazdım...
Rütbəm təzələnsin...
Yumaq lazımdı))
Отправлено 06 января 2011 - 00:02
Seyid-Sən lap məni candan elədin:yahoo:Bu gün 1.000-ci ismarıcımı bu mövzuya yazdım...
Rütbəm təzələnsin...
Yumaq lazımdı))
Komandir, onda komanda belədir:
-Yuyunma otağına qaçaraq MARŞ!
Yuyunma otağında verilən komanda:
-YUMAQ vəziyyətini al!
P.S. Olmadı... Geriyə marş... Burda Kərimi ağlamaq tutur...
Отправлено 10 января 2011 - 05:03
Отправлено 10 января 2011 - 18:41
Şaxta nənəni görsəm məndən Salam de)Bu gecə Quma qışın ilk qarı yağdı. Qar yağmasına bir qədər tamaşa etdim. İndi də düşüm bir az qarda gəzim. Çünki, Qumda qar yerdə çox qalmır. Sabah əriyəcək... Gedim indiki fürsətdən istifadə edim...
Отправлено 10 января 2011 - 21:00
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 11 января 2011 - 22:28
Отправлено 15 января 2011 - 23:42
Отправлено 16 января 2011 - 20:33
salamTam olaraq rejimsiz. Bu gün bir alimlə görüşməli idim. Saat 11-də. Yorğunluğuma görə saat 9-da bir az uzanmaq istədim, uzandım ... yatdım ... görüş qaldı...
Yeri gəlmişkən, bu gün də, bura əla qar yağdı... İndi çox zəifləyib. Amma bayaqkı kimi səhərə qədər yağsaydı, bir metrə çatardı...
Отправлено 16 января 2011 - 20:40
Отправлено 17 января 2011 - 16:29
Tam olaraq rejimsiz. Bu gün bir alimlə görüşməli idim. Saat 11-də. Yorğunluğuma görə saat 9-da bir az uzanmaq istədim, uzandım ... yatdım ... görüş qaldı...
Yeri gəlmişkən, bu gün də, bura əla qar yağdı... İndi çox zəifləyib. Amma bayaqkı kimi səhərə qədər yağsaydı, bir metrə çatardı...
Отправлено 18 января 2011 - 02:43
Сообщение отредактировал Gunahkar: 18 января 2011 - 02:43
Отправлено 18 января 2011 - 03:40
Tam olaraq rejimsiz. Bu gün bir alimlə görüşməli idim. Saat 11-də. Yorğunluğuma görə saat 9-da bir az uzanmaq istədim, uzandım ... yatdım ... görüş qaldı...
salam
məncə qar təmizlik və paklıq rəmzidir qoy hemişə ömrümzə qar yağsın niyəsə qar adı çəkilərkən yadıma məsih İsa düşür tanrı bəşər övladların hamısı onun kimilərə layiq etsin
Отправлено 18 января 2011 - 10:39
Отправлено 29 января 2011 - 23:44
Отправлено 30 января 2011 - 00:13
Salamat-catmağına catdıq-amma məni azzar alıb soyunam)))Əsgər stalovusundan sonra-belə şeylər məni yıxdı)))Uzun zaman idi ki belə mənalı gün keçirməmişdim.
Maştağada Mirotvores-lə görüşdük. Mini br çay dəsganından sonra yollandıq Buzovna tərəfə şam yeməyinə. Ürəyi istəyənin yeri məlum.
Pomidor,xiyar+göy göyərti+turşu+pendir+soklar+adama 1 pors BUĞLAMA+LÜLƏ, KARTOF, POMİDOR kababları. Allaha şükr ki bu qədər yeyib içməkdən sonra evə sağ salamt çatdıq.
Отправлено 07 февраля 2011 - 01:13
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Отправлено 07 февраля 2011 - 03:57
Al-Islam qardaş mən sizin yumorunuzun (ingilis yumoruna bənzəyir) mənasını başa düşürəm. Amma, İmam Zamanın (ə) zühur etməsi (deyək ki, zühür əlamətləri ilə bağlı olsun) ilə əlaqədar zarafatlar biz möminlərə yaraşmır.Aldığım məlumatlara görə son 1 həftədə ölkədə rüşvət böyük faizlə azalıb. Mən ərəb dilin bilən qardaşlardan xahiş edərdim, "Vəsail"ə, "Biharul-ənvar"a baxsınlar, orada İmam Zamanın (ə) zühur əlamətləri içində "Azərbaycanda rüşvətin yox olması" yoxdu ki?
