Qisaca yuxudan durdum.Bir az o yana bir az bu yana getgel etdim.Sonrada ata oldum

indide forumda usag adlari temasini axtariram.isteyrem forumda beyenilen adlardan birini qoyam.
Отправлено 10 февраля 2011 - 14:39
-------------------------------------------
ey Qelem sozlerinde eser yox
Ashinadan mene bir xeber yox
Отправлено 10 февраля 2011 - 14:49
Ata olmagınız münasibətilə Sizi təbrik edirəm )maragli gundu.
Qisaca yuxudan durdum.Bir az o yana bir az bu yana getgel etdim.Sonrada ata oldum![]()
indide forumda usag adlari temasini axtariram.isteyrem forumda beyenilen adlardan birini qoyam.
Отправлено 10 февраля 2011 - 15:18
Minnetdaram qardasim.Ata olmagınız münasibətilə Sizi təbrik edirəm )
Отправлено 10 февраля 2011 - 15:51
maragli gundu.
Qisaca yuxudan durdum.Bir az o yana bir az bu yana getgel etdim.Sonrada ata oldum![]()
Отправлено 10 февраля 2011 - 17:21
Отправлено 11 февраля 2011 - 09:30
Отправлено 11 февраля 2011 - 22:27
Отправлено 12 февраля 2011 - 00:17
maragli gundu.
I am proud to be Rafidi !!!
Отправлено 12 февраля 2011 - 11:32
Salam eziz Gelem gardashim. Tebrik edirem boyuk oglan olsun, Allah goysa toyunda butun forum ehli ile ishtirak edak .)))maragli gundu.
Сообщение отредактировал tatar.: 12 февраля 2011 - 11:33
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
www.youtube.com/watch?v=ebPCpKIL_cs&list=PL897F31D2FFF56549
Отправлено 12 февраля 2011 - 14:21
Отправлено 13 февраля 2011 - 01:44
paho qərdeşim, təbrik eliyirəm! Atalı analı, peyğəmbərli-imamlı-imanlı böyüsün! Maşallah!maragli gundu.
Отправлено 13 февраля 2011 - 13:50
Сообщение отредактировал Ehli beyt ashigi: 13 февраля 2011 - 13:51
Отправлено 13 февраля 2011 - 16:56
Booy boooy booy . Təbrik edirəm qardaş. Allah saxlasın. Dedesi kimi zır şiə olsun inşallah
Ən əsası saleh övlad Əhli Beyt (s) aşiqlərindən olsun inşallah.
Aleykum Salam heci.Allah razi olsun.Elbetde insallah devet edecem.Salam eziz Gelem gardashim. Tebrik edirem boyuk oglan olsun, Allah goysa toyunda butun forum ehli ile ishtirak edak .)))
Ya Ali
paho qərdeşim, təbrik eliyirəm! Atalı analı, peyğəmbərli-imamlı-imanlı böyüsün! Maşallah!
[/size]
MaşAllAh,BərəkAllah, atalı analı böyüsün İnşəAllah.
Allah hifz eləsin.
Отправлено 13 февраля 2011 - 22:25
maragli gundu.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Отправлено 15 февраля 2011 - 09:30
Отправлено 15 февраля 2011 - 23:22
Minnetdaram qardashim.Allah razi olsun.Allah senede qismet elesin.Amin!Təbriklər qardaşım. İmam Əli (ə) aşiqlərindən olsun, 1 saniyəsi də vilayətdən kənarda keçməsin.
Lap darıxmışdım sənin üçün, a QƏLƏM. Nə yaxşı ki, xeyir xəbərlərini oxudum. Allah övladını həqiqi şiələrdən qərar versin. AMİN!
