Ahmadiyye, suallarınız nə tez qurtardı?
Suala sualla cavab veririk?!
Отправлено 08 марта 2010 - 17:15
Отправлено 08 марта 2010 - 17:20
Gül kimədir? Saqiyədir, Həsənağaya ya mənə? Yoxsa bu mövzunu yaşadanlara? Və ya qadınlar günü münasibəti ilə qadın userlərə? Yoxsa mövzuyadır ki, rəhmətə getməsi münasibəti ilə məzarı üstünə gül qoyursuz?
Отправлено 08 марта 2010 - 17:38
ALLAH hediyye etdiyi ve ISTEDAD adlanan Gozelliyin sahibi tek bir gulun menasini asan tapa biler INSALLAH, sizce?
Gül kimədir? Saqiyədir, Həsənağaya ya mənə? Yoxsa bu mövzunu yaşadanlara? Və ya qadınlar günü münasibəti ilə qadın userlərə? Yoxsa mövzuyadır ki, rəhmətə getməsi münasibəti ilə məzarı üstünə gül qoyursuz?
Отправлено 08 марта 2010 - 18:05
Vixadnoymuz bə nə zaman bitəcək?
Literatura bolməsində məktubum,
Cavabsizdi,cavab nə vaxt gələcək?
Amma cavabi şerlə yazma haaa)) sonra məndə yazacam.Neyniyim?))))))
Отправлено 08 марта 2010 - 18:13
Komandir:
Məgər baxmamısan? 4cü məktuba cavab verdiyimi bilmirsən? 5ci məktubu hələ hazırlamamağımdan xəbərin yoxdu? Bəlkə mənə möhlət verəsən 5ci məktubu cavablayım?
Отправлено 08 марта 2010 - 20:53
Getdikcə bu mövzu daha çox marağımı cəlb edir, sizin necə?
Sizcə, marağımızı cəlb etməsəydi, bu qədər vaxt itirib burda yazardıq? Dorudan da gözəl temadır, elə deyilmi? Görəsən "o biri"ləri də cəlb edə biləcəyik bu mövzuya? Sonra adam oturub oxuyanda bilirsiniz nə qədər gülür? Oğlum bir dəfə oturub oxuyub, bilirsiniz nə qədər gülüb? Fikrinizcə, burada kimsə kimnənsə inciyə bilər? Məgər bunun zarafat olduğunu başa düşmürlər ki, incisinlər də?
Отправлено 08 марта 2010 - 20:59
Отправлено 08 марта 2010 - 21:00
A bajjı sənə bu mövzuda marağlı gələn nədi ki?
Olmaya Saqi_73 qardaşın sonsuz sualları??
Bacıcan, Şairnən Həsənağadan qurtardıq ki? Sizcə mən çox sual verirəm? Görmürsüz ki, məni necə sual atəşinə tutblar? Yazıq deyiləm mən? Qoşulursan bizə? Yoxsa dayanıb " müşahidəçi" mövqeyi tutacaqsan? Nə vaxta qədər?
P.S. Offtopa görə üzr istəyirəm: uffffff, yoruldum! Buna ürək davam edər? ( Deyəsən yenə də sual verdim axı, elə deyil?)
Отправлено 08 марта 2010 - 21:08
A bajjı sənə bu mövzuda marağlı gələn nədi ki?
Olmaya Saqi_73 qardaşın sonsuz sualları??
Saqi qardaşın ustalıqla 50 sualı ard arda yazması və və maraqlı suallar verməsi sənin də marağını cəlb etmirmi ?
Bıyyy, başıma xeyir, mən 50 dənə sualı harda verdim ki? Suallarım maraqlıdır? Bəs sizin cavablarınız necə? Elə bilirsiniz ki, maraqlı olmasaydı sizə cavab yazan olardı? Cəlb etmək yəni Maqnit? Deysən düz başa düşmədim, həə? Açıqlaya bilərsiniz nə dediyinizi? Psixoloq kimi sizcə, mənim təfəkkür tərzimdə qüsur yoxdur ki? Çox həyəcanlıyam mən? Sonra bu vərdişə çevrilə bilər? Bilirsiniz nə qədər sualım var verilməmiş? Təsəvvür edə bilərsiniz?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:19
Kömək istiyirsiz? Bəs mənə niyə demirsiz? Bu cür sual verə bilməzdiz? :
Şair bəyəm universaldı? Onun istedadı var ki?