Отправлено 08 февраля 2011 - 00:35
Al-Islam qardaş mən sizin yumorunuzun (ingilis yumoruna bənzəyir) mənasını başa düşürəm. Amma, İmam Zamanın (ə) zühur etməsi (deyək ki, zühür əlamətləri ilə bağlı olsun) ilə əlaqədar zarafatlar biz möminlərə yaraşmır.Aldığım məlumatlara görə son 1 həftədə ölkədə rüşvət böyük faizlə azalıb. Mən ərəb dilin bilən qardaşlardan xahiş edərdim, "Vəsail"ə, "Biharul-ənvar"a baxsınlar, orada İmam Zamanın (ə) zühur əlamətləri içində "Azərbaycanda rüşvətin yox olması" yoxdu ki?
Axı, hər bir mömin bəndə dualarında İmam Zamanın (ə) zühur etməsinin tezləşdirilməsini böyük Allahdan diləyir?!
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Отправлено 08 февраля 2011 - 02:07
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 09 февраля 2011 - 18:00
Bizim uşaqların birindən X-5 in rastamoşkası ücün 8500 istəyiblər.Dünən gedib 5000 -ə razılaşsın.1225 manat alıblar- o da qalıb məəttəl. 1230 manat verib -5 manatını da qaytarıblar.Cek də verib dəbbələyiblər ki biz səndən hec zaman 8500 istəməmişik.Xahiş edirik bu barədə hec yerdə danışmayın.Al-Islam qardaş mən sizin yumorunuzun (ingilis yumoruna bənzəyir) mənasını başa düşürəm. Amma, İmam Zamanın (ə) zühur etməsi (deyək ki, zühür əlamətləri ilə bağlı olsun) ilə əlaqədar zarafatlar biz möminlərə yaraşmır.Aldığım məlumatlara görə son 1 həftədə ölkədə rüşvət böyük faizlə azalıb. Mən ərəb dilin bilən qardaşlardan xahiş edərdim, "Vəsail"ə, "Biharul-ənvar"a baxsınlar, orada İmam Zamanın (ə) zühur əlamətləri içində "Azərbaycanda rüşvətin yox olması" yoxdu ki?
Axı, hər bir mömin bəndə dualarında İmam Zamanın (ə) zühur etməsinin tezləşdirilməsini böyük Allahdan diləyir?!
Qardaşım, burada İmamın (ə) zühurunun əlamətlərini məsxərə etməkdən söhbət gedə bilməz əlbəttə ki. El arasında intizar inancından xəbərsiz olanlar təəccüblü hadisə ilə qarşılaşanda "Qiyamət əlamətlərindəndi" deyirlər. Mən də bu mənada zühura işarə elədim.
Отправлено 09 февраля 2011 - 18:10
Bizim uşaqların birindən X-5 in rastamoşkası ücün 8500 istəyiblər.Dünən gedib 5000 -ə razılaşsın.1225 manat alıblar- o da qalıb məəttəl. 1230 manat verib -5 manatını da qaytarıblar.Cek də verib dəbbələyiblər ki biz səndən hec zaman 8500 istəməmişik.Xahiş edirik bu barədə hec yerdə danışmayın.Al-Islam qardaş mən sizin yumorunuzun (ingilis yumoruna bənzəyir) mənasını başa düşürəm. Amma, İmam Zamanın (ə) zühur etməsi (deyək ki, zühür əlamətləri ilə bağlı olsun) ilə əlaqədar zarafatlar biz möminlərə yaraşmır.Aldığım məlumatlara görə son 1 həftədə ölkədə rüşvət böyük faizlə azalıb. Mən ərəb dilin bilən qardaşlardan xahiş edərdim, "Vəsail"ə, "Biharul-ənvar"a baxsınlar, orada İmam Zamanın (ə) zühur əlamətləri içində "Azərbaycanda rüşvətin yox olması" yoxdu ki?
Qardaşım, burada İmamın (ə) zühurunun əlamətlərini məsxərə etməkdən söhbət gedə bilməz əlbəttə ki. El arasında intizar inancından xəbərsiz olanlar təəccüblü hadisə ilə qarşılaşanda "Qiyamət əlamətlərindəndi" deyirlər. Mən də bu mənada zühura işarə elədim.
Отправлено 10 февраля 2011 - 00:29
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых пользователей