Отправлено 16 февраля 2011 - 01:47
Allah razı olsun!Minnetdaram qedew.Allah razi olsun,Allah senede nesib elesin.Amin.(ozudeki srocno)
Отправлено 16 февраля 2011 - 01:57
Allah razı olsun!Minnetdaram qedew.Allah razi olsun,Allah senede nesib elesin.Amin.(ozudeki srocno)
Qərdeşim, SROÇNU demə da, vələdüzzina maa lazım deyil
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
"Ey iman gətirənlər, (bütün fərdi və ictimai işlərdə) həmişə Allaha görə möhkəm və mətin dayanan və ədalətə şəhadət verənlərdən olun! Hər hansı bir dəstə ilə düşmənçilik sizi ədalətsizliyə vadar etməsin. Ədalətli olun, ki, o, təqvaya daha yaxındır. Təqvalı olun! Həqiqətən Allah etdiklərinizdən xəbərdardır" ("Əl-Maidə",8)Отправлено 16 февраля 2011 - 23:55
![]()
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 18 февраля 2011 - 02:17
60 il qız qalsam yenə də Şair kimi cüvəllağıya getmərəm:yahoo:Allah razı olsun!Minnetdaram qedew.Allah razi olsun,Allah senede nesib elesin.Amin.(ozudeki srocno)
Qərdeşim, SROÇNU demə da, vələdüzzina maa lazım deyilAllah razı olsun!Minnetdaram qedew.Allah razi olsun,Allah senede nesib elesin.Amin.(ozudeki srocno)
![]()
Inshaallah ikinizinde toyunu gorerik)))
Xoshum geldi yazilarinizdan, bir birinize dua edirsiz)))
Yaxshi bes dua ile ish bitmez axi))) Bes evlanmakde lazimdir axi)))
Отправлено 27 февраля 2011 - 21:29
Сообщение отредактировал tatar.: 27 февраля 2011 - 21:30
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 08 марта 2011 - 17:50
Сообщение отредактировал tatar.: 08 марта 2011 - 17:51
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 09 марта 2011 - 02:40
YA Ali : imam Ali rap ( Turkish Arabic ) الإمام علي
Geribedir)))), amma sozleri xoshuma geldi.
Отправлено 12 марта 2011 - 15:35
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 13 марта 2011 - 02:28
Bu forumun ishtirakcilarindan olan Emil gardashimiz indi hal hazirda Tokiodadir. Deyir vezziyyet gargindir, her an balaca tekanlar olur, Inshaallah hamimiz dua edak ki Allahin rehmi gelsin Allah gezebine ducar olmayag. Emil gardashimiz ucunde dua edak, umumiyyetle Allah ozu bu besheriyyeti oz gazabinden saxlasin.
Amin
Отправлено 13 марта 2011 - 04:13
Bu forumun ishtirakcilarindan olan Emil gardashimiz indi hal hazirda Tokiodadir. Deyir vezziyyet gargindir, her an balaca tekanlar olur, Inshaallah hamimiz dua edak ki Allahin rehmi gelsin Allah gezebine ducar olmayag. Emil gardashimiz ucunde dua edak, umumiyyetle Allah ozu bu besheriyyeti oz gazabinden saxlasin.
Amin
Отправлено 13 марта 2011 - 09:56
Aleykum Salam Eziz gardashimiz. Seni gormeye shadig Allah sizlere yar olsun. Emil xahish edirem imkan daxilinde burada yaz veziyyeti anlat, cunki hem senin barende narahatig hemde san duz zalsalanin icindesen her sheyi ozun gorursen. Emil bu guce 6.3 balinda zelzele olub?? bu siz terefde olub???Bu forumun ishtirakcilarindan olan Emil gardashimiz indi hal hazirda Tokiodadir. Deyir vezziyyet gargindir, her an balaca tekanlar olur, Inshaallah hamimiz dua edak ki Allahin rehmi gelsin Allah gezebine ducar olmayag. Emil gardashimiz ucunde dua edak, umumiyyetle Allah ozu bu besheriyyeti oz gazabinden saxlasin.
Amin
As-Salamu Aleykum.
Allah razı olsun hamınızdan, inşa`Allah. Vəziyyətin gərgin olması hələ də davam edir. Səhərə yaxın yenə də təkanlar olub. Mən yatdığımdan hiss etməmişdim. Məni sadəcə dostum oyandırıb.
Allah hamınıza kömək olsun, inşa`Allah.
Сообщение отредактировал tatar.: 13 марта 2011 - 09:57
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 13 марта 2011 - 18:26
Aleykum Salam Eziz gardashimiz. Seni gormeye shadig Allah sizlere yar olsun. Emil xahish edirem imkan daxilinde burada yaz veziyyeti anlat, cunki hem senin barende narahatig hemde san duz zalsalanin icindesen her sheyi ozun gorursen. Emil bu guce 6.3 balinda zelzele olub?? bu siz terefde olub???Bu forumun ishtirakcilarindan olan Emil gardashimiz indi hal hazirda Tokiodadir. Deyir vezziyyet gargindir, her an balaca tekanlar olur, Inshaallah hamimiz dua edak ki Allahin rehmi gelsin Allah gezebine ducar olmayag. Emil gardashimiz ucunde dua edak, umumiyyetle Allah ozu bu besheriyyeti oz gazabinden saxlasin.