Bu cür daha maraxlı olmazdı?
Sən biləni "maraxlı"dır, yaxsa maraqlı? Düz yaza bilmirsən, Şair? Sən də mənim kimi ləhcə ilə yazırsan? Şair DEYİLSƏN? yOXSA QƏLƏMİN KÜTLƏŞİB?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:20
Отправлено 08 марта 2010 - 21:24
Sən məndə orfoqrafik səhv tutursan? Sən belə güclü yazırsan? Nədi, orfoqrafik lüğət almısan? Mənim hər sözümü lüğətnən yoxluyursan? Mən şəhərliyəm ki qaradskoy yazım? Ləhceynən yazsam nolacax? Öldürəceysən? Sən mənim QƏLƏMimə şübhəynən yanaşırsan?Kömək istiyirsiz? Bəs mənə niyə demirsiz? Bu cür sual verə bilməzdiz? :
Şair bəyəm universaldı? Onun istedadı var ki?
Bu cür daha maraxlı olmazdı?
Sən biləni "maraxlı"dır, yaxsa maraqlı? Düz yaza bilmirsən, Şair? Sən də mənim kimi ləhcə ilə yazırsan? Şair DEYİLSƏN? yOXSA QƏLƏMİN KÜTLƏŞİB?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:24
İstedad buna deyirlər də,,
bəs mən niyə həmişə istedadlığımnan şikayət edirəm?
Haçan şikayət elədiniz? Kimə şikayət etdiniz? Kim eşidib? Şikayətlərə beyəm Şair baxır? Şair, sənin xəbərin var məsələdən? Bizə niyə deməmisiniz? Bəlkə nə iləsə kömək edə bilərdik? Bir-birimizə biz də kömək etməsək onda nəyə lazımıq?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:25
Adə nə balamisan yenə? Yazdim daaa,gormədin?gozlədiyimi hiss eləmirsən,Sən deyilsən urəyimi partladan?Ahmadiyye bacı təşəkkür!
Komandir:
Məgər baxmamısan? 4cü məktuba cavab verdiyimi bilmirsən? 5ci məktubu hələ hazırlamamağımdan xəbərin yoxdu? Bəlkə mənə möhlət verəsən 5ci məktubu cavablayım?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:31
Buna istedad deyirlər? Divanəlik - dəlilik sözünü heç el arasında eşitməmisiz? Adam dda bu qədər sual verər? Saqi bu atəşi kim söndürəcək? Çox gözləyəcəm? Yoxsa yoldasan?
bəyəm, siz həmişə çox sual verirsiz?bəs mən niyə həmişə istedadlığımnan şikayət edirəm?
Biz dəli olmuşuq sənün fikrüncən? Sən yanırsan ki, mən səni söndürüm? Mən POJARNİKƏM ki, səni söndürəm?Sən bilən bu atəş su ilə sönər? Çox alışmısan? Bəs niyə " Kriminal"da "Şair yanır" xəbərini verməyiblər? Mən nə bilim sən qədər gözləyəcəksən? Ölmeyə getmişəm? Bilmirsən ki, dəlib çıxacağam? Həəə, nə oldu, konturun qyrtarıb, yoxsa səs lampalarun yanıb? Danəşacaqsan, yoxsa çıxım gedim?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:34
Başa düşmədim, çox sual verən navaxtdan istedadlı sayılır?? Saqi, sual fikirləşirsən guppuldatmağa??
Adə, sən yenə gəldün? Haçan sənnən yaxamı qurtaracağam?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:37
Отправлено 08 марта 2010 - 21:41
Saqi, niye bu qeder chox sual verirsen? Yoxsa esebisen? Kim esebleshdirib seni? Kimdir seninle hoccet aparan? Qardashinla bolushmeyeceksen? Yoxsa ele bilirsen sirr saxlaya bilmirem?
Üreyimin ətini yimisən eee, xəbərün var? Səniynən Həsənağanın fikri nədir? İnfarkt eləmək istiyirsüz məni? Əsəbilik hiss olunur? Məni kim əsəbləşdirə bilər? Sə elə bilirsən ki, tək VOVKAlarla höcət edirik? Sən sirr vermək olar? Saxlaya bilərsən? Harda saxlayacaqsan? Ağır olmaz? Bilirsən nə qədərdir?
Отправлено 08 марта 2010 - 21:57
Saqi sen meqsed qoymusan qabaquva ki butun postlari cavablandiracaqsan oz suallarin ile?
Sən güya bir postu boş buraxırsan? Vratar olmusan uşaqlıqda?
Отправлено 08 марта 2010 - 22:00
Отправлено 08 марта 2010 - 22:23
Отправлено 08 марта 2010 - 22:36
Xəbərün yoxdı çıxıb gedirəəm???Onda bəlkə dincələrsən,həə??Suallaruvıza uje cavabla çaşıb sual verən görmüsüzzz?? Ay Şair, bu nə danışır?Bu mövzudan "zarafatlı" mövzu heç var AzNet`də??Başa düşmədim, çox sual verən navaxtdan istedadlı sayılır?? Saqi, sual fikirləşirsən guppuldatmağa??
Bu mövzunu izləyən bütün user`lərə sual verim?? İnformation technology bölməsində nöş səs vermirsüzz?Yoxsa hamvuz XP işlədirsüüz??
Сообщение отредактировал Hasan_AGA: 08 марта 2010 - 22:37
Accept the argument of one against whom you have no argument. It is me (Ali ibn Abu Talib).. Sermon 17"
Отправлено 08 марта 2010 - 22:43
Xəbərün yoxdı çıxıb gedirəəm???Onda bəlkə dincələrsən,həə??Suallaruvıza uje cavabla çaşıb sual verən görmüsüzzz?? Ay Şair, bu nə danışır?Bu mövzudan "zarafatlı" mövzu heç var AzNet`də??Başa düşmədim, çox sual verən navaxtdan istedadlı sayılır?? Saqi, sual fikirləşirsən guppuldatmağa??
Bu mövzunu izləyən bütün user`lərə sual verim?? İnformation technology bölməsində nöş səs vermirsüzz?Yoxsa hamvuz XP işlədirsüüz??
Hara gedirsən? Səni buraxan kimdir? Aparan kimdir? Nöş gedirsən? Haçan gəliceysən? Komp. diliynən danışırsan? Perevod edə bilirən ki, nə dedün? Guya mən başa düşmədim?
Отправлено 08 марта 2010 - 22:55
Qabaritlərimi neyniyirsən? Təzə kino çəkirsən? Bəyəm rejisorsan? Nə haqqındadı kino?Öldürmüsən eeee, məni, xəbərün var? Mənim futboldan başım çıxr ki, məndən soruşursan? Sənün " QABARİT"lərün elə bilirsən yadımdadu?
Отправлено 08 марта 2010 - 23:19
Qabaritlərimi neyniyirsən? Təzə kino çəkirsən? Bəyəm rejisorsan? Nə haqqındadı kino?Öldürmüsən eeee, məni, xəbərün var? Mənim futboldan başım çıxr ki, məndən soruşursan? Sənün " QABARİT"lərün elə bilirsən yadımdadu?
Kino çəkənlər soruşurlar qabaritləri? Kinonu tek rejissor çekir? Operatorlar heç nə eləmir? Sən nə danışırsan? Rejissorlar beyəm tekcə kino çekirlər? Multfilim, televiziya filmi, serial-zad çekmirlər? Ssenarini oxumamısan?
Отправлено 08 марта 2010 - 23:39
Отправлено 08 марта 2010 - 23:42
Отправлено 09 марта 2010 - 10:42
Men teshekkur etsem olar?Ahmadiyye bacı təşəkkür!
Komandir:
ALLAH dilinize, en vacibi Qelbinize guc-guvvet versin deye dua etsem, olar?
Bir az olsa bele bu movzudan (muellifden uzr dileyerek) digerine (bax buna http://313news.net/f...amp;#entry42291 ) ve oradaki xeberlere diggetinizi celb etsem olar? Incimezsiniz?
Отправлено 09 марта 2010 - 17:28
Təşəkkür etmək istiyirsiz? Bəyəm mən icazə vermədim?
Duanın eyniisini sizə də diləyim? Allah imanınızı kamil etsin? ETSİN! AMİN!
Bəyəm bu xəbərdən incimək olar? O barədə sualları burda yazım ya mövzunu dəyişim?
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей