Haminiza salam olsun, dogurdanda cox agirdir bele uwaqlarin yaninda durmaq menim ucun,heyatda bezen insanlara qarwi ne qeder sert olsamda ,bir o qederde ureyim yumwalir yetim uwaqlarin yaninda,wekildeki uwaqin baxiwi be qemli gulumsemeyi meni yaman kederlendirdi.
((inwallah Molla qardawimiz duz deyir,yemek wekilinde ehsan versek ela olar inwallah,ona gorede vaxti teyin edin ne vaxt deyirsizse bizde bacardiqimiz komekliyi gosterek inwallah.belkem Allah gunahlarimizi bagiwlamiw olar bele iwlerin sayesinde,eslinde biz ozumuze komek elemiw oluruq.bele uwaqlara komek elemeyin cox xeyri var men bir hadiseni daniwim mence buda oz tesirini qoyar inwallah oz tecrubemden deyirem:
bir nece il bundan qabaq bir yaxin insanla genclikde yerlewen uwaqlar evine getmiwdik,orda iki oglan yaman menden yapiwmiwdilar hele adimida oyrendiler ele adimnan cagirirdilar.sozun aciqi menim halim yaman pis oldu orda goz yawlarimi gizlede bilmedim ve ozumden asili olamayaraq orda iwcilerinde yaninda uwaqlari ora atan valideyinleri tehqir elemeknen ureyimi sakitlewdirirdim.axwam eve gelenden sonra tezyiqim qalxmiwdi,hemin vaxtada biraz cetinliklerim var idi iwimle bagli.derman atdim kecdim uzandim ki,ozume gelim,elecede yuxu tutub meni yatmiwam.gece yuxuda gordum ki,evimiz qapqaranliqdir,ve qalmiwim qaranliqda ailemizle,birden qapimiz doyulur,mende getdim gorum kimdir gelen,qlazokdan baxiram ki,hemin uwaq evindeki iki oglandir durublar qapida,mene dediler ac qapini,qapini acdim birinin elinde yeke lanpa var idi,verdi mene dediki vur eviniz iwiqlansin,mende hemin lampani aldim patrona baglayan kimi evimiz yaman nura burundu.Inandirim sizi hemin gunden iwlerim yag kimi getmeye bawladi ve gozlemediyim yerden uzume Allah qapilar acdi,ona gore dogurdanda Allah qatinda gorulen hec bir emel cavabsiz qalmir.
Allah sizinde emellerinizin evezini versin inwallah.men de bu aksiyaya he deyirem ve haziram inwallah!
Heyatda en esas Ilahi Mehebbeti derk edib onun atewinde yanmaqdir.Bu mehebbete bizi aparan yol Peyqember Ve Ehli Beyt eleyhisalamin yoludur