Amin
As-Salamu Aleykum.
Allah razı olsun hamınızdan, inşa`Allah. Vəziyyətin gərgin olması hələ də davam edir. Səhərə yaxın yenə də təkanlar olub. Mən yatdığımdan hiss etməmişdim. Məni sadəcə dostum oyandırıb.
Отправлено 13 марта 2011 - 22:22
Emil Allah sene му sizlere komek olsun, Ad gununu bu gergin gunlerde tabrik edirik)))http://313news.net/f...0451#entry70451Aleykum Salam Eziz gardashimiz. Seni gormeye shadig Allah sizlere yar olsun. Emil xahish edirem imkan daxilinde burada yaz veziyyeti anlat, cunki hem senin barende narahatig hemde san duz zalsalanin icindesen her sheyi ozun gorursen. Emil bu guce 6.3 balinda zelzele olub?? bu siz terefde olub???Bu forumun ishtirakcilarindan olan Emil gardashimiz indi hal hazirda Tokiodadir. Deyir vezziyyet gargindir, her an balaca tekanlar olur, Inshaallah hamimiz dua edak ki Allahin rehmi gelsin Allah gezebine ducar olmayag. Emil gardashimiz ucunde dua edak, umumiyyetle Allah ozu bu besheriyyeti oz gazabinden saxlasin.
Amin
As-Salamu Aleykum.
Vəziyyət indi çox gərgindir. Çünki radiasiyanın genişlənməsi təhlükəsi var. Əgər yaxşı yağsa, radiasiya yayıla bilər. Belə bir təhlükənin olduğunu qeyd edirlər. Həm də zəlzələlər silsiləsi davam etməlidir.
Cürbəcür şəhərlərdə zəlzələ baş verir. Ortalama bal 6 olur. Amma mən qaldığım yerdə dünən səhər zəlzələ oldu. 4 bal idi. Yaxşı ki, dost gəlib məni oyatdı..
Bugün təqribi 70 faiz mümkünlük var ki, zəlzələ olacaq.
ЛАББЕЙК ЙА ХУСЕЙН!!
Отправлено 14 марта 2011 - 13:45
Emil Allah sene му sizlere komek olsun, Ad gununu bu gergin gunlerde tabrik edirik)))http://313news.net/f...0451#entry70451Aleykum Salam Eziz gardashimiz. Seni gormeye shadig Allah sizlere yar olsun. Emil xahish edirem imkan daxilinde burada yaz veziyyeti anlat, cunki hem senin barende narahatig hemde san duz zalsalanin icindesen her sheyi ozun gorursen. Emil bu guce 6.3 balinda zelzele olub?? bu siz terefde olub???Bu forumun ishtirakcilarindan olan Emil gardashimiz indi hal hazirda Tokiodadir. Deyir vezziyyet gargindir, her an balaca tekanlar olur, Inshaallah hamimiz dua edak ki Allahin rehmi gelsin Allah gezebine ducar olmayag. Emil gardashimiz ucunde dua edak, umumiyyetle Allah ozu bu besheriyyeti oz gazabinden saxlasin.
Amin
As-Salamu Aleykum.
Vəziyyət indi çox gərgindir. Çünki radiasiyanın genişlənməsi təhlükəsi var. Əgər yaxşı yağsa, radiasiya yayıla bilər. Belə bir təhlükənin olduğunu qeyd edirlər. Həm də zəlzələlər silsiləsi davam etməlidir.
Cürbəcür şəhərlərdə zəlzələ baş verir. Ortalama bal 6 olur. Amma mən qaldığım yerdə dünən səhər zəlzələ oldu. 4 bal idi. Yaxşı ki, dost gəlib məni oyatdı..
Bugün təqribi 70 faiz mümkünlük var ki, zəlzələ olacaq.
Emil deyilene gore atom elektrik stansiyasinda yena partlama gozlenilir. Bunun garshisini alirlarmi??
Sen ozun gayitmag fikrin varmi???
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей