Ehli-Beyt-ashiqi Sizin yazilarinizi izleyirem,ona gore yox ki,bizim bu movzu haggda anlayisimiz ust- uste dusur.Ona gore ki,hicabin geyretini sizin kimi xanimlarin cekmesi, beserriyete daha cox xeyir verer.Yeni sizin hicabla gezmeyiniz ele en yaxsi tebligatdir.Bir var gadin gadina hicab taxmagi teklif ede birde var kisinin gadina demeyi.
Hicabida goruyub saxlamag bugunku gunde mehs gadinlarin boynuna dusur,kisilerin yox.Cunki hicabi gadin taxir,o kuceye cixanda ister istemez bezi insanlarin gelbinde nese tesir buraxir.Kimede tovsiyye etse onun sozunu daha tez anlayarlar. Budaki musbet haldir.
Gelin indi baxag gorek hicabi mecbur taxan ne tesir buraxa biler.Hec bir,cunki hicab taxsada onda islami exlag olmayacag, hicab taxan gadin ise gerek ozunu momine kimi aparsin.Islami exlagi olmayan ise ozunu momine kimi apara bilmez,ve basgalarininda gelbinde yaxsi tesir buraxa bilmez
Allahin emrleriin hamisi menim yasamagim ucun gozel fursetdir. Bu hamiya aiddir. Amma fikrinde ele muselmanlar var ki, dinde olmayan qorxutmalar, mecburiyyet edirler ve bu da bas alib gedir. Demek olar ki bezmisem. Hicabli, dindar xanimlarimiza, dindar qardaslarimiza o qeder inanirdim ki, onlari gorende sevincimden bilmirdim ne edim.
Basima ele oyunlar acdilar ki, onlardan cekinmek qerarrina ve fikirlerimi topmamaq istedim. Amma sonunda kitablar vasitesi ile Islamin gozelliyini anladim ve onu oldugu kimi qebul etdim. Namaz da qildim, hicabda taxdim, cox kecmedi carshabda.
Amma buna baxmayaraq carsab geyimimde mene ele divan tutdular ki, (ozude dindarlar) onlardan qorunmaq ucun mecbur oldum yene arali gezmeye. O hedde de catmisdir ki, aile uzvlerim ( qabaqki forumda da yazmisam, qiza psixoloq tutmagi) psixoloq getirsinler.
Amma bu ne qeder davam edecek. Her halda qorxaqda deyilem. Amma fikirlerimi toplamaq ucun arali gezmeyimde de hec bir tehluke yoxdur.
Sexsen mene cahil olan vaxtlarimda hec kes menim basima zorla hivab baglatdira bilmezdi. Cunki emrleri xoslamiram. Ozude insanlar terefinden. Imani ruhen insan anlamalidir. Ozunu duzeltmeli ve onu qoyuyub saxlamalidir.
Demek isteyirem ki, 5 barmagin 5-i bir deyil. Insan var zorakiligi asan qebul edir, insan var cox cetin. , Muselman olan sexs onun qarsinda olan adi sexsin gerek zeif damarini tutmagi bacarsin. Zorakiliqla yox.
Allah sizden ve cemi butun muselmanlardan razi olsun!