Салам аейкум.
Дорогие сестры и братя спасибо вам что вы естьи за вашу добрату.Такими благотворительными поступками Аллах укрепит наши иманы.
Да мы продолжаем путь пророка и его ахли-бейта и пусть Аллах не отделит нас от них.
Дорогоие мои. Как вы думаете вот уже подходит 40 дней имам Хусейна, предлагаю подготовится к этому дню.
Что бы всем было удобно 6 февраля попадает в субботу. Как вы думаете??
Машааллах сестрам, вот Сестра Ахмадия написала что нужно в основном.
Uzr istəyirəm baci və qardaşlardan, Tatar duz detir, o vaxta kimi hazirlaşib biraz pul toplariq,onlara yemək lazim deyil,şukur ki, yeməkləri var,Əhmədiyyə vəSurramanraa baci ilə həmrəyəm,toplanana pullara lazim olan paltar dəsti alamaq olar və meyvə.Maşin Qardaşlar komək edər elə Heydərlə,Saqiyə də bir papaq edərik,MOLLA və başqa qardaşlarimiz da var! Bu tərəfdən də mən bir necə qardaşi işə qoşa bilərəm.Yenə məsləhət bacilarin və qardaşlarindir!Allah əvəzini minlərlə versin inşəALLAH. Amin!
Komandir, " Bizə papaq eləmək" lazım deyil, kifayətdir ki, PRİKAZ verəsən, ---- Vsyo budet O`key! Bizim də ki, " Papağımız başımızda, külüngümüz əlimizdə." Boş oturmamışıq, biz də "Dvijeni"dəyik, pul məsələsilə kömək edəcəyik, inşəALLAH! Sonra qərarlaşıb nəyi haradan, nə qədər almağı götür-qoy edərik, Prosto elə eləmək lazımdır ki, 6-bazar olsun. Qadan alaram Sənin!
Həci(Maştağada haciya HƏCİ deyilir)

Allah imanini kamil,ruzini dərya,evini nurlu eləsin,İmam Huseyn(ə) xatirinə.Qardaşa ,ozu də Sizin kimi qardaşlara prikaz eləməkcun boynum qildan nazikdir.Maşallah səhər zəngin məni cox sevindirdi və bir az da duşundurdu! 5 ildir Biləcəriyə gedib-gəlirəm,amma onun kicik məhəllələrində belə namusli,elmli və imani kamil insanlarin olduğu haqda hec təsvvurum belə olmayib.Duzdu haa,əstəqfurullah,millətimin və məzhəbimin pisinə qurban olum.Amma deyirəm bu 5 ili elə bil sizlə biryerdə olsaydiq daha əfzəl olardi.Yenə yaradanin adilliyinə min şukur!
Allah bu cağirişimi dəyərləndirib,mənə dayaq durduğunuz ucun Sizləri oz sevimlisindən qərar versin Həzrəti ABBAS xatitinə! Dəyərli insanlarla həmdəm olan qəlb sinmaz və qocalmaz!